Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:49:04
|
|
|
|
diana 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Meni se pa zdi prav simpatičen ta vednosam... In če je vse res, kar je napisal ga bi bilo prav za ožent ..... če pa je že oddan in zvest Ja, škoda res...
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:49:14
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Meni se pa zdi prav simpatičen ta vednosam... In če je vse res, kar je napisal ga bi bilo prav za ožent ..... če pa je že oddan in zvest kaj čmo... pa sej ma brata :)) Če pa znanstveniki pravijo, da dva nista nikol enaka pustimo se presenetit... mogoče je pa še boljši je pa tole fajno čtivo za danes dopoldan...
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:49:31
|
|
|
|
vednosam
|
mA BRAT NI TAK pa saj ajz vem da sem za ozenit,pa ne da se zdaj nekaj dvigujem ampak je to res,kajti počnem in v neki vezi delam realne stvari in ni nesporazuma,razen v tem primeru zdaj,ko je zena tam kjer pač je,aja to nisem povedal poročena nisma,tako da rečimo partnerka,veliko moških bi skakalo iz veze v vezo in počelo neumnosti medtem ko mam jaz na te stvari druge poglede in zato vem,da mam neko zaupanje pri zenskah,kajti sem resnično realen in imam vse kar ženska,ki si želi mir in urejeno družino to pri meni dobi,tudi hobiji znajo bit zanimivi za oba,ampak ne iščem ženske vsaj za zdaj ne,mogoče kakšno osebo,ki bi me razuemla,s tem da nemislim sex.
< Sporočilo je popravil vednosam -- 23.2.2010 9:55:11 >
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:50:59
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Dvolične ste. eh, jaz nisem. mogoče ima pa njegov nick karmično moč in bo res vednosam?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:51:03
|
|
|
|
RAKICA2007
|
in kakšen je? vemo da je mlajši, tazga je pa itak lažje 'vzgojit'... kot pa kakšnega starega 'bikca'
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:52:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam mA BRAT NI TAK Oooooooooo, ušlo mi bo, takole se že doooooooolgo nisem narežala pred računalnikom
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:53:39
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: vednosam mA BRAT NI TAK Oooooooooo, ušlo mi bo, takole se že doooooooolgo nisem narežala pred računalnikom No, vidiš, se splača vztrajati, ne
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:54:21
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: vednosam mA BRAT NI TAK Oooooooooo, ušlo mi bo, takole se že doooooooolgo nisem narežala pred računalnikom lahko da je boljši
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:55:09
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: vednosam mA BRAT NI TAK Oooooooooo, ušlo mi bo, takole se že doooooooolgo nisem narežala pred računalnikom No, vidiš, se splača vztrajati, ne pa nič zavijat proosiiim
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:56:36
|
|
|
|
vednosam
|
ma saj pa prav da se človek nareži tud jaz se režim,ko pišem in režat bi se mogli ljudje vec kje ne pa kot je bilo zgodaj zjutraj
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:57:37
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam ma saj pa prav da se človek nareži tud jaz se režim,ko pišem in režat bi se mogli ljudje vec kje ne pa kot je bilo zgodaj zjutraj no, o tem govorim
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:58:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak res vsaj kako piko alpa odstavek naredi, ce ti ze vejice ne grejo prosim... ker te moram tudi do 5x prebrat, da vsaj priblizno sestavim.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:58:42
|
|
|
|
vednosam
|
Ma **** gledam svoje pisanje,kot da se predstavljam zenski,ki jo osvajam:) samo zdaj se s pisanjem na tem postu predstavljam širši sloveniji,kakšen sem ma kaj čem takšen pač sem za oženit jaz to vem vendar pa se nikoli nebom poročil,vsaj mislim,da ne
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:59:18
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam ma saj pa prav da se človek nareži tud jaz se režim,ko pišem in režat bi se mogli ljudje vec kje ne pa kot je bilo zgodaj zjutraj smeh je pol zdravja... druga polovica je pa sex... no pri nekaterih to velja
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:59:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: vednosam mA BRAT NI TAK Oooooooooo, ušlo mi bo, takole se že doooooooolgo nisem narežala pred računalnikom No, vidiš, se splača vztrajati, ne pa nič zavijat proosiiim Ma sem šla v spodnji štuk po IQ, ki mi je dol padu, in sem mimogrede še cajtng prinesla
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:59:45
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam vendar pa se nikoli nebom poročil,vsaj mislim,da ne nikoli ne reci nikoli
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:00:22
|
|
|
|
vednosam
|
Ma saj sestavlanje je zanimivo. Vsaj sestavljanke nerabiš kupit in križank reševet,vse imaš v mojih postih:) pa še zastonj je.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:00:30
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: vednosam mA BRAT NI TAK Oooooooooo, ušlo mi bo, takole se že doooooooolgo nisem narežala pred računalnikom No, vidiš, se splača vztrajati, ne pa nič zavijat proosiiim Ma sem šla v spodnji štuk po IQ, ki mi je dol padu, in sem mimogrede še cajtng prinesla
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:00:32
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ma **** gledam svoje pisanje,kot da se predstavljam zenski,ki jo osvajam:) samo zdaj se s pisanjem na tem postu predstavljam širši sloveniji,kakšen sem ma kaj čem takšen pač sem za oženit jaz to vem vendar pa se nikoli nebom poročil,vsaj mislim,da ne hmmmm punce, oddan a NEporočen
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:01:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Sedaj!Me boste,verjetno napadli,ampak resnično si želim ženske,ki je enako osamljena,kot jaz,kajti žena dosti potuje,kajti dela v tuji letalski družbi,in resnično po teh letih nevem več kaj naj nardim,ne iščem in nočem prevare,le neko žensko družbo,vendar neobračam se zdaj k temu,da bi tu našel,želim le kak pogovor in seveda komentarje kaj bi nardili vi.ALI SE ŠE SPLOH SPLAČA VZTRAJAT IN DRŽAT NAZAJ? kajti resnično nebo konca,denar mi več ne pomeni nič,če ni ljubezni oziroma je vendar na daljavo. Lahko mi pišete tudi nam gmail zarad lažje komunikacije matej0101@gmail.com IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ma **** gledam svoje pisanje,kot da se predstavljam zenski,ki jo osvajam:) samo zdaj se s pisanjem na tem postu predstavljam širši sloveniji,kakšen sem ma kaj čem takšen pač sem za oženit jaz to vem vendar pa se nikoli nebom poročil,vsaj mislim,da ne Kam je pa tvoj IQ zlezu???
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:01:24
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ma **** gledam svoje pisanje,kot da se predstavljam zenski,ki jo osvajam:) samo zdaj se s pisanjem na tem postu predstavljam širši sloveniji,kakšen sem ma kaj čem takšen pač sem za oženit jaz to vem vendar pa se nikoli nebom poročil,vsaj mislim,da ne hmmmm punce, oddan a NEporočen neporočen, ampak še vedno zvest počakmo še mal, mogoče tut drugo ne bo več 100%
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:01:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ma **** gledam svoje pisanje , kot da se predstavljam zenski , ki jo osvajam:) samo zdaj se s pisanjem na tem postu predstavljam širši sloveniji , kakšen sem ma kaj čem takšen pač sem za oženit jaz to vem vendar pa se nikoli nebom poročil , vsaj mislim , da ne no vidis, saj ti gre
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:02:42
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Sedaj!Me boste,verjetno napadli,ampak resnično si želim ženske,ki je enako osamljena,kot jaz,kajti žena dosti potuje,kajti dela v tuji letalski družbi,in resnično po teh letih nevem več kaj naj nardim,ne iščem in nočem prevare,le neko žensko družbo,vendar neobračam se zdaj k temu,da bi tu našel,želim le kak pogovor in seveda komentarje kaj bi nardili vi.ALI SE ŠE SPLOH SPLAČA VZTRAJAT IN DRŽAT NAZAJ? kajti resnično nebo konca,denar mi več ne pomeni nič,če ni ljubezni oziroma je vendar na daljavo. Lahko mi pišete tudi nam gmail zarad lažje komunikacije matej0101@gmail.com IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ma **** gledam svoje pisanje,kot da se predstavljam zenski,ki jo osvajam:) samo zdaj se s pisanjem na tem postu predstavljam širši sloveniji,kakšen sem ma kaj čem takšen pač sem za oženit jaz to vem vendar pa se nikoli nebom poročil,vsaj mislim,da ne Kam je pa tvoj IQ zlezu??? Pa saj veš, da je izvenzakonska skupnost pred zakonom izenačena z zakonsko, potem pa lahko tut nazive enačimo Pa žena se dosti lepše sliši, ne?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:03:00
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ma saj sestavlanje je zanimivo. Vsaj sestavljanke nerabiš kupit in križank reševet,vse imaš v mojih postih:) pa še zastonj je. tole so bolj rebusi
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 10:03:25
|
|
|
|
vednosam
|
Ma poročil bi se,če bi resnično,bila močna želja. Se pravi partnerke,vendar trenutno ne čutim to. Morda se kdaj to spremeni. Zato resnično kot praviš NIKOLI NE RECI NIKOLI. Jaz pa potrebe po tem nimam,kajti,brez poroke nudim enako,kot z njo,s tem da ni komplikacij J
|
|
|
ZanositevAnjušaKako dolgo po končanem jemanju kontrac.tablet ste zanosile?1 mesec (
41%)
2 meseca (
59%)
Število vseh glasov: 171Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!