|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dovolj osamljenosti
23.2.2010 9:49:04   
diana 28
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

Meni se pa zdi prav simpatičen ta vednosam... In če je vse res, kar je napisal ga bi bilo prav za ožent user posted image .....user posted image

če pa je že  oddan in zvest user posted image user posted image

Ja, škoda res...user posted image

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 201
23.2.2010 9:49:14   
RAKICA2007

IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

Meni se pa zdi prav simpatičen ta vednosam... In če je vse res, kar je napisal ga bi bilo prav za ožent user posted image .....user posted image

če pa je že  oddan in zvest user posted image user posted image

kaj čmo... pa sej ma brata :)) user posted image

Če pa znanstveniki pravijo, da dva nista nikol enaka user posted image

pustimo se presenetit... mogoče je pa še boljši user posted image user posted image user posted image
je pa tole fajno čtivo za danes dopoldan... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 202
23.2.2010 9:49:31   
vednosam
mA BRAT NI TAKuser posted image user posted image user posted image user posted image pa saj ajz vem da sem za ozenit,pa ne da se zdaj nekaj dvigujem ampak je to res,kajti počnem in v neki vezi delam realne stvari in ni nesporazuma,razen v tem primeru zdaj,ko je zena tam kjer pač je,aja to nisem povedal poročena nisma,tako da rečimo partnerka,veliko moških bi skakalo iz veze v vezo in počelo neumnosti medtem ko mam jaz na te stvari druge poglede in zato vem,da mam neko zaupanje pri zenskah,kajti sem resnično realen in imam vse kar ženska,ki si želi mir in urejeno družino to pri meni dobi,tudi hobiji znajo bit zanimivi za oba,ampak ne iščem ženske vsaj za zdaj ne,mogoče kakšno osebo,ki bi me razuemla,s tem da nemislim sex.

< Sporočilo je popravil vednosam -- 23.2.2010 9:55:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 203
23.2.2010 9:50:59   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Dvolične ste.

eh, jaz nisem. user posted image

mogoče ima pa njegov nick karmično moč in bo res vednosam?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 204
23.2.2010 9:51:03   
RAKICA2007
in kakšen je?
vemo da je mlajši, tazga je pa itak lažje 'vzgojit'... user posted image
kot pa kakšnega starega 'bikca' user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 205
23.2.2010 9:52:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam

mA BRAT NI TAKuser posted image user posted image user posted image user posted image

Oooooooooo, ušlo mi bo, takole se že doooooooolgo nisem narežala pred računalnikom user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 206
23.2.2010 9:53:39   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

mA BRAT NI TAKuser posted image user posted image user posted image user posted image

Oooooooooo, ušlo mi bo, takole se že doooooooolgo nisem narežala pred računalnikom user posted image

No, vidiš, se splača vztrajati, ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 207
23.2.2010 9:54:21   
RAKICA2007

user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko da je boljši user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 208
23.2.2010 9:55:09   
RAKICA2007

No, vidiš, se splača vztrajati, ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa nič zavijat proosiiim user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 209
23.2.2010 9:56:36   
vednosam
ma saj pa prav da se človek nareži tud jaz se režim,ko pišem in režat bi se mogli ljudje vec kje ne pa kot je bilo zgodaj zjutraj

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 210
23.2.2010 9:57:37   
mojcaziga

ma saj pa prav da se človek nareži tud jaz se režim,ko pišem in režat bi se mogli ljudje vec kje ne pa kot je bilo zgodaj zjutraj

no, o tem govorim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 211
23.2.2010 9:58:19   
Anonimen
ampak res vsaj kako piko alpa odstavek naredi, ce ti ze vejice ne grejo prosim...

ker te moram tudi do 5x prebrat, da vsaj priblizno sestavim.

user posted image

(odgovor članu vednosam)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
23.2.2010 9:58:42   
vednosam
Ma ****user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gledam svoje pisanje,kot da se predstavljam zenski,ki jo osvajam:) samo zdaj se s pisanjem na tem postu predstavljam širši sloveniji,kakšen semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma kaj čem takšen pač sem za oženit jaz to vem vendar pa se nikoli nebom poročil,vsaj mislim,da ne

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 213
23.2.2010 9:59:18   
RAKICA2007

smeh je pol zdravja... user posted image user posted image user posted image
druga polovica je pa sex... user posted image  no pri nekaterih to velja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 214
23.2.2010 9:59:37   
špelin@

Ma sem šla v spodnji štuk po IQ, ki mi je dol padu, in sem mimogrede še cajtng prinesla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 215
23.2.2010 9:59:45   
mojcaziga
vendar pa se nikoli nebom poročil,vsaj mislim,da ne

nikoli ne reci nikoli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 216
23.2.2010 10:00:22   
vednosam
Ma saj sestavlanje je zanimivo.
  Vsaj sestavljanke nerabiš kupit in križank reševet,vse imaš v mojih postih:)user posted image user posted image user posted image pa še zastonj je.

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 217
23.2.2010 10:00:30   
mojcaziga

Ma sem šla v spodnji štuk po IQ, ki mi je dol padu, in sem mimogrede še cajtng prinesla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 218
23.2.2010 10:00:32   
RAKICA2007

Ma ****user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gledam svoje pisanje,kot da se predstavljam zenski,ki jo osvajam:) samo zdaj se s pisanjem na tem postu predstavljam širši sloveniji,kakšen semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma kaj čem takšen pač sem za oženit jaz to vem vendar pa se nikoli nebom poročil,vsaj mislim,da ne

hmmmm punce, oddan a NEporočen user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 219
23.2.2010 10:01:08   
špelin@
Sedaj!Me boste,verjetno napadli,ampak resnično si želim ženske,ki  je enako osamljena,kot jaz,kajti žena dosti potuje,kajti dela v tuji letalski družbi,in resnično po teh letih nevem več kaj naj nardim,ne iščem in nočem prevare,le neko žensko družbo,vendar neobračam se zdaj k temu,da bi tu našel,želim le kak pogovor in seveda komentarje kaj bi nardili vi.ALI SE ŠE SPLOH SPLAČA VZTRAJAT IN DRŽAT NAZAJ? kajti resnično nebo konca,denar mi več ne pomeni nič,če ni ljubezni oziroma je vendar na daljavo. Lahko mi pišete tudi nam gmail zarad lažje komunikacije matej0101@gmail.com

Ma **** gledam svoje pisanje,kot da se predstavljam zenski,ki jo osvajam:) samo zdaj se s pisanjem na tem postu predstavljam širši sloveniji,kakšen sem ma kaj čem takšen pač sem za oženit jaz to vem vendar pa se nikoli nebom poročil,vsaj mislim,da ne

Kam je pa tvoj IQ zlezu??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 220
23.2.2010 10:01:24   
mojcaziga

hmmmm punce, oddan a NEporočen user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

neporočen, ampak še vedno zvest user posted image user posted image

počakmo še mal, mogoče tut drugo ne bo več 100% user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 221
23.2.2010 10:01:32   
Anonimen

Ma ****user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gledam svoje pisanje ,    kot da se predstavljam zenski ,
  ki jo osvajam:) samo zdaj se s pisanjem na tem postu predstavljam širši sloveniji  ,   kakšen semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma kaj čem takšen pač sem za oženit jaz to vem vendar pa se nikoli nebom poročil ,
vsaj mislim ,
da ne

no vidis, saj ti greuser posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
23.2.2010 10:02:42   
mojcaziga

Sedaj!Me boste,verjetno napadli,ampak resnično si želim ženske,ki  je enako osamljena,kot jaz,kajti žena dosti potuje,kajti dela v tuji letalski družbi,in resnično po teh letih nevem več kaj naj nardim,ne iščem in nočem prevare,le neko žensko družbo,vendar neobračam se zdaj k temu,da bi tu našel,želim le kak pogovor in seveda komentarje kaj bi nardili vi.ALI SE ŠE SPLOH SPLAČA VZTRAJAT IN DRŽAT NAZAJ? kajti resnično nebo konca,denar mi več ne pomeni nič,če ni ljubezni oziroma je vendar na daljavo. Lahko mi pišete tudi nam gmail zarad lažje komunikacije matej0101@gmail.com

Ma **** gledam svoje pisanje,kot da se predstavljam zenski,ki jo osvajam:) samo zdaj se s pisanjem na tem postu predstavljam širši sloveniji,kakšen sem ma kaj čem takšen pač sem za oženit jaz to vem vendar pa se nikoli nebom poročil,vsaj mislim,da ne

Kam je pa tvoj IQ zlezu??? user posted image user posted image user posted image

Pa saj veš, da je izvenzakonska skupnost pred zakonom izenačena z zakonsko, potem pa lahko tut nazive enačimo user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa žena se dosti lepše sliši, ne?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 223
23.2.2010 10:03:00   
RAKICA2007

Ma saj sestavlanje je zanimivo.
Vsaj sestavljanke nerabiš kupit in križank reševet,vse imaš v mojih postih:)user posted image user posted image user posted image pa še zastonj je.

tole so bolj rebusi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 224
23.2.2010 10:03:25   
vednosam
Ma poročil bi se,če bi resnično,bila močna želja. Se pravi partnerke,vendar trenutno ne čutim to.  Morda se kdaj to spremeni. Zato resnično kot praviš NIKOLI NE RECI NIKOLI. Jaz pa potrebe po tem nimam,kajti,brez poroke nudim enako,kot z njo,s tem da ni komplikacijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
J

(odgovor članu vednosam)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Zanositev
Anjuša

Kako dolgo po končanem jemanju kontrac.tablet ste zanosile?

1 mesec (41%)

2 meseca (59%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!