|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke o5 - 2.del
30.1.2010 19:01:14   
ugi
Dvig user posted image

Nas je ful zasulo. Dobre 20 cm na 30 podlage. Sej navadno imam rada sneg, sam letos tko ne morm uživat na snegu. Sem že en mesec skoz notr, no dvakrat smo bili v LJ vmes. V torek ima pa naša biba prvo posvetovalnico. user posted image Komaj čakam, da vidim kolk je zrasla.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 101
30.1.2010 20:37:55   
rainbow
Čer!

Ugi, boš poročala mereuser posted image

Pri nas še ni neke sile s snegom; so pa nam spet propadli vsi načrti za vikend, ker je Lia včeraj popoldan dobila vročino, pa ponoči spet, čez dan pa je ni imela; v ponedeljek začnejo s plavalnim tečajem v šoliuser posted image  bom videla, če bo jutri brez vročine. Sicer imajo plavanje vsak dan 14 dni, tako da ne bo vsega zamudila.
Z Enjo sva spet dobili napotnico za logopeda; ampak zdaj spet več govori; prav hecno, se mi zdi, da ko me začne skrbet ta njej razvoj govora, se potem nekaj premakne na bolje. Je pa res, da smo ta teden malo več delale, Lia je vadila števila in včeraj je sama od sebe začela reševat križanko in danes je spet eno rešilauser posted image user posted image , z Enjo pa delava različne naloge, kar pač imamo (Zmajčka...) Aja, Enja je bila zadnjič pri zobozdravniku in je začel z zaščito in je bila fuul pridna, pohvaljena in potem je dobila igračko, nalepko in pet žigovuser posted image

Vsem lep  večer in lepo nedeljouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 102
31.1.2010 18:08:49   
Katrin
Dviguser posted image user posted image user posted image

Joj, kok snega spet:)) Danes smo naredili snežaka user posted image

Uspešen teden vsem:))

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 103
31.1.2010 22:17:42   
rainbow
Oj!

pri nas pa par snežink in to je to. Še dva tedna pa so počitniceuser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 104
3.2.2010 12:38:26   
ugi
Dvig user posted image

Dons je pa tak zaspan dan, da bi jaz samo spala, ampak je Luka čist na spidu že od 5ih zjutraj. Ej, a vaši marčevčki še kej spijo žez dan. Naš že doug časa ne, čeprav bi mu kdaj pa kdaj prav prišlo. Pa meni tudi. user posted image Je zdej kar doma k je neki prehlajen in kašlja, sam ni hujšga. Mene pa tudi nekaj grlo boli, upam da ne zbolim. user posted image

Lara je pa zdaj že 3960 g težka in velika 53,5 cm. Je v redu, so bili pa vsi ful presenečeni kolk ima lask. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 105
3.2.2010 15:06:25   
Katrin
user posted image user posted image Lara za super mere!!!

Kaja ne spi že 3 leta nič čez dan, izgleda, da bo Anže tudi kmalu nehal user posted image user posted image

Naša dva sončka razganja u nulo.... skrajni čas za počitnice!

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 106
6.2.2010 19:01:20   
ugi
Spet sneg, zdej ga mamo pa že počasi dosti! user posted image Jaz bi pomlaaaaaaaaaaaaaaaaad.
Joj, upam da bo jutri malo sončka, da bomo lahko šli na sprehod.

Naš je spal do 3. leta, pol pa vedno manj čez dan.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 107
7.2.2010 21:17:58   
rainbow
Ojla!

Ugi, letošnja zima pa je res prava. Jaz pa sem kar hvaležna za ta sneg, ker nam je ta vikend končno uspelo it na smučanje (pa še sankali smo se včeraj). Lia je takoj osvojila tudi zavojeuser posted image , Enja pa se je najprej ful bala in se mi metala na rit, no potem pa je le začela vadit in bila ponosna nase na koncuuser posted image
Imajo pa zdaj na Arehu res urejen otroški poligon in seveda zaračunavajo 5 E. Pa dobro, lani je bilo zelo zanemarjeno.  Jutri gremo seveda spet. Ko je Enja ravno v element prišla.

Glede spanja, Enja že od drugega leta ne spi več doma. Mi paše, ker najkasneje ob pol devetih vsak večer zaspita.

Kak fajn, da je jutri še en dan frajuser posted image user posted image user posted image uživajte gauser posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 108
7.2.2010 22:17:40   
Katrin
Super, da uživate user posted image user posted image user posted image

Mi2 sva bila dva dni fraj in sva smučala user posted image Noro!

Jutri se bomo pa cartali in počivali user posted image

Lep prosti ponedeljek user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 109
9.2.2010 11:39:30   
aleži
Pozdralvjene,

najprej en oblačen  pozdravček. Včeraj smo pa imeli krasno vreme!! Sonečk!!!
Raibow: user posted image user posted image user posted image  tvojim puncam.

Katrin: čestitke  za smuko. Zdaj pa pridno uživajte drugi teden in poročaj o šoli....

Ugi: kako je kaj tvoja zaspanka?user posted image

Spanje: pri nas je še aktualno in mislim, da bo še do šoleuser posted image . Naš je takšen zaspanec, da je ajooojjj!!! Tudi če spi po 3-4ure popoldne, gre spat po 20 ali 21 uri. Sara pa tudi bo še spala, saj je tudi mala zaspanka, ne kot on, ma je!

Dolina: pri nas sneži mogoče 1x na leto, lani ni! Letos pa je že 2x, 1x zelo dosti, drugič pa manj. Imamo pa morje, kaj čmo! user posted image

Pust: se boste kaj namaškarale in šle kaj gledat naokoli?
Katrin vi se boste ošemli in smučali!!! uhh, bo zanimivo! Pustne šeme na smučkah!! hehehehe
Kaj bodo vaši? Naš bo pirat, sara pa čebelica za vzunaj in notri pa zajček, ker je takšen kostum, da ji ne gre bunda čes in ji je ravno prav!

lp

< Sporočilo je popravil aleži -- 9.2.2010 11:40:09 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 110
9.2.2010 17:50:30   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Pozdralvjene,

user posted image user posted image user posted image Mi smo šli za eno uro v Strunjan in je bilo krasno. Smo končno eno uro vozičkali. Res je bilo lepo včeraj. user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 111
9.2.2010 18:01:04   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: ugi

Pozdralvjene,

user posted image user posted image user posted image Mi smo šli za eno uro v Strunjan in je bilo krasno. Smo končno eno uro vozičkali. Res je bilo lepo včeraj. user posted image

drugič pokliči ko pridete spet dol user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 112
9.2.2010 18:06:53   
ugi

IZVIRNO SPOROČILO: ugi

Pozdralvjene,

drugič pokliči ko pridete spet dol user posted image

Bom. user posted image Sej bi tudi včeraj, sam smo res šli samo za eno uro (smo šli ob 13. od doma in smo bili ob 17. že doma).

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 113
9.2.2010 18:59:17   
rainbow
Oj!

No, včeraj nam ni uspelo smučat, in to zato, ker je bila taka gužva, ko smo prišli na Areh, da nismo imeli nikjer za parkiratuser posted image , in smo se morali obrnit. Bomo pa hodili med počitnicami.
Pri nas v MB je bilo včeraj prav turobno, oblačno, mrzlouser posted image

Aleži, jaz sem ravno danes skočila v Direndaj in sem nabavila puncama tak ušesa s smčkom in bosta zajčici. Jutri na plesne lahko pridejo namaskirane, pa da ne bosta edini brez (ker ponavadi jaz vse v zadnjem trenutku), imasta vsaj nekaj. Sta bili kar navdušeni. Spodaj pa v belo oblečeni, pa je. Sta hoteli biti Winxici, ampak, sori, ne dam 25 E z kostum. Pa dvakrat tak.

Z Enjo vaju lepo pozdravlujaiva, Pa Lia se šeweeeeeeeeeeeee pridružuje, papaajtr5afc

lp, rainbow

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 114
11.2.2010 9:10:46   
aleži
skopirano, kr bo kmalu marec!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

02.03. Atena (Skaana) 

02.03. Anžej (Suzi*)

03.03. Lina (Špacka)

04.03. Klara (morskadeklica)

06.03. Kaja (katrin)

06.03. Ožbej (barbara.a.)

07.03. Lina (wahoo)

08.03. Lea (NiLe)

09.03. Manca (mojčca)

10.03. Nik (mala maja)

21.03. Žiga (aleži)

22.03. Enja (rainbow)

25.03. Ana (modrooka)

30.3. Luka (ugi) 

31.03. Nejc (fipi)

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 115
12.2.2010 17:12:59   
ugi
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

21.02. Zoja (Dolina) 

02.03. Atena (Skaana) 

02.03. Anžej (Suzi*)

03.03. Lina (Špacka)

04.03. Klara (morskadeklica)

06.03. Kaja (katrin)

06.03. Ožbej (barbara.a.)

07.03. Lina (wahoo)

08.03. Lea (NiLe)

09.03. Manca (mojčca)

10.03. Nik (mala maja)

21.03. Žiga (aleži)

22.03. Enja (rainbow)

25.03. Ana (modrooka)

30.3. Luka (ugi) 

31.03. Nejc (fipi)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še Dolino sem pripisala, mislim, da je pravi datum. user posted image

Jah, kar 5 let bodo stari, ne morem verjet, kako hitro je minilo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 116
12.2.2010 21:28:11   
Skaana
user posted image

najprej Aleži in Ugi najlepša hvala za seznamček... Jp, počasi se bo začelo. Dolina je naša že skoz ja, kaj čmo, če se je pa Zoji mudilo user posted image .

Mi pa nimamo tako dobrih novičk. A upamo na najboljše... Dolgo smo zdržali brez bolezni, zdaj pa kar oba. Sem ju imela doma, pa kar nič boljše, včeraj smo pa končno šli k zdravnici in Aleksej je moral dobit antibiotik, Atena pa je očitno imela le hudo virozo...

Tako da smučanja pri nas še nekaj časa ne bo, snega je ful, a ga žal zdaj že skoraj 14 dni gledamo bolj kot ne skozi okno.

Jaz sem začela hodit v fitnes, a je trajalo ravno 14 dni, zdaj sem pa tudi jaz zbolela, tako da komaj hodim in se premikam. Danes me je še pa grlo tako sv... začelo bolet, da še govorit ne morem. Sem mislila, da bo moj tega vesel, pa ni najbolj navdušen.user posted image

Atena tudi ne spi kadar je doma že nekje od tretjega leta, v vrtcu pa morajo spat, tako da... Pač gredo počivat potem pa zaspijo...

Počasi bo treba za darilo razmišljat... Kaj boste pa vi kaj nabavljali? Zabava bo verjetno v "vilinskem" vzdušju... Hoče povabit samo deklice, tako da bomo potem izdelovale vilinske paličice in tiare. Pa kakšne igrice bi bile dobrodošle, če imate kakšen predlog.

Nič, bežim v mižule.

Lep širokousten vikend želim.

(Aja, Atena bo mini miška - je dobila od sestrične, ni bilo časa nabavljat, Aleksej bo pa vitez (mam doma kar eno majčko, meč bom pa kar sama nardila)

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 117
12.2.2010 21:42:51   
Katrin
aleži: user posted image user posted image user posted image za seznam

skaana: lepo te je brati, pa čeprav bolj poredko user posted image Držim pesti, da se čimprej otresete bolezni user posted image

rainbow: čimprej odženi turobno vreme in uživajte maximalno user posted image

Katrin vi se boste ošemli in smučali!!! uhh, bo zanimivo! Pustne šeme na smučkah!! hehehehe

user posted image user posted image user posted image
Najbrž ne:) Čeprav bom vzela s seboj nekaj lasulj, Anže ima pa itak tako kapo z ušeski in je že sedaj medvedek user posted image

Jutri dopoldan odrinemo za en teden, tako da vam želim lepe počitnice in čim manj prehlajenih noskov user posted image

Ajdi user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.2.2010 21:43:24 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 118
13.2.2010 7:57:59   
aleži
Dobro jutro,

naša budnica je bila danes ob 5.30 jajaomeeee!!!

Včeraj sva z možem praznovala 5 let poroke in sva šla SAMA na večerjo po dolgemmm času. Otoka sta bila v varstvu, komaj zaspla... ma je šlo!!

Imeli so pa tudi na plesnih pels v maskah in tudi mame smo morale plesati z njimi in vsi otroci so bili v user posted image , da smo tudi mi plesale. Prav fantastično je bilo!!!

Skaana: končno si se ogalsial. Pridna user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image  tebi. Kako je z Atenino alergijo?

Katrin: uživajte in spočijte se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rainbow: za njega sem kupila pirata v BC in on pa je dobila isposojeno. Vem, da je kar dober finančni zalogaj, če moreš kupit za obe in dat skoraj 50 € za Winx. Prav si naredila, da si kupila samo ušeska...
Imejete se lepo na pustno sobot in enega velika
user posted image  

in pustne maškare

user posted image

Uživajte kjer koli boste!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 119
17.2.2010 20:46:19   
rainbow
Ahoojjjj!

Sploh nas več nisem našla. Torej moram kaj napisatuser posted image

Zakaj čas tako hitro mineva? Pol počitnic je že mimouser posted image  Mi se malo smučamo, pust imamo še jutri, pustno zabavo pri naših ameriških prijateljih, ki odhajajo za 2 meseca v ZDA, jaz sem sredi skrbi, kaj obleči na maturantski ples naslednji petekuser posted image , možek gre jutri v A smučat,...

Res žalosten dan pa je danes za družino onega fantka, ki je umrl; so bili skupaj z Lijo na tečaju. Res grozno. Sem bila ful vesela, da je bilo konec plavanja. Pa sploh nikoli ne bi pomislila, da bi se lahko kaj zgodilo.

Upam, da se imate lepo.

lp, rainbow

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 120
18.2.2010 13:12:09   
Katrin
En pozdravček iz Kranjske Gore, kjer uživamo!

Kaja raztura na smučkah:)) Smo ji plačali 5 ur z učiteljico in se je v 3 dneh ogromno naučila! Pomembno mi je, da uživa:))

Mi2 hodiva izmenično na nočno smučanje user posted image , drugo leto bomo pa morda že skupaj:))

rainbow: hudo mi je user posted image user posted image user posted image Tragedija.

Uživajte!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 121
21.2.2010 11:57:32   
ugi
Zoja: Vse najboljše za 5. rojstni dan. Štirje hribovci ti želijo še veliko igrivih let in kup zanimivih dariiiiiiiiiiiiil. user posted image Aja pa eno veliiiiiiiiiiiiiiiiiiikooooooooo toooooortooooo. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 122
21.2.2010 20:59:54   
rainbow
Ojla!

Pa se je začelo... rojstni dnevi naših marčevcev in marčevkuser posted image user posted image user posted image

Zoja, vse najboljše za tvoj rojstni dan, bodi zdrava kot user posted image , v akciji kot user posted image , lepa kot user posted image , vesela user posted image , pametna user posted image  in dobrauser posted image

Konec počitnic, bilo je fino, jutri pa v vrtec, šolo in službouser posted image

Uživajteuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 123
22.2.2010 22:28:57   
Katrin
Zoja, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dolina: lepo praznujteuser posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 124
23.2.2010 9:31:08   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse najboljše Zoja za tvojo 5. svečkico!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Izraz posvojitev
agnes

Ali se strinjate, da se beseda posvojitev uporablja tako za posvojitev otroka kot za "posvojitev živali"? (prosim, zapišite komentar)

Se zelo strinjam. (27%)

Se strinjam. (20%)

Mi je vseeno. (30%)

Se ne strinjam. (10%)

Se nikakor ne strinjam. (14%)

Število vseh glasov: 271

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!