|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
22.2.2010 13:30:03   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: moci

pikapolona, a potem so zaendrek te flaše? zoja je itak uničila tisto gumo. nič, potem bom pa kovinski bidon kupila. a to je pa ok? mah, jaz sem zarad te plastike kupila stekleno flaško za dojenčka. za doma. za okrog hodit je pa preveč nepraktična.

ne niso zaendrek....OK so....sem mogla danes mami prevajat da sem ji našla da so res BPA free

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
22.2.2010 15:02:47   
muki1
O dopustniške teme user posted image  user posted image  user posted image ! Hip, hip.

Mi gremo pa v Šibenik. 14. julija. V hotel. Si je mož zaželel predaha od šotorjenja, čeprav že zdaj pogrešam večerno posedanje pred šotorom.
Pa za prvi maj v Gardaland za 4 dni. To pa gremo v kamp, v tiste hiške.
Pa  maja v Zagreb na koncert Metallice.

To je zaenkrat vse. Če bo pa Marija Geld mila in prijazna, pa si še kakšen apetit potešim za vikend v dvoje. Če pa ne, pa tudi prav. Da bomo le zdravi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 16:14:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
22.2.2010 17:43:15   
pikapolona2
sivkamivka.....k sreči mi še nismo po bolnicah nikoli ležali. Počakam še kakšen teden potem pa kličem na višjo inštanco v kliničnem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
22.2.2010 18:06:17   
moci
v bolnicah vedno vprašajo, če je to prvi otrok. ko so mene ene desetič sem rekla, zakaj, a se vidi, da nimam izkušenj? pa mi je rekla, da je pomembno pa sem pozabila zakaj že 

Neposredna povezava do sporočila: 1980
22.2.2010 19:48:48   
piskot
cer.

mene je pa zacelo malo matrat. martina naj bi dala v ponedeljek v vrtec. pa ga najras sploh ne bi. menda so vsi skoz bolani. drama. bomo sli za kak teden, pol pa spet na dopust user posted image

o kaksnih flasah vi to?

ma pri nas zdaj ze ana pije s kozarca. ceprav se cist polije vsakic, ampak ona mora isto kot martin.

pikapolona jap, dosegla pa ne bos nic. mi smo dobili izvid z infekcijske po 3 tednih. na pediatriji je pa kot kaze se slabse.

sivkamivka kaksni scurki, kje? na infekcijski?

muki upam da najdeta cas tudi za vikend paket.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
22.2.2010 19:55:31   
pikapolona2
piškot jaz sem skoz naokoli nosila te navadne plastenke z vodo ki sem jih pač sproti filala.....no in ker se zadnje čase tolk piše o tem kaj naj bi določene plastenke ob dolgotrajni uporabi sproščale v vodo sem si kupila nalgene flašo tak bidon iz katerega naj se ta BPA nebi sproščal. Tudi Brina pije iz tega bidona.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
22.2.2010 20:16:36   
piskot
oh, novoa moda, moramo nabavit pol nove flase user posted image .

pitanje punce nasa pomaranca si pa tako za uspavanje puli lase. in zdaj se ji ze kar fajn pozna. kaksen predlog? izkusnja?
ce ji dam kapo gor za spat se mi bo skuhala pa se popenila bo. a jo cem ostric? to me niti ne mika, ker ima ze tko ful mal las.

Neposredna povezava do sporočila: 1983
22.2.2010 20:22:48   
piskot
pa se eno moram nasmetit.

danes je bila ana pri babici na uvajnju, martin je sel pa z mano v sluzbo neke papirje nest. pa sva sla potem malo po stavbi, pa piskote je jedel v pisarni. in potem greva domov in ga vprasam ce mu je bilo vsec. pa pravi ja je, samo nic nisem videl za delat user posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
22.2.2010 20:26:29   
Lu
Čer!

Za nami je bil prav pester vikend. Je Maja praznovala v soboto za prijateljčke in v nedeljo za domače. Sem bila pridna in ji naredila torto My Little Pony. je bila full srečna. Daril spet tok dobila, da sam gledam user posted image Da ne govorim, da vrečo, ki smo jo dali pred NL v klet še vedno ista, maledva pa spet polne omare igrač user posted image Ah ja.

Mmmmmm... morje. Moja omiljena tema. Komaj čakam. Samo pri nas bodo vikendi padali, pa jaz pa otroc, avgusta pa vsi skupaj. user posted image

Kuki joj tole pa ni lih good. Amapk očitno ima vsak nekaj. Moj mali si že 1 mesec trga nohte. Kaj naj pa jaz naredim?user posted image Maxica a vi ste kaj rešili glede grizenja nohtkov pri Lanu?

Pikapolona kva maš hude stene. user posted image user posted image

Frrr a vi pa avto razbiliuser posted image Smola.

@lina zate eno pitanje. V vrtcu naše slikajo 1x na leto. Samo me moti to, ker imamo domače fotografe 3 v Grosuplju, ne mi moramo vzeti ene iz LJ, ki so dragi kot pes. A se to ponavadi, da kak razpis za kaj takega? Ker sem dala prav povpraševanje in je skoarj 3x ceneje kot nas bo zdaj prišlo.

Še pozdravim vse pa letim.

papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 20:41:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
22.2.2010 21:40:43   
piskot
ma ja smo kupili enega jezka takega mehkega, pa ni gut. bom se mal poiskala ce je kaj takega. ker drugace ji je ful vsec tista mucka na bundi na kapuci.

Neposredna povezava do sporočila: 1987
22.2.2010 21:46:06   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ma ja smo kupili enega jezka takega mehkega, pa ni gut. bom se mal poiskala ce je kaj takega. ker drugace ji je ful vsec tista mucka na bundi na kapuci.

pol pa bundo poleg v posteljouser posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
22.2.2010 21:52:55   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: moci

o, anč, hvala za odgovor. sem malo zbegana. ker ima sivkamivka čisto obratna navodilauser posted image
torej nič sladkarij, ostalo pa normalno?

ti kar upoštevaj navodila G. moja so bili dobronamerni nasveti nosečk, kako se čimbolje odrezati na testu user posted image

Se po dolgem času spet malo oglašam. user posted image Saj vas še kar pridno berem, ampak pisat pa večinoma ne znese...

Na tole zgoraj se pa moram oglasit. Res je, da če hočeš imeti lepe rezultate, pomaga, da paziš nekaj dni prej pri sladkarijah, pa piješ med testom in se sprehajaš. Samo: to pomeni, da rezultati ne bodo realni. Bolje je, da test pokaže sladkorno, kot da imaš lepe vrednosti, pa sladkorno, ki je ne zdravijo. Saj res ni prijetno je imeti, ampak mislim, da tak čas narediš vse, da je z otročkom vse v redu in paziti pri hrani je najmanj, kar lahko naredimo za naše otročke. Pred testom se je potrebno obnašati čim bolj normalno, kot druge dneve, da je res realen test.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 1989
22.2.2010 21:57:44   
@lina
pri nas pa 3/4 družine ful kašlja. Baje jaz najbolj grdo, tako pravi moj mož, čeprav se meni zdi, da me M prekaša. Idealno bi bilo, če bi bila jaz z obema doma, ampak do srede ne morem,...bosta jutri oba doma ostala, bo mož z njima... Pijemo črno redkev z medom, ne pomaga... jaz pijem med in limono, ne pomaga... any advice?user posted image

Frrrr, a toliko morata plačat za 1% odbitno frašizo?
A Brina je že v redu?

piskot, čestitke Ani za prve korake! evo, spet popravljam čšž-je... veš kaj se mi dogaja: ko napišem piskot, so vse besede v nadaljevanju avtomatsko brez čšžjev...user posted image  

moci, drzi cuker čim bolj dol še teh par tednov!

Lu, glede fotografa: men se zdi, da tudi pri nas fotografira en iz LJuser posted image
Vsaj pri nas to fotografiranje ne gre preko vrtca - uprave. Kako se zmenijo ne vem, verjetno je en in isti že nekaj let, pa ga samo pokličejo oz. mogoče sam spomni nase. Ni pa zavezano k razpisu (ali če si mislila javnemu naročanju) - vrtec  ni naročnik, ne dobi nobenega račun vrtec, ampak vsak starš svoj račun, ker plačajo pri vzgojiteljici. Po moje so te stvari kdor prej pride, prej melje.... 
Bi bilo pa to vprašanje zelo primerno za na svet staršev....

Lep večer... 

Neposredna povezava do sporočila: 1990
22.2.2010 22:14:52   
frrrr
hehe, piškot, nč ne delaš v službi user posted image za puljenje las Ane  pa nimam nasveta.

moci - upam, da bodo sladkorni testi ok!
sivkamivka - tebi želim isto!

pikapolona - to je res grozno, da treba tolk časa čakat na izvide. kaj pa počnejo z njimi?

Lu - sneg oz. led ga je sesul. pa sem danes na 24ur vidla, da jo je naš avto dobr odnesel

morje... enkrat v aprilu ga bom vidla, ko gremo prikolo postavit. pol bom pa poskusila čimbolj izkoristit moj zadnji dolg "dopust".. pr Jaši sem bla prpa in nism upala sama z njim na morje, mož pa velliiiko delal. zdaj bi upala sama, pa še mož je sam svoj šef. uf, komi čakam... samo zdravi moremo bit, ostalo bomo uštimali user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
22.2.2010 22:18:58   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Frrrr, a toliko morata plačat za 1% odbitno frašizo?

ne ne, nimamo tolk vrednega avtomobila... 1% je enih 250€ + naslednje leto zavarovanje 100€ več, ker gre bonus namesto da bi ga še zravn dobili + policaji + vinjeta za izposojen avto + transport in benz... čas, ki bi ga lahko skupaj preživeli, je pa neprecenljiv

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 22:22:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1993
22.2.2010 22:23:58   
frrrr
@lina - karkoli bi svetovala za umiritev kašlja, ste verjetno že poskusili... js upam, da boste čimprej vsi ok!
Brina je pa močna punca user posted image je samo 1x driskala 15 minut in to blo to. že drugič je imela takšno "virozico"... predivedam, da dobi z mojim mlekom protitelesca in na hitr pomete z virozami. na tak način (15 minutni preplah) lahko vsak teden kakšno virozo pokasira.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
22.2.2010 22:27:58   
frrrr
fotografiranje v vrtcu... v našem vrtcu se fotografirajo 2x letno skupinsko in 1x letno osebne fotografije... fotografije prevzamemo pri vzgojiteljici, račun dobimo pa skupaj s položnico za mesečno plačilo. s ceno se nisem kdaj ukvarjala, ker je lep spomin in mi je v bistvu vseeno.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
22.2.2010 22:30:41   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka
pri pušenjaku se enkrat brala, da je sladkorna šele nad 11, od 7.8 do 11 pa gre za motnjo v toleranci. anč, pomagaj z razlago, kaj se spremeni - v čem je razlika. ali je v tem primeru zadosti že dietna hrana?

pikabu, strinjam se, da je bolje, da jo odkrijejo, če jo morajo, in zdravijo.

priznam, da se testa noro bojim, ker mi je ostal spomin, kako se mi je na testu črnilo in temnilo pred očmi pri blažu. sem skoraj pod klopco padla. res ne bi rada ponovila tega zoprnega občutka

Ta 50g je le presajalni test, samo nakazuje, dejansko pa pokaže, kako je ta dolg test. Prijetno res ni piti tisto, vem, sem bila zdaj v tretje najbolj vesela, da mi ni bilo treba na dolgega, ampak to je pač treba dati čez, se moraš nekako zamotit, da čim hitreje mine tisti čas.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 1996
23.2.2010 7:49:19   
pikapolona2
no men ni blo treba pit cukra....sreča...ne u prvo in ne zdej u drugo!

@lina....jaz se spomnem k je Brina lani prav lajala skoraj 1 mesec...pomagalo ni nič....no po enem meseczu pa je dobila malo vročine in prehlad....potem je pa kašelj izginil.

Lu kolk pa pride taka fotka....naši so zdej dobili za novo leto fotografijo z nekim koledarjem spodaj(jaz sem koledar kar stran odrezala) in je stalo 2 EUR....plačali smo pa na položnici.

zjutraj mi je pa Brina rekla naj si grem lase pobarvat da sem grda???????.....sej vem da imam ful narastka...sam kak teden sem še hotla zavlačevat sam k se pogledam u ogledalo je res grozno. Nč grem poklicat frizerko če ima kakšno lukno danes?

pa dooooobro jutro!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
23.2.2010 8:35:52   
Lu
Jutro!

Mah mene moti to, ker naši domačini ne pridejo zraven. Ko so pa razni pusti in ne vem kaj še vse, so pa dobri user posted image Ja tele slike pridejo 13 eur, sej ni ne vem kakšen dnar, samo se mi gre iz principa. Naši jih imajo pa po 5 eur. To sta 2 skupinski, pa potem še posameznih ene 6 kom. Računa pa mi NE dobimo zraven, kar je tudi zanimivo. Čeprav smo to že omenili, vendar nobenega haska. Na svetu staršev je bila pa ta tema tudi že odprta in odgovor je bil, da nam potem tudi oni delajo neke usluge za katere pa noben od staršev ne ve. user posted image Ja očitno se naši ravnateljici nekaj kuha po svoje. Oz. v njen prid. Mi pa itak naje****Ampak se ne damo. Bo še vroče. user posted image

Zdaj pa hitro delat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 1998
23.2.2010 8:52:28   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

zdejle sem pa na pediatrično klicala kdaj nam oni mislijo kakšen izvid poslat za Brino??? najprej cela panika zaradi eritrocitov v vodi....pol pa čakaš 1 mesec na izvid pa ga še vedno ni? Halooo pa kako ne morejo bit malo bolj ažurniuser posted image

Predlanskim, ko sva bila z Lanom en dan hospitalizirana na pediatrični zaradi koprivnice, sva odpustnico dobila po dveh mesecih!!!! In potem je bilo napisano, da so izvidi urina slabi, da priporočajo ponovitev, isto mislim, da je imel ful eritrocitov in levkocitov notri. Po dveh mesecih, mislim, halo. Pa nas je potem naša pediatrinja potolažila, da če bi bilo res kaj, bi se do takrat že izkazalo, pa k sreči ni bilo nič, je bil le slab vzorec urina. Ampak so res neresni.

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 1999
23.2.2010 8:54:57   
Maxica
Puf, smo imeli včeraj zobozdravnika, takole na pol leta do enega leta naj bi se otroka hodila pokazat, pa k sreči imata lepe zobe, ampak Lan se je spet odločil, da ne bo niti ust odprl. Pet ljudi ga je animiralo in frise pokalo, nato je zobozdravnica obupala in mu dala uro čez dva meseca. Mater sem bila jezna nanj, res, kar tam bi ga pustila najraje. Pa ni, da bi se bal ali karkoli, on pač ne bi in konec in pika. Smo imeli potem cel večer hudo uro in je kaznovan v nadalje, ampak presneta trma mala škorpijonova. user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?