|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
20.2.2010 21:36:22   
frrrr
hehe, mo moremo tut našega večkrat prepričevat za vn... se tolk zaigra, da nima časa it vn user posted image

jutr bova z jašo mau ustvarjala... tempera al pa voščenke al pa kaj takega. mogoče bova pa dinzavra iz tulcev od wc papirja delala. kar si bo zaželel, se bom prilagodila. pa das maso sem dans našla, nisem pa še nikol kaj delala iz nje... mogoče pa poskusim user posted image
brina se pa prav pridno obrača iz trebuščka na hrbet, pol jo pa pohvališ, se pa nasmehne do ušes user posted image prava mala sončica je.

kmau bomo lahk začeli odštevat... lucika, moci in pikapolona... v marcu bo kr veselo user posted image

grem emo gledat in se smejat user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
   [Brisano sporočilo]
20.2.2010 22:33:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
21.2.2010 20:30:07   
pikapolona2
jaz že doooolgo več ne gledam eme...zguba časa....se pa spomnem da sem kot otrok oboževala evrovizijouser posted image

danes pa ni bilo hudo uživati v dnevu....kako je bilo toooooplo......midve sva zhjutraj užgali en sprehod po naši vaški cesti....ati pa je šel po polju tečt in vsake toliko se nama je pridružil ob robu ceste. Midve sva ga pa zezali k je bil tolk seksi v unih pajkicahuser posted image user posted image user posted image u kaka ritka...kaka ritkicauser posted image user posted image

Pol so pa obiski prišli in smo dobro jedli in nato šli še na en lep sprehod.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
   [Brisano sporočilo]
21.2.2010 20:43:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1954
22.2.2010 8:51:46   
moci
jutro,

sivkamivka, se vidi, da zdravo živišuser posted image mc na čopovi ima že nekaj let kodo za wc. saj po eni strani razumem, imajo tako lokacijo, da so idealen javni wc.

mi smo šli pa včeraj na bled. in se mi je zameril. ker me je skoraj 2 uri lulat, na koncu sem komaj zadrževala, da nisem začela user posted image , kako to boli. v grmovje nisem mogla, ker je sneg, pa tudi za plezanje v hrib sem bolj slabo okretnauser posted image , javnega wc-ja na naši poti niti enega, lokala (odprtega) pa tudi ne. grrrr. je pa moj mehur precej bolje. saj sicer ne bi zdržal takega hudega testiranjauser posted image

zdaj sem doma, zoja pa v vrtcu, čeprav ne vem, če sem naredila prav. je kar precej kašljala zjutraj in sem kolebala, zdaj sem se zmenila z vzgojiteljico, da pokliče, če ne bo bolje.
najbrž sem grozna mama, ampak imam veliko dela in zoji je potem dooolgčas, pa vsa naveličana je, ker je bila prejšnji teden v vrtcu pon, torek, četrtek. ostalo pa doma in doma nič ne dogajauser posted image ali pa vsaj premalo.

vročine nima, samo kašlja in smrkava je. kaj mislite? jutri itak nimam izbire, bom celo dopoldne na polikliniki.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1955
22.2.2010 9:00:01   
moci
jaz sem se tudi predizboru za emo smejala, oblekam namreč.
na glasbo se ne spoznam, uživam pa, če sedim s kakšno fajn opravljivko in kritizirava obleke in mejk apuser posted image
vem da ni lepo, fajn pa jeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 9:27:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
22.2.2010 9:33:36   
moci
jaz za bc do nedavnega sploh nisem vedela user posted image
mah, bolje kot bled user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1958
22.2.2010 10:06:56   
pikapolona2
javna stranišča...obup ja...pol pa kafiče iščeš pa se butca narediš in mimo šanka smukneš....zadjič sem hotela v Lj v enem WCu tako galantno mimo smuknit pa so imeli zaklenjena vrata???? Pol sem pa do ženskice za šnkom šla in jio rekla če mi prosim odpre...da sem noseča in da moram nujno na WC....pa da ne morem glih vsake pol ure tud nekaj popit ker je to potem začaran krog scanje pitje.....se je sam zarežala in mi odklenila?
Zoprno je kr mi če ne iščemo WC zame ga pa iščemo za Brino. V Kr že mam en kafič za svoj...občasno greva tja na kofe....pa ful majo mal prometa in čist in velik WC da lahko obedve in trebuh notro smukneva.user posted image

Moci.......upam da se kašelj ne razvije v kaj več

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
22.2.2010 10:11:06   
moci
zdaj sem dobila izvide iz diabetološkeuser posted image po 60 minutni obremenitvi s 50 g glukoze 10.2 user posted image
piiiiikabuuuuu
piše, da je test pozitiven. wtf?

lulat je pa meni ful nerodno, če so lokali bolj prazni, da se ne morem naredit, kot da sem gost :) včasih potem sama sebe zafrknem, ker predolgo čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 1960
22.2.2010 10:36:38   
*anč*
moci  meja je 7.8. pa upam, da si bla tešča 8 ur, če ne ne velja. zdej greš itak še na 100g pa ti bojo pol povedali kako pa kaj. do takrat pa nobenih sladkarij!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
22.2.2010 10:44:02   
Maxica
Spet ti blesavi ponedeljki, če so pa še zasneženi, je pa sploh poezija. user posted image
Včeraj je bila pa res tako lepa nedelja, mi smo šli na en dolg sprehod, se je prav videlo, da je tudi otrokoma manjkalo, da je bilo toliko časa vreme za en k***, ker sta prav vidno uživala na svežem zraku in letala sto na uro brez problemov. user posted image
Moci, sem ti predlagala, da pojdite na morje, tam vsaj ne bi bilo problemov z odvanjem vode. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
22.2.2010 10:47:24   
*anč*
pikapolona  jst sm tut tkole razložila za wc, ko sm bla noseča pa mi ni noben reku, da ne smem it lulat user posted image

lucika  kako se kej držiš?

mi doma z zabasanim nosom(predvsem jst). tristan nam je prejšnji teden nekaj iz vrtca prinesel, podlegla sva tastaradva, tamala se še drži, trkam. v sredo imamo cepljenje na pediatrični in je mali kar preventivno doma. aja, moci, jst ga zdej ko sm doma tut smrkavega ne pošljem v vrtec, če kašlja pa tut ne hodi. probamo kej skombinirat, če mava mi2 obveznosti, da ga čuvajo babice, tete ...  je pa našmu tut dostkrat dolgčas, tko da met oba doma, zna bit zlo zabavno user posted image .
letos pa nikak da se losamo teh prehladov user posted image , naj že gre ta zima!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
22.2.2010 11:09:47   
moci
o, anč, hvala za odgovor. sem malo zbegana. ker ima sivkamivka čisto obratna navodilauser posted image
torej nič sladkarij, ostalo pa normalno?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
22.2.2010 11:10:49   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Spet ti blesavi ponedeljki, če so pa še zasneženi, je pa sploh poezija. user posted image
Včeraj je bila pa res tako lepa nedelja, mi smo šli na en dolg sprehod, se je prav videlo, da je tudi otrokoma manjkalo, da je bilo toliko časa vreme za en k***, ker sta prav vidno uživala na svežem zraku in letala sto na uro brez problemov. user posted image
Moci, sem ti predlagala, da pojdite na morje, tam vsaj ne bi bilo problemov z odvanjem vode. user posted image

smo razmišljali o morju, ker mora M še k eni stranki po denar, pa ni hotel težit. potem je pa, ko smo sedeli na bledu, sama sms poslalauser posted image tako da gremo vseeno kmalu.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 12:24:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
22.2.2010 12:25:38   
moci
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1967
22.2.2010 12:27:16   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: moci

o, anč, hvala za odgovor. sem malo zbegana. ker ima sivkamivka čisto obratna navodilauser posted image
torej nič sladkarij, ostalo pa normalno?

jst sm bla v obeh nosečnostih in mi je blo obakrat rečeno, ko sem bla zjutraj naročena, da ne smem od polnoči nič jest, pijem lahko pa samo vodo. tam ene 8 ur naj ne bi jedel. vse ostalo počneš normalno (gibanje, pitje), če hočeš, da da test prave rezultate, kar je konec koncev tudi njegov namen. če pač imaš gestacijski diabetes, je dobro da je čimprej odkrit, ker se ga potem lahko nadzoruje/zdravi, kar je dobro tako zate kot za tvojega otroka.
sladkarije ti pa odsvetujem, ker maš visok sladkor in ker nasploh niso fajn za otroka(čeprav se tut jst nisem znala upret milkiuser posted image ) ... pride lahko do  inzulinskega šoka, ampak to je že druga stvar.
če neveš kakšna so točno navodila, pokliči na polikliniko ali kamor si naročena, da boš sigurna in da bo test pokazal realno stanje user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
22.2.2010 12:31:04   
pikapolona2
evo jst sem pa morje rezervirala.
Gremo v nerezine...jupi sem dobila apartma od počitniške skupnosti Krško. 100 m od morjauser posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
22.2.2010 12:46:09   
*anč*
pikapoka  tam majo eni naši prjatli hiškico in pravjo, da je super. kdaj pa?

Neposredna povezava do sporočila: 1970
22.2.2010 12:56:02   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

pikapoka  tam majo eni naši prjatli hiškico in pravjo, da je super. kdaj pa?

jst sem hodila tja kot otrok.....in sem vedno uživala :-) Sam je težko dobit ker so vse od firm (tudi piškotkova firma jo ima) al pa so privat. No ampak jaz sem zvohala kdo jih še oddaja in celo dobila v hudi sezoni termin. Uspeh. Mi gremo zadnji teden v juliju za en teden. Mamo pa razkošnih 50 kvadratov v pritličju z dvema spalnicama in vrtom pred apartmajem...pa baje je 100 metrov od morja.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
22.2.2010 12:58:34   
pikapolona2
joj zdaj sem celo raziskavo teh nalgen steklenic naredila.....

jaz sem si kupila...pa za tamalo sem nabavila....pa moci sem nahecala naj kupi....pol pa kupim še moji mami ona pa itak vse oznake pregleda in mi danes sporoči da je tale plastika še tanajslabša in mi pošlje neke tabele kjer res piše da je ta ki ima v trikotniku oznako 7 res tanajhujš. Ampak pišuka če pa gor piše BPA free....no in sem prebrala in ji prevedla ameriško stran....zdej pa upam da se bo upala pit iz teh flašuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1972
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 12:58:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1973
22.2.2010 13:24:14   
moci
pikapolona, a potem so zaendrek te flaše? zoja je itak uničila tisto gumo. nič, potem bom pa kovinski bidon kupila. a to je pa ok? mah, jaz sem zarad te plastike kupila stekleno flaško za dojenčka. za doma. za okrog hodit je pa preveč nepraktična.

morje - mi bomo last minit user posted image nekam prikolico parkirali, najbrž. bomo videli, kakšnega otroka dobimo. če se bo ponoči drl nas bodo itak spodili iz kampa. jaz bi rada, da gremo junija, ko še ni vroče in so kampi prazni. se mi zdi, da bodo spet njivice.

Neposredna povezava do sporočila: 1974
22.2.2010 13:28:58   
pikapolona2
zdejle sem pa na pediatrično klicala kdaj nam oni mislijo kakšen izvid poslat za Brino??? najprej cela panika zaradi eritrocitov v vodi....pol pa čakaš 1 mesec na izvid pa ga še vedno ni? Halooo pa kako ne morejo bit malo bolj ažurniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?