|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
19.2.2010 20:49:30   
muki1
Čestitke Ani za prve korake. Na seznamu bi bila pa tudi naša Iva user posted image .

Kje pa kaj mis hodi?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
19.2.2010 20:52:53   
moci
o katerem filmu je govora? na tv ni nič. dolgčasuser posted image

bravo ana user posted image
pa martin tud, če zna padat brez posledic. tudi to se je treba naučituser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
19.2.2010 20:54:19   
pikapolona2
ana bo pa zdrava deklina....za korenje dela prve korakeuser posted image user posted image

midva sva začela tega tazadnjega z hughom gledat....jst sem zaspala poleg....M ga je pa tud po ene 40 minutah prekinu....zeh zeh....

tuhtam kter film sva gledala nazadnje da nama je bil všeč.......Zelena milja .....sam ta je že star...........hm.......če se spomnem napišem.

Zdej sem čist out....sploh nč ne gledam.....še knjig ne berem????..........skoz sam nekaj za šiht skupaj vlečem da me ne prehiti

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 20:58:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1929
19.2.2010 21:00:10   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pikapolona, drug teden en dan melita pride v lj. če hočeš, se lahko vidita

user posted image
tole pa zanimivo izgleda

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
19.2.2010 21:00:22   
pikapolona2

to bi že bilo fino.....samo kdaj. A gre v službo?

Jaz bom tam v sredo in v petek

Neposredna povezava do sporočila: 1931
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 21:02:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1932
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 21:03:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1933
19.2.2010 21:04:09   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

to bi že bilo fino.....samo kdaj. A gre v službo?

Jaz bom tam v sredo in v petek

ja, ni mi še povedala, kateri dan. gre k dir.

ko ti pove mi sporoči...bi jo rada videla pa šla na en ustvarjalni kufe z njo!

Neposredna povezava do sporočila: 1934
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 21:05:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1935
19.2.2010 21:28:36   
pikapolona2
aaaaa...sem se spomnila...zadnjič sva gledala the painted veil...............super film

pa od Almodovarja....Los abros rotos (mislim da so zlomljeni objemi) tudi super film

Neposredna povezava do sporočila: 1936
19.2.2010 22:44:49   
piskot
mi2 sva se zdajle ful narezala. sva gledala it's complicated.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 1937
19.2.2010 22:47:42   
frrrr
bu

ostali v lj. sem zjutraj vse spakirala, pa je sneg iz hiše padel na naš avto in ga sesul user posted image sem lahko samo odpakirala, prestavila urologa, mož pedenal zavarovalnico, cenilca, servis... zdaj moremo počakat od zavarovalnice temeljnico, pol pa na servis avto. bomo enih 10 dni zihr brez avta.
no, ne bomo čist brez, ker nam ga bo moževa sestra posodila. je ravno mož pri njej, šel z vlakom do mbja user posted image zdej gre pa še na koroško, dostava in prevzem user posted image

prav čuden dan je bil. ob 11ih sem že 2 modrici pridelala (na stegnu in zadnjici), pa 3x štedilnik obrisala, ker sem polivala/kipelo je... ah, res sem gruntala ali grem raje kr spat. no potem se je pa stanje mau normaliziralo user posted image mi je pa prav smešno, ker me nič ni ganilo... včasih bi me čist iztirilo, če se bi mi načrti podrli. zdej sem pa že tolk natrenirana, da vse mirno prenesem user posted image

najbolj skrb zbujajoča zadeva danes - Brina je ob večernem umivanju zajokala (prej cel dan ni imela časa niti pisknit), nato pa se posračkala. sračkala je že čez dan 3x, kar ji ni v navadi. na previjalni je bilo pa sluzasto in tekoče, torej driska. je ene 15 minut trajalo, sem nekaj plenic vmes zamenjala user posted image vsako je mau pomazala z drekcem in mau polulala. no, potem je bilo pa spet vse ok, je pojedla in zaspala. upam, da je bilo to vse.

piskot - čestitke Ani za prve korake!

pikapolona - preoblečeno stanovanje izgleda odlično user posted image obisk prestavljam za 14 dni user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
20.2.2010 0:39:19   
frrrr
gledala film na popu in mi bil všeč. zdaj pa ne vem al nej čakam moža, al grem spat. kmau bo v sgju, kjer se še pr starših oglasi, potem pa proti lj nazaj. vmes je pa še prislužil 3 točke zvestobe in 250ojrov user posted image so packi stali konec naselja v dežju, on pa peljal 69.
ah, zdaj je pa že čez polnoč in je tega groznega dneva konec.

grem se pridružit otročkoma... spita kot hrčka user posted image
lepe sanje...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
20.2.2010 10:32:00   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jaz sem se polulala pri izjavi Home sweet homeuser posted image user posted image .

Za Hugh-ija pa že imaš podnapise, sem ga gledala že kakšne 3 teden nazaj...res film ni bog ve kaj, ampak oči sem si pa spočilauser posted image user posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
   [Brisano sporočilo]
20.2.2010 12:00:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1941
20.2.2010 14:37:31   
pikapolona2
sivkamivka kterga si gledala????

jaz sem pa še včeraj potem pogledala enega malo grozljivega......sej ne vem kako so ga v SLO prevedli....The countess....o eni krvoločni madžarski grofici ki se je kao z deviško krvjo umivala, da bi si podaljševala mladost....brrrrr

Neposredna povezava do sporočila: 1942
20.2.2010 14:39:37   
pikapolona2
frrr...še dobro da imate zavarovan avto. Pa čimprej pozabite včerajšnji dan....ni vam bil usojen!

Neposredna povezava do sporočila: 1943
20.2.2010 16:15:02   
frrrr

frrr...še dobro da imate zavarovan avto. Pa čimprej pozabite včerajšnji dan....ni vam bil usojen!
je treba kasko uveljavljat in 1%odbitne franšize plačat... ampak ok bomo preživeli user posted image nas je pa včerajšnji dan kr stal enih 600 ojrov al pa mogoče mau več.
glavno, da brina nč več sračkala, samo lula dans user posted image

zuni pa tolk gnilo vreme. uf. dedca vsak svojo kitaro prbijata. js grem pa brini družbo delat, da ne požre slončka iz igralnega loka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
20.2.2010 16:32:10   
moci
uf, frrrr, si imela pa res slab dan. še dobro, da je že novuser posted image

zoji je pa dolgčas. včeraj je bila doma, pa danes cel dan notri. je že zjutraj vprašala, če bomo kam šli. in prej se oblečeva za ven, da bova šli atiju nasproti in skakat po lužah, pa naju je prehitel.
no, in zdaj je imela dovolj in je rekla, da gre na obisk k atu in mami, ki sta v sosednji hiši user posted image
jutri moramo nujno plan naredit, če ne bo umrla od dolgočasjauser posted image mi je bilo potem žal, da nisva šli vseeno lutk gledat.

jaz si pa ne upam predaleč in predolgo od doma, ker kar naprej lulam. mož pravi, da na 10 minut. samo tako hudo ravno ni. pa še kašljam. ni fajn kombinacija ...
upam, da se do jutri sestavim, pa bi šli mogoče v kino, če bo še en tak len dan.

kaj boste počele jutri? kakšna ideja?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
20.2.2010 16:33:25   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jaz sem se polulala pri izjavi Home sweet homeuser posted image user posted image .

Za Hugh-ija pa že imaš podnapise, sem ga gledala že kakšne 3 teden nazaj...res film ni bog ve kaj, ampak oči sem si pa spočilauser posted image user posted image .

ga bom še enkrat pogledala, res je dober

pa pikapolona hvala za idejo, sem ga zvečer že pol pogledala, pol mi ga ostane pa za po kosilu

to je tisti ljubezen, ločitev ... ?

sva midva tudi gledala in se nasmejala.
jaz imam rada romantične komedije.
nisem za neke globoke filme

Neposredna povezava do sporočila: 1946
20.2.2010 16:34:36   
moci

jaz sem pa še včeraj potem pogledala enega malo grozljivega......sej ne vem kako so ga v SLO prevedli....The countess....o eni krvoločni madžarski grofici ki se je kao z deviško krvjo umivala, da bi si podaljševala mladost....brrrrr

aaaaaaaaaaaaaaa, jaz ne bi s tabo filmov gledala

Neposredna povezava do sporočila: 1947
20.2.2010 17:46:30   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: moci

aaaaaaaaaaaaaaa, jaz ne bi s tabo filmov gledala

sej jst tudi ponavadi takšnih filmov ne gledam...pa ni blo tko kot ena grozljivka da bi nazorno kazali kako je pridobivala kriuser posted image user posted image bolj pomembna je bila zgodba in na koncu ko vidiš kako so si njeno bogastvo razdelili itak več ne vešali so si to izmislili zato, da so jo zaprli in pobrali denar???? To je ena taka legenda. So pa lepi kostumi, scene na gradovih.....to pa jst rada gledam. V sredo mi je tudi bil všeč uni film na SLO .....o sestrah Boylenuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
   [Brisano sporočilo]
20.2.2010 18:46:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1949
20.2.2010 19:51:23   
piskot
ma mi smo pa takih dni ko moramo biti noter ze kar vajeni. tamalemu sploh ni problem. se je tako navadil, da mu je zdaj ze cist odvec ce ga hocemo ven vlect. ampak vseeno upam da bomo jutri kaj sli.

pikapolona potem moras pa se obe elizabeti pogledat, da bos vedela kako je slo naprej.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?