|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
22.2.2010 12:50:42   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sjmm jaz  porabim skoraj urco da oba pocartam, pravljico preberem in zaspančkata. Mi je tok fleten pravljico prebrat Nejcu, pa ga pokrit pa lubico dat in potem sam zaspančka, potem pa še Žigca k seb stisnem, se pocartava in ga položim v njegovo postelco. Je luštno. Če smo pa pozni potem si pa z mojim razdeliva in vsak enga popedenčkauser posted image Lepo da so tvoji še kar crkljivi, a še berete pravljice al mate kej druzga na sporedu? A so vsi skup v sobi?

sobo imajo tko mal čudn iz treh delov, pač vsak svojo malo sobico cca 10m2, vhod v celoten prostor pa je samo 1, tko, da so skupi, pa niso skupi, imava pa v planu nardit pri ta velki drsna vrata, ker se bo v naslednjem šolskem letu sigurn dalj časa zvečer še učila al kej podobnegauser posted image

drugač pa jz nekako 1 uro razdelim med ta velke...s saško imava kak zaupen pogovor...fantje, čudni prfoksi...Jan je zmeri tok zgovorn o vsem, da komi pridem do besede, ko sem pri njem na postli, k Mihcu pa še mal pod kovter zlezem, včasih modrujeva ob kaki knjigi o živalih, včasih sva pa kr tiho, pa se sam mal stisneva..al mi pa on pripoveduje kake načrte ima z igranjem kitareuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
22.2.2010 12:53:11   
Katjusa
naš noben ni nikoli spal polek mene oz. s florjanom sma enkrat popoldansko spanje spala skupi 1 urco.... k je bil star ene 4 mesece.... po enis trani sme srečna, da je tako, da ju položim v posteljo in grem ven in zapsita po drugi strani bi mi pa pasalo, da bi se kdaj pocartali ampak če čem met red pač more tko bit... vsekakor se boljše naspimo vsak v svoji postelji k pa vsi 4-je al pa trije v eniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ponosna na moja sineka in ravno zadnič sta bla stric in teta tle k imata 4 vnučke in jt rečem, da morem dat benija ajat grema v sobo ga previjem in položim v posteljo pa pridem nazaj pa reče teta ka že spi..... sem rekla ne vem če ne pa bo in je bila ful začudena kako kr tak ga položim in zaspi.... je rekla, da kaj takega še ni vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image

HIŠKA moj je končno dobil ono na občini in je rekla, da če na socialni nočejo bodo pa oni zrihtal in da naj jo ju3 če ona ne bo njega pokliče ker bo že danes poskusla govorit z lastnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam, da vidmo kaka bo vrednost in če bo v naših zmožnostihuser posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla mojmu da pol sredni štuk zrihtamo in se selimo pa četud bi mogl v dnevni spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša velja za seznamčekuser posted image user posted image user posted image user posted image pridna siuser posted image user posted image

mamici sem rekla za regrat in je rekla, da bo šla pogladat......user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa na kosilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
22.2.2010 12:53:22   
petrušk_
jah...tud jst nism bla za te fore da pustiš otročka jokat....se trga srce, ampak ko je pa cel november pa pol decembra blo vstajat po 30x na noč, k je dudico zgubila - s tem, da je seveda spančkala zraven mene...sicer v svoji postlci, sm se pa odločila, da tko ne bo šlo, glede na to da sm mogla po novem letu v službo....smo pa probal to in k sreči nam je ZLO ZLO hitr ratal user posted image user posted image user posted image

prvi večer ni zaspala 1 urco in pol - seveda sm bla vsakih 5 minut nazaj v sobi z besedami, da mora spančkat, sm ji dala dudiko in zajčka in zapustila sobo....neštetokrat.....
naslednji večer je trajalo 15 minut...
naslednjega 5 minut, od takrat naprej pa spi kot angelček in tud če se zbudi sama najde v postlci dudiko (ima jih 5 komadov okrog glaveuser posted image user posted image ) in zajčka in zaspi nazaj....

zj pa od 14. 02. spi v svoji sobici in je dober teden trajalo, da je zj spet uspelo.....

zvečer mamo pa tud mi seveda rutino cartkanja.....sm si enosed iz dnevne prvlekla v njeno sobico, prebereva knjigico, poslušava uspavanko, se stiskava in pojeva nina nana...pol pa hop u postlco, dudiko, zajčka, mal ampak čist mal jokca, k se je težko ločit od mamice pol pa spet spančkamo....

tko da mislm in upam, da nism prov kruta.....

če smo pa bolančkani alpa kak zobek ven leze alpa kej tacga je pa itak sredinski član najine pojstle user posted image user posted image

lp

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
22.2.2010 12:55:36   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm lepo listek spiši za šoping. Midva sva v soboto opravila nakupe, kake kar za cel mesec. No sej sva kar 170 e pustila, ampak mam pa vsaj plenice in tako robo za cel mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi2 tedensko nakupujeva, več ne gre ne v hladilnik, ne v shrambeno omarouser posted image user posted image user posted image ...imava pa nekak tko...60-80e za milerja, odvisn, a so tud plenice al ne, pa pol v sosedu tam 80-120e...spet odvisno, kok smo zaloge izničluser posted image user posted image user posted image , ponavadi pa greva še po sadje in zelenjavo pred vikendom za ene 10e tle blizu doma, pa imajo tak fajn izbiro in sveže...ker čez vikend kr gre robe, če smo vsi oba dneva domauser posted image user posted image user posted image user posted image ...no, naslednji teden bomo gvišno kej prišparali k gre Janči na bordanje.user posted image user posted image user posted image ....sam bi blo bol ga imet doma na hrani, če zračunam kok nas bo prišlo za pet dni, pa še oprema, sam naj pobič uživauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
22.2.2010 12:57:11   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

naš noben ni nikoli spal polek mene oz. s florjanom sma enkrat popoldansko spanje spala skupi 1 urco.... k je bil star ene 4 mesece.... po enis trani sme srečna, da je tako, da ju položim v posteljo in grem ven in zapsita po drugi strani bi mi pa pasalo, da bi se kdaj pocartali ampak če čem met red pač more tko bit... vsekakor se boljše naspimo vsak v svoji postelji k pa vsi 4-je al pa trije v eniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ponosna na moja sineka in ravno zadnič sta bla stric in teta tle k imata 4 vnučke in jt rečem, da morem dat benija ajat grema v sobo ga previjem in položim v posteljo pa pridem nazaj pa reče teta ka že spi..... sem rekla ne vem če ne pa bo in je bila ful začudena kako kr tak ga položim in zaspi.... je rekla, da kaj takega še ni vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image

HIŠKA moj je končno dobil ono na občini in je rekla, da če na socialni nočejo bodo pa oni zrihtal in da naj jo ju3 če ona ne bo njega pokliče ker bo že danes poskusla govorit z lastnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam, da vidmo kaka bo vrednost in če bo v naših zmožnostihuser posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla mojmu da pol sredni štuk zrihtamo in se selimo pa četud bi mogl v dnevni spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša velja za seznamčekuser posted image user posted image user posted image user posted image pridna siuser posted image user posted image

mamici sem rekla za regrat in je rekla, da bo šla pogladat......user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa na kosilouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hiško....navijamo za še boljše noviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
22.2.2010 12:58:32   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jah...tud jst nism bla za te fore da pustiš otročka jokat....se trga srce, ampak ko je pa cel november pa pol decembra blo vstajat po 30x na noč, k je dudico zgubila - s tem, da je seveda spančkala zraven mene...sicer v svoji postlci, sm se pa odločila, da tko ne bo šlo, glede na to da sm mogla po novem letu v službo....smo pa probal to in k sreči nam je ZLO ZLO hitr ratal user posted image user posted image user posted image

prvi večer ni zaspala 1 urco in pol - seveda sm bla vsakih 5 minut nazaj v sobi z besedami, da mora spančkat, sm ji dala dudiko in zajčka in zapustila sobo....neštetokrat.....
naslednji večer je trajalo 15 minut...
naslednjega 5 minut, od takrat naprej pa spi kot angelček in tud če se zbudi sama najde v postlci dudiko (ima jih 5 komadov okrog glaveuser posted image user posted image ) in zajčka in zaspi nazaj....

zj pa od 14. 02. spi v svoji sobici in je dober teden trajalo, da je zj spet uspelo.....

zvečer mamo pa tud mi seveda rutino cartkanja.....sm si enosed iz dnevne prvlekla v njeno sobico, prebereva knjigico, poslušava uspavanko, se stiskava in pojeva nina nana...pol pa hop u postlco, dudiko, zajčka, mal ampak čist mal jokca, k se je težko ločit od mamice pol pa spet spančkamo....

tko da mislm in upam, da nism prov kruta.....

če smo pa bolančkani alpa kak zobek ven leze alpa kej tacga je pa itak sredinski član najine pojstle user posted image user posted image

lp

ja, sej pol imate čist fajn  sistemuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
22.2.2010 13:00:19   
petrušk_
pa pozabla še, da si tud mami vsak popoldan vzame urco počitka in se malčiči pridruži pri popoldanskem počitku...to je pa itak najboljši trenutek dneva :)
si mislim klind gleda prah, zj mam čas da se s pikico stiskam user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
22.2.2010 13:02:50   
sjmm
Evo...je vodovodar že šel...ni blo panike...sam neki je mal bol zategnu..pa je blo...HB

pa še malega ni zbudu..je bil kr obziren.....najbrž je vidu moj zmajast izgled na obrazuuser posted image user posted image user posted image

kapučino v ritkiuser posted image

cote v stroju...sem mislila, da sem čez vikend vse spedenala...evo ga zlomka..pa pride zvečer moj za vsaj za 2 stroja delovnih cot prinese...no, pa teh vsaj ni treba peglat

sem že mal za kosilo pripravla...čebulco in paradižničke...zdej bom pa lepo omakco nardilauser posted image

pa mojim šolarjem malco k bojo zdele prisopihal.....sem skuhala čajček, pa zmešala sem skuto in med, pa bojo na kruhek namazal, da bo neki zdravga, pa vsak kako rezinco jabolčkauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
22.2.2010 13:03:16   
sjmm

pa pozabla še, da si tud mami vsak popoldan vzame urco počitka in se malčiči pridruži pri popoldanskem počitku...to je pa itak najboljši trenutek dneva :)
si mislim klind gleda prah, zj mam čas da se s pikico stiskam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
22.2.2010 13:10:35   
petrušk_
ti pa znaš zdravo malico pripravit za malčke....m3en včasih kar zmanjka idej....no ja pa upam, da kr uredu kuham za malčico

podatke in slikce pa oblubm za jutr, bom doma pogledala kako in kaj

aja na forumu o nosečnosti sm pa bla, tko da par podatkov imate :))

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
22.2.2010 13:22:54   
Katjusa
kosilo pojedenouser posted image user posted image user posted image user posted image
zdej se je še florjan zbudil... hja sploh nis pal je reku da je ful lačen tak, da zdej tudi je... lečen je pa zato ker lehko je 2 uri pred zdravilom in 1 uro poo zdravilu... zdravilo vzame ob 12 torej od 10-13 ne je nič.... kar je za tako malega otroka dolgo obdobje sploh če ne sme pred spanjem niti kakavauser posted image sej še 2 dni

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
22.2.2010 13:26:35   
Katjusa
evo flori je tud šel nazaj ajat.... kak je priden je sam reku da greuser posted image user posted image user posted image moj sonček mali

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
22.2.2010 13:42:18   
sjmm
evo moji šolarji doma...malca v želodčkih, mali je sadje papcal pa 2 leibnez piškota....

zdej pa počasi skončam kosilo, ko pride oči...dons bo mal prej ..pa še špagete not vržemo in bo kosilo

hja, pa fajn bi blo, če si še lase operem, da ne bom sramote mojmu delala po štacun

verjetn bo še moj si kake hlače kupil...v zadnjem času je dvoje strgal ...beri so mu počle na riti, ko se je pripognil...je že od pred božičnega časa čist obseden s sladkarijo in sploh vso hrano..tak, da ima mal + kg...sam men je tko kr všeč....user posted image user posted image user posted image ...pol vsaj ne zgledam k bodyguard zravn njega..k sem bolj širokih ramen, seveda lepo obloženihuser posted image user posted image ...ma bo treba tud začet mislit kako bomo kako kilco dol skinli

evo, me pomivalc kliče...sej me nič ne vleče tja...sam morm...k drgač bomo po kosilu skoz oken metaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
22.2.2010 13:42:38   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo flori je tud šel nazaj ajat.... kak je priden je sam reku da greuser posted image user posted image user posted image moj sonček mali

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
22.2.2010 13:44:25   
sjmm
spet zatišje??...

baki ke si pa ti dons???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
22.2.2010 13:45:57   
petrušk_
objavla en album s slikco od eve....upam, da vse prov, da boste lohk pogledale....
čene pa rabim inštrukcije hehehe

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
22.2.2010 13:46:53   
Katjusa
jst sem tu iščem kje bi doblje sekljalnik al rezalnik kakrkoli za čebulo naseckat

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
22.2.2010 13:47:30   
Katjusa

objavla en album s slikco od eve....upam, da vse prov, da boste lohk pogledale....
čene pa rabim inštrukcije hehehe

najprej mormo bit prjatli sme ti že poslala zahtevo za prijateljstvo

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
22.2.2010 13:52:09   
petrušk_
sj sm tud jst teb poslala.....

šibam dam...se beremo zvečer

lp

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
22.2.2010 13:56:41   
Katjusa
petrušek slikca uspešno naložena..... kako lep nasmešek ima eva, da jo beniju pokažem bo hotu kr ožentuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
22.2.2010 14:38:48   
baki
ka zdej.mi smo po kosilu.malo sem vas prebrala.user posted image kolk ste načvekale.sem se najedla ko bik zdej mi je pa spanje prdišalo..sam mi nik ne pustiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
22.2.2010 14:39:33   
claud
Kolumbo al pa ce se katera spozna na te zadeve....
Mi2 resno iščeva stanovanje...in sva našla eno, k nama je ful ugodno in ušečno...sicer ima 2 pomanjkljivost.....ena od teh nama gre druga pa nama ne gre v nosuser posted image

1.je kletno stanovanje...imaš v vseh sobah okna in je super svetlo, ampak se skoz okno vidi samo steno....ampak to naju zaenkrat niti ne moti, ker ko gremo ven imamo takoj velik travnik....

2.celoten kompleks ima pravno vsa dovoljenja...gradbeno, v zemljiški knjigi...
AMPAK...to stanovanje je pa samo v zemljiški, ni pa gradbenega samo za to stanovanje...Pa ne vem a to lahko zrihtajo al ne....
No sj bova se tm vprasala, ampak dons se več ne javljajo, jutr je pa še delčuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
22.2.2010 17:15:47   
tanci29
BR DAN

kako kaj? če sem čist iskrena vas sploh ne berem več. sem kar malo žalostna, ampak cajt gre zdaj u druge namene. pol pa če čem zvečer kej prebrat pa rabim ful cajta, tko da nisem čist nič na tekočem kaj vam dogaja.

mamo nove mere : 9430g in 77cm ob 1 letu in par dni.

je dobila tudi pikico. zdravi smo en in drug .
hana je ful čveka, bi skos neki pričala. erik pa tud zmeraj bolj. ugavnem imamo se lepo.

pozdravček vsem. mislim na vas vseeno tudi če se kaj dosti ne javim. lp

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 17:24:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2324
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 17:40:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?