Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 12:50:42
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm jaz porabim skoraj urco da oba pocartam, pravljico preberem in zaspančkata. Mi je tok fleten pravljico prebrat Nejcu, pa ga pokrit pa lubico dat in potem sam zaspančka, potem pa še Žigca k seb stisnem, se pocartava in ga položim v njegovo postelco. Je luštno. Če smo pa pozni potem si pa z mojim razdeliva in vsak enga popedenčka Lepo da so tvoji še kar crkljivi, a še berete pravljice al mate kej druzga na sporedu? A so vsi skup v sobi? sobo imajo tko mal čudn iz treh delov, pač vsak svojo malo sobico cca 10m2, vhod v celoten prostor pa je samo 1, tko, da so skupi, pa niso skupi, imava pa v planu nardit pri ta velki drsna vrata, ker se bo v naslednjem šolskem letu sigurn dalj časa zvečer še učila al kej podobnega drugač pa jz nekako 1 uro razdelim med ta velke...s saško imava kak zaupen pogovor...fantje, čudni prfoksi...Jan je zmeri tok zgovorn o vsem, da komi pridem do besede, ko sem pri njem na postli, k Mihcu pa še mal pod kovter zlezem, včasih modrujeva ob kaki knjigi o živalih, včasih sva pa kr tiho, pa se sam mal stisneva..al mi pa on pripoveduje kake načrte ima z igranjem kitare
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 12:53:11
|
|
|
|
Katjusa
|
naš noben ni nikoli spal polek mene oz. s florjanom sma enkrat popoldansko spanje spala skupi 1 urco.... k je bil star ene 4 mesece.... po enis trani sme srečna, da je tako, da ju položim v posteljo in grem ven in zapsita po drugi strani bi mi pa pasalo, da bi se kdaj pocartali ampak če čem met red pač more tko bit... vsekakor se boljše naspimo vsak v svoji postelji k pa vsi 4-je al pa trije v eni sem ponosna na moja sineka in ravno zadnič sta bla stric in teta tle k imata 4 vnučke in jt rečem, da morem dat benija ajat grema v sobo ga previjem in položim v posteljo pa pridem nazaj pa reče teta ka že spi..... sem rekla ne vem če ne pa bo in je bila ful začudena kako kr tak ga položim in zaspi.... je rekla, da kaj takega še ni vidla HIŠKA moj je končno dobil ono na občini in je rekla, da če na socialni nočejo bodo pa oni zrihtal in da naj jo ju3 če ona ne bo njega pokliče ker bo že danes poskusla govorit z lastnikom komi čakam, da vidmo kaka bo vrednost in če bo v naših zmožnostih sem rekla mojmu da pol sredni štuk zrihtamo in se selimo pa četud bi mogl v dnevni spat Urša velja za seznamček pridna si mamici sem rekla za regrat in je rekla, da bo šla pogladat...... zdej grem pa na kosilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 12:53:22
|
|
|
|
petrušk_
|
jah...tud jst nism bla za te fore da pustiš otročka jokat....se trga srce, ampak ko je pa cel november pa pol decembra blo vstajat po 30x na noč, k je dudico zgubila - s tem, da je seveda spančkala zraven mene...sicer v svoji postlci, sm se pa odločila, da tko ne bo šlo, glede na to da sm mogla po novem letu v službo....smo pa probal to in k sreči nam je ZLO ZLO hitr ratal prvi večer ni zaspala 1 urco in pol - seveda sm bla vsakih 5 minut nazaj v sobi z besedami, da mora spančkat, sm ji dala dudiko in zajčka in zapustila sobo....neštetokrat..... naslednji večer je trajalo 15 minut... naslednjega 5 minut, od takrat naprej pa spi kot angelček in tud če se zbudi sama najde v postlci dudiko (ima jih 5 komadov okrog glave ) in zajčka in zaspi nazaj.... zj pa od 14. 02. spi v svoji sobici in je dober teden trajalo, da je zj spet uspelo..... zvečer mamo pa tud mi seveda rutino cartkanja.....sm si enosed iz dnevne prvlekla v njeno sobico, prebereva knjigico, poslušava uspavanko, se stiskava in pojeva nina nana...pol pa hop u postlco, dudiko, zajčka, mal ampak čist mal jokca, k se je težko ločit od mamice pol pa spet spančkamo.... tko da mislm in upam, da nism prov kruta..... če smo pa bolančkani alpa kak zobek ven leze alpa kej tacga je pa itak sredinski član najine pojstle lp
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 12:55:36
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm lepo listek spiši za šoping. Midva sva v soboto opravila nakupe, kake kar za cel mesec. No sej sva kar 170 e pustila, ampak mam pa vsaj plenice in tako robo za cel mesec mi2 tedensko nakupujeva, več ne gre ne v hladilnik, ne v shrambeno omaro ...imava pa nekak tko...60-80e za milerja, odvisn, a so tud plenice al ne, pa pol v sosedu tam 80-120e...spet odvisno, kok smo zaloge izničl , ponavadi pa greva še po sadje in zelenjavo pred vikendom za ene 10e tle blizu doma, pa imajo tak fajn izbiro in sveže...ker čez vikend kr gre robe, če smo vsi oba dneva doma ...no, naslednji teden bomo gvišno kej prišparali k gre Janči na bordanje. ....sam bi blo bol ga imet doma na hrani, če zračunam kok nas bo prišlo za pet dni, pa še oprema, sam naj pobič uživa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 12:57:11
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa naš noben ni nikoli spal polek mene oz. s florjanom sma enkrat popoldansko spanje spala skupi 1 urco.... k je bil star ene 4 mesece.... po enis trani sme srečna, da je tako, da ju položim v posteljo in grem ven in zapsita po drugi strani bi mi pa pasalo, da bi se kdaj pocartali ampak če čem met red pač more tko bit... vsekakor se boljše naspimo vsak v svoji postelji k pa vsi 4-je al pa trije v eni sem ponosna na moja sineka in ravno zadnič sta bla stric in teta tle k imata 4 vnučke in jt rečem, da morem dat benija ajat grema v sobo ga previjem in položim v posteljo pa pridem nazaj pa reče teta ka že spi..... sem rekla ne vem če ne pa bo in je bila ful začudena kako kr tak ga položim in zaspi.... je rekla, da kaj takega še ni vidla HIŠKA moj je končno dobil ono na občini in je rekla, da če na socialni nočejo bodo pa oni zrihtal in da naj jo ju3 če ona ne bo njega pokliče ker bo že danes poskusla govorit z lastnikom komi čakam, da vidmo kaka bo vrednost in če bo v naših zmožnostih sem rekla mojmu da pol sredni štuk zrihtamo in se selimo pa četud bi mogl v dnevni spat Urša velja za seznamček pridna si mamici sem rekla za regrat in je rekla, da bo šla pogladat...... zdej grem pa na kosilo za hiško....navijamo za še boljše novice
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 12:58:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jah...tud jst nism bla za te fore da pustiš otročka jokat....se trga srce, ampak ko je pa cel november pa pol decembra blo vstajat po 30x na noč, k je dudico zgubila - s tem, da je seveda spančkala zraven mene...sicer v svoji postlci, sm se pa odločila, da tko ne bo šlo, glede na to da sm mogla po novem letu v službo....smo pa probal to in k sreči nam je ZLO ZLO hitr ratal prvi večer ni zaspala 1 urco in pol - seveda sm bla vsakih 5 minut nazaj v sobi z besedami, da mora spančkat, sm ji dala dudiko in zajčka in zapustila sobo....neštetokrat..... naslednji večer je trajalo 15 minut... naslednjega 5 minut, od takrat naprej pa spi kot angelček in tud če se zbudi sama najde v postlci dudiko (ima jih 5 komadov okrog glave ) in zajčka in zaspi nazaj.... zj pa od 14. 02. spi v svoji sobici in je dober teden trajalo, da je zj spet uspelo..... zvečer mamo pa tud mi seveda rutino cartkanja.....sm si enosed iz dnevne prvlekla v njeno sobico, prebereva knjigico, poslušava uspavanko, se stiskava in pojeva nina nana...pol pa hop u postlco, dudiko, zajčka, mal ampak čist mal jokca, k se je težko ločit od mamice pol pa spet spančkamo.... tko da mislm in upam, da nism prov kruta..... če smo pa bolančkani alpa kak zobek ven leze alpa kej tacga je pa itak sredinski član najine pojstle lp ja, sej pol imate čist fajn sistem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 13:00:19
|
|
|
|
petrušk_
|
pa pozabla še, da si tud mami vsak popoldan vzame urco počitka in se malčiči pridruži pri popoldanskem počitku...to je pa itak najboljši trenutek dneva :) si mislim klind gleda prah, zj mam čas da se s pikico stiskam
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 13:02:50
|
|
|
|
sjmm
|
Evo...je vodovodar že šel...ni blo panike...sam neki je mal bol zategnu..pa je blo...HB pa še malega ni zbudu..je bil kr obziren.....najbrž je vidu moj zmajast izgled na obrazu kapučino v ritki cote v stroju...sem mislila, da sem čez vikend vse spedenala...evo ga zlomka..pa pride zvečer moj za vsaj za 2 stroja delovnih cot prinese...no, pa teh vsaj ni treba peglat sem že mal za kosilo pripravla...čebulco in paradižničke...zdej bom pa lepo omakco nardila pa mojim šolarjem malco k bojo zdele prisopihal.....sem skuhala čajček, pa zmešala sem skuto in med, pa bojo na kruhek namazal, da bo neki zdravga, pa vsak kako rezinco jabolčka
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 13:03:16
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ pa pozabla še, da si tud mami vsak popoldan vzame urco počitka in se malčiči pridruži pri popoldanskem počitku...to je pa itak najboljši trenutek dneva :) si mislim klind gleda prah, zj mam čas da se s pikico stiskam
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 13:10:35
|
|
|
|
petrušk_
|
ti pa znaš zdravo malico pripravit za malčke....m3en včasih kar zmanjka idej....no ja pa upam, da kr uredu kuham za malčico podatke in slikce pa oblubm za jutr, bom doma pogledala kako in kaj aja na forumu o nosečnosti sm pa bla, tko da par podatkov imate :))
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 13:22:54
|
|
|
|
Katjusa
|
kosilo pojedeno zdej se je še florjan zbudil... hja sploh nis pal je reku da je ful lačen tak, da zdej tudi je... lečen je pa zato ker lehko je 2 uri pred zdravilom in 1 uro poo zdravilu... zdravilo vzame ob 12 torej od 10-13 ne je nič.... kar je za tako malega otroka dolgo obdobje sploh če ne sme pred spanjem niti kakava sej še 2 dni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 13:26:35
|
|
|
|
Katjusa
|
evo flori je tud šel nazaj ajat.... kak je priden je sam reku da gre moj sonček mali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 13:42:18
|
|
|
|
sjmm
|
evo moji šolarji doma...malca v želodčkih, mali je sadje papcal pa 2 leibnez piškota.... zdej pa počasi skončam kosilo, ko pride oči...dons bo mal prej ..pa še špagete not vržemo in bo kosilo hja, pa fajn bi blo, če si še lase operem, da ne bom sramote mojmu delala po štacun verjetn bo še moj si kake hlače kupil...v zadnjem času je dvoje strgal ...beri so mu počle na riti, ko se je pripognil...je že od pred božičnega časa čist obseden s sladkarijo in sploh vso hrano..tak, da ima mal + kg...sam men je tko kr všeč.... ...pol vsaj ne zgledam k bodyguard zravn njega..k sem bolj širokih ramen, seveda lepo obloženih ...ma bo treba tud začet mislit kako bomo kako kilco dol skinli evo, me pomivalc kliče...sej me nič ne vleče tja...sam morm...k drgač bomo po kosilu skoz oken metali
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 13:42:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo flori je tud šel nazaj ajat.... kak je priden je sam reku da gre moj sonček mali
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 13:44:25
|
|
|
|
sjmm
|
spet zatišje??... baki ke si pa ti dons???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 13:45:57
|
|
|
|
petrušk_
|
objavla en album s slikco od eve....upam, da vse prov, da boste lohk pogledale.... čene pa rabim inštrukcije hehehe
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 13:46:53
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem tu iščem kje bi doblje sekljalnik al rezalnik kakrkoli za čebulo naseckat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 13:47:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ objavla en album s slikco od eve....upam, da vse prov, da boste lohk pogledale.... čene pa rabim inštrukcije hehehe najprej mormo bit prjatli sme ti že poslala zahtevo za prijateljstvo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 13:52:09
|
|
|
|
petrušk_
|
sj sm tud jst teb poslala..... šibam dam...se beremo zvečer lp
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 13:56:41
|
|
|
|
Katjusa
|
petrušek slikca uspešno naložena..... kako lep nasmešek ima eva, da jo beniju pokažem bo hotu kr ožent
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 14:38:48
|
|
|
|
baki
|
ka zdej.mi smo po kosilu.malo sem vas prebrala. kolk ste načvekale.sem se najedla ko bik zdej mi je pa spanje prdišalo..sam mi nik ne pusti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 14:39:33
|
|
|
|
claud
|
Kolumbo al pa ce se katera spozna na te zadeve.... Mi2 resno iščeva stanovanje...in sva našla eno, k nama je ful ugodno in ušečno...sicer ima 2 pomanjkljivost.....ena od teh nama gre druga pa nama ne gre v nos 1.je kletno stanovanje...imaš v vseh sobah okna in je super svetlo, ampak se skoz okno vidi samo steno....ampak to naju zaenkrat niti ne moti, ker ko gremo ven imamo takoj velik travnik.... 2.celoten kompleks ima pravno vsa dovoljenja...gradbeno, v zemljiški knjigi... AMPAK...to stanovanje je pa samo v zemljiški, ni pa gradbenega samo za to stanovanje...Pa ne vem a to lahko zrihtajo al ne.... No sj bova se tm vprasala, ampak dons se več ne javljajo, jutr je pa še delč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 17:15:47
|
|
|
|
tanci29
|
BR DAN kako kaj? če sem čist iskrena vas sploh ne berem več. sem kar malo žalostna, ampak cajt gre zdaj u druge namene. pol pa če čem zvečer kej prebrat pa rabim ful cajta, tko da nisem čist nič na tekočem kaj vam dogaja. mamo nove mere : 9430g in 77cm ob 1 letu in par dni. je dobila tudi pikico. zdravi smo en in drug . hana je ful čveka, bi skos neki pričala. erik pa tud zmeraj bolj. ugavnem imamo se lepo. pozdravček vsem. mislim na vas vseeno tudi če se kaj dosti ne javim. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2010 17:24:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2010 17:40:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?