katy83
|
ojla babike. Vidim, da me čaka kar nekaj dela s komentiranjem. No, v glavnem, mi imamo že vse cotike lepo zložene in pripravljene v omarah , samo posteljnino in pleničke še operem in zlikam, pa smo na konju. Danes sve bila z dragim na CSD-ju, da sem zrihtala za paket (denar), pa za starševski dodatek, očetovstvo nama je rekla naj prideva podpisat po rojstvu, ko prideva rihtat za očetovski dopust. Pa v vrtec sva šla vprašat kako je z vpisom, pa nama je full prijazna tetka vse razložila kako pa kaj. Skratka rekla je, da naj prideva drugo leto nekje januarja, pa če bo prosto, bomo aprila že v vrtcu, če ne pa skoraj ziher septembra. Je rekla, da do zdaj se je samo parkrat zgodilo, da otrok ni dobil vrtca. Je pa blizu še ena enota, ki pa ima bolj prosto in da lahko tudi tja damo, če tu ne bi bilo fraj. Meni osebno so to full vzpodbudne besede in sem res dobre volje. Aprilčica - saj sem že na Fb napisala. za izpit. Kateri pa? No, super, bomo pa še junija držale pesti, pa jaz še tudi imam izpit pa diplomo, pa bova druga drugo vzpodbujali. Pa še katera druga zraven. Memole, Cojka - No, fajn, da nisem edina glede uz, ki smo ga nazadnje imele decembra. Komaj že čakam ta 4.marec. Samo po eni strani pa me je kr malo strah. Slingi/kengurujčki - nekak se še nisva odločila za to. Meni so všeč kengurujčki, ampak kaj jaz vem. Za 3x kar ga bom uporabljala...Ne vem. lupinica - mi2 bova tudi imela vsak v svojem avtu lupinico (imava 2, ker sva v soboto še eno erbala ). Je pa s temi lupinicami tak. Ajde, na sprehodu, bom dala otroka v voziček, so pa mi lupinice full praktične, če greš v trgovino. Daš gor na nakupovalni vozek in je to to. Če pa si z vozičkom, pa kam boš dal vso to robo? Se bomo pa vseeno trudili, da bo čim manj v lupinici. Za dolge vožnje pa je tako, da se tudi odrasli pretegnemo malo med vožnjo, tako da je fajn, da otroka tud kaj ven vzameš. Razen, če spi, ga ravno ne mislim budit. Ja, nekaj takega je moje mnenje o tem. Nincy29 - full mi je hudo, ko vidim tvoje strije. Si res bogica. Samo kaj hočeš ne. Ene pač to, druge spet kaj druga. Moja kolegica je imela točno tako kot ti. Ja, se ji še vedno vidijo, ampak dosti, dosti manj. TanjaKlemen - želim ti, da ti izpuščajo izginejo oz. da te vsaj ne bi tako srbeli, ker verjamem, da ni ravno prijetno. marčevke - ja, pri njih se je začelo. In veste kaj to pomeni? Ja, zagotovo veste. Bo treba že kakšno torbo pripravita za porodnišnico. Aja, danes sem se naročila za individualni posvet za epiduralno v Mb porodnišnici. Pa, zdaj ko poštudiram vidim, da sem bila danes zelo pridna. Kepica - čuj ti, punca. Avto si pucala, pa stanovanje, ....daj čuvaj se. no, ok, saj si napisala, da sta šla potem hitro ajat. Nax05 - no, ta novi podatek o teži pa je meni tudi dosti bolj všeč. Drži se. Pa levinjica, pa nataša vi2 tudi. Di-di - čestitke za poroko. Kaj naj rečem. Naj bo polno razumevanja, ljubezni, iskrenosti. No, pa tu pa tam se tud skregajta malo...se je fajn potem pobotat. Cojka - no, fajn da si uživala na dopustu, pa da so ti podaljšali bolniško. Vožnja pa verjamem, da ni bila prijetna. ena je spraševala komu javit ko rodi. Naša Cojka ima ta čin obveščevalne službe, tak da njej piši na ZS, pa ti bo številko dala. Če sem katero pozabila komentirat, brez zamere. Že itak bo zdaj cel roman. Kje pa hodi naša Aglaia? nič, lepo se imejte, Katy
|