Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:06:38
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Jaz sem fullllll utrujena... Včeraj smo se imeli lepo dokler se nisem smrtno skregala s svojo mat in sestro..... ..... (čebel@...čakam tvoje poročilo) skratka...sta me vsaka s svoje strani špikali tam nekje pod rebra kjer najbolj boli....dokler mi ni film poču, po moje bi bila v normalnih okoliščinah še tih, ampak 1 pir je naredu svoje pa še PRI MENI doma smo bili tako, da si tolerance in kompromisa pač nisem privoščila. Če po pravici povem ....mi je ŽAL KER SEM JIH POVABILA..... aja še odgovor zakaj me sestra izsiljuje za denar ker mi "občasno" čuva otroke ==== ker nima dnarja, ne dela in to je pač kao edini način, da kaj zasluži........ IN TO KLJUB TEMU, DA SO NJENI NEČAKI IN JAZ NJENA SESTRA!!!!!! Upam,da si kaj boljse danes... Ne sekiraj se,ker imas svoja dva soncka...Jaz ,ce bi bila na tvojem mestu ne bi vec dala otroke k njej cuvat,ker ,ce jih ne cuva zato ,ker jih ima rada jih ni treba cuvat zatoo,da bi z njimi kaj zasluzila ...-Moje mneje...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:08:08
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ zdravo punce, dobro jutro vsem včer smo po enem tednu zaspal brez joka.....hmm...upam, da bo od zdaj naprej tko in da se je navadla svoje sobice Čebela----čestitke za 1. zobek katjuša---marelični cmoki in solata?? kako gre to skupaj? sliši se čudno....:) segedin brez mesa pa....jst bi nardila isto, kot če je meso, sam da bi namest mesa dala že takoj zelje in to pol pražla pa pol zalila...upam, da sm razumljivo napisala....drugač pa tolk za info če te slučajno zanima, k se tud skoz s temi dietami mučiš - isto kot tud jst....sm odkrila montignacovo metodo....fajn za prebrat pa jasn ti rata kaj si cel življenje delow narobe :) če te zanima mi piši na zs pa prpopam link kjer lohk zlowdaš knjigo in jedilnike sjmm....hmm...problemi s taščo so mi kar poznani...sam jst se res ne pustim....jst ji vse v glavo povem....nč ne čakam na mojga, čeprav me v vsem podpira....najrajš jo ulovim na samem in ji povem kaj me moti in da če hoče, da se bova dobro razumeli nej me upošteva!!! odkar sm v službi mi merka malčico...in to ITAK večino dneva v našem stanovanju....to ne morem prepovedat žal, k eva spi gor in ima dostop do stanovanja....se je pa frajerka lotla posodo pomivat (če je kej od zvečer v koritu ostal) in cunje zlagat, ka so se po radiatorjih sušile....e dni sm zdržala pol jo pa poklicala na samo in rekla, da ne maram da mi pospravlja po stanovanju, k tud jst njej ne....in zj nej bi blo kao cool lp pozdravljena! vau...te občudujem.......upam, da tud jz kdaj prlezem na tako raven...sam po moje bi me moja tašča 2x okol ušes, če bi ji kej takega rekla...tko, da bravo zate in za tvojo taščo, če je razumela kar si ji povedala!!! pa za spanje ta male v svoji sobici brez joka...uf, nas to še čaka
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:10:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
ONASIS a si ti delala torto in en kuhar ti je pomagala???Svaka cast--res je lepa... CEBEL super za praznovanje...a so ble ok mami in sestra?Slikice pa cakamo... URSA a tko te je povozila ...Mene tko vsak mesec-oblezim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:11:32
|
|
|
|
MIHAILO
|
SIMONA fajn si pol resla torto z slagom...lepo je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:14:29
|
|
|
|
sjmm
|
mi2 sva imela pozn zajtrk...evo ponavadi mami tole papca, Maj pa veselo pomaga: + mleko zdej grem pa še kavico skončat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:17:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
sjjm a tko slabo ste spali?Verjetno zo zobeki...Nas Mihailo je vceraj tam do 22h parkrat zajokcal ,kot bi kaj sanjal in se vstrasil pol je ppa spal do3h,jedel in spal do 7h
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:18:02
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ zdravo punce, dobro jutro vsem včer smo po enem tednu zaspal brez joka.....hmm...upam, da bo od zdaj naprej tko in da se je navadla svoje sobice Čebela----čestitke za 1. zobek katjuša---marelični cmoki in solata?? kako gre to skupaj? sliši se čudno....:) segedin brez mesa pa....jst bi nardila isto, kot če je meso, sam da bi namest mesa dala že takoj zelje in to pol pražla pa pol zalila...upam, da sm razumljivo napisala....drugač pa tolk za info če te slučajno zanima, k se tud skoz s temi dietami mučiš - isto kot tud jst....sm odkrila montignacovo metodo....fajn za prebrat pa jasn ti rata kaj si cel življenje delow narobe :) če te zanima mi piši na zs pa prpopam link kjer lohk zlowdaš knjigo in jedilnike sjmm....hmm...problemi s taščo so mi kar poznani...sam jst se res ne pustim....jst ji vse v glavo povem....nč ne čakam na mojga, čeprav me v vsem podpira....najrajš jo ulovim na samem in ji povem kaj me moti in da če hoče, da se bova dobro razumeli nej me upošteva!!! odkar sm v službi mi merka malčico...in to ITAK večino dneva v našem stanovanju....to ne morem prepovedat žal, k eva spi gor in ima dostop do stanovanja....se je pa frajerka lotla posodo pomivat (če je kej od zvečer v koritu ostal) in cunje zlagat, ka so se po radiatorjih sušile....e dni sm zdržala pol jo pa poklicala na samo in rekla, da ne maram da mi pospravlja po stanovanju, k tud jst njej ne....in zj nej bi blo kao cool lp pozdravljena! vau...te občudujem.......upam, da tud jz kdaj prlezem na tako raven...sam po moje bi me moja tašča 2x okol ušes, če bi ji kej takega rekla...tko, da bravo zate in za tvojo taščo, če je razumela kar si ji povedala!!! pa za spanje ta male v svoji sobici brez joka...uf, nas to še čaka sj si ne bo upala, ampak bo sam debelo pogledala....ampak čim prej se zase postav...čene te bo povozila....s tole južno bi jst živce zgubila....sj nč tvojmu ne povej da boš rekla....sam pejd k njej pa ji reč, da bi se rada določene stvari pomenla....je pa res, da je to zlo težko, k nam merkajo otroke - no vsaj men in pol ne veš kolk lohk rečeš...sam jst se res že od štarta ne pustim, da mi bo en pamet solil pa po stanovanju pospravljal je pa res, da še vedno je pa kraljica moje špajze.....haloooooooo...že stokrat sm ji hrano za tamalo dol naštimala, ampak ne....prnese nazaj in pol hodi vsako stvar posebej gor iskat!!!! grrrrrrrrrrr to jo pa ne morm premaknt pa če se mi koj zrola ni kej....sam upam, da jst nam taka, če bo kdaj kakšna tamlada u bajt.... ...sam najprej mormo še ženina narest ....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:21:13
|
|
|
|
sjmm
|
katjuša....evo k mam glih cajt : SEGEDIN A LA VEGI 2 čebuli, 2-3 česnčka oljčno olje zelje...jz ga vedno dobro sperem 2 naribana korenčka lovorjev list malo kumine mlete sol, lahko tudi pol kocke ali malo žličko vegete 1 žlico sladke mlete paprike malo moke, da zgostimo..jz ponavadi z riževo moko, a nima veze na koncu malo kisle smetane čebuli mal popražimo, dodamo česen...drobno sesekljan, na hitro popražimo, dodamo zelje, korenček....še malo popražimo, ko se začne malo prijemat fino zalijem , pustim, da zavre, dodam vse začimbe..kuham do mehkega...po potrebi še malo zalijem, na koncu pa zgostim z moko+ malo vode, še minutko dve pokuham...in to je to....ko ugasnem pa dodam še smetano. Dober tek!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:25:27
|
|
|
|
Katjusa
|
Petrušk.... ja te dijete sem gledala tole montignacovo imam tudi sprintano pa je še nisem prebrala na srečo imam zdej volje več k dovolj in vem, da mi bo uspelo in grem do konca na srečo je tale post ravno v pravem času in morem rpiznat zvečer me včasih ornk namuči kaka lušta po bobipalčkah ampak se pol z vodo nalivam tko da 2 uri pred tv-je pijem 3dcl vode po šlukih za zdej mi uspeva in nič ne pogrešam razn kak sladoled sjmm segedin bom kuhala zvečer no do ene po5 rabim recept, če slučajno česa nimam doma da moj skoči v trgovino zlata si uuu vidim, da si mi že napisala evo en šopek samo zate k mi pomagaš v kuhinji
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:29:52
|
|
|
|
Katjusa
|
marelični cmoki in solata no jst imam rada sladko kislo kombinacijo tko da mi gre to skupaj drgač pa najprej solato pol pa cmoke tud če imamo luleke mi je super solata zraven pa še posladkani morjo bit..... sem se zdle spomnla bi jedla regrat in luleke ko bo šel sneg stran bo verjetno kmalu regrat tko da se bomo pasli po travniku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:31:58
|
|
|
|
Katjusa
|
mene je pa moj hotu nahecat, da dam lečine popete v segedin pa mi nekako ni blo in sem rekla bom jst našo SJMM vprašala in evo popete mu bom pa posebej spekla, če se mu jih tok lušta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:32:41
|
|
|
|
Katjusa
|
pa sem nadoknadla čvek za cel vikend, k sama s sabo govorim grem tamala2 divjata po otroški sobi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:33:16
|
|
|
|
petrušk_
|
mmmm regrat....to bi tud jst.....a mate kje že kopno, da pridemo regrat nabirat :))) no super da si se zjezala in greš do konca....tud jst morm vsaj 10 kg uničt preden začnemo fantka delat, drugač bo kaos na koncu upam na najboljše.....zaenkrat sm se odpovedala sladkarijam, belemu kruhu, rižu testeninam in pa sladkim pijačam....sam še prepričat se morm za mal telovadbe zvečer pa bi pomoje kr šlo.... noroooooooooo goood luck in držim pesti zate in zame
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:33:53
|
|
|
|
petrušk_
|
pa še neki.... djte mi prosim povedat kero folno ste jemale - jo jemljete ??? tifol al kej druzga ?!?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:33:59
|
|
|
|
Urša08
|
hoj, hoj Kosilček se že kuha, tamaledva sta pridkana, no en zaspanček se sedaj pri meni crkla, bo kmalu zaspančkal, potem bom šla pa ostalo pedenat. Katjuša je Florjan boljši? petrušk dobra si k tkole tašči vse poveš jaz povem samo takrat ko gre res krepko čez mejo, če bi mi pa mal stanovanje pospravla bi ji pa rekla HVALA sam moja ni take sorte Sjmm uf kaka nočka, bogica najbrž so res zobki, naj hitro vn pokukajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:39:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Petrušk.... ja te dijete sem gledala tole montignacovo imam tudi sprintano pa je še nisem prebrala na srečo imam zdej volje več k dovolj in vem, da mi bo uspelo in grem do konca na srečo je tale post ravno v pravem času in morem rpiznat zvečer me včasih ornk namuči kaka lušta po bobipalčkah ampak se pol z vodo nalivam tko da 2 uri pred tv-je pijem 3dcl vode po šlukih za zdej mi uspeva in nič ne pogrešam razn kak sladoled sjmm segedin bom kuhala zvečer no do ene po5 rabim recept, če slučajno česa nimam doma da moj skoči v trgovino zlata si uuu vidim, da si mi že napisala evo en šopek samo zate k mi pomagaš v kuhinji hvala..pa velik uspeha in volje še naprej, da dosežeš svoj cilj!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:39:51
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ pa še neki.... djte mi prosim povedat kero folno ste jemale - jo jemljete ??? tifol al kej druzga ?!? tifol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:41:14
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ mmmm regrat....to bi tud jst.....a mate kje že kopno, da pridemo regrat nabirat :))) no super da si se zjezala in greš do konca....tud jst morm vsaj 10 kg uničt preden začnemo fantka delat, drugač bo kaos na koncu upam na najboljše.....zaenkrat sm se odpovedala sladkarijam, belemu kruhu, rižu testeninam in pa sladkim pijačam....sam še prepričat se morm za mal telovadbe zvečer pa bi pomoje kr šlo.... noroooooooooo goood luck in držim pesti zate in zame
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:41:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ pa še neki.... djte mi prosim povedat kero folno ste jemale - jo jemljete ??? tifol al kej druzga ?!? tifol ja, jz tud
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:42:56
|
|
|
|
petrušk_
|
tnx
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 10:46:39
|
|
|
|
sjmm
|
Maj pojedel svojo malico...sem zadnjč kupila en gresek z vanilijo iz bio mleka...je zmazal cel lonček, čeprav men ni blo nič posebnega...seveda pa too mač mlečne maščobe, a mali to še rabijo..pa mogoče še kak gramček pridela k mava jutri posvetovalnico, pa cepljenje...še Hb da trenutno nič ne smrka...se vidi, da so bile počitnice in niso nič iz šole nosili...ne bom se preveč hvalila pri nas pa bo danes cvetačna juhca, špageti s paradižnički in rukolo in parmezančkom, pa stročji fižol v solati
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 11:02:53
|
|
|
|
Katjusa
|
petrušk jst kos shujšam 20 začnem pupo delat no mi jo delamo skos sam nam itak ne rata tko da ko skuhjšam 20kg grem do G da mi da klomifen in da dobimo malo pupo če bo pa fant pa naj bo fant samo da bo zdrav mamin sinek tud jst sem na Tifolu že prava drogerašica ga jem že 6 let Urša florjan je boljši sam utrujen je ampak to so pač antibijotiki, v sredo imama kontrolo... mi pa beni neki smrka na veliko upam, da ne bo zdej on bolan k se mi bo sfuzlalo regrat ja kopno je že malo sam pomoje je treba še mičkano počakat..... vabljene vse na pašo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 11:05:56
|
|
|
|
Katjusa
|
včeraj je moj govoril z eno njegovo znanko, ki je nekaj časa (14 dni) delala v našem vrtcu z našo skupino in je rekla, da je florjan ful fajn fant in da se da z njim vse zmenit in da se ji zdi čudno, da bi imel kake težave z vzgojiteljico.... tko da jst sem že rezmišljala ker je on tako občutljiv in ga pruizadane če kdo koga drugega krega da sploh ni bil on v središču pozornosti ampak je bil nekdo drug pa je naš to osebno vzel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 11:07:09
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa petrušk jst kos shujšam 20 začnem pupo delat no mi jo delamo skos sam nam itak ne rata tko da ko skuhjšam 20kg grem do G da mi da klomifen in da dobimo malo pupo če bo pa fant pa naj bo fant samo da bo zdrav mamin sinek tud jst sem na Tifolu že prava drogerašica ga jem že 6 let Urša florjan je boljši sam utrujen je ampak to so pač antibijotiki, v sredo imama kontrolo... mi pa beni neki smrka na veliko upam, da ne bo zdej on bolan k se mi bo sfuzlalo regrat ja kopno je že malo sam pomoje je treba še mičkano počakat..... vabljene vse na pašo a pa je to cool da že tolk časa ješ folno??? sm mislla da morš vmes mal nehat?? dobr da je florjan boljši.... za regrat pa res komi čakam...pošl po pošti k bo hehee
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 22.2.2010 11:09:37
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk.....držim pestke da bo Eva od zdej naprej brez problema spančkala ...nam pokažeš kakšno njeno fotkico .....jaz sem jedla Tifol,baje pa nekateri g priporočajo Elevit tamika..... za tvoje fante kolumbo......pa še malo za vas mihailo......ja mami in sestra sta bili full skulerani.....je moj prinesel pokazat tricikel je ta,ala od fovšije skor s stola padla ......slikice bojo v kratkem urša......ti si itak čist preveč pridna s pospravljanjem katjuša.....še vedno držim pestke za hiško sjmm.....tudi tebi en lep dober dan....evo da bo današnja nočka lepo prespana možek spi-je dežural s Hano ponoči in mora malo notr prinest....jaz grem pa dol po mulca da jo dam spat
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?