|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
22.2.2010 8:14:36   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Urshy user posted image   user posted image   user posted image  čestitke resnično iz srca. Sem ti rekla jaz, ko smo se neuspešno pomikale iz meseca v mesec med čakajočimi na +, da se bova midve skupaj preselile na drugi forum user posted image   user posted image   user posted image .

Nihaya user posted image user posted image user posted image

Vse ostale grelke, ki lulate ta teden user posted image   user posted image   user posted image  držim pesti za vas.

Jaz sem pa zanič ko...včeraj se je mojim slabostim pridružilo bruhanje in tudi danes sem ko ožeta cunja, mah vse bomo potrpele za naše user posted image .

Lep začetek tedna vam želim!

S*, ja vidiš, pa je tudi za naju posijal sonček user posted image sem se ravno včeraj spomnila nate in na ostale punce, kako smo se borile.
jaz upam, da se bo vse srečno izteklo za obe user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
22.2.2010 8:27:29   
sapi
Dobro jutro ...

mismis držim pesti in navijam kot nora. Pa moja pikica me zraven opominja, da ona tudi user posted image .
Še malo, še malo ampak, če ni tole že na šest. Častno mesto čaka nate, še en perešček manjka-tvoj ...
BEBII super rezultat user posted image , naj bo lepa morulca tvoja zmagovalka ...
Ursy čestitke za plusek user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
22.2.2010 8:29:48   
mojškra
Hojla

Da se spet oglasim-nisem uspela do računalnika, saj sem zadnjič padla z stola, in me je nekaj špiknilo v hrbtenici, tako da sem do danes samo ležala. V bistvu lahko hodim, ležim, sedeti pa ne morem-katastrofa. V petek sem bila na punkciji (7 celic). V sredo ob 11h pa ET (vsaj upam, da bi mo sreča dana).Mi prosim poveste, koliko časa po ET se lahko naredi test?

Vsem puncam, ki imate punkcijo, veliko sreče, tiste ki pa ste imele že ET pa da vam uspe.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
22.2.2010 8:31:33   
nhaya
Urshy nič se ni umirilo..za razliko od prejšnjih je dost bolj močna in temnejša..Edina razlika je, da me tokrat ne zvija tako..ker včasih mam take bolečine (zarad endometrioze), da moram kr po inekcijo it..

Še enkrat čestitke za plusek user posted image user posted image .

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
22.2.2010 8:38:34   
Barbara31
Urshy... iskrene čestitke za user posted image

Včeraj sem imela ET... vstavili so mi dva zarodka. secer upam na najbolje, vendar ko vidiš v čakalnici dekleta, ki so že v tretjem, četrtem potopku, izgubiš vso upanje. Tako, da nič ne pričakujem, pa še nič me ne špika v jajčnikih(baje naj bi bil to znak). Tolk o optimizmu user posted image

Pozdravček vsem borkamuser posted image

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
22.2.2010 8:49:01   
mojškra

Se strinjam s tabo, ampak če se pogovarjaš z vsemi, ki so imele že več postopkov, ne moreš verjeti koliko optimizma še zmeraj obstaja. Špikanje v jajčniku ni nujno znak nosečnosti.

Jaz imam v sredo ET. Malce me je strah, kajti zadnjič mi je ena rekla, da je imela 15 celic, in da se nobena ni oplodila. Upam na najbolje.

Ti pa zdaj fino počivaj, pusti se streči in misli pozitivno. Kdaj pa potem narediš test?

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
22.2.2010 8:54:17   
Rakica_80
Dobro jutrouser posted image
Urshy, kako siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sapiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebe pa že dolgo ni bilo, še malček pa boš zibalauser posted image
Barbara31, naj bo + čez 14 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nhayauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je, da ti ni ratalo, ampak sem vesela, da gledaš stvari pozitivno in da furaš naprej-TO JE NAJBOLJ POMEMBNO,čeprav zelo težko.Počakaj kakšen mesec, da se ščistiš pol pa v nove bojeuser posted image user posted image user posted image
Mojškrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi tebi želim +user posted image
Mikla, srce kako si?user posted image  Kdaj imaš spet UZ?
Reby, tebi je Ata zakonuser posted image Majko mila, ti si dobrauser posted image
Loremi, hvala za kavico, kako je situacija pri tebi?user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 1607
22.2.2010 8:56:32   
Rakica_80
Mismiiiiiis, nisem nate pozabila, dej danes lulaj na palčkicoooo, je je je je jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
22.2.2010 9:03:58   
mojškra
Hvala. Teh sporočil sploh ne dohajam več, se vidi da sem nova, in ne vem čisto kje naj pritisnem na odgovor ali pa me EMŠO zafrkava. Jaz upam na najboljše, če ne pa vsaka stvar v življenju ima svoj namen. Pri prvem otroku sva se z možem matrala 5 let-pa nisva obupala, je bila pa že kriza. No potem pa je bilo po naravni poti, Zdaj imam že 8-letnega sina, ki upam da se mu kmalu pridruži bratec ali sestrica.

Neposredna povezava do sporočila: 1609
22.2.2010 9:11:39   
Urshy78
mismis, nate sem pa pozabila, sem čisto zmešana user posted image user posted image
stiskam pestke user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
22.2.2010 9:14:20   
gospodarica
dobro jutro!

URSHY 78.....iz srca i čestitam,zdaj pa lepo počivat ti srečna user posted image
NHAYA...........držim pesti,da to ni prava M in da bo test pokazal en močan +
BARBARA31....super za dve celici oziroma dva zarodka,zdaj pa jih lepo čuvaj da ostaneta pri tebi še vsaj osem mesecev
MISMIS.......kaj je babuška a boš lulala,močmo stiskam pesti zate.naj tudi tebi tokrat uspe,zdaj pa je res zadnji čas da tudi ti vidiš na testeku + in da donosiš lepega babyauser posted image

no da povem še malo kako je kaj z mano.
danes je 8 dan po ET....imam izcedek ampak od prometriuma:)drugače pa nič špikanja...nič od nič....samo vsake toliko časa me blizu popka tako špikne kot bi me nekdo z iglico piknil....ne vem kaj to pomeni....prsa in mam povečana in boleča (to bo verjetno zaradi prometriuma) malce sem napihnjena in to je to.aja drugače pa....isto kot pred M ampak sto razliko da se mi to ponavlja že od ETja,pojedla bi vse kar vidim....e morš verjet

mislim za mi tudi tokrat v petem postopku ne bo uspelo.čisto sem obupana.....po mojem ciklusu bi morala M dobit točno na dan testa,torej 28 v nedeljo...kdaj ga naj delam,da bom vedla pri čem sem???

Neposredna povezava do sporočila: 1611
22.2.2010 9:15:00   
mojškra
Barbara31-ne razmišljati preveč kaj bo, če bo, kaj bi bilo če ne bi bilo...............glavo pokonci in počivaj, počivaj dokler lahko. Počivanje prej koristi kot ne, zato se spočij.

Neposredna povezava do sporočila: 1612
22.2.2010 9:15:41   
MP30
Dobro jutro!
Najprej iskrene čestitke Urschy! Bravo punca, tako se dela. Sem ful vesela zate, želim ti vse dobro. Pa srčno upam, da nas boš še kaj prišla pogledat na ta forum!
Nyhaja - user posted image , tako pač je, hudo. Vendar glavo gor in pozitivno naprej.
Za vse ostale držim pesti! user posted image
Loremi, hvala za dobre misli!
Včerajšnja punkcija je bila zame uspešna, saj smo pridelali 4 celice, imela pa sem 5 foliklov, najmanjši je bil prazen. Sem bila vesela, ata R sicer ne, ampak zame je že to rekord, glede na  prejšnje postopke! ET imam v sredo!
BEBIII, tudi moja punkcija je bila precej boleča, sem se spomnila nate, ko sem se zvijala kasneje na WCju pri lulanju! user posted image Vendar, za naše user posted image vse!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
22.2.2010 9:17:41   
mojškra
gospodarica- špikanje pri popku-ja pri prvem otroku je mene ful špikalo pri popku, in test je pokazal takrat pozitivno-tako da---------NE OBUPATI, NAREDI TEST IN BOŠ VEDELA. IMAM DOBER OBČUTEK ZATE.user posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
22.2.2010 9:19:09   
Anonimen
urshy, še enkrat čestitke za +!! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image Kaj so ti vstavili? Dve blastocisti?

gospodarica, ne obupat, saj veš kako pravijo - znaki nosečnosti so isti kot znaki za M, tako, da se nanje skoraj ni za zanašat. Držim pesti!!

Mismis, danes lulaš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo močno  stiskali pesti..

ivyy, kaj pa ti? Kdaj boš lulala?

No, pri meni je pa tako, da ni nobenih znakov - malenkost bolijo prsi (sploh na notranji strani), špikne me ful malokrat, večkrat me boli jajčnik.

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1615
22.2.2010 9:20:03   
Rakica_80
user posted image

AKTUALNO  

Ponedeljek, 22.02.
HANYBANY - UZ

Sreda, 24.02.
vrtnica.m - UZ
MP30 - ET
TittyK - UZ

Petek, 12.03.
špica84 - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Urshy78 greje user posted image user posted image  test 24.02.
nhaya greje user posted image user posted image  test 24.02.
Mismis greje user posted image user posted image  test 25.02.
IVYY greje user posted image user posted image  test 26.02.
gospodarica greje user posted image  test 28.02.
Teja K. greje user posted image  test 01.03. (?)
skuštrana suzi greje user posted image user posted image test 3.3.
BEBIII grejeuser posted image  test 6.3
mojškra greje user posted image  test ?
Barbara31 grejeuser posted image user posted image  test ?

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Selena78 (4. IVF, dr.Reš)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (2. ICSI, dr. Reš, PO)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič, začetek v marcu)
  • Teja K. (dr. Reš)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr.Ban)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE FEBRUAR  user posted image

user posted image  S* ( PO )

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 22.2.2010 9:31:54 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
22.2.2010 9:30:19   
BarbiG
Urshy, čestitam. Ti kar verjemi tem pluskom. Sploh, če je tudi na CB močna črtica. Upam, da ti bo 14 dni do UZ-ja čim hitreje minilo in s čim manj stresa, potem pa takoj k nam med nosečke da prideš. user posted image user posted image user posted image

Mismis, navijam kot nora. user posted image user posted image user posted image

Tudi vsem ostalim trepetalkam želim, da zagledate user posted image  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1617
22.2.2010 9:30:29   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: MP30

Včerajšnja punkcija je bila zame uspešna, saj smo pridelali 4 celice, imela pa sem 5 foliklov, najmanjši je bil prazen. Sem bila vesela, ata R sicer ne, ampak zame je že to rekord, glede na  prejšnje postopke! ET imam v sredo!
BEBIII, tudi moja punkcija je bila precej boleča, sem se spomnila nate, ko sem se zvijala kasneje na WCju pri lulanju! user posted image Vendar, za naše user posted image vse!

MP30, lepa moja, sem lih hotela vprašat zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo za 4 celiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pusti ti Reša, on vedno pove, ko je tako malo celic, da to ni ničuser posted image , jaz sem imela samo eno in ta je bila tapravauser posted image on pa mi je skozi govoril, vsako krat ko smo se videli, že na vratih mi je rekel: NIČ NEBO Z VAMIuser posted image user posted image user posted image  o mater, ke šokuser posted image mislim, strokovnost pa taka....ne rečem, da je slab zdravnik, mislim pa da nima več živcev za delat!
Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
22.2.2010 9:33:49   
ella.

Tiki moja, a ne, kako je Urshy hotela tole zaglumit do srede;)) Kot da je nimamo pod kontrolo ;)
Sem vama ZS napisala in sekaj na mailu zmenimo.

Vsem puncam pa želim čimhitrejšo srečo!!

Srečna sem s svojima fantoma!

Neposredna povezava do sporočila: 1619
22.2.2010 9:35:59   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

No, pri meni je pa tako, da ni nobenih znakov - malenkost bolijo prsi (sploh na notranji strani), špikne me ful malokrat, večkrat me boli jajčnik.

O Suzi, super za špikanje, nekaj se dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tokrat bo uspešno, boš videlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
22.2.2010 9:39:40   
Rakica_80
O mater sem se razpislauser posted image user posted image user posted image user posted image , ležat več ne morem, ker se mi bo sfuzlalo, delat ne morem, ker me vse še boli, nič mi ne preostane kot nabijat poste do testauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1621
22.2.2010 9:44:03   
gospodarica
bebii ti si kar daj duška,te razumem:)
kako je kaj s tabo?

Neposredna povezava do sporočila: 1622
22.2.2010 9:46:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

O Suzi, super za špikanje, nekaj se dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tokrat bo uspešno, boš videlauser posted image

Mene ful malokrat špikne. Bolj me boli levi jajčnik, pa v križu čutim takšno topo bolečino kot pred M.

Kako si ti? Krvavitev se je ustavila?

Neposredna povezava do sporočila: 1623
22.2.2010 9:50:21   
mismis
Dober dan vsem nosečkam, trepetalkam, špikarkam in tistim, ki čakajo na začetek postopka...

evo mi še vedno čakamo, trepetamo in upamo, da nas ne bo kaj presenetilo. Danes je moj 12. dan in 18. dan od punkcije, tako da bo kmalu vse jasno, kajti če me danes nič ne preseneti, bom začela verjeti, da nam je uspelo.

Drugače se pa počutim grozno, skoz imam tisti občutek, da se bo glihkar ulila, posledično s tem hodim vedno na WC, ampak k sreči je še vedno belina.

Groza najbolje, da se danes kar odklopim od tega foruma in v miru počakam jutrišnji dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
22.2.2010 9:57:28   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Groza najbolje, da se danes kar odklopim od tega foruma in v miru počakam jutrišnji dan

jaaa, pa nas jutri navsezgodaj razveseliš s slikico PLUSA!!!!!! user posted image user posted image user posted image

vem, kako ti je, se še spomnim nenehnega odhajanja na WC in čekiranja beline in tudi tega, da me je šraufalo kot pred M. trepetam tako, kot bi šlo zame, mater sem čist na trnih. danes bi se bilo najboljš čez glavo s kovtrom pokrit, pa počakat na jutrišnji dan!!! tudi tele besede mislim da sem pred letom in pol napisala semle user posted image

draga miška, res stiskam in trepetam zate. tudi jaz grem rajš dol s foruma, ker tole je preveč za moje živce. pikepoke za vse!user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?