|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
21.2.2010 10:09:50   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

A mi bo test pokazal realno stanje, če ga danes delam?

ti si imela ET na isti dan kot jaz ane? danes je 12. dan, tako da jaz mislim, da bo pokazal že realno, naj pa raje povedo punce, ki imajo izkušnje s tem.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
21.2.2010 10:11:06   
Urshy78
BEBIII, nimam pojma kar je krvavitve pomenijo, upam pa, da nič slabega...mislim nate!!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
21.2.2010 10:11:44   
nhaya
Jst sem imela ET 10.2., tretji dan po punkciji..

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
21.2.2010 10:13:51   
nhaya
Sej bi rada počakala do jutr..rada bi pa tud že vedla, kaj to svetlo rozasto-rjavo s***** pomeni user posted image ..
Sej tud če bo minus, sej sm  se že sprijaznila, sam rada bi vedla..

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
21.2.2010 10:13:54   
jona klara
bebiii- upam, da ne bo kaj hujšega, držim pesti, da bo uspelo, da je to samo nekaj vmesnega, vem, da je hudo, ko to vidiš, upanje umre zadnje,počivaj in ne misliti na najhujeuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
21.2.2010 10:14:24   
Rakica_80
Punce, če je danes že 12 dan po ET, bi lahko že pokazalo na testkuuser posted image user posted image user posted image
Vso srečo vama želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
21.2.2010 10:14:31   
Urshy78

aja, točno...se pravi je danes 11 dan..sem brala da je nekaterim tudi že pokazalo 11 dan..kaj pa vem, mogoče počakaj do jutri, da bo bolj sigurno.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
21.2.2010 10:16:24   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Punce, če je danes že 12 dan po ET, bi lahko že pokazalo na testkuuser posted image user posted image user posted image
Vso srečo vama želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEBIII, vem, ampak jaz se ga ne upam naresti!!..tok lep sonček je zunaj, bom šla raje na sprehod. če bom zagledala minus na testu bom pa sitna ves dan in bom čepela notri..

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1533
21.2.2010 10:33:35   
blanč

Tudi jaz sem imela et 3 dan pa mi je 8 dan po et že pokazalo črtico.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
21.2.2010 10:40:28   
špica84
prvic ko sem bila pri sestri miri za evidencno stevilko mi je rekla naj prvi dan menstruacije poklicem oz. se oglasim,kar sem v petek ko sem dobila jo tudi naredila.
potem pa mi je narocila naj 12.3 pridem k sestri milici po zdravila s tem sem zakljucila pri sestri miri.

jona pa saj se vidiva verjetno marca.

kako je s ciklusom pri dolgem postopkom. 

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
21.2.2010 11:00:45   
Fargesia
men je pokazalo na 10.dan...user posted image ET sem mela na 5.dan

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 21.2.2010 11:01:43 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
21.2.2010 11:01:31   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mišmišu moj, naša mišja zalega navija kot nora zate.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image

jas tudi user posted image . navijam za vse, ki grejete, trepetate, se pikate, snifate, čakate, da tečka pride..... pa za une v rusiji, da jim je toplo pri srčkih user posted image , zdravstvuj!

user posted image

evo, go girls!

noki, to si pa tko lepo napisala, da bom kr prepisala........pa na une v rusiji tut jest skoz mislim in držim pesti.....

...user posted image user posted image user posted image

BEBIII, ti krvaviš oziroma se ti čisti še od tiste mesarske punkcije, verjemi!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
21.2.2010 11:21:09   
Kruce Fiks
http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/zaradi-naravnih-ubijalcev-18-krat-spontano-splavila.html

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
21.2.2010 18:01:01   
Anonimen
Jaz berem na MONu, da lahko pokaže že 12 dan po stopki, oz. 5 dan po ETju. user posted image   Sicer je možno, če razmišljam, da je zarodek takrat "star" že 10 dni. Ampak pomoje je tja do 8 dne kar fajn počakat, da ne bi bil slučajno lažno pozitiven zaradi stopke.
12 dan pa itak more pravilno pokazat, tako, da punce, kar pogumno! user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
21.2.2010 18:24:01   
jona klara
špica-jaz njo dobim okoli 10 .3.a misliš, da takrat že dobim zdravila, ali samo pokličem in dobim pol datum čez 1 mesec?imam kratek- mild postopek, kaj ti imaš dolgega, pri meni se začne 15 dan ciklusa s hormoni, a bo to pol že okoli 15 marca, zakaj imaš ti datum 13.3? a dobiš takrat menstro ali so to dnevi od tega ciklusa šteti  za dolgi postopek? a imaš dolgegea?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
21.2.2010 18:29:38   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mišmišu moj, naša mišja zalega navija kot nora zate.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image

jas tudi user posted image . navijam za vse, ki grejete, trepetate, se pikate, snifate, čakate, da tečka pride..... pa za une v rusiji, da jim je toplo pri srčkih user posted image , zdravstvuj!

user posted image

evo, go girls!

noki, to si pa tko lepo napisala, da bom kr prepisala........pa na une v rusiji tut jest skoz mislim in držim pesti.....

...user posted image user posted image user posted image

BEBIII, ti krvaviš oziroma se ti čisti še od tiste mesarske punkcije, verjemi!

Ja sej vem, ampak vseeno veš, ko vidiš kaj user posted image  te prime S***user posted image - izcedkov več niuser posted image meni pa se že rolaaaa od ležanjauser posted image Mislim, da bom jutri se sprehodila malo okoli hišeuser posted image

Punce, dejte kakšen testek nalulat, pa pluske pokazat, malo stimulacije rabimo tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kr korajžnouser posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 21.2.2010 18:30:01 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
21.2.2010 18:29:42   
Urshy78
punce, jaz sem se opogumila in lulala na test. mi je pokazalo dve lepi črtici, sem čisto v šoku..!!
ampak sem delala test z baby checkom, ki pa sem slišala, da ni najbolj ziher. jutri zjutraj grem po CB...

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1542
21.2.2010 18:33:19   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

punce, jaz sem se opogumila in lulala na test. mi je pokazalo dve lepi črtici, sem čisto v šoku..!!
ampak sem delala test z baby checkom, ki pa sem slišala, da ni najbolj ziher. jutri zjutraj grem po CB...

Jeeeeee to sem čakala, čestitkeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kdo pa pravi da ni ziher z BCuser posted image  Dve črtici, ti noben test ne pokaže, če nisiuser posted image , tako da se kr veseli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
21.2.2010 18:35:47   
Urshy78
BEBIII, brala sem veliko slabih stvari o tem testu, se kar ne upam preveč veseliti.
trenutno sem čisto v šoku, sploh ne morem razmišljati trezno user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1544
21.2.2010 18:35:54   
jona klara
urshy-bravo, kak ti vela, super, sem komi čakala, da boš kaj javila, jutri ponovi, v sredo pa dobiš dokaz od doktrjev, zej pa boš mirna vsaj malo bolj......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem sicer na smučariji, ampak morm mal gor pogledati, da vidim kaj se kaj dogaja z vami....cel dan sem trpela na smučanju, ker nisem v najboljši kondiciji in se sicer mal sprostila, ampak misli vseeno bežijo saj veš kam........................vidiš, da se bo vse dobro izšlo, se slišiva v sredo, če boš tako vesela pa da ti čestitam , mislim, da ni več straha zate, jupi, bova z mojim držala pestke zate in tudi za vse ostale

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
21.2.2010 18:39:32   
mismis
Urshy, user posted image user posted image user posted image  to mi delaj, sem ti že zjutraj hotela napisati, da te imam na sumu, da si naša nova user posted image , potem me je pa ven vrglo, pa se mi ni dalo še enkrat pisati. Uglavnom, čestitke želim ti lepo in mirno nosečnost brez slabosti.

BEBIII, srce moje, nikar panike delati, po moje je ta krvavitev bila samo ostanek po ET-ju, lahko da te ja ata malo ranil. Sedaj pa pozabi na vse slabo in furat optimizem

Jona Klara, če imaš mild protocol, zna biti da boš kar kmalu začela s špikanjem, kajti če se jaz kaj spoznam na postopek, se pri mild protocolu začneš špikati 5. dan ciklusa.

Skuštranka, kako si mi ti? Upam, da se vedno optimistično

Nhaya, upam da tile izcedki ne napovedujejo česa slabega

Ivvy, kako si pa ti, počasi se za nas 4. zaključuje mučno obdobje trepetanja

Nokica, kako si mi ti, kako sta V&I, sta pridna?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
21.2.2010 18:44:13   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

BEBIII, brala sem veliko slabih stvari o tem testu, se kar ne upam preveč veseliti.
trenutno sem čisto v šoku, sploh ne morem razmišljati trezno user posted image

Pusti ti *babje čveke*user posted image  na forumih, mislim, da večina si želi videti user posted image , pa si tudi dosti krat vmišljajo da je res, pol pa kasneje ko pritečeuser posted image , rečejo, jaaaa kako mi je test pokazal pozitivnouser posted image Še jaz sem jo enkrat videlauser posted image
Čestitke čestitke in še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti se kr zjoči od veseljauser posted image Če lahko nam pripopaj gor slikico,user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
21.2.2010 18:48:46   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

BEBIII, srce moje, nikar panike delati, po moje je ta krvavitev bila samo ostanek po ET-ju, lahko da te ja ata malo ranil. Sedaj pa pozabi na vse slabo in furat optimizem

Panika je bila včerajuser posted image  danes je vse kuluser posted image  Ja ja Ata Reš me je res kr precej ranil, resnično ni bila lahka, kot druge pišejo, da nič ne čutijouser posted image  Jaah, mogoče sem pa jaz preveč občutljivauser posted image user posted image
Kako si mi ti, tudi ti bi že lahko kakšen mini testek naredilauser posted image V bistvu, kateri dan si?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
21.2.2010 18:50:28   
jona klara
urshy- full sem vesel zate, še jaz sem dobila več upanja zase, ko slišiš kaj tako pozitivnega, kaj pa tvoj skače do nebes? full se veselim s tabo, a si še v bolniški?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noro, super

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
21.2.2010 18:50:58   
HANYBANY
Urshy bravo, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?