Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 10:09:50
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya A mi bo test pokazal realno stanje, če ga danes delam? ti si imela ET na isti dan kot jaz ane? danes je 12. dan, tako da jaz mislim, da bo pokazal že realno, naj pa raje povedo punce, ki imajo izkušnje s tem.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 10:11:06
|
|
|
|
Urshy78
|
BEBIII, nimam pojma kar je krvavitve pomenijo, upam pa, da nič slabega...mislim nate!!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 10:11:44
|
|
|
|
nhaya
|
Jst sem imela ET 10.2., tretji dan po punkciji..
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 10:13:51
|
|
|
|
nhaya
|
Sej bi rada počakala do jutr..rada bi pa tud že vedla, kaj to svetlo rozasto-rjavo s***** pomeni .. Sej tud če bo minus, sej sm se že sprijaznila, sam rada bi vedla..
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 10:13:54
|
|
|
|
jona klara
|
bebiii- upam, da ne bo kaj hujšega, držim pesti, da bo uspelo, da je to samo nekaj vmesnega, vem, da je hudo, ko to vidiš, upanje umre zadnje,počivaj in ne misliti na najhuje
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 10:14:24
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce, če je danes že 12 dan po ET, bi lahko že pokazalo na testku Vso srečo vama želim
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 10:14:31
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya Jst sem imela ET 10.2., tretji dan po punkciji.. aja, točno...se pravi je danes 11 dan..sem brala da je nekaterim tudi že pokazalo 11 dan..kaj pa vem, mogoče počakaj do jutri, da bo bolj sigurno.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 10:16:24
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Punce, če je danes že 12 dan po ET, bi lahko že pokazalo na testku Vso srečo vama želim BEBIII, vem, ampak jaz se ga ne upam naresti!!..tok lep sonček je zunaj, bom šla raje na sprehod. če bom zagledala minus na testu bom pa sitna ves dan in bom čepela notri..
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 10:33:35
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya Jst sem imela ET 10.2., tretji dan po punkciji.. Tudi jaz sem imela et 3 dan pa mi je 8 dan po et že pokazalo črtico.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 10:40:28
|
|
|
|
špica84
|
prvic ko sem bila pri sestri miri za evidencno stevilko mi je rekla naj prvi dan menstruacije poklicem oz. se oglasim,kar sem v petek ko sem dobila jo tudi naredila. potem pa mi je narocila naj 12.3 pridem k sestri milici po zdravila s tem sem zakljucila pri sestri miri. jona pa saj se vidiva verjetno marca. kako je s ciklusom pri dolgem postopkom.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 11:00:45
|
|
|
|
Fargesia
|
men je pokazalo na 10.dan... ET sem mela na 5.dan
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 21.2.2010 11:01:43 >
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 11:01:31
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Mišmišu moj, naša mišja zalega navija kot nora zate. Jaz tudi jas tudi . navijam za vse, ki grejete, trepetate, se pikate, snifate, čakate, da tečka pride..... pa za une v rusiji, da jim je toplo pri srčkih , zdravstvuj! evo, go girls! noki, to si pa tko lepo napisala, da bom kr prepisala........pa na une v rusiji tut jest skoz mislim in držim pesti..... ... BEBIII, ti krvaviš oziroma se ti čisti še od tiste mesarske punkcije, verjemi!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 18:01:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz berem na MONu, da lahko pokaže že 12 dan po stopki, oz. 5 dan po ETju. Sicer je možno, če razmišljam, da je zarodek takrat "star" že 10 dni. Ampak pomoje je tja do 8 dne kar fajn počakat, da ne bi bil slučajno lažno pozitiven zaradi stopke. 12 dan pa itak more pravilno pokazat, tako, da punce, kar pogumno!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 18:24:01
|
|
|
|
jona klara
|
špica-jaz njo dobim okoli 10 .3.a misliš, da takrat že dobim zdravila, ali samo pokličem in dobim pol datum čez 1 mesec?imam kratek- mild postopek, kaj ti imaš dolgega, pri meni se začne 15 dan ciklusa s hormoni, a bo to pol že okoli 15 marca, zakaj imaš ti datum 13.3? a dobiš takrat menstro ali so to dnevi od tega ciklusa šteti za dolgi postopek? a imaš dolgegea?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 18:29:38
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: nokes IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Mišmišu moj, naša mišja zalega navija kot nora zate. Jaz tudi jas tudi . navijam za vse, ki grejete, trepetate, se pikate, snifate, čakate, da tečka pride..... pa za une v rusiji, da jim je toplo pri srčkih , zdravstvuj! evo, go girls! noki, to si pa tko lepo napisala, da bom kr prepisala........pa na une v rusiji tut jest skoz mislim in držim pesti..... ... BEBIII, ti krvaviš oziroma se ti čisti še od tiste mesarske punkcije, verjemi! Ja sej vem, ampak vseeno veš, ko vidiš kaj te prime S*** - izcedkov več ni meni pa se že rolaaaa od ležanja Mislim, da bom jutri se sprehodila malo okoli hiše Punce, dejte kakšen testek nalulat, pa pluske pokazat, malo stimulacije rabimo tukaj Kr korajžno
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 21.2.2010 18:30:01 >
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 18:29:42
|
|
|
|
Urshy78
|
punce, jaz sem se opogumila in lulala na test. mi je pokazalo dve lepi črtici, sem čisto v šoku..!! ampak sem delala test z baby checkom, ki pa sem slišala, da ni najbolj ziher. jutri zjutraj grem po CB...
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 18:33:19
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 punce, jaz sem se opogumila in lulala na test. mi je pokazalo dve lepi črtici, sem čisto v šoku..!! ampak sem delala test z baby checkom, ki pa sem slišala, da ni najbolj ziher. jutri zjutraj grem po CB... Jeeeeee to sem čakala, čestitkeeeeee Kdo pa pravi da ni ziher z BC Dve črtici, ti noben test ne pokaže, če nisi , tako da se kr veseli
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 18:35:47
|
|
|
|
Urshy78
|
BEBIII, brala sem veliko slabih stvari o tem testu, se kar ne upam preveč veseliti. trenutno sem čisto v šoku, sploh ne morem razmišljati trezno
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 18:35:54
|
|
|
|
jona klara
|
urshy-bravo, kak ti vela, super, sem komi čakala, da boš kaj javila, jutri ponovi, v sredo pa dobiš dokaz od doktrjev, zej pa boš mirna vsaj malo bolj...... , jaz sem sicer na smučariji, ampak morm mal gor pogledati, da vidim kaj se kaj dogaja z vami....cel dan sem trpela na smučanju, ker nisem v najboljši kondiciji in se sicer mal sprostila, ampak misli vseeno bežijo saj veš kam........................vidiš, da se bo vse dobro izšlo, se slišiva v sredo, če boš tako vesela pa da ti čestitam , mislim, da ni več straha zate, jupi, bova z mojim držala pestke zate in tudi za vse ostale
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 18:39:32
|
|
|
|
mismis
|
Urshy, to mi delaj, sem ti že zjutraj hotela napisati, da te imam na sumu, da si naša nova , potem me je pa ven vrglo, pa se mi ni dalo še enkrat pisati. Uglavnom, čestitke želim ti lepo in mirno nosečnost brez slabosti. BEBIII, srce moje, nikar panike delati, po moje je ta krvavitev bila samo ostanek po ET-ju, lahko da te ja ata malo ranil. Sedaj pa pozabi na vse slabo in furat optimizem Jona Klara, če imaš mild protocol, zna biti da boš kar kmalu začela s špikanjem, kajti če se jaz kaj spoznam na postopek, se pri mild protocolu začneš špikati 5. dan ciklusa. Skuštranka, kako si mi ti? Upam, da se vedno optimistično Nhaya, upam da tile izcedki ne napovedujejo česa slabega Ivvy, kako si pa ti, počasi se za nas 4. zaključuje mučno obdobje trepetanja Nokica, kako si mi ti, kako sta V&I, sta pridna?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 18:44:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 BEBIII, brala sem veliko slabih stvari o tem testu, se kar ne upam preveč veseliti. trenutno sem čisto v šoku, sploh ne morem razmišljati trezno Pusti ti *babje čveke* na forumih, mislim, da večina si želi videti , pa si tudi dosti krat vmišljajo da je res, pol pa kasneje ko priteče , rečejo, jaaaa kako mi je test pokazal pozitivno Še jaz sem jo enkrat videla Čestitke čestitke in še enkrat čestitke Ti se kr zjoči od veselja Če lahko nam pripopaj gor slikico,
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 18:48:46
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis BEBIII, srce moje, nikar panike delati, po moje je ta krvavitev bila samo ostanek po ET-ju, lahko da te ja ata malo ranil. Sedaj pa pozabi na vse slabo in furat optimizem Panika je bila včeraj danes je vse kul Ja ja Ata Reš me je res kr precej ranil, resnično ni bila lahka, kot druge pišejo, da nič ne čutijo Jaah, mogoče sem pa jaz preveč občutljiva Kako si mi ti, tudi ti bi že lahko kakšen mini testek naredila V bistvu, kateri dan si?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 18:50:28
|
|
|
|
jona klara
|
urshy- full sem vesel zate, še jaz sem dobila več upanja zase, ko slišiš kaj tako pozitivnega, kaj pa tvoj skače do nebes? full se veselim s tabo, a si še v bolniški? noro, super
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.2.2010 18:50:58
|
|
|
|
HANYBANY
|
Urshy bravo, čestitke
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?