zoey
|
Yoohoooooo, Čmrlika Iskrene čestitke za Lukca, fajn se cartajte. Pa mal sem ji fovš, sva imeli na isti dan rok Poizvedovanje je rodilo sadove - tudi Sanip je rodila svojo pupko, ma bo že sporočila, če bo hotela objavo, ker zdaj res kar nekaj časa ni bila aktivna, pa da ne bo huda Ampak tudi zanjo Njej sem pa še bolj fovš, ker je imela rok 1 dan za mano Drgač sem bila pa danes že mila jera Te deci .... za na Mars poslat so včasih. Pohvaljen, ker sem ob 7h že jedla palačinke, pol pa se hočm zmenit, kaj bova delala dans, pa reče da gre fotkat, samo jaz itak nisem mogla it tja z njim. Sem se šla uležt, ker sem imela krče in namesto da bi me prišel za 2 minutki božat, pograbi fotkiče in brez besed gre In potem sem mal smilila sama sebi, pa mal posmrkala, pol sem si šla noge brit, pa še mal posmrkala, pol sem šla pa raje na sprehodek in kavo s prijateljico in je blo. Zdaj je že doma, pa mu ni čist jasno, da sem jezna nanjga, zdaj pa čakam, da se mu zjasni . Rožca - za frizurco. Pa ne se sekirat, itak bojo kmal izpadli Jaz sem se preventivno ful pošiškala in mi je precej vseen, kako kaj štrli. Zdaj imaš verjetno tamo frizuro kot jaz, tako da si prav gotovo gorđs!!!!
|