|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
21.2.2010 11:58:23   
NM
Sara - jutri pa vse dobro, držim pesti za vaju!!!user posted image

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
21.2.2010 12:03:53   
zoey
Yoohoooooo, Čmrlika user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke za Lukca, fajn se cartajte.
Pa mal sem ji fovš, sva imeli na isti dan rok user posted image
Poizvedovanje je rodilo sadove - tudi Sanip je rodila svojo pupko, ma bo že sporočila, če bo hotela objavo, ker zdaj res kar nekaj časa ni bila aktivna, pa da ne bo huda user posted image Ampak tudi zanjo user posted image user posted image user posted image
Njej sem pa še bolj fovš, ker je imela rok 1 dan za mano user posted image
Drgač sem bila pa danes že mila jera user posted image user posted image user posted image Te deci .... za na Mars poslat so včasih. Pohvaljen, ker sem ob 7h že jedla palačinke, pol pa se hočm zmenit, kaj bova delala dans, pa reče da gre fotkat, samo jaz itak nisem mogla it tja z njim. Sem se šla uležt, ker sem imela krče in namesto da bi me prišel za 2 minutki božat, pograbi fotkiče in brez besed gre user posted image user posted image In potem sem mal smilila sama sebi, pa mal posmrkala, pol sem si šla noge brit, pa še mal posmrkala, pol sem šla pa raje na sprehodek in kavo s prijateljico in je blo. Zdaj je že doma, pa mu ni čist jasno, da sem jezna nanjga, zdaj pa čakam, da se mu zjasni user posted image .
Rožca - user posted image za frizurco. Pa ne se sekirat, itak bojo kmal izpadli user posted image Jaz sem se preventivno ful pošiškala in mi je precej vseen, kako kaj štrli. Zdaj imaš verjetno tamo frizuro kot jaz, tako da si prav gotovo gorđs!!!!

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
21.2.2010 12:03:54   
Jessy
Bravo, Čmrlika!!!! user posted image user posted image user posted image  Pa je šla ena na isti dan kot jaz! Pa ravno včeraj zvečer sem se spomnila nanjo, da se ni nič javila, zdaj pa tako lepo presenečenje!!! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
21.2.2010 12:05:22   
Jessy
zoey, tvojim komentarjem se pa čisto vsak dan nasmejim!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
21.2.2010 12:06:40   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: naty28

spet 15 dni pred rokom, ne vem zakaj sploh dajejo te roke, če tak dobena ne rodi na rok.

Jaz bom na rok! user posted image user posted image user posted image  Moj G tako pravi! user posted image user posted image user posted image  bla...bla...bla...

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
21.2.2010 12:07:59   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

spet 15 dni pred rokom, ne vem zakaj sploh dajejo te roke, če tak dobena ne rodi na rok.

Jaz bom na rok! user posted image user posted image user posted image  Moj G tako pravi! user posted image user posted image user posted image  bla...bla...bla...

js tut

nimam € da plačujem kazni zarat prehitevanja, tko da bom kr lepo v vrsti počakala

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 21.2.2010 12:08:28 >

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
21.2.2010 12:09:58   
Anonimen
Sara - jutri pa vse dobro, držim pesti za vaju!!!

hvalauser posted image

(odgovor članu NM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2882
21.2.2010 12:11:44   
zoey

zoey, tvojim komentarjem se pa čisto vsak dan nasmejim!!! user posted image user posted image user posted image

Čak, zdej pa ne razumem, kaj je smešnega, če sem se počutila čist zapuščeno in nerazumljeno in samo za vse in .. in... in ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
21.2.2010 12:12:13   
Jessy
Sara, kdaj greš danes notri??? Že zdaj držim pesti, da bo vse potekalo tako kot mora in da boš svojo štručko kmalu lubčkala v naročju!!!
Koliko dni boš morala ostati notri? V PO si 7 dni (jaz sem sfehtala ta 6. dan in šla domov)!

Še eno vprašanje....zakaj nekatere rojevajo na hrbtu, druge pa na boku? V čem je fora, da se mora porodnica obrniti na bok???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
21.2.2010 12:13:33   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Zdaj je že doma, pa mu ni čist jasno, da sem jezna nanjga, zdaj pa čakam, da se mu zjasni user posted image .

To mi je smešno!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
21.2.2010 12:15:20   
zoey

Še eno vprašanje....zakaj nekatere rojevajo na hrbtu, druge pa na boku? V čem je fora, da se mora porodnica obrniti na bok???

Poglej Jessy, na to bi ti pa lahko dr. Kristan odgovoril ... to je čist mim, da je ženska na hrbtu, ker je potem kot nemočen hrošč na hrbtu ki nič ne more user posted image
Pa še ena cvetka iz njegovega zeljnika- kaki umetni popadki pa to. Včasih so dali ženskam mešanico ricinusovega olja in kave, pa je bilo namest klistirja, pa še popadke je tako ojačalo, da so deca kar letela ven user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
21.2.2010 12:19:15   
NM
Ja pa dodal bi še, da nas ne bi slučajno vidu, da se takoj zvalimo v postlo. HODITuser posted image !!!

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
21.2.2010 12:24:22   
Jessy
Aja? A vse te napotke vam je dal??? user posted image user posted image user posted image  Ja, fajn no! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
21.2.2010 12:34:45   
branka28
Čestitke Čmrliki za Lukata !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hitro smo začele marčevkeuser posted image .

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
21.2.2010 12:38:14   
zoey

Zdaj je že doma, pa mu ni čist jasno, da sem jezna nanjga, zdaj pa čakam, da se mu zjasni user posted image .

To mi je smešno!!! user posted image user posted image user posted image

In še čakam .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
21.2.2010 12:39:21   
branka28

IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Dobro jutro!

Vau to pa so novice še dva nova marčevska otročička, jupiiiiuser posted image

Čestitke Valen in Nežka, pa obilo crkljanja !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bom jaz kmalu na vrstiuser posted image user posted image , ker komaj čakam, da vidim našo bibo.

Branka28, vidim da si iz MB z okolico, jaz tudi, od kje si  če ni skrivnost, kaj si na FB?
Da se malo spoznamauser posted image

sem iz Sladkega Vrha in sem tudi na Fb, bom te dodala.user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
21.2.2010 12:39:28   
zoey

Aja? A vse te napotke vam je dal??? user posted image user posted image user posted image  Ja, fajn no! user posted image user posted image user posted image

Ne predava on kar brezveze na materinski šoli, veš user posted image Upam, da si že pojedla 3 jajca dans, pa kako školjko pa lupinarja!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
21.2.2010 12:54:47   
t_anja
Joj saj ne morem verjet...zdaj greste pa že ena za drugo rodit. Ko sem mojmu pokazala seznamček kolk prej rodijo, mi je reku, da bo naša še počakala, da ne bo več snega.

Čestitke Valen za user posted image in Nežki za user posted image ....pa seveda čestitke Čmrliki za user posted image ....veliko lepih trenutkov z malimi štrčkami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sm nardila golaž in pire zravn pa solata z jajci. Ma smo se tolk najedli, da komaj dihamo. Bo treba it malo na sončka. Včeraj je tako padal sneg, da ni blo za nikamor, danes pa tako lep sonček....user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
21.2.2010 13:02:19   
Anonimen
Sara, kdaj greš danes notri??? Že zdaj držim pesti, da bo vse potekalo tako kot mora in da boš svojo štručko kmalu lubčkala v naročju!!!
Koliko dni boš morala ostati notri? V PO si 7 dni (jaz sem sfehtala ta 6. dan in šla domov)!

Evo jst vas zapuščam, moram biti ob 2  že notri, pa imam še cel kup stvari za narest.
Hvala vsem za lepe želje, jst predvsem upam, da bom jutri čimprej na vrsti, da ne bom čakala ko norc........
Če bo vse ok, bom ostala notri 5 dni, to pomeni da se bo torek štel za prvi dan in bom v soboto ali nedeljo domauser posted image user posted image user posted image .

Punce držite se, pa če bo katera vmes skočila na  nakupovalni izlet v Rim, čimlažji porod in brez bolečinuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
21.2.2010 13:03:46   
Jassika
Čmrlika in Luka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke, lepo se cartajte

rožca user posted image za frizurco. Saj ko si boš sama uštimala, bo zih boljše user posted image
Sara tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za čim lažji porod, da boš le hitro svojo user posted image  cartala.
Velik sončka še naprej, pa joj upam, da bom čim prej na vrsti user posted image  ker vidim, da smo že resno štartale. Jupiiiiiiiiiii

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
21.2.2010 13:15:07   
Jassika
Joj no, kolk sem smotana, sem mislila, da čim prej okrevaš user posted image user posted image user posted image
Pa nate sem pozabla Zoey user posted image  upam, da je tvoj user posted image  že dojel in se ti odkupil user posted image
Še 1 x lep sončen dan vsem papa

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
21.2.2010 13:16:32   
vekybel
čmrlika čestitke in veliko zdravja celi družinici user posted image user posted image user posted image

Punce samo počasi ok user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
21.2.2010 13:17:48   
vekybel
sara2007 želim ti veliko sreče in lep porod pa javi nam za bebico ok user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
21.2.2010 13:35:34   
Jessy

Ne predava on kar brezveze na materinski šoli, veš user posted image Upam, da si že pojedla 3 jajca dans, pa kako školjko pa lupinarja!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
21.2.2010 15:14:44   
rožca26
Hvala za objemčke, mi tko pašejo user posted image  - ta je pa en poseben za vse vas user posted image

Sonček - nisem nič jezna, sem sam prijetno presenečena bila user posted image  Pa rekla sem si, na mi je že sonček dala vedit, da sem se spet polenila user posted image user posted image user posted image  Ni panike. Če si za, bi ti jest kr že zdej predala tele seznamčke. Za info glede barv v seznamu za preglede: dnevi so prvi sklop 4L, 4. barva; imena so 5L, 3. barva. Upam, da ti kej prov pride user posted image

Jest sm se mal k sebi spravla - moj mi pravi, da sem pravi zmaj user posted image  - sm moja fanta kr vn na sonček napodila, jaz sem se pa k seb spravila, kosilo skuhala, posparvila, posesala, sedaj ju pa čakam, da prideta user posted image
Pa glede frizure - je vsaj za nekaj dobra - da ne težim se moram fajn zamotit in to naredim tako, da pospravljam user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?