Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 11:58:23
|
|
|
|
NM
|
Sara - jutri pa vse dobro, držim pesti za vaju!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:03:53
|
|
|
|
zoey
|
Yoohoooooo, Čmrlika Iskrene čestitke za Lukca, fajn se cartajte. Pa mal sem ji fovš, sva imeli na isti dan rok Poizvedovanje je rodilo sadove - tudi Sanip je rodila svojo pupko, ma bo že sporočila, če bo hotela objavo, ker zdaj res kar nekaj časa ni bila aktivna, pa da ne bo huda Ampak tudi zanjo Njej sem pa še bolj fovš, ker je imela rok 1 dan za mano Drgač sem bila pa danes že mila jera Te deci .... za na Mars poslat so včasih. Pohvaljen, ker sem ob 7h že jedla palačinke, pol pa se hočm zmenit, kaj bova delala dans, pa reče da gre fotkat, samo jaz itak nisem mogla it tja z njim. Sem se šla uležt, ker sem imela krče in namesto da bi me prišel za 2 minutki božat, pograbi fotkiče in brez besed gre In potem sem mal smilila sama sebi, pa mal posmrkala, pol sem si šla noge brit, pa še mal posmrkala, pol sem šla pa raje na sprehodek in kavo s prijateljico in je blo. Zdaj je že doma, pa mu ni čist jasno, da sem jezna nanjga, zdaj pa čakam, da se mu zjasni . Rožca - za frizurco. Pa ne se sekirat, itak bojo kmal izpadli Jaz sem se preventivno ful pošiškala in mi je precej vseen, kako kaj štrli. Zdaj imaš verjetno tamo frizuro kot jaz, tako da si prav gotovo gorđs!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:03:54
|
|
|
|
Jessy
|
Bravo, Čmrlika!!!! Pa je šla ena na isti dan kot jaz! Pa ravno včeraj zvečer sem se spomnila nanjo, da se ni nič javila, zdaj pa tako lepo presenečenje!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:05:22
|
|
|
|
Jessy
|
zoey, tvojim komentarjem se pa čisto vsak dan nasmejim!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:06:40
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 spet 15 dni pred rokom, ne vem zakaj sploh dajejo te roke, če tak dobena ne rodi na rok. Jaz bom na rok! Moj G tako pravi! bla...bla...bla...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:07:59
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: naty28 spet 15 dni pred rokom, ne vem zakaj sploh dajejo te roke, če tak dobena ne rodi na rok. Jaz bom na rok! Moj G tako pravi! bla...bla...bla... js tut nimam € da plačujem kazni zarat prehitevanja, tko da bom kr lepo v vrsti počakala
< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 21.2.2010 12:08:28 >
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Sara - jutri pa vse dobro, držim pesti za vaju!!! hvala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:11:44
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy zoey, tvojim komentarjem se pa čisto vsak dan nasmejim!!! Čak, zdej pa ne razumem, kaj je smešnega, če sem se počutila čist zapuščeno in nerazumljeno in samo za vse in .. in... in ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:12:13
|
|
|
|
Jessy
|
Sara, kdaj greš danes notri??? Že zdaj držim pesti, da bo vse potekalo tako kot mora in da boš svojo štručko kmalu lubčkala v naročju!!! Koliko dni boš morala ostati notri? V PO si 7 dni (jaz sem sfehtala ta 6. dan in šla domov)! Še eno vprašanje....zakaj nekatere rojevajo na hrbtu, druge pa na boku? V čem je fora, da se mora porodnica obrniti na bok???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:13:33
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey Zdaj je že doma, pa mu ni čist jasno, da sem jezna nanjga, zdaj pa čakam, da se mu zjasni . To mi je smešno!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:15:20
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Še eno vprašanje....zakaj nekatere rojevajo na hrbtu, druge pa na boku? V čem je fora, da se mora porodnica obrniti na bok??? Poglej Jessy, na to bi ti pa lahko dr. Kristan odgovoril ... to je čist mim, da je ženska na hrbtu, ker je potem kot nemočen hrošč na hrbtu ki nič ne more Pa še ena cvetka iz njegovega zeljnika- kaki umetni popadki pa to. Včasih so dali ženskam mešanico ricinusovega olja in kave, pa je bilo namest klistirja, pa še popadke je tako ojačalo, da so deca kar letela ven
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:19:15
|
|
|
|
NM
|
Ja pa dodal bi še, da nas ne bi slučajno vidu, da se takoj zvalimo v postlo. HODIT !!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:24:22
|
|
|
|
Jessy
|
Aja? A vse te napotke vam je dal??? Ja, fajn no!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:34:45
|
|
|
|
branka28
|
Čestitke Čmrliki za Lukata !!!! Hitro smo začele marčevke .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:38:14
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey Zdaj je že doma, pa mu ni čist jasno, da sem jezna nanjga, zdaj pa čakam, da se mu zjasni . To mi je smešno!!! In še čakam ....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:39:21
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: branka28 Dobro jutro! Vau to pa so novice še dva nova marčevska otročička, jupiiii Čestitke Valen in Nežka, pa obilo crkljanja !!! Upam, da bom jaz kmalu na vrsti , ker komaj čakam, da vidim našo bibo. Branka28, vidim da si iz MB z okolico, jaz tudi, od kje si če ni skrivnost, kaj si na FB? Da se malo spoznama sem iz Sladkega Vrha in sem tudi na Fb, bom te dodala.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:39:28
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Aja? A vse te napotke vam je dal??? Ja, fajn no! Ne predava on kar brezveze na materinski šoli, veš Upam, da si že pojedla 3 jajca dans, pa kako školjko pa lupinarja!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 12:54:47
|
|
|
|
t_anja
|
Joj saj ne morem verjet...zdaj greste pa že ena za drugo rodit. Ko sem mojmu pokazala seznamček kolk prej rodijo, mi je reku, da bo naša še počakala, da ne bo več snega. Čestitke Valen za in Nežki za ....pa seveda čestitke Čmrliki za ....veliko lepih trenutkov z malimi štrčkami. Danes sm nardila golaž in pire zravn pa solata z jajci. Ma smo se tolk najedli, da komaj dihamo. Bo treba it malo na sončka. Včeraj je tako padal sneg, da ni blo za nikamor, danes pa tako lep sonček....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 13:02:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Sara, kdaj greš danes notri??? Že zdaj držim pesti, da bo vse potekalo tako kot mora in da boš svojo štručko kmalu lubčkala v naročju!!! Koliko dni boš morala ostati notri? V PO si 7 dni (jaz sem sfehtala ta 6. dan in šla domov)! Evo jst vas zapuščam, moram biti ob 2 že notri, pa imam še cel kup stvari za narest. Hvala vsem za lepe želje, jst predvsem upam, da bom jutri čimprej na vrsti, da ne bom čakala ko norc........ Če bo vse ok, bom ostala notri 5 dni, to pomeni da se bo torek štel za prvi dan in bom v soboto ali nedeljo doma . Punce držite se, pa če bo katera vmes skočila na nakupovalni izlet v Rim, čimlažji porod in brez bolečin
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 13:03:46
|
|
|
|
Jassika
|
Čmrlika in Luka Čestitke, lepo se cartajte rožca za frizurco. Saj ko si boš sama uštimala, bo zih boljše Sara tebi pa za čim lažji porod, da boš le hitro svojo cartala. Velik sončka še naprej, pa joj upam, da bom čim prej na vrsti ker vidim, da smo že resno štartale. Jupiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 13:15:07
|
|
|
|
Jassika
|
Joj no, kolk sem smotana, sem mislila, da čim prej okrevaš Pa nate sem pozabla Zoey upam, da je tvoj že dojel in se ti odkupil Še 1 x lep sončen dan vsem papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 13:16:32
|
|
|
|
vekybel
|
čmrlika čestitke in veliko zdravja celi družinici Punce samo počasi ok
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 13:17:48
|
|
|
|
vekybel
|
sara2007 želim ti veliko sreče in lep porod pa javi nam za bebico ok
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 13:35:34
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Aja? A vse te napotke vam je dal??? Ja, fajn no! Ne predava on kar brezveze na materinski šoli, veš Upam, da si že pojedla 3 jajca dans, pa kako školjko pa lupinarja!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 21.2.2010 15:14:44
|
|
|
|
rožca26
|
Hvala za objemčke, mi tko pašejo - ta je pa en poseben za vse vas Sonček - nisem nič jezna, sem sam prijetno presenečena bila Pa rekla sem si, na mi je že sonček dala vedit, da sem se spet polenila Ni panike. Če si za, bi ti jest kr že zdej predala tele seznamčke. Za info glede barv v seznamu za preglede: dnevi so prvi sklop 4L, 4. barva; imena so 5L, 3. barva. Upam, da ti kej prov pride Jest sm se mal k sebi spravla - moj mi pravi, da sem pravi zmaj - sm moja fanta kr vn na sonček napodila, jaz sem se pa k seb spravila, kosilo skuhala, posparvila, posesala, sedaj ju pa čakam, da prideta Pa glede frizure - je vsaj za nekaj dobra - da ne težim se moram fajn zamotit in to naredim tako, da pospravljam
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?