|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
19.2.2010 18:49:47   
škorpijončica
Nia je zaspala na otoku, jst pa izkoristim par minut za forum.
Damjan je pravi srček, Bety.
Veselka, wauu!noro, kok lepo,.. super fotka! vidva sta pa res nora na Auroro :) (nočem bit preveč vsiljiva, sam si ne morm pomagat, da me ne bi firbec matral kok stane takšen velik plakat. a je okrog 100eurov?-sva o tem prej z mojim dragim ugibala..)
Jst sm Nii do sedaj dajala sam rižek za jest, dons sem pa za kosilo skuhala pire krompir z špinačo iz kopriv pa sem ji dala za probat in je blo vse zeleno, dvomim pa, da je kaj sploh pojedla.
Včeraj sem ga pa jst žurala. Sem bila celo noč na koncertu, k je moj prijatu v bendu, moj dragi je pa doma babysital Nio...tok je blo fajn k je bla obratna situacija-k je on ždel doma pa me čakal kdaj bom prišla domov :)
No pa še eno pustno sem vam dolžna (sicer z zamudo ker prej ni bilo časa na rač naložit);
user posted image

že joka...

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
19.2.2010 19:46:05   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Danes smo šli na obisk h kolegici, ki ima 16 dni starega dojenčka...ko bi ve vedle, kok je to malo in nebogljeno user posted image user posted image user posted image ,  bemtiš kok hit pozabiš, kakšni so bili, moj junc pa že plazi, skoraj sam sedi, igra se, zobe že ima.... še malo pa bo hodil user posted image

Se čist strinjam.. pravi fant je že.. porodniške bo en dva tri konc user posted image Nas pa zobek matra, zgleda da bo še eden, je že čist pri vrhu.. pa bo mali zajček user posted image

Oooo kako lepa pika poka je bla Nia user posted image

Nič, mali spi, jst pa šibam pred TV - danes je na OI moja poslastica... SKOKI!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
19.2.2010 20:31:01   
baby blue
Midva sva bili včeraj pri najinih spodnjih sosedih in je ona prišla iz porodnišnice je rodila fantka... Joj kako je to drobceno bitje... Rodil se je pa 14 februarja tako da je valentinček user posted image user posted image Se mi je zazdelo kot da je bila Lana še včeraj tako mičkena, drobna in nebogljena... Potem je pa moj prinesel še Lano dol ki je bila še enkrat večja in bolj buckasta... Sta pa točno 5 mesecev narazen...

Naši pa že pravi mali razgrajači, pravi gospodiči in gospodične so že... Čas res beži...

Nia je prav lepa pikapolonica...

Lana je skopana najedla se je sedaj pa že lepo spi... Ati pa playstation špila z bivšim sosedom ki sta s punco prej živela pod nama... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 19.2.2010 20:32:35 >

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
19.2.2010 23:46:01   
anitka7
Se vid da je Mož odsotna user posted image ni nbene že par ur...user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
20.2.2010 0:03:50   
Anonimen
ma kaj da ne jaz čakam da se tamala pe zbudi sam bom šla kr vseen v pojstl tko da nočko

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3405
20.2.2010 7:51:21   
anitka7
dobro jutro

larilu tebe tud ni več tolk velik na nočnih smenah...user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
20.2.2010 8:04:35   
tulpek
dobro jutro

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
20.2.2010 8:10:16   
tulpek
mali se je sredi noči 40 min intenzivno drl zaradi zob, potem pa omagal. user posted image user posted image user posted image kaj se dogaja v ustih ne vem, ker jih noče odpret user posted image . bom kupila sirup, ker ga čist preveč boli user posted image . se joka, z glavico zaletava v mene in si tišči rokico v usta ter jo gloda, pa nič ne pomaga. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
20.2.2010 9:22:19   
draja
Oooo bogi Tjašuser posted image . Se mi tako smili. Naša prvorojenka ni imela nikoli težav z zobki, pa upam, da jih tudi Filip ne bo imel. Držim pesti, da težave kmalu minejo.

Bety Damjan je res srčkan. Oglaša se pa podobno kot naš princuser posted image . Znajo zaigrat na mamine srčke!

GH midva se samoj dojiva, enkrat na dan pa dobi malo riževe kašice na allernovi (mleko za alergike na KM).

Joj, se je Filip glih zbudil, tko da šibam. Pa tolk časa sem rabila, da se končno spet javim...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
20.2.2010 10:26:41   
altaja
Danes ponoči je na plano pokukal še drugi zobek user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
20.2.2010 10:30:02   
tulpek
Čestitam user posted image .

Neverjetno, na netu mi je uspelo najti sadno-žitno kašo brez mleka user posted image . Upam, da jo bodo kje imeli.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
20.2.2010 10:34:02   
altaja
Za enkrat je šlo brez problemov.. Malo je bil tečko ampak nič kritičnega.. sej Tjaš tud ni mel težav s prvima dvema, a ne?

Tulpek
, s katerim sirupom boš blažila bolečine? Da se pripravim za vsak slučaj.. Bogi Tjaš k mu zobki nagajajo..

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
20.2.2010 10:35:36   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

mali se je sredi noči 40 min intenzivno drl zaradi zob, potem pa omagal. user posted image user posted image user posted image kaj se dogaja v ustih ne vem, ker jih noče odpret user posted image . bom kupila sirup, ker ga čist preveč boli user posted image . se joka, z glavico zaletava v mene in si tišči rokico v usta ter jo gloda, pa nič ne pomaga. 

bogi user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo čimprej ok user posted image

js sm pa učer dobila od M&S paket, juhu... kake lepe oblekice za mojo rožico user posted image in tista teta je rekla, da komot še kdaj kej naročim user posted image
pa žabice imajo ful bolj prijazne otročkom. od nexta je tista všita elastika ful trda, no vsaj men se zdi, se mi kr smil moja rožica, če jo mogoče stiska. od M&S žabice imajo pa tako elastiko kot žabe za odrasle, so mehke. sam tolk v info user posted image

aja, sem pa dobila odgovor od M&S glede naročanja, no v bistvu mi niso odgovoril, niti 1. niti 2., skos mi govorijo, da očitno dostavljajo v slo in lahko oddam naročilo. js jim pa skos pišem, kako nej oddam naročilo, da dobim v slo. valda k majo same tujce zaposlene, po možnosti sploh niso stacionirani v UK in na pol bl razumejo anglešk. sem obupala, tko da bom pač v italijo hodila iskat.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
20.2.2010 10:37:18   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Danes ponoči je na plano pokukal še drugi zobek user posted image

ooooooo, čestitke user posted image user posted image user posted image

mi se tud očitno pripravljamo, ker Aurora grize vse, najraj pa mamo v bradavice user posted image user posted image user posted image al pa prime moj prst, pa zagrize notr, k bi hotla kost poglodat user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
20.2.2010 10:53:02   
tulpek
Hvala vam za sočutje, grozno ga je gledat tako bogega. Sedaj spi.

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Za enkrat je šlo brez problemov.. Malo je bil tečko ampak nič kritičnega.. sej Tjaš tud ni mel težav s prvima dvema, a ne?

Tulpek
, s katerim sirupom boš blažila bolečine? Da se pripravim za vsak slučaj.. Bogi Tjaš k mu zobki nagajajo..

Je imel težave že s prvim, ampak manjše. Z drugim pa že večje (pri drugem se je začel prebujat čez noč in ni več spal 7 ur skupaj) in sedaj se samo stopnjuje user posted image . Mi je rekla v zd naj v lekarni vprašam, da tam že vejo, kaj jim dat.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
20.2.2010 10:59:51   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

mi se tud očitno pripravljamo, ker Aurora grize vse, najraj pa mamo v bradavice user posted image user posted image user posted image al pa prime moj prst, pa zagrize notr, k bi hotla kost poglodat user posted image

To pri nas vedno pomeni predpripravo na zob user posted image . Pazi na bradavice, da ne boš imela problemov.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
20.2.2010 11:03:46   
little*miss
Veselka ful lepo sta se spomnila za sliko pa super izgledauser posted image tulipani so mi tudi všečuser posted image

Nia in Damjan sta ful luškana..joj kako hitro rastejo ti naši septembrčkiuser posted image

zobekuser posted image Tia mi je prej velikokrat med dojenjem stisnila dlesni in me tako nedolžno gledala in se mi smejala..zdaj pa ko to naredi bi se najrajši razjokala.. 2x me je že tako stisnla da sem kričat začela ona pa še bolj v smehuser posted image

Jaz jo zjutraj ko se zbudima podojim, potem ji dam ob 10, 11 sadno kašico, potem se cel dan dojima, zvečer pa ji dam hippovo kašico z jabolkom za lahko noč in seveda še dojenje oz cartanje zvečeruser posted image

grem jaz, zakladek kličeuser posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 20.2.2010 11:04:35 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
20.2.2010 11:55:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

dobro jutro

larilu tebe tud ni več tolk velik na nočnih smenah...user posted image

ma da te ne bom,čist vsako noč grem ob 1 spat, tle gor pa nisem k nočm met monologe k bi kdo mislil da sm usekana,kar že itak kdo misli ampak pustmo podrobnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ej bejba dej sliki torte pa povej ktere si naredila

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3418
20.2.2010 16:21:25   
baby blue
Lana okoli 10 ali 11 dobi sadno kašico ali pa sadno žitno včasih tudi zelenjavno kašico potem se ćez dan dojiva pa čaja ogromno popije zvečer ob 8 ji dam kašico za lahko noč in še malo dojenja... Zaenkrat nama super laufa in ustreza...

altaja super za drugi zobek user posted image ... Pri naši pa še nič ne kaže je še brezzoba user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
20.2.2010 18:18:53   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Čestitam user posted image .

Neverjetno, na netu mi je uspelo najti sadno-žitno kašo brez mleka user posted image . Upam, da jo bodo kje imeli.

od novalac - v lekarni sem jaz kupila

< Sporočilo je popravil JaLuca -- 20.2.2010 18:19:11 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
20.2.2010 19:02:34   
baby blue
Kakšno zatišje je danes tukaj user posted image user posted image Se vse crkljate s svojimi user posted image user posted image

Pri nas je tako smotano zaspano vreme in smo vsi trije zaspali... Lana in ati še spita...

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
20.2.2010 19:15:22   
JaLuca
jaz jih grem zdaj dati spat, upam da bodo hitro zaspali. je pa prej A. že hotel zaspati, pa sem ga komaj prebudila, drugače bi bla potem predolgo gor.

Neposredna povezava do sporočila: 3422
20.2.2010 19:16:12   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Kakšno zatišje je danes tukaj user posted image user posted image Se vse crkljate s svojimi user posted image user posted image

Pri nas je tako smotano zaspano vreme in smo vsi trije zaspali... Lana in ati še spita...

kaj je touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3423
20.2.2010 19:16:33   
dreja79
Dan,

doma mi spet ne dela računalnik, zdele se javljam od sestre user posted image

Sem sam na hitro prebrala, še dobr da čez vikend niste tolk aktivne user posted image

Vidku user posted image za zobek

Veselka, super slika

Bety, Damjan je sonček

Tulpek user posted image da bo čim prej mimo.

Se javim, ko bom imela doma poštimam kompjuter.

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
20.2.2010 19:23:16   
barika
Čer user posted image

Altaja, super za zobe, Tomažu pa trenutno rasteta 2 spodnji dvojki (sta že špički zunaj), tak da bo imel spodaj 4, zgoraj pa 0.
Danes je pojedel celo banano, jutri dobi krompir in koromač.

Grem smučanje gledat naprej.user posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravila za oblačenje in nego dojenčka pozimi
Ko postane zunaj zares mrzlo, se mnogi starši sprašujejo, kako naj oblečejo dojenčka, ko se odpravijo ven. Mu bo v vozič...
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?