alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 No danes smo dokončno ugotovili, da mala rita ne prenaša DM-ovih pleničk Po kroju so mu pa super, se jih da tako lepo zapret okoli bedrčkov. Mi je ful škoda. Vmes, ko smo bli na Pamperskah in na Millerjevih, se je rita čisto popravila, zdaj gre pa spet na slabše čeprav jo mažem s praško pasto. Tako da bomo verjetno ostali na Pamperskah, ker mi tiste Millerjeve niso všeč, so zelo debele in smrdijo po plastiki. Hm, naš niti ni jokica, je pravzaprav precej potrpežljiv. Tudi ko je zelo lačen večinoma ne joka na vso moč. Da je blo res na polno je do zdaj jokal mogoče 5x, več ne. Je pa takrat zato toliko bolj pretresljivo, sva mi2 čisto boga, ko ga poslušava. Je res take bolj potrpežljive sorte in tudi če joka, je tako bolj tarnajoče oz. bolj užaljeno. Mi tudi nismo šli ven in naš pobalinček je tudi živi barometer Je precej dneva prespal - po dolgem času. mi imamo tudi DM-ove in zaenkrat jih kar prenaša, enako pa tudi Pamperske, Mullerjeve pa tud men niso preveč všeč, take velike so... baje do so Hoferjeve tud fajn, bomo sprobali. sem pa jezna, ker v lekarni nimajo več tavelike 150 ml Bebival kremice za ritko (dela jo MB lekarna), ki mi je res super, je zelo gosta, ostale so vse dosti bolj redke, imajo samo še 50 ml, ki pa so cenovno dosti manj ugodne in hitro porabiš. baje se je nekaj zataknilo pri registraciji ali kaj zdaj imam hladilno mazilo iz KC v lončku, ki pa mi ni tako všeč, ful manj gosto je. enako glede jokanja-naš tudi ne joka veliko, pa še takrat bolj užaljeno ali pa jamra, na vso moč je jokal tudi ene 5x. grahek, a mava dvojčke? pa naš je tudi včeraj veeeliko spal čez dan, zvečer ga je tašča premetavala v naročju pa se sploh ni zbudil, pa smo ga dali tastu (dediju) na trebuh, ko je spal in smrčal, in sta oba ležala vsa razpotegnjena in spala, smo se prav nasmejali. dons sva ga pa vzela s seboj na kofetek v Litijo, smo se dobili z mojima dvema in je spet večinoma spal, potem pa še v Hoferja, sva dala lupinico kar v un ogromen voziček in ga vozila tako po trgovini in ni nič protestiral. za ven pa slabo kaže, imamo dež
|