|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
18.2.2010 21:27:26   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Jaz jih perem ločeno. Na teden znese stroj ali dva, cunjic mamo pa tudi toliko, da se lepo izide. Sušilec pri tem veliko pomaga user posted image Ločeno jih pa perem zato, ker mam za njegove cunjice gel prav od DM-a, ki ne vsebuje parfumov, barvil ali dodatkov za konzerviranje (hipoalergijski), za najine cunje mi je pa fino, če kaj dišijo user posted image Za njegove pa ne maram, da dišijo po praških ali mehčalcih, ker mi on sam sanjsko lepo diši user posted image

enako-perem njegove reči ločeno, mi tudi znese dva stroja na teden, imam pa gel Dreft sensitive&baby in je super! pa sušilec je itak zakon, ni treba skoraj nič likat user posted image   jaz ga tudi večkrat voham, sploh po glavici, nebeško user posted image

midva se kar vsak dan vozičkava po uro ali še več, včeraj se nama je pridružila še moja mami, danes sva šla pa sama in je blo super, prav toplo, čeprav oblačno. ko sem ga oblačila za ven, se je prav smehljal, kot da bi vedel, da greva na lepše user posted image   in zdaj v gugalniku veselo boksa igračke na loku, sem mu malo kazala z njegovo rokico, kako  naj počne in zdaj zna že sam user posted image

naš gre spat tam okoli 23h (smo bolj ponočnjaki), včasih prej, včasih malo kasneje in spi nekje 3-4 ure v kosu, tam do 3h, ga podojim in ponavadi kmalu zaspi nazaj pri  meni in ga narahlo prestavim v posteljico, potem pa vsakič spi malo manj skupaj proti jutru, tam od 1-2 uri v kosu. spimo pa tam do 7-pol 9h. pa 1x ga previjem ponoči, ko kaj zavoham user posted image vse skupaj kar znese nekje 7 ur spanja, tako da sem kar naspana user posted image

jaz mu dajem zdaj 4 ad3 kaplice in bom povečevala do 7, kar mu bom dajala vsaj do 1 leta, tako mi je rekla ped. zaenkrat nič ne kaže, da bi ga zaradi njih kaj matrali krči, upam da ostane tako!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
19.2.2010 8:32:54   
nincrli
Dobro jutro!

Joj kakšna megla je pri nas...

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

ojla!

jaz bi pa samo vprašala če ste vse že doble starševski dodatek?

jap 15ga

js še pa neuser posted image

A odločbo si pa že dobila? Mogoče boš dobila šele marca, ker si konec januarja rodila, tak da pomoje počakaj do naslednjega meseca, če pa ne bo pa idi vprašat.

Mali je zdaj zadremal, sma od 6.20 pokonci, standardno user posted image
Mi2 grema pa hitro spat, okrog 21h, jaz sem že prej hodla kar hitro spat, mali pa je tud tak navajen na srečo, čeprav bi mi pasalo, da bi spala do 7h user posted image Sem bolj zaspanc

Ponoči se pa zdaj 1x zbuja nekaj čez 2 uro... Sam ga mal zvija pa sma pokonci kakšno urco. Drugače pa je lidlov brvinik končno prišel v poštevuser posted image ga vklopim in se mali kar umiri pa posluša, malo jamra, ker ga zvija sam ni sile, ampak more bit vsaj pol ure prižgan, ker če ga prehitro izklopim se predrami... Mah ne morem verjet kak mu lahko paše to boljenje, jaz bi takrat najrajš v drugo sobo šlauser posted image No v poštev pa pride sam ponoči to boljenje, čez dan ne pomagauser posted image user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
19.2.2010 9:49:06   
Anonimen
Jutro!

Mi pa vsak dan kot švicarska urca. Spat gremo ob 23h, potem se zbudi ob 4h in ob 8:30, se podojiva in potem spat. Kdaj vi kopate svoje malčke? Nam nikakor ne znese, da bi se redno kopali, ker ravno tam okoli 19h ko ga nameravava kopati, dobi ful volčjo lakoto in je skoz na zizi.

Mi se še nismo odpravili vozičkat. V nedeljo bo star 1 mesec. To pa zato ne, ker ni pridobival na teži tako kot bi moral (no sedaj je mislim da bolje) in še grdo vreme je bilo, pa v bloku smo brez lifta. Sploh ne vem kako bom to izvajala. A imate ve v kleti vozičke, tiste ki ste v isti situaciji? Kolikokrat pa ste dale male na balkone preden ste šle ven? In ali je na primer danes dober dan za it ven prvič ali mora biti sonce?

Jaz sem pa happy, ker je mali danes spil že 2 obroka po 120 ml!!! user posted image user posted image user posted image  Očitno nekaj mleka sproduciram user posted image

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1278
19.2.2010 9:49:45   
Anonimen
Narobe sem napisala. Vsako noč smo kot švicarska urca, kar se pa za popoldneve ne bi moglo reči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1279
19.2.2010 10:39:40   
egleria
Kia ni treba da je sonček da gresta ven, samo ni fajn da je minus, pa da poskrbiš da mu ne piha glih direktno v obraz. jaz sem za prvič dala kar dežno prevleko čez voziček. sem jo kupila v DM-u pa je fajn ker ma kar veliko odprtino malo višje tak da mu ne piha v obraz, vseeno pa dobi svež zrak..
tinncyka jaz sem rodila sredi januarja pa sem dobila odločbo šele konec januarja. nakazano pa sem dobila samo del starševskega dodatka ker sem pač rodila sredi meseca.. nakazano pa je bilo 11.2., pol marca pa dobim celotno vsoto.. tak da po mojem bi ti morala dobit naslednji mesec..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
19.2.2010 10:47:37   
naja6
A imate ve v kleti vozičke, tiste ki ste v isti situaciji? Kolikokrat pa ste dale male na balkone preden ste šle ven? In ali je na primer danes dober dan za it ven prvič ali mora biti sonce?

Mi smo tudi v bloku doma,brez lifta,samo imamo na srečo v pritličju prostor za vozičke,ga tam puščam,upam,da kdaj ne sfali

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
19.2.2010 11:27:39   
TiSta
Čau,
mi se še vedno dojimo na 2h, izgleda da bo tako ostalo in se bom mogla res navadituser posted image Ponoči je najhujše, včasih sploh ne vem kaj se dogaja, enostavno ga samo dvignem iz posteljce, podojim, vmes zadremam in položim nazaj, no razen ko ga previjam, takrat se oba zbudiva, kar je tudi pogosto, glede na to da ful lula in kaka.

Zadnjič sem žalostna pisala o tem, da sem dobila menstruacijo, no pa sem bila dan za tem pri G na pregledu in mi je rekel,da je to ob polnem dojenju skoraj nemogočeuser posted image Ampak jaz imam kolegico, ki je po 1m dobila user posted image kljub polnem dojenju. Poslal me je na UZ in ugotovil, da je en delček tkiva še ostal notri,ampak zelo majhen, ki naj bi ga matenica sama odstranila, tko da upam da res in da ne pride do kakšnega vnetja. Sem pa vesela, da nisem dobila user posted image

Joj moj sonček čez dan nikakor noče zaspati drugje kot v naročju, no saj zaspi po dolgem matranju in stokanju, je pravi scrklanček.
Še ostale mere za seznam: Bine, 6 tednov, 4890g, 58cm, 38cm

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
19.2.2010 11:40:18   
grahek85
Živjo!

Spet ta glupa megla user posted image user posted image user posted image Komej čakam na pomlad (in na regrat u salat... user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: alex17
naš gre spat tam okoli 23h (smo bolj ponočnjaki), včasih prej, včasih malo kasneje in spi nekje 3-4 ure v kosu, tam do 3h, ga podojim in ponavadi kmalu zaspi nazaj pri  meni in ga narahlo prestavim v posteljico, potem pa vsakič spi malo manj skupaj proti jutru, tam od 1-2 uri v kosu. spimo pa tam do 7-pol 9h. pa 1x ga previjem ponoči, ko kaj zavoham user posted image vse skupaj kar znese nekje 7 ur spanja, tako da sem kar naspana user posted image

Pri nas je enako user posted image Smo tudi bolj pozni zvečer, nam tako paše. S tem da naš ponoči zaspi kar takoj med zizanjem in ga samo prestavim v posteljico, pa tisto rundo okoli 6h potem včasih sploh ne zaspi nazaj, včasih pa le malo kasneje. Tako da meni tudi znese nekje 6 ur spanja, pa mi je nekako kar dovolj.

IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Mi se še nismo odpravili vozičkat. V nedeljo bo star 1 mesec. To pa zato ne, ker ni pridobival na teži tako kot bi moral (no sedaj je mislim da bolje) in še grdo vreme je bilo, pa v bloku smo brez lifta. Sploh ne vem kako bom to izvajala. A imate ve v kleti vozičke, tiste ki ste v isti situaciji? Kolikokrat pa ste dale male na balkone preden ste šle ven? In ali je na primer danes dober dan za it ven prvič ali mora biti sonce?

Uf jaz mam enake težave, v bloku brez lifta in voziček, ki ima cca 15kg. Pa v čisto zadnjem stanovanju user posted image Zaenkrat mamo voziček na hodniku pred vrati ali pa notri v hodniku, samo jaz ga komaj nesem dol praznega, s tamalim not pa ni šans. Bi ga mela spodaj pod taprvimi stopnicami, samo bo treba vprašat ostale sosede, ker so vsi tako malo bolj občutljive sorte. Pa se mi zdi, da ne bodo dovolili oz. jim ne bo prav user posted image Mah ko bo lepše vreme bova s pikotom itak po več ur skupaj zunaj (boma tudi zizala in rito previla zunaj), tako da ne bo sile, bom že nesla voziček sama. Zdaj mi je pa včasih kar smotano za pol urce toliko priprav user posted image
Mi nismo bli nič na balkonu, ker ga nimamo user posted image Sva pa oblečena stala pri odprtem oknu, smo se malo znašli. Drugače je pa danes čisto komot za it ven, glavno da je + temp. in če ni sončka, da glih neki ful ne piha.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
19.2.2010 11:42:29   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: TiSta
Sem pa vesela, da nisem dobila user posted image

user posted image user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
19.2.2010 11:48:16   
Isabelle
Učerismo imeli posvetovalnico.Mala je težka 3980g in meri 54cm, obseg glavice pa ima 36,5cm.Dobili smo AD3 kapljice, sem ji dala zvečer in ponoči je imela kr fajn krče.Do zdej je ni nikoli tako matralo, zdej ne vem a je to od kapljic user posted image Danes bom probala da ji ne dam, pa bomo vidli.Bom potem šla raje po italijanske ker baje da ne napenjajo.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
19.2.2010 11:54:13   
egleria
ad3 moreš dat zjutraj pred obrokom na žlički z malo svojega mleka..
tak piše v navodilih..

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
19.2.2010 11:56:22   
MMMojca
Mi gremo spat okrog 9-ih in spimo do 1.30. Nato pa se naslednjič dojimo nekje ob 5.30. Zame enkratno, ker se precej naspim. Pikica se vedno sama od sebe uspava (po hranjenju in pesmici, seveda).

Mi smo tudi v bloku in imamo eno stopnišče do dvigala. Tudi sama moram še pregruntat, kako bom voziček prenašala. Saj bi recimo najprej voziček do dvigala, potem po pupiko, a imam kar nek strah jo pustiti samo v stanovanju (kaj, če mi vrata blokira in ne bom mogla noteruser posted image , odklenjeno tudi ne morem pustiti).

Po mojem ga bom kar v kleti pustila, čeprav je tam vse tako ozko, da ne vem, kako bom zvozila.

lp

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
19.2.2010 11:56:57   
Zala01
Midva sva bila pa danes kljub megli in dežju na 1-urnem sprehodu. Je prav pasalo.

Tiste, ki imate šampon od Mustele za temenca, kaj mu namilite glavo zunaj banjice, glede na to, da piše, da mu je treba pustit šampon za par minut gor?

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
19.2.2010 12:23:53   
mimikica
heej

no midva sva glih ušla dežju, sma se malo vozičkala, sedaj pa pšridno spančka.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
19.2.2010 12:35:39   
tančir
Zala01 mi si lase našamponiramo najprej,ko smo že v banjici in ko frajliko do konca umijem,ji na koncu sperem še glavico.

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
19.2.2010 12:37:26   
Anonimen
Joj, še eno vprašanje punce. V torek imamo prvič posvetovalnico, jaz pa nimam še kartice ZZRS za user posted image  oziroma niti potrdila. Kje to dobim, kakšen je postopek? Bo pa user posted image  zavarovan preko mene...

Hvala!

(odgovor članu tančir)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
19.2.2010 12:47:36   
egleria
greš na ZZZS pa poveš kak problem maš. ti takoj sprinta potrdilo, kartico pa dobiš čez 2 tednauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
19.2.2010 12:55:31   
Tretjinka
ne rabiš potrdila....60 dni velja tvoja zdravstvena kartica tudi za user posted image ..jaz sem jim ponujala potrdilo, pa ga niso vzele...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
19.2.2010 12:55:48   
Encijan
Ku-ku!

Z Blažem sva imela včeraj 1. posvetovalnico, sicer že pri dobrih 3 tednih, ker imajo naslednji teden pri P dopust, in je vse OK, mali lepo napreduje, je imel včeraj 3.820g in 52 cm. Juhu! Malo nas sicer matrajo vnete učke, tako da bomo poskusili s Tobrexom, in pikice po obrazu, ampak to je menda normalno za to obdobje. Nisem zasledila, če ima še katera te težave, samo res je, da nisem vsega prebrala.

Dojiva se lepo, čez dan sicer kar na 2 uri, ponoči pa sedaj že potegne malo dlje, in nato ponavadi lepo zaspi nazaj. Zvečer ima sicer tudi take maratonske seanse na zizi, pa še ne vem čisto zakaj, enkrat več nisem vedela kaj naj, on bi še kar zizal, kar nekam živčen je postajal, mleka je seveda zmanjkalo oz. je le še curljalo, pa sem rekla, ga grem malo nosit, da vidim, če se bo umiril in je v šusu zaspal in spal dobre 4 ure, tako da lačen sigurno ni bil, najbrž bi se le cartal. Skratka, ne glede na vse, se kar naspim tudi jaz. Zvečer še nima neke standardne ure za spat, zaspi enkrat med deveto in deseto zvečer, okrog polnoči je potem naslednja runda dojenja, pa spet spanje, ponavadi malo daljše, do 4-ih, potem pa spet pogosteje dojenje, kar na dve uri, bi rekla.

Sem pa zelo vesela, da polno dojim, pri prvi pupi sem se dva meseca matrala, da nama je končno uspelo. Kia, ko berem tvoja sporočila, se mi zdi, kot da bi brala svoje spomine. Pri meni se mi zdi, da je bilo ključno to, da sem dojila čisto po občutku oz. po zahtevi dojenčka (tudo 20x na dan), pa tudi črpanje mojega mleka je pomagalo, da sva dodatek (dajala sem ga ponavadi 1x do 2x na dan, po potrebi, okoli 12-ih ali/in zvečer pred spanjem) končno lahko opustili. Zvečer se mi je namreč dogajalo to, da se tamala ni več hotela dojiti, kar jokcala je in sem ji na začetku pač pripravila dodatek, potem pa sem si nekajkrat poskusila črpat mleko in mleka je bilo vedno toliko, kot ga je mala spila po flaški, tako sem si ustvarila zalogo za naslednji dan, počasi pa sta se ponudba in povpraševanje vendarle izenačili, tako da sem tudi črpanje lahko opustila.

O, kako ste že pridne z vozičkanjem, midva oz. mi še nismo začeli, nam je patronažna rekla, naj počakamo do 3-eh tednov, tako da bomo zdaj komaj začeli. Uf, šibam, Blaž se je zbudil...

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
19.2.2010 13:14:08   
ellie
KiA*** jaz še tud nisem redila kartice...sem slišala, da je 2 meseca čas...tako da gre 2 meseca še preko tvoje. Imava pa midva tud v torek prvo posvetovalnico.

Mi smo tud v bloku brez dvigala. Ampak imamo na srečo v pritličju prostor prav za vozičke. Ker drugače ne vem, kako bi trogala ta voziček vsak dan po stopnicah.

Midva sva prvič šla ve za 10 min na balkon, drugič za pol ure, potem pa sva naslednjič ostala zunaj že mal več kot eno uro. Res pa da je bilo ful toplo. Danes pa ne bo nič z vozičkanjem...ful dežuje tu pri nasuser posted image

Smo pa danes imeli super noč...sva se rihtala ob 2eh in potem ob 7ih zjutraj. Potem pa je spal še do pol 11ih. Da sem imela še mal časa zaseuser posted image  zdaj pa tak spet spi. Ugotovila sem, da mu očitno res škodi tisti čaj za dojenje...nimam pojma kaj za vraga je tam noter takega, da ne prenaša moj mali tegauser posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
19.2.2010 14:01:32   
Encijan

Joj, še eno vprašanje punce. V torek imamo prvič posvetovalnico, jaz pa nimam še kartice ZZRS za user posted image  oziroma niti potrdila. Kje to dobim, kakšen je postopek? Bo pa user posted image  zavarovan preko mene...

Hvala!

So ti že druge povedale, lahko pa ti še jaz potrdim, da sem včeraj vse zrihtala z mojo kartico, nimamo še kartice za user posted image , potrdilo pa sem dobila šele danes. V lekarno še nisem šla, ampak tudi tam bodo najbrž raje vzeli mojo kartico kot pa potrdilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
19.2.2010 14:56:23   
ellie
Moj mali pa zdaj že skoraj 4 ure spiuser posted image  v bistvu danes kaj dosti buden vmes sploh ni bil...mogoče kakšno urco. Mi kar pašeuser posted image  si je pravo vreme izbral za spanje. Se je zdaj ful megla spustila dol...in je prav turobno.

Encijan mi smo imeli skoraj 3 tedne probleme z vnetimi očkami. In smo dobili Tobrex...ki ni čisto nič pomagal. Zgleda je pri našemu šlo samo za zamašene solzne kanale. Tako da ko sem videla, da ni učinka s Tobrexom...mu več nisem dajala. Ker če gre za kakšno bakterijsko vnetje, bi kapljice hitro prijele. Sem mu potem samo umivala očke s prekuhano vodo. In je kar naenkrat izginilo.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
19.2.2010 15:37:11   
lejla969
Tista jaz sem prejšnji teden začela krvavet. Posumila sem na menstruacijo. Hitro sem šla na net in prebirala razne članke. Jaz tudi polno dojim. In res je bila menstruacija. Niti 2 meseca po porodu sem jo že dobila. Pri prvem otroku sem jo dobila po 4 mesecih. Njega sem pa dojila in dodajala.
Ne razumem zakaj tako hitro. Zdaj že moram razmišljati o zaščiti ali pa o tretjem otroku user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
19.2.2010 15:40:26   
nincrli

Kdaj vi kopate svoje malčke? Nam nikakor ne znese, da bi se redno kopali, ker ravno tam okoli 19h ko ga nameravava kopati, dobi ful volčjo lakoto in je skoz na zizi.

Kopam ponavadi ob 19.30 in sicer včasih, če je lačen, mam tako finto, da mu nardim in mu dam polovico, ga vmes skopam in potem še dobi, ker je po kopanju hudooo lačen pa če je prej al pa ne, zato mam tud kar pripravljeno, ker se je že zgodilo, da je bil vijolčen od jokanja, ker je moral še čakat, da dobi... Sem misla, da ne bo prišel do zraka tolk je jokal. Pa ne sam enkrat. A vaši ud kdaj tolk jokajo... se mi zdi še kar neučakan ta naš falot.

Ven pa nisma mogla it, ker že cev dan dežujeuser posted image je pa več spal kot ponavadi...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
19.2.2010 15:45:40   
somic
punce, tako težko še kaj napišem, da je groza. patrik je sicer priden, ampak imam toliko drugega dela, da računalnik kar sameva.

tinncyka, jaz mislim, da nima veze kdaj si rodila, vezo ima kdaj si nastopila s porodniško. najboljše je da pokličeš in vprašaš. jaz sem dobila domov nekakšno "plačilno listo", nakazano pa ni bilo, pa sem malo čakala potem sem pa le poklicala, pa so ugotovili da je bila napaka. danes sem pa le dobila dinarčke user posted image

kia, jaz mojega kopam zvečer. nimam točne ure, tam med 21.00 in 22.00. in ja, tudi moj je vedno lačen, tako da mu dam najprej malo da se naje in da med kopanjem ne joka- tam okoli 6o ml, ga lepo skopam in zrihtam, potem pa nadaljujem s hranjenjem 60-90 ml, po potrebi.

zala, jaz mojemu zunaj, na previjalni najprej malo zmočim glavico in laske, potem pa mu špricnem na glavico to penico in mu vmasiram. to mu full paše, med tem ko ga umijem pustim to gor, ker itak piše, da naj učinkuje 2 minuti.

encijan, jaz sem se tudi matrala s temu unetimi učki, tobrex je pa rešil vse v treh dneh. res pa je, da je imel skoraj tak gnojni izcedek in da ni bilo vse na temu, da bi imel zamašene solzne kanale, čeprav sem mu tudi učke malo masirala. zdaj je boljše in sem prav vesela da je tako.

tiste, ki ste že dobile zdravstvene kartice za svoje malčke, koliko časa ste pribljižno čakale po tem, ko ste uredila vse papirje za zavarovanje?

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.