lučka 25
|
Reby, suhe marelice tudi skuhaš na sopari, pa zmiksaš. To je to ja. Glede stolčka za kopanje smo mi šli an to zaradi tega, ker smo ostali brez banjice. Jo pa sedaj tuširamo, ker nimamo ta velike banje. Res pa je, da smo ga začeli uporabljati malo pred dopolnjenim 6 mescem. Drugače pa priporočam, da ga začnete uporabljati, ko otroček nekako stabilno sedi v njem. Sem pa vesela, da se še 2x na dan dojite in pa da lepo spite. Kar se tiče hranjenja ponoči moraš kar nekako slediti, poslušati svojega otroka. Čeprav pravijo, da naj načeloma že od 4 mesca dalje otroci lahko bili brez obroka ponoči, da če že pa naj pije čaj ali vodo. Ampak jaz mislim, da moraš malo tudi slediti otroku. Jaz sem videla, da mi ni več jedla ponoči, oz. le po 20-30ml, kar se mi ni zdelo dovolj, da bi rekla, da je bila lačna. Zato sem ji potem dve noči dala prekuhano vodo in potem še to ukinila, ker je le malo cuzala. Je bilo pa to malo preden je dopolnla 4 mesce. Ampa jaz mislim, da je naša kar malo fenomen, glede na to, da se zbudi okoli 7-7.30 ure, pa se potem malo sama "pogovarja" v sobi, pa potem se še pri nama crklja, pa da jo umijem, previjem, uredim,...je pa ura mkalo čez 8 ali pa že 8.30, ko šele je. Pa je njen zadnji večerni obrok ob 20.30 uri. Tko da jaz bi na tvojem mestu še dajala nočni obrok, pa ga potem zmanjševala, potem pa nadomestila z vodo,...ne vem, nisem dovolj pametna. Sem mela "srečo" glede tega pri Neži.
|