NatyTaja
|
Evo, pa sem vas zamudila!! Presneti RR - sem res huda, ker se sploh nisem mogla prijavit! Pa sem sporočala na tisto pomoč pa to, pa nič! No zdej sem si pa kr nov mail in nov račun odprla pa je! Nick je skor isti, tak, da...sam za albume pa sporočila mi je pa kr mal hudo. Upam, da mi zrihtajo, ko tolk jamram... V glavnem z veseljem bi se vam pridružla na srečanju, če bi vedla. Sem se tolk ukvarjala s to prijavo, da sploh nisem nič brala. Eh... Upam, da nama rata prit drugič, čeprav je v LJ...mam kr nek odpor v LJ se peljat, ker se mi zdijo vsi tisti izhodi iz obvoznice enaki ...eh brezvezna sem, sej vem, sej ko tja pridem mi je pa kr jasno. V glavnem se mi je kr stožlo ko sem tistele slikce vidla, pa Kolosej tam so tudi fajn zrihtali (dodali se mi zdi par igral od tazadnjič ko sem bila tam - Srečanje z julijkami 06) Naš mali že pridno potuje po stanovanju. Točno na dan vašega srečanja je dopolnil 8 mesecev in se začel premikati po štirih, tako da ga imam zdaj polno stanovanje, vse tipi top spucano, vse ne-Urban stvari spravljene na varno višino...edino za večjima moram pogledat, da kakega prstančka, al pa kakega podobnega sranja ne pustita po tleh. Zdaj je cel srečen, ko se zna premikat od ene opore za dvigovat, do druge in potem raziskuje, se vseda, vstaja, plazi, hodi ob opori... cel dan se muva, niti za sekundo ni primiru! Zunaj se peljeva pa že s triciklom, ker iz vozeka vse premalo vidi!! Lump. Pa ful uživa! Jemo še vedno najraje zizo pa zelenjavo in mlečne kašice, sadje in vse kar diši po sadju pa ni šans, da vidi oprta usta!! Hitro napredujejo tile naši škratki! Vse naj, naj Lino in ostali slavljenci, ki sem vas zgrešila in upam, da mi spet kej ne crkne!
|