Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.2.2010 20:17:44
|
|
|
|
manna
|
OOOOoo kok so cartkani! Za pojest vsi skupej! Še slikc, še slikc, še slikc! lino, tvoj je tudi navihanček!! mini86, glede posedanja - ja s tem posedanjem je mišljeno to, ko ga daš na tla sedet da se igra. Ker če se še ni uspel sam usesti, potem menda ni dobro še da sedi. Razen v stolčku za hranjenje kjer ima ravni naklon 90 stopinj. Ampak sej, tudi jaz sem mnenja da če otroček lepo čvrsto sedi, potem ni panike, ga lahko malo posedeš, saj mu paše da se tako igra in razgleduje naokrog. Je pa res, da tako ni prisiljen v gibanje, ampak lepo počiva, namesto da bi krepil mišice. Vsakega po malo, pa je ravno prav. Ampak naša frčafela se pa mora gibat, da se krepi, zato jo bom jaz dajala samo na tla ležat.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.2.2010 20:41:28
|
|
|
|
sončnica79
|
Ful so luštne fotke! Me prav veseli, da sem se vam pridružila na forumu in tudi danes na kavici! Naslednjič sem spet zraven... čez7dni, 14dni ali pa v Kopru
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.2.2010 20:43:25
|
|
|
|
lenika
|
Lušni!!!!!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.2.2010 21:14:38
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 JOJ, KERE LUŠNE FOTKE!!! Marcel pa Alex sta si pa očitno ful všeč - bosta še najboljša prjatla postala . No, na kavici je bilo res SUPER!! Sicer bi mogla jaz plačat, ker sva z Veroniko zadnji prišli, pa tolk sem se hvalila, da bom tam med prvimi . No, naša je skoraj tričetrt srečanja prespala (me je čisto presenetila, sem mislila da bo bolj kriza), tako da ni lih velik komunicirala z drugimi otročki. So pa VSI taki cukri in Bjondi, Karin je tud tooooolk luškana!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.2.2010 21:28:47
|
|
|
|
bjondi
|
eej lušne fotke ...kaj so modelčki... Bilo je res lušno...predstava pa je res čisto druga v živo ... vsem junijskim sončkom in sončnicam ,ki so bili pridkani-ne vem zakaj tako jamrate da so tečkoti ,dans so vsi dokazali kako znajo biti pridni...vidiš mk8 da se da ,čeprav te je skrbelo... Marcel in alex pa sta res k ta huj prjatlčka...Srečko je pa res k navit ,nam je to zanimivo gledat,ampak tečka te čisto razumem,da si utrujena konec dneva...ja naš Žiga pa res ne zgleda tak njokec -svoje čare razkrije le ko je nagec ...Pa koliko eni pojejo-uau...aja pa ne zamert k nisem imela fotkota s seboj,mogoče drugič...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 18.2.2010 21:38:24 >
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.2.2010 21:31:41
|
|
|
|
Lsica
|
Čao pupe, še jaz, da se vsaj pofočkam preden gremo v mižule. hvala za današnje druženje, nama z Majo je polepšalo celoten dan...danes ni blo nič slabe volje, Maja se je sam rež ala....valjda, če je pa mami zadovoljna da bo mera polna sem si po kavici privoščila še nakup garderobe mk8 hvala za cifro mini - mislim da mam še tvoje denarčke in od Mony , na naslednjem srečanju vrnem, se nam je zdelo 10 evrov mal preveč za napitnino Saj bo naslednje srečanje, a ne? A že zbiramo prijave? Same time same place - next week? No kakorkoli že....lepo nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.2.2010 21:35:14
|
|
|
|
mini86
|
punce NA POMOOOOOOOOOOČČČČČČČČČČ!!!!! iz zgornga stanvanja nama je čez elektriko pršla voda in zdj kapla..noben ne žvi gor, vodo sva jim zaprla samo muč me to kaplanje..mam lavor pa brisačo not samo se še vseen sliš kaplanje..pomagite mi z idejami kaj nj nardim da bomo loh u miru spal.. živčna sm k
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.2.2010 21:35:31
|
|
|
|
mini86
|
mony imaš ZS
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.2.2010 21:42:40
|
|
|
|
*alina*
|
Da še jaz pohvalim fotke
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.2.2010 21:44:59
|
|
|
|
bjondi
|
lino- za fotke-madona ampak una s kablom je pa ...le kaj vidi dobrega v njih ... Pišem v odlomkih gledam Survivor-a še kera spremlja...navijamo za našo Tejo...sam tko nimamo šans proti Srbiji...Aca bo tko al drgač zmagal... Pogrešam našega Bačkota...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 18.2.2010 21:45:30 >
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.2.2010 7:54:40
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna mini86, glede posedanja - ja s tem posedanjem je mišljeno to, ko ga daš na tla sedet da se igra. Ker če se še ni uspel sam usesti, potem menda ni dobro še da sedi. Razen v stolčku za hranjenje kjer ima ravni naklon 90 stopinj. Ampak sej, tudi jaz sem mnenja da če otroček lepo čvrsto sedi, potem ni panike, ga lahko malo posedeš, saj mu paše da se tako igra in razgleduje naokrog. Je pa res, da tako ni prisiljen v gibanje, ampak lepo počiva, namesto da bi krepil mišice. Vsakega po malo, pa je ravno prav. Ampak naša frčafela se pa mora gibat, da se krepi, zato jo bom jaz dajala samo na tla ležat. hmmmm....to pa nau držal...midva hodva na fizioterapijo in je čist normalno, da mora otrok prvo čist samostojno sedet, predn se sam vsede! alex se še ne vsede sam in sm fizioterapevtko prov vprašala, kdaj se bo pa začel sam vsedat, pa je rekla, da je še čas...k bo pogruntov pa bo
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.2.2010 7:59:46
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 punce NA POMOOOOOOOOOOČČČČČČČČČČ!!!!! iz zgornga stanvanja nama je čez elektriko pršla voda in zdj kapla..noben ne žvi gor, vodo sva jim zaprla samo muč me to kaplanje..mam lavor pa brisačo not samo se še vseen sliš kaplanje..pomagite mi z idejami kaj nj nardim da bomo loh u miru spal.. živčna sm k ajoj... poročej, kako ste kej preživel noč
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.2.2010 8:17:51
|
|
|
|
MONY25
|
hehe...ja marcel pa alex sta se prov fajn razumela; marcelu so bli prov všeč njegovi ušeski pa tud žiga se je z alexom lepo zaštekal sam čez Srečkota ga pa ni-js sm ga sam gledala hop, in je že na drugi strani prostora...joj, kaj nas še čaka sam mi je pa res žal,da nismo skupne fotke nrdil-DRUGIČ PA ZIHR! se pa vid, da sm js slikala, k je alex skor na vseh fotkah no, js sm včer tud mal shopinga opravla, k sm bla glih na unmu koncu, pa še na šiht sm šla pogledat, tko da sm 3 muhe ne 1 mah nrdila lsica-no vidš, pol se mormo pa res večkrat dobit, da nau Maja slabe volje... dons se mi je spet Alex ful zbujal ponoč od 2 zjutri, ob 6.30 sva pa kr vstala...ne vem, kaj ga muči! to ni v njegovi navadi se mi pa čedalje bolj daje na kolena in mal puza k taprav vojak včer je to cel popoldne delu...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.2.2010 8:30:35
|
|
|
|
tecka
|
Dober dan, punce. Jutro je že za nami , spidi gonzales je bil pokonci ob 4.21. Sicer sem ga potem nekaj ujčkala in je zaspal še za 10 minut. Sem zopet prekršila lastno pravilo - ko se zjutraj zbudi, se vstane (no, igra v postelji) in ne ujčka pol ure, da potem zaspi za 10 min. Manna, da ti še jaz malo posolim pamet. Upam, da ne boš na koncu še bolj slabe volje. Jaz bi pa vseeno izkoristila napotnico za fizioterapevta. Mogoče pa f. vidi bolje in ti da nasvet, kako se ukvarjat s tamalo. Tudi jaz sem bila vesela nasvetov alergologinje glede nege kože - se malo bolje spozna na to kot moja, "splošna", pediatrinja. Glede posedanja, še x-ta varianta: nam je pediatrinja pri 6m rekla, naj ga kar posedamo in da se to sme početi, ko je otrok star toliko, da se to od njega že lahko pričakuje. No, naš Srečko je kar lezel skupaj in smo bolj malo trenirali, v bistvu pa je čvrsto sedel potem, ko se je sam vsedal. Enako je zdaj s stanjem in vstajanjem. Po Denverju naj bi otroci najprej sedeli, potem se vsedali, pa najprej stali ob opori in potem vstajali. No naš Srečko noče stati, če ga želim postaviti na noge, vstaja pa že. Ga pa spet ne silim, da bi ga že pri tej starosti nekaj postavljala na noge. IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Bilo je res lušno...predstava pa je res čisto druga v živo ... Po mojem bomo drugič bolj sproščene kot včeraj. Bo pa verjetno vsakič manj časa za pogovor, ker bo treba letat za tamaučki. IZVIRNO SPOROČILO: mini86 iz zgornga stanvanja nama je čez elektriko pršla voda A zgoraj pa ne morete kako zamašiti cevi. Druga varianta je pa izolacija cevi, ker topel zrak pač kondenzira in proti naravnim zakonom ne moreš nič. Lahko pa malo poslikaš in mi pošlješ po mailu, moj je štromar in ti bo lahko dal kakšen bolj strokovni nasvet.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.2.2010 8:33:10
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 no, js sm včer tud mal shopinga opravla, k sm bla glih na unmu koncu, pa še na šiht sm šla pogledat, tko da sm 3 muhe ne 1 mah nrdila V bistvu lahko na btc naslovimo prošnjo za sponzoriranje naših srečanj, ker potem vsaka še kaj kupi "ko je glih tam". Ja, tudi moja kava je bila draga
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.2.2010 8:37:33
|
|
|
|
manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 IZVIRNO SPOROČILO: manna mini86, glede posedanja - ja s tem posedanjem je mišljeno to, ko ga daš na tla sedet da se igra. Ker če se še ni uspel sam usesti, potem menda ni dobro še da sedi. Razen v stolčku za hranjenje kjer ima ravni naklon 90 stopinj. Ampak sej, tudi jaz sem mnenja da če otroček lepo čvrsto sedi, potem ni panike, ga lahko malo posedeš, saj mu paše da se tako igra in razgleduje naokrog. Je pa res, da tako ni prisiljen v gibanje, ampak lepo počiva, namesto da bi krepil mišice. Vsakega po malo, pa je ravno prav. Ampak naša frčafela se pa mora gibat, da se krepi, zato jo bom jaz dajala samo na tla ležat. hmmmm....to pa nau držal...midva hodva na fizioterapijo in je čist normalno, da mora otrok prvo čist samostojno sedet, predn se sam vsede! alex se še ne vsede sam in sm fizioterapevtko prov vprašala, kdaj se bo pa začel sam vsedat, pa je rekla, da je še čas...k bo pogruntov pa bo Ne razumem s katerim delom se ne strinjaš? Seveda, najprej mora samostojno sam sedet, preden se lahko nauči usedanja. Verjetno je meni rekla pediatrinja naj jo ne posedam, ker še ni dovolj čvrsta, tiste, ki vam lepo sedijo, pa jih seveda lahko posedate.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.2.2010 8:40:01
|
|
|
|
manna
|
lino VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.2.2010 8:46:33
|
|
|
|
manna
|
tecka, ja sej s tem posedanjem je cela znanost...včeri sem obrnila cel RR - vse kar piše o tem. In je res tako da pač, če otrok nima nobenih težav, je čvrst in simetričen potem ga seveda lahko posedaš. Ne pa prevečkrat, saj ga s tem ne spodbujaš k gibanju, saj samo sedi. Če pa ima otrok kakršnekoli težave ali počasneje napreduje, potem pa posedanje ni priporočljivo, ker s tem ne spodbujaš razvoja mišic... Tudi jaz mislim da če daš otroka sedet, da se igra, ni nič narobe, če lepo čvrsto sedi. Ampak ni pa dobro da tako sedi cel popoldne. No, zadost o tem. Ja če boste uvedle redno BTC-iranje potem pa pridem še jaz kdaj
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.2.2010 8:59:57
|
|
|
|
MONY25
|
mini-sporoč, če si dobila mail.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.2.2010 9:05:03
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Cukriiiiiii na slikah Upam da se vam naslednjič pridruživa, ker noro pogrešam Ljubljano :-))) Za nazaj pa kasneje......sej veste non stop......pospravljanje..... :-((((((
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.2.2010 9:21:14
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna lino VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN! Se pridružujem čestitkam! Vse naj naj najboljše in lepo praznovanje
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.2.2010 9:40:00
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: manna lino VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN! Se pridružujem čestitkam! Vse naj naj najboljše in lepo praznovanje vse naj naj za rojstni dan tudi iz moje strani ...lepo praznuj,pa naj te fantje ubogajo ...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.2.2010 9:51:41
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: manna lino VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN! Se pridružujem čestitkam! Vse naj naj najboljše in lepo praznovanje vse naj naj za rojstni dan tudi iz moje strani ...lepo praznuj,pa naj te fantje ubogajo ... Jaaaa :-))) Lino, vseee naj naj, pa naj te vsi trije fantje ubogajo, pa veliko razumevanja in ljubezni z možekom :-)
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.2.2010 10:27:48
|
|
|
|
manna
|
Aja, tecka, glede fiz. sva se zmenile s P da zdaj 14 dni samo opazujem in popravljam tamalo, čez 14 dni imamo pregled in se bova zmenile če je potrebna kakšna terapija. Pa upam da ni kakšne zamere s tem posedanjem zdej, jaz nisem nič slabega mislila, samo pač ko naletiš na kakšno tako težavo pri tamalčku, takrat rataš na vse ful pozoren. A ve še dajete AD3 svojim? Meni je zdaj dala Plivit D3 in je grenak ko sto hudičev..ga tamala kar izpljune.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 19.2.2010 11:24:02
|
|
|
|
Tira
|
Vidim, da ste se imele prav fino, sončki so pa tud uživali. Ful dobre fotke... Midva sva imela pa pregled pri fizioterapevtki in je rekla, da lepo napreduje, naj še vadiva obračanje. Pa kako naj mu pomagam, da se bo sam posedal oz se počasi naučil sam se usesti. Rekla je, da sedi ful lepo, ima lepo ravno hrbtenico in tudi ravnotežje lepo lovi (ni nič omenila, da ne bi smel sedeti, pa čeprav se ne usede sam). Omenila sem puzanje in je rekla, da ima še čas, da je to ponavadi nekje od 9-11 mesecev. Skratka sem odšla kar malo pomirjena od tam. Fizioterapije ne rabi, ker lepo napreduje. Imava pa spet kontrolo marca. Mini, nama je lani tudi prišla voda po kablih dol in sva potem na podstrehi zalila vse z betonom in letos je mir. Je pa res kar je napisala tečka, naredi se kondenz ob spremembi temperature in ti to prikaplja dol po kablih.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?