|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
19.2.2010 11:44:53   
July08
Hej, bejbe!
Kako gre? Meni že orng najeda tole vreme. Zdaj nej bi bili v Semiču in lepo hodili smučat na Črmošnjice, tako pa nič user posted image
Še ven ne morm z Julijo ker neki rosi.
Ful lepo, da ste se dobile. Če se boste še kdaj, prideva tudi z Julijo, če bo le prilika. In res luštne fotke!! Madonca so luštni naši junijčki user posted image user posted image user posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
19.2.2010 11:48:13   
July08
LINO vse naj-naj-najboljše za rojstni dan. Želim ti čimveč nepozabnih trenutkov v krogu najdražjih! Ko se človek nazaj obrne, spozna, da edino to šteje, a ne?
Kako si kaj? Najbrž do konca zaposlena s svojimi fanti. Te kar pogrešam, ko se bolj malo javljaš. No, pa saj se jaz tudi user posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
19.2.2010 11:49:25   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: manna

lino VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ENAKO

mony..sm dublauser posted image user posted image

manna-ja js mu dajem vsak dan 10 kapljic AD3..sva nazadnje dubla kr dve flaški na recept in pomoje k to oboje porabva nama nau treba več..ker to nj bi jemali do enega leta, razen če so zimski otročki pol pa do spomladi oz dokler se flaška ne porabi..
sploh mi pa ni jasno zakaj ti je zdj predpisala plivit d3..ponavadi če že se ga predpiše na začetku ker ad3 naj bi povzročali krčke..zanimivo mi je brat kok vsak pediater govori pa priporoča po svojeuser posted image user posted image

hja glede puščanja vode..
sva v dvostanovanjski hiši in nad nama je še eno stanovanje..je v lasti 4 ljudi zaradi dediščine...dolga zgodba..no in zdj so mel prvič najemnike gor samo so prejšn mesec šli-ma sj u bistvu to sploh ni pomembn..no in vrjetn jim je uzgori v kopalnici počla kšna cev..ker to je stara bajta in 5 let k so KAO neki renoviral so samo pobell..uglavnem gor so še stare cevi-svinčene..sj mislm da pr nama ni take škode..na stropu bo treba po prvih ocenah mojga zamenat 2 kombi plošči..kr neki no..čeprav bi mogl oni povrnt škodo se loh samo pobrišemo pod nosomuser posted image
aja pa tecka hvala za ponudbo sam mislm da se more samo posušit..
aja pa fora je v tem da sva do januarja mela vse zavarovano za najvišjo premijo-mislm da paket c...no in pol je šu najin agent v penzijo in pol naju je ena k ga nadomešča klicala ravno pred čatežkimi in enkrat še tm in smo se zmenl da par dni kasnej pokliče..no in ni poklicala in midva sva pa tud kr mal pozabla na to zavarovanje..
a ma kera kej pojma o tem k k sm se z eno pogovarjala k bomo v tork zavarval je neki govorila o parmanentni polici in da tud če ti poteče zavarovanje da če nis dubu od zavarovalnice da podalši al pa prekin še zmeri velja..ne vem a dela kera na zavarovalnici

glede posedanja-ravnajte se po svojem občutku čeprav je mogoče v nasprotju s priporočili ker ve same najbol poznate svoje lumpe

< Sporočilo je popravil mini86 -- 19.2.2010 11:55:21 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
19.2.2010 12:00:05   
smrketa24
oj!

lino - vse naj naj za rojstni dan!!!

vidim, da ste uživale v četrtek na čveku. pa sami lušni dojenčki user posted image user posted image user posted image sva se hotela tudi midva z matejem pridružit, pa potem raje nisem nič rekla, ker se tako malo javljam user posted image user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
19.2.2010 12:31:29   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

vidim, da ste uživale v četrtek na čveku. pa sami lušni dojenčki user posted image user posted image user posted image sva se hotela tudi midva z matejem pridružit, pa potem raje nisem nič rekla, ker se tako malo javljam user posted image user posted image

po riti boš dobila..naslednič kr pridi..čez 14 dni mamo spet seansouser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
19.2.2010 12:58:28   
bjondi

Ah ti pa si smešna...pa sej  mislim da se nobena z nobeno ni poznala...pa kaj če se poredko javljaš... te bomo po riti...

Neposredna povezava do sporočila: 3706
19.2.2010 13:01:43   
tecka
Mini, če teče iz zgornjega stanovanja gre itak iz njihove police.
Ti lepo pojdi čim prej obnovit zavarovanje. Jaz sem tudi eno leto zamudila par dni in sem plačala zavarovalnino za eno leto + tiste dni. Je pa res, da imava sklenjeno 10-letno zavarovanje. Čeprav niti ne razumem v čem je fora tega, ker itak plačujemo letno premijo in se lahko zmislimo kadarkoli in gremo k drugi zavarovalnici.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
19.2.2010 13:30:12   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Mini, če teče iz zgornjega stanovanja gre itak iz njihove police.
Ti lepo pojdi čim prej obnovit zavarovanje. Jaz sem tudi eno leto zamudila par dni in sem plačala zavarovalnino za eno leto + tiste dni. Je pa res, da imava sklenjeno 10-letno zavarovanje. Čeprav niti ne razumem v čem je fora tega, ker itak plačujemo letno premijo in se lahko zmislimo kadarkoli in gremo k drugi zavarovalnici.

ja sam fora je pa v tem da uzgori nimajo NČ zavarovan..v tork ma šele una čs..pol bom pa vrjetn v sredo klicala na zavarovalnco..sj ne da bo sumljiv zgledal ampak ok

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
19.2.2010 13:41:34   
NatyTaja
Evo, pa sem vas zamudila!! Presneti RR - sem res huda, ker se sploh nisem mogla prijavit! Pa sem sporočala na tisto pomoč pa to, pa nič! No zdej sem si pa kr nov mail in nov račun odprla pa je! Nick je skor isti, tak, da...sam za albume pa sporočila mi je pa kr mal hudo. Upam, da mi zrihtajo, ko tolk jamram...

V glavnem z veseljem bi se vam pridružla na srečanju, če bi vedla. Sem se tolk ukvarjala s to prijavo, da sploh nisem nič brala. Eh...

Upam, da nama rata prit drugič, čeprav je v LJ...mam kr nek odpor v LJ se peljat, ker se mi zdijo vsi tisti izhodi iz obvoznice enaki ...eh brezvezna sem, sej vem, sej ko tja pridem mi je pa kr jasno. V glavnem se mi je kr stožlo ko sem tistele slikce vidla, pa Kolosej tam so tudi fajn zrihtali (dodali se mi zdi par igral od tazadnjič ko sem bila tam - Srečanje z julijkami 06)

Naš mali že pridno potuje po stanovanju. Točno na dan vašega srečanja je dopolnil 8 mesecev in se začel premikati po štirih, tako da ga imam zdaj polno stanovanje, vse tipi top spucano, vse ne-Urban stvari spravljene na varno višino...edino za večjima moram pogledat, da kakega prstančka, al pa kakega podobnega sranja ne pustita po tleh. Zdaj je cel srečen, ko se zna premikat od ene opore za dvigovat, do druge in potem raziskuje, se vseda, vstaja, plazi, hodi ob opori... cel dan se muva, niti za sekundo ni primiru! user posted image
Zunaj se peljeva pa že s triciklom, ker iz vozeka vse premalo vidi!! Lump. Pa ful uživa!user posted image
Jemo še vedno najraje zizo pa zelenjavo in mlečne kašice, sadje in vse kar diši po sadju pa ni šans, da vidi oprta usta!! user posted image
Hitro napredujejo tile naši škratki!

Vse naj, naj Lino in ostali slavljenci, ki sem vas zgrešila in upam, da mi spet kej ne crkne!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
19.2.2010 14:11:25   
mojsonček
O, babe!

Joj, kolk ste se luštn mele... sm vam kr fouš in upam, da se vam bom naslednjič lahko pridružla,da me nau tko foušija gonila... user posted image

LINO čestitke ob rojstnem dnevu, da bi bila zdrava in zadovoljna sama s sabo in da bi vsak dan našla razlog za sončka v očeh user posted image user posted image user posted image  tamaladva sta pa čist kontra, luštna oba...

Naty naša tamala je zadnjič z mano gledala video od Urbana in čist zbezljala... je hotla kr v komp zlest user posted image

manna vaša pupa je za na jumbo plakat

mini dobr zrihtajte tole nevšečnost

bačko a sta te pupi tko okupirali?

naša pupa je čez vikend zbolela za virozo... še vedno kašlja in smrka ampak to gre na bolje edino taaaaka jokica je user posted image user posted image user posted image  tut krivega prsta ji ne smem pokazat... problem je v tem, k od sobote zavrača VSO gosto hrano in sva 100 % na dojenju... za povrh me je 2 dni nazaj tko ugriznila v bradavico, da mi je tekla kri... in sploh ne morem pocajtat bradavice, če pa skos žuli jošk... a je imela kkšna od vas tut take težave s hranjenjem, ko je bil otrok prehlajen?

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
19.2.2010 14:19:03   
mini86
a je imela kkšna od vas tut take težave s hranjenjem, ko je bil otrok prehlajen?

baje da to ni nič narobe..vztrajaj in sponujaj..če poje par žličk pa par..čez pa dojenje..sčasoma se bo uredilo..lahko pa to traja tud kšn mesec..je možno da malo premalo dobi z dojenjem zato pa vztrajaj in ponujaj GH..

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
19.2.2010 14:38:22   
Janci F
Hmmm, imam eno vprašanje in sicer zanima me koliko naj bi otroci imeli pri enem letu številko nogo.
Naš je bil pri 6 m velik 73,5 cm, na žalost pa nimam pojma koliko je imel številko noge.

Dobila sem eno dobro akcijsko ceno za Teva natikače in resno razmišljam, da bi jih kar kupila.

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
19.2.2010 14:42:02   
MONY25
js mam pa premejhn avto user posted image kdo bo spravu vse te stvari k sm jih prpravla v cliota user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
19.2.2010 14:44:14   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Hmmm, imam eno vprašanje in sicer zanima me koliko naj bi otroci imeli pri enem letu številko nogo.
Naš je bil pri 6 m velik 73,5 cm, na žalost pa nimam pojma koliko je imel številko noge.

Dobila sem eno dobro akcijsko ceno za Teva natikače in resno razmišljam, da bi jih kar kupila.

uf ta bo pa težka..ker glede na to da bodo oz naj bi takrat že hodili morjo met ravno prav velike..je drgač k je biu sam v vozičku pa je loh meu kšno cifro večjiuser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
19.2.2010 14:45:54   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

O, babe!
naša pupa je čez vikend zbolela za virozo... še vedno kašlja in smrka ampak to gre na bolje edino taaaaka jokica je user posted image user posted image user posted image  tut krivega prsta ji ne smem pokazat... problem je v tem, k od sobote zavrača VSO gosto hrano in sva 100 % na dojenju... za povrh me je 2 dni nazaj tko ugriznila v bradavico, da mi je tekla kri... in sploh ne morem pocajtat bradavice, če pa skos žuli jošk... a je imela kkšna od vas tut take težave s hranjenjem, ko je bil otrok prehlajen?

user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo čimprej bolje...js sm mela tud ogromne težave s hranjenjem-sm se še bolj sekirala, ker ne dojim več, tko da je res mal pojedu!to je pr nas trajal dober tedn! ampak sm zeeeeeeelo vztrajala in sm mu ponujala GH (mleka pa itaq ne mara več, razen ponoč).no pol je pa kr naenkrat začel spet normalno papcat...važn je, da dovolj popije!!!to je najbolj pomembno!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
19.2.2010 14:48:17   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ah ti pa si smešna...pa sej  mislim da se nobena z nobeno ni poznala...pa kaj če se poredko javljaš... te bomo po riti...

user posted image user posted image user posted image   no, se bom pa naslednjič opogumila  user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
19.2.2010 14:53:59   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja

Evo, pa sem vas zamudila!! Presneti RR - sem res huda, ker se sploh nisem mogla prijavit! Pa sem sporočala na tisto pomoč pa to, pa nič! No zdej sem si pa kr nov mail in nov račun odprla pa je! Nick je skor isti, tak, da...sam za albume pa sporočila mi je pa kr mal hudo. Upam, da mi zrihtajo, ko tolk jamram...

no, važn da se ti je oz. bo dokončno uredila tale zadevca! upam, da se bomo drugič pa le vidl...

Lino- HAPPY B-DAY...lepo praznuj!

MK8-tud teb vse najboljše že vnaprej...ti že kr zdj voščim, ker takrat bom js čofa, čofa v toplicah in ne bom mela kompa s sabouser posted image

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
19.2.2010 15:01:26   
mini86
mony a kam pa greš ti..a se km odpravljašuser posted image user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
19.2.2010 15:22:43   
10ka
Srečanje je bilo superuser posted image . Upam, da ga bomo res v kratkem ponovile.

včeraj popoldne je katja prvič vstala ob opori user posted image . danes vajo veselo ponavlja že cel dan. žal pa še ni dobro dojela, da mora ob tem pridobiti tudi znanje varnega spuščanja svoje ritke nazaj na tla. trenutno ima dve strategiji:
1) ali joka, ko ugotovi, da ji je dovolj stanja na dveh nogah in jo jaz pridem rešit;
2) ali zvrne na tla in joka, ker je pač padla in jo kaj boli.
madona, kolk je kar naenkrat dela s tem otrokom. šele navadila sem se, da jo moram kregat, ko se začne igrati z električnimi vtičnicami (saj jih imamo zavarovane, samo žal na tem planetu obstajajo tudi nezavarovane vtičnice, zato se jih sploh ne sme navadit šlatat). zdaj jo pa še lovim po stanovanju, ko prostovoljno nenamenoma pada... hja, začel se je aktivni del porodniške. user posted image

Lsica - na tole plavanje dojenčkov bi jaz šla. baje je ful bolj zabavno, kot na difu. kar ni težko - na difu sem bila pred dvema letoma in je kar monotono. naslednji razpisan tečaj se začne 22.2.2010, kar pa je zame absolutno prezgodaj. jaz bi šla kak teden kasneje. jim bom pisala na mail, kdaj bodo z vadbo začeli v marcu.

http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=219&Itemid=159

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
19.2.2010 16:00:10   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

MK8-tud teb vse najboljše že vnaprej...ti že kr zdj voščim, ker takrat bom js čofa, čofa v toplicah in ne bom mela kompa s sabouser posted image

Joj hvala, lepo da si se spomnila user posted image . Sej na moj RD gremo pa tudi mi v toplice user posted image user posted image user posted image .

Lino vse najboljše še z moje strani!!!

Mojsonček ti pošiljam par user posted image user posted image za tvojo pupiko, da se čimprej pozdravi. Glede Gh je pa pomoje najboljš tko, kot so že ostale rekle...kar ponujaj, pa bo spet nazaj prešaltala sčasoma.

Manna, jaz bi na tvojem mestu tud kar vzela tisto napotnico (pa kaj, če P pravi, da je vse OK). Ti si z Manco največ časa in sama veš kako se razvija. In če imaš slab občutek glede njenega razvoja, je tvoja pravica, da napotnico dobiš. Bo že fizioterapevt povedal, če sta tam upravičeno ali ne. Bolje pa, da si pomirjena, kot pa da te skos skrbi. Fizioterapija lahko Manci kvečjem pomaga. In tudi otročkom, s katerimi ni nič narobe, čisto prav pridejo vse tiste vaje, ki se jih izvaja tam.
Kar se pa tiče posedanja, je naša P tudi rekla, da se naj jo ne poseda, dokler ne sedi stabilno. Zdaj že zelo lepo stabilno sedi, ampak ko sva prišli na pregled v razvojno, je una teta ugotovila, da sedi s krivo hrbteničko (čeprav je že čisto stabilna in se tudi sama vsede) in je zato še ne smem preveč posedat. Oziroma moram opazovat in lahko sedi samo toliko časa, dokler ima hrbtenico ravno. Tudi če se vsede sama.

10ka, čestitke Katji za napredek!!

< Sporočilo je popravil mk8 -- 19.2.2010 16:02:19 >

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
19.2.2010 16:01:05   
mk8
Aja Mony, UŽIVAJTE v toplicah!!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
19.2.2010 16:35:05   
manna
Ja zgleda da res vsak pediater nekaj po svoje pove. Glede fizioterapije imate prou, boljš bi blo da bi šle. Saj mi je žal da nisem rekla. Ampak bom verejtno vseeno do pregleda še teh 14 dni počakala, ne bom zdej še enkrat klicala, ker itak gremo drug teden še v toplice... Takrat na pregledu bom pa rekla.
Hvala vam za vse spodbudne besede!!
mojsonček, mi takih problemov da bi hotla samo zizat, nismo imeli. Ampak kolikor sem prebrala, je menda normalno, da pride tako obdobje, še posebej ko ima bolezen prste vmes. Saj bo počasi spet papala.
mony25, sej ti čist verjamem da ti ne gre v avto prtljaga, midva tudi zmeri baševa ko nora. Nevem kako bo, ko (če) bomo enkrat štirje..pa kam bomo vse dali? Uživajte in lepo čofotajte. Mi bomo tudi kmalu. Do kdaj pa ste vi tam? Ker mi gremo tudi konec druzga tedna.

Bravo vsem za napredke!! Pa čimmanj vragolij z vtičnicami in podobnim!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
19.2.2010 17:19:40   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Vidim, da ste se imele prav fino, sončki so pa tud uživali. Ful dobre fotke...

Midva sva imela pa pregled pri fizioterapevtki in je rekla, da lepo napreduje, naj še vadiva obračanje. Pa kako naj mu pomagam, da se bo sam posedal oz se počasi naučil sam se usesti. Rekla je, da sedi ful lepo, ima lepo ravno hrbtenico in tudi ravnotežje lepo lovi (ni nič omenila, da ne bi smel sedeti, pa čeprav se ne usede sam). Omenila sem puzanje in je rekla, da ima še čas, da je to ponavadi nekje od 9-11 mesecev. Skratka sem odšla kar malo pomirjena od tam. Fizioterapije ne rabi, ker lepo napreduje. Imava pa spet kontrolo marca.

Mini, nama je lani tudi prišla voda po kablih dol in sva potem na podstrehi zalila vse z betonom in letos je mir. Je pa res kar je napisala tečka, naredi se kondenz ob spremembi temperature in ti to prikaplja dol po kablih.

Kako??? Men se zdi, da sem tud jaz naredila napako, ko sem Majo prekmalu posedla. Trenutno je v fazi ko se dvigne na vse 4 in spušča izmenično levo roko in dviogne levo nogo - kot bi se hotela obrniti, nato pa to ponovi še na desno roko in nogo. Vmes pa kdaj pa kdaj spusti obe roki in trakrat se ujezi, kot da bi hotela da pridem in jo jaz posedemuser posted image . Saj ne vem, no? Mogoče pa spet kompliciramuser posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
19.2.2010 17:24:02   
Lsica

oj!

lino - vse naj naj za rojstni dan!!!

Škoda, da se nista. Drugič pa prideta, a ne? Veš, več nas je, bolj je pestro in lepše se imamo, a neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3724
19.2.2010 17:25:20   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

po riti boš dobila..naslednič kr pridi..čez 14 dni mamo spet seansouser posted image

no, saj ti je mini že povedalauser posted image user posted image user posted image

pa bjondi tud....
sam jaz se morm pa navadit da najprej preberem pa pol komentiram....
...sam kaj ko pol že vse pozabim komu sem hotela kaj sporočit.

< Sporočilo je popravil Lsica -- 19.2.2010 17:28:22 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?