|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
18.2.2010 17:42:52   
neka_noč
Sem brala pri Aprilčicah napade na Cojko in Nax - sem hotela že kaj napisat, pa se mi je vse skupaj zdelo totalno bebasto in otročje, ker vse skupaj je zanetila le ena ..... ki je že tukaj takoj od začetka nekaj pričela s "pametnimi" zakaj je gor in da ne išče/ne potrebuje novih prijateljev,....  Že takrat mi je bilo to čudno kaj sploh piše gor.... pa sem si mislila, da je ženska očitno polna nosečniških hormonov..... Itak smo jih vse, ampak smo pa tudi dovolj stare, da se znamo (naj bi se znale ) kontrolirati....
Morda bo pa sedaj, ko sem napisala ta post, napad nameuser posted image   Bolje da neham....

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
18.2.2010 17:48:29   
katrinka
lahko si pa ustvarite cisto privatni forum kjer boste samo ve gor - pa ne pisem tega v smislu da tistim popustite in se skrijete a le eno od moznosti jeuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
18.2.2010 17:49:26   
neka_noč
Danes sem klicala v Po. in greva k njim naslednji teden 23.02. - me prav zanima kaj in kako se bom lahko tam zmenila glede Cs. Imajo pa v Po. obiske le do 15.30 , a lahko pride z možem/partnerjem tudi sorojenec (pogoj, da je zdrav). V Lj. ne sme priti. user posted image  
Preko razgovora po telefonu so se mi zdeli v Po. veliko bolj fleksibilni.... Mi je rekla, da moram sicer govoriti z zdravnikom/g , a da kot drugorodka lahko da se bo spontano pričel porod 14 dni prej in nikakor ne morem čakati za Cs le en teden pred PDP-jem. user posted image  

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
18.2.2010 17:52:23   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

lahko si pa ustvarite cisto privatni forum kjer boste samo ve gor - pa ne pisem tega v smislu da tistim popustite in se skrijete a le eno od moznosti jeuser posted image

Ha ha....user posted image  
Pa saj to ni naš namen, da se kakorkoli kaj skrivamo. Eni pač ne razumejo for, ki so očitno za nas že internega značaja, ali pa gre (tudi) za osebe, ki so v sebi zagrenjene....  Kadar sem jaz tečna, zagrenjena, raje ne grem na forum, ker ne želim zamoriti/moriti drugih...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
18.2.2010 19:24:47   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

Ha ha....user posted image  
Pa saj to ni naš namen, da se kakorkoli kaj skrivamo. Eni pač ne razumejo for, ki so očitno za nas že internega značaja, ali pa gre (tudi) za osebe, ki so v sebi zagrenjene....  Kadar sem jaz tečna, zagrenjena, raje ne grem na forum, ker ne želim zamoriti/moriti drugih...

ha ha user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
18.2.2010 21:20:58   
bcljka
evo me iz morfologije... očitno imamo user posted image z zelo dolgimi nogami user posted image je pa rekla ginekologinja da preden prebarvamo vse v roza nej počakamo še na 1 potrditev... no, sej jutr se bom naročila še na 3D tko da bomo že tm dobil potrditev... user posted image

drgač sm pa vprašala kaj je s tem stegvanjem/pretegovanjem visoko gor na police... je rekla da so ene stare buče, da nima veze to s tem da bi se zarad tega popkovnica ovila okol vratu... da to se zgodi če je predolga, na kar pa mi nimamo vpliva... user posted image user posted image user posted image

zdej sm pa v dilemi a nej kupm že kkšn roza body za gušt al še ne... hm... user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
18.2.2010 23:14:07   
marjanaj
u bcljka user posted image al kaj? Hehehe, bodo imeli nasi mulci vsaj kaj dela, ko se bodo za kiklcami podili inj jim kitke razdirali user posted image Odlicno!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
18.2.2010 23:21:17   
bcljka
a tko si ti to predstavlaš... hmuser posted image ... jst pa mislm da bodo naše punčare njih preganjale in jih za lička ščipale user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
18.2.2010 23:25:53   
marjanaj
user posted image si jih ze predstavljam: "I'll show you mine if you show me yours" user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
18.2.2010 23:34:04   
bcljka
tudi jaz user posted image sam glede na to kako gre današnja mladina hitr naprej bo to že pr starosti treh let... user posted image user posted image user posted image

joj... sm pojedla zdele eno skodelco arašidov... mi je že žal... slaboooooooooooooo! user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 3:36:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3386
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 4:09:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3387
19.2.2010 8:09:55   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image   Urban: 28.1.2010 user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image            22.2                  user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image     23.2 (P) ,2.3. (P)       user posted image

16.4.2010
user posted image   
marjanaj (31)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image    nax05 (24)              1.user posted image 0.user posted image            5.3 (CTG)            user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image             9.3. (P)             user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                1.user posted image 0.user posted image                 2.3.                user posted image

2.5.2010
user posted image    živa (32)                 3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)         1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image
user posted image   Blicka (34)                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image     bubolin (25)            1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

30.5.2010
user posted image     MaliMišek (29)         1.user posted image 0.user posted image           23.2. (P)              user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                       2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

10.6.2010
user posted image    Majček28                  2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

11.6.2010
user posted image      majkl (31)               2.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

2.7.2010
user posted image       polhec (25)            1.user posted image 0.user posted image             22.2. (M)            user posted image

8.7.2010

user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

25.7.2010
user posted image    
petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image              9.3. (P)              user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                         user posted image

18.8.2010
user posted image    
  hermy1 (44),            5.user posted image 3.user posted image                                       user posted image     

27.8.2010

user posted image      tinkatonka                2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.9.2010
user posted image       katrinka                   2.user posted image 1.user posted image            25.2 (NS)            user posted image

14.9.2010
user posted image     
Božička09                 ?.user posted image ?.user posted image                                       user posted image

Skupaj nas je 34 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

8x user posted image

8x user posted image

18 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 5
Aprilčic = 10
Majčic = 5
Junijk = 5
Julijk = 3
Avgustovk = 3
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
19.2.2010 8:10:45   
Zvezdici
bcljka - jaz sem ti kar user posted image dala na seznam user posted image . Če bo pa drugače, bomo pa potem spremenile . In pa čestitke za pupo!!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
19.2.2010 8:18:53   
anajrim
Punce dobro jutro!

jaz sem danes stopila v 21 teden in moram rečt da ne vem kam čas tako beži... se mi zdi da bo zdaj zdaj tu poletje in novi otroček. hehe

Se pa počutim fino, občasno me boli medenica pa ne vem zakaj, predvsem takrat ko hodim, se mi zdi kot da mi zelo dol pritiska. Komaj čakam danes teden ko imam morfologijo in bomo videli našega pikeca...

A katera tako kot jaz komaj čaka pomlad oz. toplejše dni. Jaz bi že tako rada malo več sonca in toplote za dolge sprehode in igro zunaj :(

No tako dovolj jamranja saj je petek in vikend. Jeeeeeeeeeeeee!!!

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
19.2.2010 8:42:34   
Anonimen
Sračie moje!

SEm dobila rač tako da se vam lahko javim. Itak nimam kaj dost tuki počet. Verjetno vam je cojka sporočila da so me obdržali. V glavnem vse je narobe. Danes imam še uz ker mi bojo delali neke pretoke ker tamalga skor nič ne čutim in jih skrbi kaj je, čeprov pravijo da je bolj zaspančakn od injekcij. Samo sem tok jezna ker sem mogla tok težit da mi je kdo povedal kaj je narobe. Drugače me pa skoz dajejo na ctg, ker sem zadnjič verjetno imela popadke.

No zdej grem pa prebrat kaj ste načvekale.

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3391
19.2.2010 8:44:42   
krtkova
jutro!

Sm tud jst ponoči okol po stanovanju hodila. Sm bla jezna, ker mojga še ni bilo domov. user posted image

Mam pa dons jst slab dan in komaj čakam, da mine.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
19.2.2010 8:45:36   
krtkova
nax - juhuhu , da si se javila. Matr mislimo vse nate in držimo pesti!! drži se sraka naša!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
19.2.2010 8:46:45   
Anonimen
Hvala krtkova. Jaz tud mislim na vas žabe.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3394
19.2.2010 8:58:45   
MaliMišek
Ja nax drži se!!! user posted image Danes ponoči nisem mogla spat, so me dajali krči v nogah in sem se večkrat spomnila nate in upala, da če se že sama ne bi mogla javit, da bo vsajkatera poročala kako si!!!

Krtkova kaj te pa matra?  Si spekla včeraj torto?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
19.2.2010 8:59:12   
MaliMišek
Aja...pa dobro jutro vsem user posted image !!!

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
19.2.2010 9:03:49   
Anonimen
Srake hvala vsem za pestkeuser posted image

krtkova kakšno torto??? jaz bi tuduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3397
19.2.2010 9:07:04   
MaliMišek
Pa sej nisem več sigurna, če si nism "zmisnla" da bo pekla torto user posted image ... se mi zadnje čase dogaja, da kar nekaj sanjam pa sploh ni res user posted image (hormončki pač).... počakimo na odgovor krtkove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
19.2.2010 9:22:03   
krtkova
user posted image user posted image  MaliMišek - tole je zasluženi aplavz zate, ker si si tako dobro zapomnila. Včeraj sem res spekla torto - saharco- za očija, k ma dons rojstni dan. Jo mam že v avtu (ker je itak tok hladno, skor kot če bi jo imela doma v hladilniku), ker se dobimo takoj po službi.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3399
19.2.2010 9:25:56   
Anonimen
krtkova boš men tud tortico spekla k pridem domovuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......