Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 17:42:52
|
|
|
|
neka_noč
|
Sem brala pri Aprilčicah napade na Cojko in Nax - sem hotela že kaj napisat, pa se mi je vse skupaj zdelo totalno bebasto in otročje, ker vse skupaj je zanetila le ena ..... ki je že tukaj takoj od začetka nekaj pričela s "pametnimi" zakaj je gor in da ne išče/ne potrebuje novih prijateljev,.... Že takrat mi je bilo to čudno kaj sploh piše gor.... pa sem si mislila, da je ženska očitno polna nosečniških hormonov..... Itak smo jih vse, ampak smo pa tudi dovolj stare, da se znamo (naj bi se znale ) kontrolirati.... Morda bo pa sedaj, ko sem napisala ta post, napad name Bolje da neham....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 17:48:29
|
|
|
|
katrinka
|
lahko si pa ustvarite cisto privatni forum kjer boste samo ve gor - pa ne pisem tega v smislu da tistim popustite in se skrijete a le eno od moznosti je
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 17:49:26
|
|
|
|
neka_noč
|
Danes sem klicala v Po. in greva k njim naslednji teden 23.02. - me prav zanima kaj in kako se bom lahko tam zmenila glede Cs. Imajo pa v Po. obiske le do 15.30 , a lahko pride z možem/partnerjem tudi sorojenec (pogoj, da je zdrav). V Lj. ne sme priti. Preko razgovora po telefonu so se mi zdeli v Po. veliko bolj fleksibilni.... Mi je rekla, da moram sicer govoriti z zdravnikom/g , a da kot drugorodka lahko da se bo spontano pričel porod 14 dni prej in nikakor ne morem čakati za Cs le en teden pred PDP-jem.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 17:52:23
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka lahko si pa ustvarite cisto privatni forum kjer boste samo ve gor - pa ne pisem tega v smislu da tistim popustite in se skrijete a le eno od moznosti je Ha ha.... Pa saj to ni naš namen, da se kakorkoli kaj skrivamo. Eni pač ne razumejo for, ki so očitno za nas že internega značaja, ali pa gre (tudi) za osebe, ki so v sebi zagrenjene.... Kadar sem jaz tečna, zagrenjena, raje ne grem na forum, ker ne želim zamoriti/moriti drugih...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 19:24:47
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč IZVIRNO SPOROČILO: katrinka lahko si pa ustvarite cisto privatni forum kjer boste samo ve gor - pa ne pisem tega v smislu da tistim popustite in se skrijete a le eno od moznosti je Ha ha.... Pa saj to ni naš namen, da se kakorkoli kaj skrivamo. Eni pač ne razumejo for, ki so očitno za nas že internega značaja, ali pa gre (tudi) za osebe, ki so v sebi zagrenjene.... Kadar sem jaz tečna, zagrenjena, raje ne grem na forum, ker ne želim zamoriti/moriti drugih... ha ha
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 21:20:58
|
|
|
|
bcljka
|
evo me iz morfologije... očitno imamo z zelo dolgimi nogami je pa rekla ginekologinja da preden prebarvamo vse v roza nej počakamo še na 1 potrditev... no, sej jutr se bom naročila še na 3D tko da bomo že tm dobil potrditev... drgač sm pa vprašala kaj je s tem stegvanjem/pretegovanjem visoko gor na police... je rekla da so ene stare buče, da nima veze to s tem da bi se zarad tega popkovnica ovila okol vratu... da to se zgodi če je predolga, na kar pa mi nimamo vpliva... zdej sm pa v dilemi a nej kupm že kkšn roza body za gušt al še ne... hm...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 23:14:07
|
|
|
|
marjanaj
|
u bcljka al kaj? Hehehe, bodo imeli nasi mulci vsaj kaj dela, ko se bodo za kiklcami podili inj jim kitke razdirali Odlicno!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 23:21:17
|
|
|
|
bcljka
|
a tko si ti to predstavlaš... hm ... jst pa mislm da bodo naše punčare njih preganjale in jih za lička ščipale
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 23:25:53
|
|
|
|
marjanaj
|
si jih ze predstavljam: "I'll show you mine if you show me yours"
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 23:34:04
|
|
|
|
bcljka
|
tudi jaz sam glede na to kako gre današnja mladina hitr naprej bo to že pr starosti treh let... joj... sm pojedla zdele eno skodelco arašidov... mi je že žal... slaboooooooooooooo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2010 3:36:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2010 4:09:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 8:10:45
|
|
|
|
Zvezdici
|
bcljka - jaz sem ti kar dala na seznam . Če bo pa drugače, bomo pa potem spremenile . In pa čestitke za pupo!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 8:18:53
|
|
|
|
anajrim
|
Punce dobro jutro! jaz sem danes stopila v 21 teden in moram rečt da ne vem kam čas tako beži... se mi zdi da bo zdaj zdaj tu poletje in novi otroček. hehe Se pa počutim fino, občasno me boli medenica pa ne vem zakaj, predvsem takrat ko hodim, se mi zdi kot da mi zelo dol pritiska. Komaj čakam danes teden ko imam morfologijo in bomo videli našega pikeca... A katera tako kot jaz komaj čaka pomlad oz. toplejše dni. Jaz bi že tako rada malo več sonca in toplote za dolge sprehode in igro zunaj :( No tako dovolj jamranja saj je petek in vikend. Jeeeeeeeeeeeee!!! Lp
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 8:42:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Sračie moje! SEm dobila rač tako da se vam lahko javim. Itak nimam kaj dost tuki počet. Verjetno vam je cojka sporočila da so me obdržali. V glavnem vse je narobe. Danes imam še uz ker mi bojo delali neke pretoke ker tamalga skor nič ne čutim in jih skrbi kaj je, čeprov pravijo da je bolj zaspančakn od injekcij. Samo sem tok jezna ker sem mogla tok težit da mi je kdo povedal kaj je narobe. Drugače me pa skoz dajejo na ctg, ker sem zadnjič verjetno imela popadke. No zdej grem pa prebrat kaj ste načvekale.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 8:44:42
|
|
|
|
krtkova
|
jutro! Sm tud jst ponoči okol po stanovanju hodila. Sm bla jezna, ker mojga še ni bilo domov. Mam pa dons jst slab dan in komaj čakam, da mine.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 8:45:36
|
|
|
|
krtkova
|
nax - juhuhu , da si se javila. Matr mislimo vse nate in držimo pesti!! drži se sraka naša!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 8:46:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala krtkova. Jaz tud mislim na vas žabe.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 8:58:45
|
|
|
|
MaliMišek
|
Ja nax drži se!!! Danes ponoči nisem mogla spat, so me dajali krči v nogah in sem se večkrat spomnila nate in upala, da če se že sama ne bi mogla javit, da bo vsajkatera poročala kako si!!! Krtkova kaj te pa matra? Si spekla včeraj torto?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 8:59:12
|
|
|
|
MaliMišek
|
Aja...pa dobro jutro vsem !!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 9:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Srake hvala vsem za pestke krtkova kakšno torto??? jaz bi tud
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 9:07:04
|
|
|
|
MaliMišek
|
Pa sej nisem več sigurna, če si nism "zmisnla" da bo pekla torto ... se mi zadnje čase dogaja, da kar nekaj sanjam pa sploh ni res (hormončki pač).... počakimo na odgovor krtkove .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 9:22:03
|
|
|
|
krtkova
|
MaliMišek - tole je zasluženi aplavz zate, ker si si tako dobro zapomnila. Včeraj sem res spekla torto - saharco- za očija, k ma dons rojstni dan. Jo mam že v avtu (ker je itak tok hladno, skor kot če bi jo imela doma v hladilniku), ker se dobimo takoj po službi.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 9:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
krtkova boš men tud tortico spekla k pridem domov
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......