Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 12:44:45
|
|
|
|
bcljka
|
oj srake! nisem uspela dočakat podelitve... sm zaspala v sekundi k sm se ulegla v postlo... očitno sm bla tok zmatrana od vsega navijanja pred tv... eh, bom pa gledala ponovitev ob treh... sicer k sm zdej prebrala vse novice kaj je s petro mi je kr grozn že sam ob pogledu nanjo k se tok muči... drgač pa dons mam morfologijo... v petek grem že v 24.teden tko da je skrajni čas... komi čakam... morm pa povedat da jst pr moji ginekologinji nikol ne čakam več k 5min!! k pišete kok ene ful čakate... jst vedno k pridem dam takoj vodo, pol se s sestro pomen in pol mogoče počakam 5 min in sm že na vrsti...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 12:52:09
|
|
|
|
marjanaj
|
bcljka ti mas pa sreco s svojo G. Jaz naceloma, ce sem zjutraj tudi niti ne cakam, no ja mogoce samega dohtarja, ki vcasih zamuja v sluzbo . Cez dan pa se mogoce cakanja zavlece okoli 30 minut, ker se pac vsak pregled malo zavlece in se potem vse skupaj malo razpotegne ampak ni panike. Mam zdej pregled v ponedeljek pa da vidimo kaj bo povedu stric ginko Potem popoldne v ponedeljek pa v shopping al kako babuške? A smo že dorekle uro?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 13:02:18
|
|
|
|
krtkova
|
bravo, marjanaj za šoping vprašanje! mi je ravno aglaia poslala sms, da naj ji povem, kako smo se zmenile. Torej??????
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 13:03:57
|
|
|
|
bcljka
|
pomoje je tud fora k sm vedno čist tazadna naročena in to zvečer (dons recimo 19:30)... al je pa tok dobr zoorganizirana... k vem drgač, k pr moji mami v ambulanti se včasih tud zavleče čeprou se probata s sestro čimbolj držat urnika... je shopping ura kokr jst vem še ni znana... joj upam da ne bom preveč zmatrana k se mi lih v pondelk začne faks... ob 7ih do 14h
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 13:21:23
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka joj upam da ne bom preveč zmatrana k se mi lih v pondelk začne faks... ob 7ih do 14h NO, sej ene smo pa v službi od 7.30 do 16h!!! (čeprav pravzaprav to niti ni tok smešno!!) drgač pa: najdla sva en avto, k nama je všeč. V nemčiji jasno. En audi a4, karavan, oprema, skoraj vse, rabljen seveda. Sm že poslala mail trgovcu, upam, da to funkcionira in da mi bo kej odgovoril. Toook mi je všeč!!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 13:24:45
|
|
|
|
bcljka
|
ja, sam ti si loh na RR umes... pa dejansko kej počneš in si koristna... jst pa namest da sm fizično aktivna in skakljam po telovadnici morm sedet v kotu na tleh na zelo zelo zelo zelo zelo trdem parketu in delat nič!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 13:29:11
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka ja, sam ti si loh na RR umes... pa dejansko kej počneš in si koristna... jst pa namest da sm fizično aktivna in skakljam po telovadnici morm sedet v kotu na tleh na zelo zelo zelo zelo zelo trdem parketu in delat nič! a lahko dremkaš?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 13:30:01
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: bcljka ja, sam ti si loh na RR umes... pa dejansko kej počneš in si koristna... jst pa namest da sm fizično aktivna in skakljam po telovadnici morm sedet v kotu na tleh na zelo zelo zelo zelo zelo trdem parketu in delat nič! a lahko dremkaš? ker to tko govoriš, kot da me v službi se mamo ap v bistvu ful dobr, pa čist spočite ob 4h pridemo domov.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 13:32:12
|
|
|
|
krtkova
|
matr...hočm sam uredit/popravit tekst in pomotoma kliknem na citiraj in rata cel šmorn. Se opravičujem!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 13:41:08
|
|
|
|
MaliMišek
|
Krtkova je pa danes prikupno zmedena
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 13:42:32
|
|
|
|
bcljka
|
no pol jst ne bom citirala... NE... samo sedim in gledam... ubistvu čas stran mečem mene to še bolj utrud k dejansko nč ne delam... gledam na uro kok gre počas
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 14:03:04
|
|
|
|
marjanaj
|
shopping ura! krtkova ti doloci! Jaz sem si za ponedeljek kar dopust vzela ker drugac mam sluzbo do 17h . No ja sej ga bom kar izkoristila. Sem si G prestavila iz torka na ponedeljek in namesto, da bi imela pregled ze ob nehumanih 8h, kar pomeni vstajanje pred 7h, ga imam zdaj ob 10:45 . Pa se k frizerju sem se narocila. Kar se tega tice sem pa jest cist grozna. Je ze vec kot 1 leto, kar sem se nazadnje kaj barvala ali pa pramena dala delat No ja postričt se še spravim kaj več se mni pa že ne da. Pa se na CSD bom sla mal pofirbcat. bcljka da se ne bi prevec zmatrala na faxu! Ko koncas moras z nami v BTC.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2010 14:09:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 14:22:46
|
|
|
|
pupa*81
|
evo, zlikano vseee, bravo zame IZVIRNO SPOROČILO: cojka pupa - a si hotla rečt, da preveč lenarim . Verjetno imaš prav. ja sej bi mogla, k si na dopustu pol ti dajo pa za kuhat ane
< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 18.2.2010 14:23:24 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 14:58:28
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Včeraj je naš dobil uradno očeta. Sva na CSD-ju uredila očetovstvo. Sem pa že dobila odločbo od njih in so me prijetno presenetili s hitrostjo. Za porodniško nadomestilo in enkratni denarni prejemek. Me je pa zavedlo, ker je bilo notri v odločbi zavedeno le do 24.06.2010 in sem klicala ali je kaka pomota, pa mi je razložila, da dobim še eno odločbo za varstvo in nego otroka in sicer ko rodim. Zdaj je to čisto drugače kot je bilo pred šestimi leti. je pa tudi odvisno na katerem csd-ju si - jaz sem obe odlocbi dobila naenkrat na katerem pa si
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 15:25:35
|
|
|
|
krtkova
|
bcljka - pravzaprav imaš prav, sedeti 8 ur na tleh in samo gledati UBIJA!!! Jst sm šla pa na en sprehod, k me je namreč že vse bolelo od sedenja. Sm šla po majice v Cyber - saša1975 - še kr OK so, nič posebnega, a ni slabo. Sm mela pa jst ful slabo resolucijo slikc, tko, da niso glih nejvečje slikce. Jst mam krtka na trebuščku!!!! Ura za šoping v pondelk?? hm hm....16h? vam je to prepozno? 15.30?? matr se mi nič ne ljubi, pa moram še v trgovino, pol grem pa dam .... spat!!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 15:29:15
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Ura za šoping v pondelk?? hm hm....16h? vam je to prepozno? 15.30?? 16-18:00 jemo tortice 18-21:00 sopingiramo pomoje da je ok
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 15:30:47
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka 16-18:00 jemo tortice 18-21:00 sopingiramo pomoje da je ok kdaj pa večerja? si pozabla, da gremo pol še nekaj jest!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 15:36:01
|
|
|
|
bcljka
|
21-23:00 večerja mc donalds
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 15:43:43
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka 21-23:00 večerja mc donalds super si se to spomnila!! iN to kr drive in, da ne zgubljamo časa!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 15:48:06
|
|
|
|
krtkova
|
sm šla pa zdejle pogledat forum aprilčic (če one berejo nas....) so tako grdo napadle našo Cojko in našo Nax, da me je kr stisnilo. Ne vse, le tam ene dve bejbi, ki....(ah...bi kaj pokomentirala, pa se kr bojim, da bodo pol še mene napadle. )
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 15:54:14
|
|
|
|
pupa*81
|
jah krtkova, pusti to... jst sm lih prej spet pihala, k mi je dvignilo pokrovko... sem se pa zadržala komentarja, bravo zame ommmm ommm
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 15:54:49
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: bcljka 21-23:00 večerja mc donalds super si se to spomnila!! iN to kr drive in, da ne zgubljamo časa!! jst ne vem če mam dost velik avto da vse kar mislm pojest not stlačm IZVIRNO SPOROČILO: krtkova sm šla pa zdejle pogledat forum aprilčic (če one berejo nas....) so tako grdo napadle našo Cojko in našo Nax, da me je kr stisnilo. Ne vse, le tam ene dve bejbi, ki....(ah...bi kaj pokomentirala, pa se kr bojim, da bodo pol še mene napadle. ) to sm že vidla... k ponoč k ni nobene nikjer pol mal preberem vse teme...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 15:59:07
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 jah krtkova, pusti to... jst sm lih prej spet pihala, k mi je dvignilo pokrovko... sem se pa zadržala komentarja, bravo zame ommmm ommm jst sm nase na pol ponosna; ker sem to sploh tukaj omenila - na to nism ponosna (zdraharca krtkova, a ne aprilčice, ki to berete?) Ker nism komentirala - juhuhuhu, na to pa sm ponosna!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 18.2.2010 17:36:32
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Včeraj je naš dobil uradno očeta. Sva na CSD-ju uredila očetovstvo. Sem pa že dobila odločbo od njih in so me prijetno presenetili s hitrostjo. Za porodniško nadomestilo in enkratni denarni prejemek. Me je pa zavedlo, ker je bilo notri v odločbi zavedeno le do 24.06.2010 in sem klicala ali je kaka pomota, pa mi je razložila, da dobim še eno odločbo za varstvo in nego otroka in sicer ko rodim. Zdaj je to čisto drugače kot je bilo pred šestimi leti. je pa tudi odvisno na katerem csd-ju si - jaz sem obe odlocbi dobila naenkrat na katerem pa si Na istem kot pred šestimi leti - Lj. Bežigrad.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......