Bobek75
|
Živjo aprilčice, po dolgem času se spet malo oglašam, čeprav berem vas pa redno. Mi smo še vedno 3 v 1 in zaključujemo 31 t . Zdaj nas pa vse čaka le še finiš, a ne . Za vse s težavami (pa tudi tiste srečke brez težav) kepica - za slabokvnost si kupi sirup (Ferum lek ali Legofer). Jaz se ful boljše počutim odkar ga jemljem. Meni ga je sicer dala g. na recept, ampak se dobi tudi v prosti prodaji. Samo za dihanje ti pa ne bo pomagal, ker za to pa je kriv položaj . Ampak, ko se bo rodil, boš takoj spet lažje zadihala, ker bodo imela pljuča spet dovolj prostora. Vem pa, da je obupno, ker ne moreš prav zadihat, pa tak občutek je, kot da se pomalem dušiš . Jaz tako diham že en mesec, pa se še nisem navadla tega občutka. Ampak vse je del nosečnosti in me to vse zmoremo, a ne ? patronažna- danes me je skoraj kap, ko mi na vratih pozvoni patronažna. Baje je izvedela za mojo nosečnost od sosedovih, pa me je prišla obiskat. Potem sem izvedela koliko nosečnic imamo po vasi- toliko o varovanju osebnih podatkov . No, sem izkoristila in jo vprašala glede kozmetike za , pa me je presenetila in rekla, da na začetku umiva samo z vodo in da naj nič ne kupujem. Potem pa priporoča kakršnokoli milo, tekoče ali trdo in olivno olje. kilogrami- se je kateri zgodilo, da se ji je naraščanje kg ustavilo? Jaz imam že 3 tedne enako kg- mi ni jasno. Pa še pust je bil vmes . Brce lepo čutim, še posebej, ko brcata v rebra ali boksata v želodec in mehur . Včeraj sem vse moje razbojnike postavila v vrsto in smo testirali tehtnico. Zgleda, da je vaga ok. No, v ponedeljek imam UZ, pa bomo premerili . Petra Majdič- ste gledale včeraj? Ženska teče s polomljenimi rebri in še kolajno osvoji! Ej šit, jaz pa se pritožujem, ker ne morem dihat, pa kislina me daje, pa krčne žile, pa krči, pa zvija me v črevih, da ne vem več, ali imam popadke ali je samo prebava, pa trebuh z dvema je že zdaj ogrooomen, pa............. Ta ženska bi sigurno pri nosečnosti s trojčki najprej odlaufala kakšno tekmo za svetovni pokal, pa šla rodit, naslednji teden pa spet na naslednjo tekmo . Kapo dol!!!!!!!!! za hitro okrevanje. Lepo bodite!
|