|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
17.2.2010 14:22:35   
Fargesia
loremi, jaz sem mela NS 29.12. pa je bilo takrat naše dete veliko 56mm, drug dan pri strahovi pa 64mm, tak da je razlika v enem dnevu...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
17.2.2010 14:34:21   
bit
tkole,

bodoče tetke ISCIjevke...nečak ali nečakinja vam je pomahal/a....pravi da komaj čaka na ščipanje ličk...user posted image

vse je ok. čmrlejček raste...vse b.p. premetava se za dva.....ga komaj premeri...un tadrug revež pa počasi odhaja..sam še 17mm.
Bolniška podaljšana z njene strani...sedaj čakamo samo še komisijo.

na tokso sem pozitivna....tako da jeeeeee, bom lahko jedla regrat v soboto..ko se grem pocartat k bodoči babici...user posted image user posted image user posted image user posted image

naslednji pregled imam 18.3.2010

loremi
ne sekiraj se zaradi milmetrov.. sej veš da nismo enaki....pa tudi od UZ je odvisno...mere so mirodajne vedno iz istega UZja.

ti sedaj uživaj ..to ti ukazujemuser posted image vse bo vredu.

Fragi..kako si mi kaj..kaj počneš ker si doma.....danes sem si kupla puzzle 1000 pcs. da neki počnem....kako se ti zamotiš

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
17.2.2010 14:44:45   
Fargesia
bit, fantastične novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

uf, dobro si me spomnila na puzzle...drugače pa mal knjige berem, kvačkam copatke (a nisem nič pokazala? - na FB jih mam), pa klekljam, gledam tv, po netu surfam, grem tud mal ven okol bajte...tako bolj penzionistično preživljam dneve...user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
17.2.2010 15:09:47   
bit
fragi..... o ročnih spretnostih ne bi govorila....sem leva....tako in dobesedno...user posted image za sprehode čakam sonček..sam nam Zoki ne pržge luči in konec..user posted image imam TV program že čisto naštudiran ..kje je kaj in kdaj...rada gledam kuharske oddaje.
na FB nisem....sem staromodnauser posted image
Puzzle imajo v hoferju poceni so jih sedaj dobili...pa sem si morski motiv kupla...zraven dobiš še lepilo...tako da ga bom obesla na balkon..

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
17.2.2010 15:22:18   
mismis
Bravo za malega Bitka user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
17.2.2010 15:34:38   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Bravo za malega Bitka user posted image user posted image user posted image

stol te čaka....hvalaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
17.2.2010 15:37:42   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: bit

...rada gledam kuharske oddaje.

O, jaz pa čist "hate" te oddaje user posted image , pa kamor ali kadarkoli preklopim, naletim na njih user posted image . Še posebi mi gresta na živce una dva Novaka.

Super za malega levčka, naj bo priden in naj lepo raste še naprej user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
17.2.2010 15:41:38   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

O, jaz pa čist "hate" te oddaje user posted image , pa kamor ali kadarkoli preklopim, naletim na njih user posted image . Še posebi mi gresta na živce una dva Novaka.

Super za malega levčka, naj bo priden in naj lepo raste še naprej user posted image

ti pa me nasmeješuser posted image
heheheee..... sej tuje gledam...naši mi ne potegnejo...Novakov pa ne prenesem.user posted image ..na RAI UNO gledam kuhanje obožujem italijansko hrano..

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
17.2.2010 15:42:22   
bit

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

ti pa me nasmeješuser posted image
heheheee..... sej tuje gledam...naši mi ne potegnejo...Novakov pa ne prenesem.user posted image ..na RAI UNO gledam kuhanje obožujem italijansko hrano..

pa sploh kaj se ti opravičujem....user posted image user posted image

upsss

< Sporočilo je popravil bit -- 17.2.2010 15:43:04 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
17.2.2010 15:48:12   
Reby

pa sploh kaj se ti opravičujem....user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  2 levinji, to ni ql user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
17.2.2010 17:56:14   
gapii27
user posted image

evo naša sončka

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
17.2.2010 18:37:52   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

user posted image

evo naša sončka

user posted image  user posted image  user posted image  Iiii gapii, kok sta pa lušna. A so na FB-ju tut slikce? user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
17.2.2010 18:59:39   
bit

user posted image

evo naša sončka

kako sta cortkana.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
17.2.2010 19:12:18   
gapii27
ja so..hvalauser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
17.2.2010 22:21:14   
lana70

ja so..hvalauser posted image

..ja, res sta luštna...Ažbe je z leve, a ne?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
18.2.2010 7:17:27   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

gapii27 user posted image user posted image  iiiii cortika mala!

Kako smo kaj danes? Jst sem šla včer pozno spat, okol polnoči, sem mogla spremljat našo borbeno in herojsko Petro Majdič na poti do njenih stopničk, ampak spala pa vseen potem nisem dolgo. Bom pa čez dan spet mal drnjohala.

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
18.2.2010 7:53:09   
bit
jutro,

jst sploh ne morem k sebi pridet.. naša Petra je ..sej se ne da napisat....včeraj sem jokala ko   sem jo gledala...
Čestitke..Petrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi ...bova popoldne drnjohale  user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
18.2.2010 9:21:53   
Fargesia

jutro,

jst sploh ne morem k sebi pridet.. naša Petra je ..sej se ne da napisat....včeraj sem jokala ko   sem jo gledala...
Čestitke..Petrauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midva sva kr skalala od veselja...sem prebrala zdej da ima 4 rebra zlomljena...user posted image

je tukaj blizu nas doma in letos grem na sprejem pa naj bo kar hoče!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
18.2.2010 9:42:17   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

jutro,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midva sva kr skalala od veselja...sem prebrala zdej da ima 4 rebra zlomljena...user posted image

Boščica...sploh še ne sme domov....dokler ima cevko v pljučih...user posted image (upam da sem prav napisala)   zame je herojka....dokazale je kaj vse zmore telo...in da nikoli res nikoli člolvek ne sme obupat...user posted image

evo jst sm od O zdravnice... dala je predlog da sem na boolniški do konca marca, bomo vidli kaj bo rekla komisija...user posted image

Kako hitro ste dobile odločbo od komisije?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
18.2.2010 10:17:48   
Reby
Jaz sem tut jokala, ko sem gledla Petro, pa danes še posnetek na youtube. Nekteri naši športniki se lahko skrijejo pred njo. Res vsaka čast. Še zdej ne vem, zakaj ni ona nosla zastave user posted image

bit - odločbo od komisije sem vedno dobila, ko bi že mogla it delat. Če jo boš ti tudi dolgo čakala, je to dober znak, ker men so vedno podaljšal user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
18.2.2010 10:37:45   
bit
levinja....hvala ti.... user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
18.2.2010 10:51:02   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Jaz imam tud željo it na sprejem, sva tud blizu doma, pa ne vem kolk si lahk to privoščim, kaj bi pomenil, če bi ne vem, uro, dve tam stala user posted image . Ja božica je no in herojka, mislim kaj je naredila, to ne morš verjet. Zdej pa upam, da uspešno okreva.

Bit jaz sem prvič odločbo dobila po enem tednu, odkar sem papirje za predlog za podaljšanje bol. pustila pri O zdravnici, kako bo pa zdej naprej, pa ne vem, upam, da mi podljšajo, če pa slučajn nebi, pa da bi odločba prepozn pršla, ma bom pa dopust koristla, ampak upam da bo kr bolniška.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
18.2.2010 11:19:47   
bit
loremi...hvala...
mislim da je zate bolje da sprejem gledaš po TV....kje na dežju..al pa na  mraz ni zate...in tvoja dva lepotčka

punce ki ste doma...kaj boste kuhale 

< Sporočilo je popravil bit -- 18.2.2010 11:20:22 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
18.2.2010 11:28:44   
Reby
loremi - če pa teb ne podaljšajo, pol pa tut ne vem. Če ti ne bojo, morš nujno dat pritožbo.
bit - še ne vem, kaj bom kuhala. Mogoč bi blo dobr, da pogledam kako kuharsko oddajo? Not user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
18.2.2010 11:35:08   
Goldy
bit - tako kot ti je Reby napisala, jaz sem odločbo od komisije večinoma dobila tudi, ko bi morala že it delat. Sem se vedno v službi dogovorila, da imam kao dopust, dokler ne dobim odločbe, ke bi mi recimo ne podaljšali. 

Reby - tudi jaz sem se spraševala zakaj Petra ni nosila zastave, samo ker tudi na otvoritev ni šla (zaradi  koncentriranja na tekmo), potem so se pač odločili za Tino.

gapii - iiiii, cotka cotkana.user posted image user posted image

loremi - ti pa le počivaj doma. Bo bolje!!!!

Sva pa mi2 tudi navijala in se jokala od sreče. Dekle je pokazalo, da je iz tapravega testa. Mislim, da jo je peklensko bolelo. Mislim, če bi udarila v tisto smreko, ko je padla, bi se lahko še ubila. Varnost je za dol past.user posted image

Pozdravček nosečkam!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Kako pogosto
qloq

Kako pogosto spremljate odajajo Big Brother?

vsaki dan ( od pon-ned) (28%)

ne spremljam(nikoli) (26%)

občasno( ko se dogaja kaj pametega) (11%)

me ne zanima ( dolgčasna odaja) (35%)

Število vseh glasov: 160

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!