|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
16.2.2010 8:36:16   
Goldy
obi - user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
16.2.2010 8:49:16   
Serendipity
Iiiiiiiii! goldy - kakšna lepa muckica! Čudovita! user posted image user posted image
obi - lepo, lepo - prav sije od čistoče. Lepotec! user posted image user posted image

Bom kasneje, ko se naša pika zbudi, dala gor pikapoko. Ji je babi sešila kostumček. user posted image

A dobimo tu gor še kakšno maškarco, da preženemo tole zimo?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
16.2.2010 13:25:07   
lučka 25
Kakšne lepe maškarce. Naša je pa bila tigerček. Fotke pa nimam na računalniku, bo treba še zrihtat.

mojsonček, kako je pupa? A sta šli kaj k P? A potem velja za četrtek, a pestavimo?

Lep dan še naprej, ker danes j tak lep sonček. Krofe od radia1 smo zamudil, so nam jih pred nosom talal, sam smo predolgo spali. Ker tolk pa sem gorenjka, da bi ga vzela.user posted image

Grem zdaj kuhat, mala pa ta dolgo rundo spi (vsaj upam, če je ne bo spet kaj pičlo)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
16.2.2010 13:31:55   
Serendipity
Eto, sem imela čas, ker naša mala spet spi. Danes j pa uber zaspanček user posted image

user posted image

Debela repa, dugi len, gnjes je fajnšček cejli den!
ps: ekola, zdaj bom pa nehala s slikcami za nekaj časa user posted image user posted image user posted image

Lučka - komaj čakamo na tigrčka! user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.2.2010 13:40:19 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
16.2.2010 13:36:30   
mismis
Se*, zakaj pa nam ne prilepiš tele pikapoke za srečo v postopkih user posted image user posted image user posted image

moram priznati, da je prav stimulativna user posted image user posted image user posted image , kako kaj priprave na čago?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 2980
16.2.2010 13:42:03   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Se*, zakaj pa nam ne prilepiš tele pikapoke za srečo v postopkih user posted image user posted image user posted image

moram priznati, da je prav stimulativna user posted image user posted image user posted image , kako kaj priprave na čago?

O, saj res - taka pikapoka pa ziher srečo nosi. user posted image

Priprave na čago? Hihi, so v nizkem štartu. Prideš? Bomo nazdravili zadnji dvojkici na začetku user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
16.2.2010 13:42:24   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Eto, sem imela čas, ker naša mala spet spi. Danes j pa uber zaspanček user posted image
ps: ekola, zdaj bom pa nehala s slikcami za nekaj časa user posted image user posted image user posted image

kako lepo pikopoko imate pri vaši hiši....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2982
16.2.2010 13:46:41   
mismis

Priprave na čago? Hihi, so v nizkem štartu. Prideš? Bomo nazdravili zadnji dvojkici na začetku user posted image user posted image user posted image user posted image

ponudba je mikavna, vendar si žal predaleč, bom pa v mislih s tabo, ko bomo mi čez vikend praznovali svakinjin 36. rd. Če se ne bo vse izšlo po planih, bom lahko celo nazdravila na tvoj računuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 2983
16.2.2010 14:02:06   
Serendipity

ponudba je mikavna, vendar si žal predaleč, bom pa v mislih s tabo, ko bomo mi čez vikend praznovali svakinjin 36. rd. Če se ne bo vse izšlo po planih, bom lahko celo nazdravila na tvoj računuser posted image user posted image

Sorry - ampak nič ne bo z nazdravljanjem. Se kar sprijazni, da bo sokec namesto kaj krepkega. user posted image user posted image user posted image Je naša pikapoka svoje predobro opravila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
16.2.2010 14:02:56   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: bit

bit - opa! Avgustovček bo? Jupi!!!! user posted image user posted image user posted image Kdaj imaš PDP?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
16.2.2010 14:23:07   
ledenka
iiiii, kake maškarce user posted image user posted image user posted image mi smo pa kar doma user posted image do vikenda ne gremo ven, da se vnetje ušes ne ponovi.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2986
16.2.2010 15:17:31   
bit

IZVIRNO SPOROČILO: bit

bit - opa! Avgustovček bo? Jupi!!!! user posted image user posted image user posted image Kdaj imaš PDP?

22. avgustuser posted image user posted image user posted image mora bit levček ali levinja....bom že 15. začela po štegah laufat..pa okna pomivatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2987
16.2.2010 16:02:19   
Reby
Se* - a pa dej no, pa poglej to cukrasto pikapoko user posted image
Ah, kje je zadnja dvojkica. Sicer je pa po 30. še veliko lepše user posted image
mismis - a še ena naša letnica? Madonca, nas je user posted image  Jaz mislim, da boš nazdravljala, ampak s sokom user posted image
bit - ja, le prakticiri, da ne bo pol tak ko pr men, 20. rok, mami vsa ponosna, da bo levček, pol pa evo ti ga na, devica kot ati user posted image
ajsi - sej lahko gresta vseeno ven, če je sonček, pa ga fino zadekaj
lučka - čakamo se tigerčka user posted image
obi - kako je Enej luškan, pa velik fant je že user posted image

Naš je danes dopoldan spal skor 3 ure, sem skoz hodla gledat, če še diha user posted image  Pa uzuni sma bla eno urco in je po pol ure vozičkanja spet zaspal, je užival v športnem delu, ker je lahko vse opazoval, najbolj pa seveda sosedove mucke. Zdele pa leži na tleh in spet uganja norčije - s hrbta na trebuh, s trebuha na hrbet, pa je ful hecn, ko se v nasprotno smet tak matra user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
16.2.2010 16:09:49   
bit
reby..... tebe se najbolj spomnem ....k ni hotu čmrlj ven pa konec.....user posted image

je tvojega Tomija danes svež zrakec zmatraluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
17.2.2010 7:36:06   
sonček33
user posted image

Da se oddolžim, ker  vas zanemarjam.
Ker tudi ene ornk kave ne znam skuhat, sem si sposodila včerajšnjo z Dvojčkov.user posted image  Ma dobra bo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
17.2.2010 8:05:50   
Bumo
soncek,hvala za kofetek!!!
Obi, Goldy...prekrasna otročka!!! Mucica pa takim detecem tako lepo prisotji :-))) Seka, tvojo pikapoko pa sem itak že sprekomentirala od spredi in odzadi, kaka lep apikapoka je!!!
Mi mamo tud ze stolcek, onega od Haucka, ko ma se igrala gor na posebnem "pladnju". Ni nek lepotec ampak meni je blo pomembno, da se da pucat, p odrugi strani pa da mi ne bo
detece poleti prilimalo se gor,ker sem videla ene take iz ciste plastike, ki so sicer super za pucat ampak gor za sedet...??

Kos za pleničke jaz mam ampka ga ne uprabljam več....kasetke so full predrage, sploh če gledaš, kam na koncu to vse sploh greuser posted image pa še miška ma prav...
tista ogrlica potem res vonja, da te kapuser posted image ....Biba če pa že studiraš o takem košu pa pol kupi onega, ko ti ni treba kasetk kupovat ampka daš not kar navadne vrečke...
Sekica, krofi popolnoma uspeli ampak jaz notri ne dajem marmelade, raje dam kak malinin al pa jagodni domači džemuser posted image
lep dan pupe in Kruce

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
17.2.2010 8:11:05   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

sem se na hitro ustavila pri vas, da zaželim naši Se* vse naj, naj, naj pa še boljše za rojstni dan. Lepo praznujte in zapijte tole zadnjo dvojko user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
17.2.2010 8:33:21   
sonček33
Seren, ma tale rojstni dan je pa mega. A ne? Itak. Želim ti, da bi vedno našla dovolj razlogov za veselje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
17.2.2010 10:36:57   
mojsonček
Dan!

Najprej naj zaželim naši SEKI vse najboljše ob rojstnem dnevu.... naj ti sije sonček vsak dan!

user posted image

jooooj, kakšni lepotkoti in lepotičkeuser posted image user posted image  prou polepšali so te strani... bi morale večkrat to narest...

lučka, sonči... naša pupika še vedno smrka in kašlja in nisva še za med folk... sva morali k P, ker je bla čist boga... je dobila kapljice Sinecod in Operil in je zdaj že precej bolje... bom vesela, če prestavimo na kak drug dan naslednji teden (razen sreda)

sonči... nice coffee... že 7 mesecev abstiniram od normalne kaveuser posted image

MIŠMIŠ helou! kako počutje?

lana mal sem že pozna, upam, da si porihtala probleme... jst sem extrem kar se tega tiče... rajš ne pišem, kaj vse me je doletelo... zdej je HB ok... FAKTU krema in svečke so men najbolj pomagale pa redno umivanje po opravljeni potrebi... hemoti so res nadloga...

pozdravčke vsem!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
17.2.2010 10:40:54   
miska73
Maškarce so vse ekstra kjut. Nisem sprot komentirala, pa ne bom zdej za nazaj.

Danes je pa 1 leto kar sta bla tale dva moja mišolinkota narejena.
Tale čas pred enim letom sem čakala Dr. D-ja da mi pride punkcijo naredit.

Stoli za hranjenje Tiste ki imate takšne, ki grejo v bolj ležeče položaje (prima papa, lemi...)
Kdaj ste pa prvič posadile deco noter? Ali ste počakale, da so že znali orng sedeti?

Seki
moj, vse naj naj za tvoj RD. Da bi bla še naprej taki sonček kot si.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 17.2.2010 10:44:06 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
17.2.2010 10:42:40   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

sonči... nice coffee... že 7 mesecev abstiniram od normalne kaveuser posted image

Zakaj pa abstiniraš?

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
17.2.2010 10:44:21   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Danes je pa 1 leto kar sta bla tale dva moja mišolinkota narejena.
Tale čas pred enim letom sem čakala Dr. D-ja da mi pride punkcijo naredit.

ja... in danes imaš dva prekrasna miškolinauser posted image user posted image  
nisem že celo večnost špegala po FB... a si izpolnila obljubo in naloudala fotke?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
17.2.2010 10:46:42   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Zakaj pa abstiniraš?

ker ima tamala alergijo na kml in se nacejam z riževimi pomijamiuser posted image

stolček mamo mi od chiccota... tut tak, k ma več naklonov in jst nisem čakala, da zna sama sedet... sem mal naklon spustila pa je bla čist zadovoljna...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
17.2.2010 10:52:53   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Seren, ma tale rojstni dan je pa mega. A ne? Itak. Želim ti, da bi vedno našla dovolj razlogov za veselje.

se bom kar tukaj podpisala je sonček tako dobro napisala...
Se*.....zažurajte ga.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
17.2.2010 10:56:40   
Reby
Sekica - vse najlepše ob tvojem rojstnem dnevu in lepo ga praznujte s svojo malo princesko user posted image

user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.