|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
17.2.2010 17:28:36   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

EVO.... HVALA KER STE DRŽALE PREJŠNJI ČETRTEK PESTKE... NAREDILA SEM IZPIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

JUTR MORTE SPET PESTKE DRŽAT OD 17-IH NAPREJ............. OBVEZNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŽE VNAPREJ HVALA!!!!!!!!

CESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
17.2.2010 17:29:57   
MIHAILO
MIHAILO cel dan hodi kar dosti samostojnih korakov naredi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
17.2.2010 18:13:22   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

MIHAILO cel dan hodi kar dosti samostojnih korakov naredi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
17.2.2010 18:23:26   
simonakr
Evo našo čebelco! user posted image

user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
17.2.2010 18:43:30   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image Hana vse  najboljše ob tvoji prvi svečkici. Naj te mamica in očka crklata, bodi zdrava in vesela , otroštvo polno smeha in razigranosti. Eno veliko tortico in veliko igračk. Lepo praznujteuser posted image user posted image
user posted image

pa zate mamica , ki si lani na ta dan prvič postala čudovita mamica svoji Hani
user posted image

TUDI OD NAS EN KOŠ POLJUBČKOV user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
17.2.2010 18:57:16   
Čebel@
hvala vsem za lepe želje.........mi smo uredu.....Hana je začela hodit ob opori.......sem zelo zmatrana od službe.......sem vas prebrala,ampak sem vse pozabila

lepo se imejte

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
17.2.2010 19:14:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

EVO.... HVALA KER STE DRŽALE PREJŠNJI ČETRTEK PESTKE... NAREDILA SEM IZPIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

JUTR MORTE SPET PESTKE DRŽAT OD 17-IH NAPREJ............. OBVEZNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŽE VNAPREJ HVALA!!!!!!!!
čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
17.2.2010 19:51:44   
črticaa
no pa smo vseeno bili pri zdravniku user posted image smo dali kri in vodo,..diagnoza ; kot vedno,..VIROZAuser posted image ne vem kaj bi si mislila,..trenutno je bolj ,..drgaač je pa danes vročina narasla na 40,2user posted image

upam da ste ostali zdraviuser posted image

katjušak....adrian je bil tudi betman :)

lp,..

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
17.2.2010 19:54:12   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

beni se je danes prvič vstal brez uporeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... sredi sobe potem pa je padel na ritko
sem misla, da bo najprej shodil pa potem vstajanje treniral... no ičitno bo najprej vstajal pa pol hodiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako to misliš brez opore,..a da se tud z roka ni odrinu,..a da se ni za mizo gor potegnuuser posted image
ž

sicer pa bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
17.2.2010 20:04:09   
sjmm
Čer!user posted image

Na brzake sm vas prebrala...komentiram pol k bo že spaluser posted image

sem pa čist izmozgana...včeri zvečer tortica..bom pol slike pokazalauser posted image

dons sem od pol 9 do 2h sam kuhala...predjed so bli zvitki iz listnatega testa..napolnjen s feta sirčkom in malimi paradižnički in zelišča...pečeno v pecici......potem smo imeli pohane osliče, solato iz makarončkov in zelenjavče s smetanco in majonezo, kuskus z zelenjavno omakco...brokoli in sladka smetanca...pol pa skutne ledene kocke in tortica ala črni gozdičekuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ritke čist nafilane

mali je bil ful dobre volje, obiski tudi..........mi tudi...so mi ta velki fulll pomagal dopoldan in malega zabavali, pa vse ribe spanirali

no, zdej sm pa k cota...pa še tašča me je razpizdila....smo bli za soboto zmenjeni, da pride še od mojga sestra s familijo, pa prababica...naj bi mal pice pekli pa tortico seveda...no, ona zdej prjav,da domače pice so bl tko tko in bo ona kr ostale povabla ob 1h na govejo župo in nafilanga piščancauser posted image user posted image user posted image user posted image ..kao da mi pa nej pojema kar čmo inpol pa pridejo gor na torto....WTF....pa tok lep dan je bil??????????????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
17.2.2010 20:27:07   
Urša08
čer

Jaz sem čist zmatrana, pa vse me boli,.. ah sej bo. Mi je ratalo danes precej narest tako da bo jutri bolj na izi. Sem mela eno čudno energijo in sem še celo stanovanje posesala, pomila, postelnino kar prat dala tako da sem lahko zmatranauser posted image user posted image user posted image   Aja pa tale mojauser posted image me čist zdela.

Sjmm joj ti si mene čist zmedla s tem praznovanjem - kaj ste praznovali? Glede tašče bi ji pa jaz svoje povedala oz. bi moža poslala, pa halo če jaz povabim na feštico, pa čeprav nardim samo sendviče ma da so tih in se ne vtikajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

čebel@ spočij si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

črticaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Dominika

simonakr iii kaka luštna čebelica je bla user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še par stvari v kuhni porihtat potem pa na kavč

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
17.2.2010 20:38:57   
sjmm

čer

Jaz sem čist zmatrana, pa vse me boli,.. ah sej bo. Mi je ratalo danes precej narest tako da bo jutri bolj na izi. Sem mela eno čudno energijo in sem še celo stanovanje posesala, pomila, postelnino kar prat dala tako da sem lahko zmatranauser posted image user posted image user posted image   Aja pa tale mojauser posted image me čist zdela.

Sjmm joj ti si mene čist zmedla s tem praznovanjem - kaj ste praznovali? Glede tašče bi ji pa jaz svoje povedala oz. bi moža poslala, pa halo če jaz povabim na feštico, pa čeprav nardim samo sendviče ma da so tih in se ne vtikajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

čebel@ spočij si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

črticaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Dominika

simonakr iii kaka luštna čebelica je bla user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še par stvari v kuhni porihtat potem pa na kavč

urša...oprosti...sej smo praznovali Majev roj dan...sam sej veš pri nas sta mojedva vsak s svojim novim partnerjem in je pol težko vse naen kup spravt...pa je treba večkrat nardit fešto.....zares pa ima Maj v petek 1 leto

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
17.2.2010 20:41:07   
Urša08
Sjmm samo da ste uživali user posted image user posted image user posted image Tvojo taščo bi pa jaz res nekam poslala. Lep večer

nočka vsem naj bo dolga in polna spanja

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
17.2.2010 20:56:19   
claud
Čer!

sjjm........taščauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moški so pa res boooooooooogiuser posted image
Evo moj ima malo vročinice in je GOTOVuser posted image user posted image user posted image ........
on men vedno če me kj boli, reče: ne mislt na to, pa te ne bo većuser posted image ......
Dons pa on men kok ga vse boli....pa mu vrnem, da naj ne misli na to....pa mi reče: ja ne morm odmislt če me pa boliuser posted image user posted image
Smotanc.......

Kaj ste že vse vodoravno?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
17.2.2010 21:07:06   
claud
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
17.2.2010 21:38:41   
brkn83
čer.

evo nik pridno spi že od pol osmih, js sem tudi nehala z delom za danes, tk da grem zdej lepo pod tuš in potem spat.

Kak lepo je prebrati, da še vaši malčki že postavljajo in hodijo. No js sem že kr mal pozabla glede na to, da morn zdej nika že loviti, ker že teče naokoli, ne sam hodi.

A vaši malčki še spijo dvakrat na dan ali le enkrat. Nik je danes spal samo enkrat in še to sam slabo urco.

simonakr - lepa čebelica je bila tvoja miška, nik je tudi bil čebelica čeprav si je kapo skoz dol deval ker mu je šla na živce

mihailo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mihailove korake, le tako naprej

onasis - user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za izpit, seveda bomo tudi jutri držali pesti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
17.2.2010 21:56:18   
sjmm

jutro

Mene je očitno tale user posted image čist povozila. Sem šla včerej že ob pol desetih spat, pa se komi ob 7 spravla iz postle jaz bi še spalauser posted image user posted image user posted image Kavico sva z možekom popila, on je šel v službo, mi pa veselo doma. Baje bomo dons kar precej sami , ma en sestanek šele ob 4, ampak sej bo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
17.2.2010 22:01:18   
sjmm

user posted image user posted image Maj vse najboljše in najlepše za tvoj prvi rojstni dan. Naj bo otroštvo polno smeha, razigranosti, crklanja in seveda zdravo, naj te mamica in očka ubogata, bratca in sestrica pa čuvajo. Danes pa eno tortico in kako igračko. Lepo praznujteuser posted image user posted image
user posted image

pa še zate mamica, ki si pred letom dni na svet spravila tega čudovitega fantkauser posted image user posted image
user posted image

ful hvala, čeprav mal kmaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
17.2.2010 22:01:24   
sjmm

user posted image user posted image Hana vse  najboljše ob tvoji prvi svečkici. Naj te mamica in očka crklata, bodi zdrava in vesela , otroštvo polno smeha in razigranosti. Eno veliko tortico in veliko igračk. Lepo praznujteuser posted image user posted image
user posted image

pa zate mamica , ki si lani na ta dan prvič postala čudovita mamica svoji Hani
user posted image

tudi od nas!!!!!!!!! POLJUBČKE!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
17.2.2010 22:06:21   
Onasiss
brkn... naša spi samo enkrat in to v vrtcu, pa še to baje samo kako urco. Ni kaj so že večji in ne potrebujejo toliko počitka.... A ne kako so hecni ko se hočejo lovit....user posted image user posted image user posted image ... najbolj mi je hecna k beži pred mano in se full smeji ko jo ujamemo...

claud...tale tvoj je pa res za na luno....user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bla pa dons v porodnišnici je včeraj soseda rodila, pa ker je njen full zbolu ne more k njej....user posted image .... sem jo šla mal pogledat.....JOJ KAKE LEPE OBČUTKE SEM IMELA, me je kr prijelo, da bi šla še po tretjo štruco....user posted image user posted image user posted image ...ampak ne...2 sta dost!..ampak občutek je bil pa res lep ko sem tisto štručko malo vidla....

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
18.2.2010 6:39:32   
baki
jutroooo

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
18.2.2010 6:54:45   
baki
a je že kera tle????

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
18.2.2010 6:55:54   
baki
nik mi štrajka noče jest.mi zdej ene par dni bol slabo je.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
18.2.2010 7:10:06   
baki
kosilo......mi je dala katja idejo.RIŽOTA+SOLATAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
18.2.2010 7:10:36   
baki
spet mam samogovoreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?