sjmm
|
Pozdrav! Sej sem vas prebrala, sam dons je kr naporen dan...sicer smo se dopoldan razvajali v Portorožu na 12 stopinjah...ma je pasalo ..mali bil navdušen, smo šli še na kosilo, potem okol pol4 prišli domov, ata na delovno mesto, jz sem prala in likala zavese, pol sem biskvit za tortico nardila...je že na hlajenju. zdej smo mal večerjal..pa bo treba spat..je malega fajn zrak zdelal ata že doma Kolumbo....bravo za vrtec, čim manj bolezni in seveda jokcastih dni Ajvy...joj, upam, da se najde tud kak frej dan zate in tvoji pupiki...evo mislimo na vas... Vau....a da Larissa pa že zdaj v skrbeh za postavco tamika...važno, da ste tristanovi najljubši fajn praznovali z njim.. .. katjuša.....fajn za mere...a si dobila recept za kruhove cmoke??? baki....joj, si pridna ..tok kuhaš...pa še krofe pečeš...jz bi jih tud, sam sem kr mal fobična pred njimi...sej veš maščoba, kalorije....vse to v moji glavi ....tvoj Nik je pa res zgodnji petelinček čebel@....sam, da vam ni prehudo in, da Hanči uživa...je pa res prilagodljiva princeska... ..evo za tvoje srce... tanči...kako ste kaj, vidim, da ste imeli maškarce... ...kej slikc??? črtica in mihailo......za vajine čmrlje.... urša....vau ste imeli pa mraz...ja, pa hvala za lepe želje za naš izletek....ma, smo se zjutraj kr neki spičli...saša si je hotla še lase oprat, mojmu se je kr neki mudilo k je vedu, da mora popoldan še neki delat...jz pa za vse prpravt...no, HB smo se odpravl in je blo na sončku res božansko No, upam, da nism kej pomembnega spustila...grem malega spat spravit in našega kosmatinca nahranit, da ga moj odpelje na večerno sračko...se še kej oglasim!!