|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
16.2.2010 20:09:11   
sjmm
Pozdrav!

Sej sem vas prebrala, sam dons je kr naporen dan...sicer smo se dopoldan razvajali v Portorožu na 12 stopinjah...ma je pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..mali bil navdušen, smo šli še na kosilo, potem okol pol4 prišli domov, ata na delovno mesto, jz sem prala in likala zavese, pol sem biskvit za tortico nardila...je že na hlajenju.

zdej smo mal večerjal..pa bo treba spat..je malega fajn zrak zdelaluser posted image user posted image

ata že doma

Kolumbo....bravo za vrtec, čim manj bolezni in seveda jokcastih dniuser posted image user posted image

Ajvy...joj, upam, da se najde tud kak frej dan zate in tvoji pupiki...evo mislimo na vas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vau....a da Larissa pa že zdaj v skrbeh za postavcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...važno, da ste tristanovi najljubši fajn praznovali z njim..user posted image user posted image ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša.....fajn za mere...a si dobila recept za kruhove cmoke???

baki....joj, si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image ..tok kuhaš...pa še krofe pečeš...jz bi jih tud, sam sem kr mal fobična pred njimi...sej veš maščoba, kalorije....vse to v moji glavi ....tvoj Nik je pa res zgodnji petelinčekuser posted image

čebel@....sam, da vam ni prehudo in, da Hanči uživa...je pa res prilagodljiva princeska...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..evo za tvoje srce...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanči...kako ste kaj, vidim, da ste imeli maškarce...user posted image user posted image user posted image user posted image ...kej slikc???

črtica in mihailo......za vajine čmrlje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša....vau ste imeli pa mraz...ja, pa hvala za lepe želje za naš izletek....ma, smo se zjutraj kr neki spičli...saša si je hotla še lase oprat, mojmu se je kr neki mudilo k je vedu, da mora popoldan še neki delat...jz pa za vse prpravt...no, HB smo se odpravl in je blo na sončku res božanskouser posted image

No, upam, da nism kej pomembnega spustila...grem malega spat spravit in našega kosmatinca nahranit, da ga moj odpelje na večerno sračko...se še kej oglasim!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
16.2.2010 20:38:26   
Urša08
čer

Mi smo izkoristili popoldan in šli s tamalima v planet tuš na čuke in krofeuser posted image user posted image user posted image Je bil tak mini žur za tamale, res super. Nejc je užival ko so zapel mi gremo pa na morje - ta je njegova najljubša pesemuser posted image . Potem sem pa še izkoristila in spotoma nakupla še zalogo pleničk in kozmetike, da smo za 14 dni opravili. Domov prišli ob 7 in potem procedura od večerje, tuširanja, oblačenja v pidžamice, pravljica in uspavanje in sedaj mojedva sončka spita kot angelčkauser posted image Kuhinja je v dokaj dobrem stanju, bi ji pasalo par popravkov ampak bo mogla kar do jutri počakat, dons me samo še kavč kliče, pa seveda en topel čajček.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
16.2.2010 20:42:58   
Urša08
Sjmm super za lep izletek, kake lušte si mi naredila s Portorožemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz upam na en vikend v aprilu da šibnemo malce na morčija.

Tanci super za maškarce, mojedva sta bla tud danes našemljenauser posted image

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna si res

črticaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Domonika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
16.2.2010 20:45:12   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 22:37:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1480
16.2.2010 22:51:08   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

a dons pa pa nč žura k mene glava NE boli?

Peglam kavč z leptopom, cote mi pride speglat jutr mamiuser posted image .......tastar ma spet ene prebliske d me FUL PEDENA, zato ,ker bo zdele fasngo u hladilnik zložu, k sm mu pa rekla še za en vroč kakav, pa že jamra....

Sm dons vse pomila, čaka me samo še selekcija otroških cot, Roksotu mrm kupt copatke pa ene čeule....jutr mamo zutri sistematskega, popoldne pa še fizioterapijo.

vau kolumbo...kva pa ti pokonc delaš???user posted image user posted image user posted image user posted image

no, je lepo brat, da ti tvoj kej helpa...sej vse nardijo, sam k se toookk prtožujejouser posted image user posted image

no, ti maš vsaj kej za selekcijo delat, naš maj je skor nagec...je bla dons zjutri k smo šli na izlet kriza kere hlače bo obleku...jih nima!!....jutri mal praznujemo...pol pa šopingggggggg...moj že čist hepiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no zdej grem pa še na moj konc mal kavč popeglat....sta mulota komi spat se spravla...fuzbal pa to...jao, jao...zdej itak ne bo nič več kej gledat...bol k v mižalije it

ja, fajn bodite!!!

NOČKO!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
17.2.2010 6:28:59   
baki
jutroooo

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
17.2.2010 6:29:52   
baki
vidim da sem prvauser posted image user posted image user posted image tk pa še en kofe......

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 6:48:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1484
17.2.2010 7:47:58   
Urša08
jutro

Mene je očitno tale user posted image čist povozila. Sem šla včerej že ob pol desetih spat, pa se komi ob 7 spravla iz postle jaz bi še spalauser posted image user posted image user posted image Kavico sva z možekom popila, on je šel v službo, mi pa veselo doma. Baje bomo dons kar precej sami , ma en sestanek šele ob 4, ampak sej bo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
17.2.2010 7:52:02   
Urša08
user posted image user posted image Maj vse najboljše in najlepše za tvoj prvi rojstni dan. Naj bo otroštvo polno smeha, razigranosti, crklanja in seveda zdravo, naj te mamica in očka ubogata, bratca in sestrica pa čuvajo. Danes pa eno tortico in kako igračko. Lepo praznujteuser posted image user posted image
user posted image

pa še zate mamica, ki si pred letom dni na svet spravila tega čudovitega fantkauser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
17.2.2010 7:56:38   
Urša08
user posted image user posted image Hana vse  najboljše ob tvoji prvi svečkici. Naj te mamica in očka crklata, bodi zdrava in vesela , otroštvo polno smeha in razigranosti. Eno veliko tortico in veliko igračk. Lepo praznujteuser posted image user posted image
user posted image

pa zate mamica , ki si lani na ta dan prvič postala čudovita mamica svoji Hani
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
17.2.2010 7:58:58   
Urša08
Ups sjmm sem malce prezgodaj čestitalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
17.2.2010 8:03:35   
Urša08
Dejte poslat nove mere ob enem letu (tisti ki ste že meli posvetovalnico), bom jutri podatke Katjuši predalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
17.2.2010 8:04:23   
claud
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
17.2.2010 8:10:18   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image Maj vse najboljše in najlepše za tvoj prvi rojstni dan. Naj bo otroštvo polno smeha, razigranosti, crklanja in seveda zdravo, naj te mamica in očka ubogata, bratca in sestrica pa čuvajo. Danes pa eno tortico in kako igračko. Lepo praznujteuser posted image user posted image
user posted image

pa še zate mamica, ki si pred letom dni na svet spravila tega čudovitega fantkauser posted image user posted image
user posted image

VSE NAJ NAJ NAJ TUDI OD NAS

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
17.2.2010 8:11:11   
claud
Hani pa želim
user posted image
Mamici pa čestitke, ker si že 1 leto super mamica...
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
17.2.2010 8:12:59   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ups sjmm sem malce prezgodaj čestitalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taj sem pa jst tudiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
17.2.2010 8:13:25   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Hani pa želim
user posted image
Mamici pa čestitke, ker si že 1 leto super mamica...
user posted image

se podpišemo

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
17.2.2010 8:19:13   
claud
Larissa se je odločila vstajat zgodajuser posted image
Sm nardila en ritual in zdj če ne nardim tega takoj ko se zbudim ona vse zrihta....in dons se mi ni dal ustat takoj pa je ona....in je odgrnila zaveso, šla do tv-ja prklopla in dala muzikouser posted image ........sj nism mogla verjet...kako to hitr pokapirajo otroci....user posted image

Učer smo šli mal u supernovo...itak zase nism nč našla, tko da je sam Larissa nova....
Oči uradno nor na to da mora met njegova punčka accessories.....
Jst ji iščem bodije,pa eno majčko....medtem on nagrabi vse od hello kitty: en obroček, kapo s šiltom, ogrlico, copatke, supergiceuser posted image user posted image
Ok, nabavi....pridemo s trgovine ji že navleče tisto verižico in kapo....tko da je bla mali hello kitty raper..user posted image
Mah naj uživa.user posted image

Zdj sm pa rekla da grem dons pa sama...drugač ni nč....JST BI TUD KJ MELAuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
17.2.2010 8:34:19   
Urša08
Claud super da očka tako rad nakupuje Larissiuser posted image user posted image user posted image user posted image Mi je pa poznano to da grem z namenom zasde kej kupit pa na koncu tamaledva dobitauser posted image user posted image user posted image Grem pa ponavadi jaz kar sama al pa s kako kolegico, mami da sebe napravimuser posted image

Sjmm a Majčiju pa manjka cunc, a je vse prerastel? Bo treba v šoping ga mal napravituser posted image

Kolumbo super za energijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Baki oprosti za zavajanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No takjole jaz sem že mal v elementu. Kruhek sem dala pečt, otročka pojedla zajtrk in sta že preoblečena. Še sebe zrihtam potem pa navali narode na otroško sobo, da jo popedenamuser posted image Se vmes še kaj oglasim.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
17.2.2010 8:35:37   
Urša08
Aja danes je post.user posted image Pri nas bosta tamaledva imela za kosilo brokolijevo omakico + pire, midva pa špagete + omako iz češnjevca in mozareleuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
17.2.2010 8:40:39   
baki
pri nas bo dons za kosilo osliči +pire za nika+fižolova solata za nas.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 8:41:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 1499
17.2.2010 8:45:09   
baki
mater me jezijo tile prehladi.ko majo vse zabulano not.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?