Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:43:59
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASK_A, kje pa se kupijo te mokasinke in koliko stanejo? KatMat, tudi jaz imam kremo "naturali"_sem ugotovila, da je moja koža po teh kremah samo še slabša (že tako obupna, pa so mi zagotavljali, da ko pridem iz pubertete, da mozoljčkov ne bo več_no, itak da je puberteta zdaj še do 40. leta,...)! edino, kar ji namenim je občasno čiščenje z Neutrogeno visibly clear (2 v 1, seveda) in včasih, če potrebuje osvežitev, Bepanthol. k.tja, mozolji se ti delajo, ker se ti pore mašijo. Pore se ti mašijo ker ni obraz dobro očiščen in ker ti ne ustrezajo sestavine v kremah, ki jih uporabljaš. Kreme za mastno oziroma mešano kožo oziroma vsi izdelki, morajo biti nekomedogeni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:46:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maja Zdej sem se narežala Faširano sem našla globooko v skrinji Pa sem se odločila za njoke z omakco. A je vredu zdej Moj se ne dela dobrega. Tolk krompirja je nalušu ker je tolk močno razmišljal kaj nej nrdi da se bom pogovarjala z njim. Pa mu je stvar ušla iz rok Just krema- ipak, dlje od tega itak ne vidim A sploh obstajajo še kake druge kreme Ktja, mokasinke dobiš v vsaki štacuni- HM, Pikapolonica, pomoje tut BC (tam še nisem gledala ker grem malokrat). Tu sta dve princeski na sliki v njih: KLIK
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:47:43
|
|
|
|
Dudica1
|
ja tale smuk je tud obup,samo grbine in jih kar ven meče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:47:47
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pa tele, ki sem jih zdej tebi poslala so mi tut ok. A si sprobala? V mullerju nisem še nikoli nič dobila, mi pa dajo v douglasu vedno in v tej merkatorjevi drogeriji tut. Za mullerja morš zgledat bogat, drugače ni nič. Sem si šla enkrat tja kupit puder, pa pride prodajalka in mi reče, da na tej polici pa ni pudra zame, da naj grem tja pogledat (in mi kaže na police od maxfactorja in loreala... Mater ji. Od šoka sm bla kr tiho, me je pa hotlo raznest. nisem še, zdele sem še mal adijo, bom ko bom mela mir moja sodelavka je šla enkrat na hitro v Muellerja v BTC, v trenirki (pa ona ne hodi v razcapanih niti doma, je res uštimana), po senčke YSL. In tko reče prodajalki naj ji pokaže katere majo, in jih ni hotla prodat! Jo je pogledala in rekla, gospa, a veste, te so drage, mamo tut cenejše pa ji Niveo pokazala. Sploh ni dojela in je kr šla. Kaj bi jst nardila tam štalo... Na rokah bi me ven pospremle IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 a nisi jamrala, da nimaš faširanga? hahaha, sem misla da sem si edina to zapomnla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:47:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Kasija katmat kaj to pomeni krema naturali ? taka k se mors zanjo mal potrudit Ja fak Te kreme jaz ne uporabljam. Prevečkrat sem skregana s proizvajalcem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:48:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja tale smuk je tud obup,samo grbine in jih kar ven meče ja, gledam Na bruhanje mi gre.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:49:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 a nisi jamrala, da nimaš faširanga? hahaha, sem misla da sem si edina to zapomnla Joj, babe. Če pa nisem vedla da ga mam u skrinji. Sam tiče kupujem na veliko zarad otrok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:51:15
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 a nisi jamrala, da nimaš faširanga? hahaha, sem misla da sem si edina to zapomnla Joj, babe. Če pa nisem vedla da ga mam u skrinji. Sam tiče kupujem na veliko zarad otrok hahahahahaha to je pa zato k premal kuhaš in pol sploh ne veš kaj maš v skrinji dej, kolegica, mal se hecamo no
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:52:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASK_A, kje pa se kupijo te mokasinke in koliko stanejo? KatMat, tudi jaz imam kremo "naturali"_sem ugotovila, da je moja koža po teh kremah samo še slabša (že tako obupna, pa so mi zagotavljali, da ko pridem iz pubertete, da mozoljčkov ne bo več_no, itak da je puberteta zdaj še do 40. leta,...)! edino, kar ji namenim je občasno čiščenje z Neutrogeno visibly clear (2 v 1, seveda) in včasih, če potrebuje osvežitev, Bepanthol. k.tja, mozolji se ti delajo, ker se ti pore mašijo. Pore se ti mašijo ker ni obraz dobro očiščen in ker ti ne ustrezajo sestavine v kremah, ki jih uporabljaš. Kreme za mastno oziroma mešano kožo oziroma vsi izdelki, morajo biti nekomedogeni. no tako mam tud jaz kar naprej neki mozolji!!! dej prjatlca kaj mi svetuješ za čiščenje kože in katero kremco???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:53:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 a nisi jamrala, da nimaš faširanga? hahaha, sem misla da sem si edina to zapomnla Joj,babe. Če pa nisem vedla da ga mam u skrinji. Sam tiče kupujem na veliko zarad otrok hahahahahaha to je pa zato k premal kuhaš in pol sploh ne veš kaj maš v skrinji dej, kolegica, mal se hecamo no Itak da nič ne vem kaj mam u skrinji Nabavo ima pretežno moj čez. Vsaj neki.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:54:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 a nisi jamrala, da nimaš faširanga? hahaha, sem misla da sem si edina to zapomnla Joj,babe. Če pa nisem vedla da ga mam u skrinji. Sam tiče kupujem na veliko zarad otrok hahahahahaha to je pa zato k premal kuhaš in pol sploh ne veš kaj maš v skrinji dej, kolegica, mal se hecamo no Itak da nič ne vem kaj mam u skrinji Nabavo ima pretežno moj čez. Vsaj neki. ja to pa res sam če on nabav, naj še napiše kaj je kupu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:54:34
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASK_A hvala. našla tudi nekaj na mojskratek.si. majana, ne vem, mislim, da so pri meni bolj hormoni tisti. in pa hrana (po kakšni svinjini kar zacvetim). lepo bodite in zdravi, vsekakor!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:54:51
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASK_A, kje pa se kupijo te mokasinke in koliko stanejo? KatMat, tudi jaz imam kremo "naturali"_sem ugotovila, da je moja koža po teh kremah samo še slabša (že tako obupna, pa so mi zagotavljali, da ko pridem iz pubertete, da mozoljčkov ne bo več_no, itak da je puberteta zdaj še do 40. leta,...)! edino, kar ji namenim je občasno čiščenje z Neutrogeno visibly clear (2 v 1, seveda) in včasih, če potrebuje osvežitev, Bepanthol. k.tja, mozolji se ti delajo, ker se ti pore mašijo. Pore se ti mašijo ker ni obraz dobro očiščen in ker ti ne ustrezajo sestavine v kremah, ki jih uporabljaš. Kreme za mastno oziroma mešano kožo oziroma vsi izdelki, morajo biti nekomedogeni. no tako mam tud jaz kar naprej neki mozolji!!! dej prjatlca kaj mi svetuješ za čiščenje kože in katero kremco??? a maš ti tut mastno oziroma mešano?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:56:00
|
|
|
|
lake
|
K.tja Jst sm ji včeri kupla geoxe, majo ful znižanje, so pa napol superge, napol copatke.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:56:01
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Maja Zdej sem se narežala Faširano sem našla globooko v skrinji Pa sem se odločila za njoke z omakco. A je vredu zdej Ok no... Moj se ne dela dobrega. Tolk krompirja je nalušu ker je tolk močno razmišljal kaj nej nrdi da se bom pogovarjala z njim. Pa mu je stvar ušla iz rok Just krema- ipak, dlje od tega itak ne vidim A sploh obstajajo še kake druge kreme Take, ki so še za na kruh zihr ne. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Kasija katmat kaj to pomeni krema naturali ? taka k se mors zanjo mal potrudit Ja fak Te kreme jaz ne uporabljam. Prevečkrat sem skregana s proizvajalcem Tut moj proizvajalc neki špara. Če je s to kremo tko k z vinom....starejše je, boljše je...potem bom čez neki časa k princeska. Ostrigli so me.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:56:10
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASK_A hvala. našla tudi nekaj na mojskratek.si. majana, ne vem, mislim, da so pri meni bolj hormoni tisti. in pa hrana (po kakšni svinjini kar zacvetim). lepo bodite in zdravi, vsekakor! mnjah, hormoni bi se ti počasi moral že umirit po svinjini pa tut moja sodelavka zacveti, samo njej se takrat podkožni naredijo... tko da, ne svinjine jest no sej, povem kar vem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:56:39
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake K.tja Jst sm ji včeri kupla geoxe, majo ful znižanje, so pa napol superge, napol copatke. a to si ji za zdej vzela?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:57:01
|
|
|
|
Dudica1
|
majana ni tko mastna no...kaj pa vem tud no...mešana...pa mozolji se mi delajo...kdaj bo lepa kdaj pa mozoljasta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:57:12
|
|
|
|
majana79
|
maja, a te je Maša?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:57:45
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 a nisi jamrala, da nimaš faširanga? hahaha, sem misla da sem si edina to zapomnla Joj, babe. Če pa nisem vedla da ga mam u skrinji. Sam tiče kupujem na veliko zarad otrok da se ne boš čudla, če boste jutri vsi driskali...bog ve od kdaj je blo tam noter.... Aja sm se spomnila, da ste se pred kratkim selili, torej najbrž ni staro...al si s sabo prnesla?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:58:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maja Pri devedestetih bova ko najstnici
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 20:59:04
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake K.tja Jst sm ji včeri kupla geoxe, majo ful znižanje, so pa napol superge, napol copatke. Naša jih ma tut.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 21:00:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 a nisi jamrala, da nimaš faširanga? hahaha, sem misla da sem si edina to zapomnla Joj, babe. Če pa nisem vedla da ga mam u skrinji. Sam tiče kupujem na veliko zarad otrok da se ne boš čudla, če boste jutri vsi driskali...bog ve od kdaj je blo tam noter.... Aja sm se spomnila, da ste se pred kratkim selili, torej najbrž ni staro...al si s sabo prnesla? Ne, očitno je enkrat moj kupil. Tko mi on sugerira naj naredim lazanjo Bivša skrinja je romala... V smeti. Tam je blo tut... Ok, ne bom o tem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 21:00:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: lake K.tja Jst sm ji včeri kupla geoxe, majo ful znižanje, so pa napol superge, napol copatke. Naša jih ma tut. kje kuple...kakšen link kako to zgleda???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 17.2.2010 21:01:03
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, a te je Maša? Ne...Maša se je zraven drla, da me je preveč postrigla in naj me že neha Skor jokat je začela. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Maja Pri devedestetih bova ko najstnici Ane
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?