|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
17.2.2010 21:32:10   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Aha a pa je vse tud iz iste kolekcije kot je tist gel zelen???
Al kaj praviš če bi vzela vse od tega,a je ok al ne?

Moje mnenje...vzemi najprej recimo gel al pa kremo. Boš takoj vidla, če ti sestavine pašejo. Če ti bo koža OK, vzemi še ostalo.

Ni rečeno, da ti bo vredu...sej veš 100 žensk...200 jošk...bi moj reku.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
17.2.2010 21:32:35   
majana79

Aha a pa je vse tud iz iste kolekcije kot je tist gel zelen???
Al kaj praviš če bi vzela vse od tega,a je ok al ne?

maš več kolekcij, jaz uporabljam zeleno, k je sicer za kožo do 20, potem je pa še roza k je do 30. leta

mogoče bi ti tut kej iz tiste ustrezalo

drugače pa, ni nujno da imaš vse izdelke od ene kolekcije, to sam kozmetičarke govorijo, pa je traparija

seveda jih pa lahko vzameš

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
17.2.2010 21:33:25   
majana79
a dej maja nehej no user posted image user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
17.2.2010 21:35:25   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

a dej maja nehej no user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Kaj se ti spet smeji? A si na brinjevcu?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
17.2.2010 21:36:30   
Dudica1
No ker ne vem če vzamem od tega zelen gel katero kremo nej pol vzamemuser posted image ...al je vseeno katero od Aok-a...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
17.2.2010 21:36:52   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

nimam, mam sam uno vodko k prbije ko svinja user posted image

smejem se k neki isto piševa pa to

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
17.2.2010 21:37:36   
majana79

No ker ne vem če vzamem od tega zelen gel katero kremo nej pol vzamemuser posted image ...al je vseeno katero od Aok-a...

čaki, ti grem pogledat če je kje ocenjena katera krema od Aok

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
17.2.2010 21:39:20   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

nimam, mam sam uno vodko k prbije ko svinja user posted image

smejem se k neki isto piševa pa to

Super bo za zdej....kr nalij si. Jst grem tut kej iskat. anes bom brezalko. Pa kej za jest. Pol je CSI.
Spet bo šarmiral user posted image   O naš ljubi Horacij!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
17.2.2010 21:41:18   
majana79
ma ne bom pila, dej mir user posted image tisto je samo za grlo

jedla sem pa že

zdej čakam na H. user posted image

pa iščem dudici kremo

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
17.2.2010 21:42:44   
Dudica1
majanči 100 krat hvala...bom probala to...že študiram kdaj it na rudnik user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa spat

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
17.2.2010 21:55:44   
lake
Jst grem navijat za Majdičevo.

Lahko noč!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
17.2.2010 22:01:11   
FLASK_A
Vidim da se vam je zmešal. Ena hoče forum sesut, druga neki o joškah, tretja o kremah, vmes je še Huser posted image
Grem spat pred TV.
Nočko vsem!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
17.2.2010 22:01:38   
majana79
dudi, eno od teh 2 vzemi

http://kozmetometer.planet-lepote.com/censura.php?cmd=details&itemid=10606

http://kozmetometer.planet-lepote.com/censura.php?cmd=details&itemid=9690

pa tale peeling je tut pohvaljen, ga bom jst tut vzela naslednjič

http://kozmetometer.planet-lepote.com/censura.php?cmd=details&itemid=7196

samo kremi ti bosta mogoče pretežki, boš vidla...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
17.2.2010 22:06:32   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Jst grem navijat za Majdičevo.

Lahko noč!

Ja sej....najprej RR sesuje, pol pa spi**i.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
17.2.2010 22:21:10   
PapuaNG
uf ste pridne kar se kremic tiče. Jst sem precej lena, tko da nucam sam kremo za obraz, ki jo nanesem po tuširanju oz. če se zjutraj obraz umijem. Imam namreč bolj suho kožo, sploh zdej pozimi (se kr luskam,če si ne namažem), mozoljček se pojavi enkrat na vsake kvatre, ampak itak jih nikol nisem mela kej dosti. Pa si skos pravim, da bi bilo dobro vsaj še zvečer mal spucat zadevo pa kakšno kremico nanest....user posted image

Mate še kak nasvet za suho kožo? Ubistvu bi sam še neko čistilo za zvečer, mogoče se pa le navadim uporabljat...

Sicer pa mulc že dve uri in pol spi brez zbujanja. Torej me kmalu čaka alarm user posted image Je bil zvečer tečen ko driska, skos bi po meni lazil pa očala grabil, tko da sem ga pol ure prej dala spat. In se potem 20 min matrala, da je zaspal user posted image

Športa pa ne morem gledat, sem kar preveč živčna. Raje na koncu rezultate pogledam....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
17.2.2010 22:30:29   
maja1488
Ko smo že pri kremah...
če bo katera iskala senčila. Imam jih ene miljon, od poceni, do ultra dragih. Pol sem enkrat za finto vzela hoferjeva za par evrov (4 senčke v škatlici). Ful so dobre. Nič ne gre v gubice, ful se lepo nanašajo s čopičem, cel dan zdržijo...ne menjam.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
17.2.2010 22:33:26   
maja1488
Papua...za suho kožo bi jst za čiščenje vzela mleko in ne mila. Katerega, ti bo pa prjatlca majana svetovala.
Jst sem se navadla na Clinique in Loccitane in kupujem vedno od njih.

Dekorativo imam pa od Chanela puder in ga tut ne menjam. Pa hoferjeve senčke user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
17.2.2010 23:28:43   
petra a
najprej dobro...danes sva imela prvič zobarja, pa 2x je samostojno stal po par sekund, so mi kar oči ven padle 

pa še slabo...ta mala je pa spet zbolela, kašljanje, vročina, bruhanje, driska k sreči (še) ne, isto sraje kot kok, en teden nazaj?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
17.2.2010 23:30:59   
petra a
mi smo čirt pozabl na horejša, zdej ko je majdičeva teklauser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
18.2.2010 6:57:47   
Anonimen
dobro jutro

no spali bolje
od kar ima naša miška ventolin, spi celo nočuser posted image   zdej pa res ne vem kaj naj si mislim a je viroza al astma, k ima iste simtome kot jaz sam v lažji oblikiuser posted image

možek in sinko še spita user posted image user posted image user posted image user posted image

midve z niko pa sve pokonc že od 5:30h matr se hiter zarečem sploh se ne bom več hvalila do kdaj spimo, k pol se vse obrneuser posted image user posted image

berem nekaj o enih kremah, a to je nova kolekcija v SLO, al kaj, čevelčke sem tud gledala so mi všečni, sam jaz bom kupovala šele aprila za niko se mi prej ne zdi da rabi!

imam pa eno vprašanje:user posted image user posted image user posted image tiste ki imate zdej tadruzga ali tatredga otroka, a mogoče uporabljate kakšne copate ali čevle od taprvega...., k jz bom copate za v vrtec zagotovo kupila nove, sam k pa gledam une čevelčke od T. pa se mi ne zdijo ful zmatran, tak da bi probala, sam tle je še zanka se bojim da ji bi pol na tak način uničla stopala..... kaj ve misliteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1145
18.2.2010 7:42:28   
OliveOyl
Jutro user posted image

Podatke s posvetovalnice pri 9.mes.sporočam :

71,5 cm in 8600g,

suhica naša...itak vse pokuri,ker skoz divja..Drugače je o.k edin železa ima mal premalo,bomo probale z mesom in ostalimi prčkarijami ga dvignit,drugače bo treba pa sirup dat.

Glede krem:komaj sem eno našla zame da mi odgovarja,je pa res fajn,brez umetnih snovi..

http://www.sophyto.si/spletna-trgovina.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=22&category_id=1

in serum:

http://www.sophyto.si/spletna-trgovina.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=26&category_id=1

Res so bogovske...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
18.2.2010 7:45:58   
OliveOyl
Aja,razočarana..

Tiste čeveljčke,ki niso zgonjenji,potlečeni,naprej ponosijo za doma,drugi gredo v koš.Tamalmu full hitro noga raste,smo morali kar naprej menjevati copate,eni so še skoraj novi.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
18.2.2010 7:48:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Aja,razočarana..

Tiste čeveljčke,ki niso zgonjenji,potlečeni,naprej ponosijo za doma,drugi gredo v koš.Tamalmu full hitro noga raste,smo morali kar naprej menjevati copate,eni so še skoraj novi.

ja sej uni za doma so ko novi, nakar uni za v vrtec so pa ponošeni, sej je le po 8h v vrtcu, pa čeveljčki nekaj je slabih nekaj pa lepih,... pol uni k so lepi jih naj ima za doma za v vrtec in lepo ji bom pa kupila, mi je škoda lepe čevlje stran metat.... hvala oliveuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1148
18.2.2010 7:48:59   
OliveOyl
Da veste kako so mi včeraj zvečer pritisk nabili..na 3000 obratov,ljudje hudičevi..user posted image
saj bi tukaj napisala sam raje ne.
zdaj smo glavna tema za glodanje,daleč naokoli...

upam,da mi bojo vsaj tisti šlauf okoli pasu obglodali...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
18.2.2010 7:50:13   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Aja,razočarana..

ja sej uni za doma so ko novi, nakar uni za v vrtec so pa ponošeni, sej je le po 8h v vrtcu, pa čeveljčki nekaj je slabih nekaj pa lepih,... pol uni k so lepi jih naj ima za doma za v vrtec in lepo ji bom pa kupila, mi je škoda lepe čevlje stran metat.... hvala oliveuser posted image

Ja itak,kaj boš stran metala..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?