|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
17.2.2010 18:44:19   
FLASK_A
O, dudi, si že zglancalauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
17.2.2010 18:45:36   
Tanja_
majana jaz nikol nikjer ne dobim testerjev. Vedno jih kao zmanjka.Da o prodajalkah v Mullerju sploh ne začnem-vedno tam na kupu stojijo in so tok zatopljene v debato med sabo, da strank sploh porajtajo ne. Me je že ene parkrat imelo, da bi njihovemu šefu pisala.Obup.

tubby Murad sem tudi jaz imela, pa mi ni odgovarjal. Sej najbrž misliš to linijo z granatnim jabolkom?

Zdej k mi je zmanjkalo kreme, se mažem kar s H. Adermo user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
17.2.2010 18:53:24   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

majana jaz nikol nikjer ne dobim testerjev. Vedno jih kao zmanjka.Da o prodajalkah v Mullerju sploh ne začnem-vedno tam na kupu stojijo in so tok zatopljene v debato med sabo, da strank sploh porajtajo ne. Me je že ene parkrat imelo, da bi njihovemu šefu pisala.Obup.

tubby Murad sem tudi jaz imela, pa mi ni odgovarjal. Sej najbrž misliš to linijo z granatnim jabolkom?

Zdej k mi je zmanjkalo kreme, se mažem kar s H. Adermo user posted image

na enem drugem forumu mamo celo temo o Muellerju - prodajalke tam so user posted image user posted image ... so punce tut že pisale šefom pa sploh ne trzajo

res, za dražjo kozmetiko pejt rajši v Limonija al pa Namo, jaz v Muellerju samo še kej za gospodinjstvo kupim al pa za J.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
17.2.2010 19:21:45   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Pomlad bo zdej zdej tukaj!Upam!Danes je bilo že ful toplo, pa ful je dobro, ko so že tako dolgi dnevi....

majana ne na GK, na OI pri gin.

aja, kako pa to? a maš to kot del študija? no sej, če je prekomplicirano, boš enkrat v živo razložila user posted image

kolk časa pa še imaš to?

Bom v živo razložila. Sicer pa, do konca naslednjega tedna...

user posted image user posted image Dejte mi povedat tiste ki imate mešano oz. mastno kožo, s katero kremo ste zadovoljne?Meni je prejšnje zmanjkalo in si moram novo kupit, pa mi ta več ne odgovarja. Pa sem že ful enga denarja zmetala za te kreme, pa z nobeno nisem res zadovoljna.

krema naturali tanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
17.2.2010 19:44:33   
Kasija
živjo (moram pozdravit, se že dolgo nisem javila ;)

tanja jaz uporabljam od loccitaine pozimi s karitejem, poleti z olivnim oljem - ta zadnja mi sicer ni tako všeč, so imeli prej boljšo kolekcijo. ampak imam normalno kožo, tako da ne vem, če ti bo v pomoč. s testerji so zelo radodarni in izredno prijazni v centru, v city parku pa so manj prijetni.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
17.2.2010 19:45:10   
Kasija
katmat kaj to pomeni krema naturali user posted image ?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
17.2.2010 19:50:52   
lake
No Dudica, upam da si fajn zglancala, bom T. jutri v bele hlačke oblekla, pa da ne bo slučajno kej umazana user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
17.2.2010 19:57:32   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

No Dudica, upam da si fajn zglancala, bom T. jutri v bele hlačke oblekla, pa da ne bo slučajno kej umazana user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
17.2.2010 20:05:24   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake

user posted image user posted image user posted image

Dudi- Be afraid... Be very afraid...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
17.2.2010 20:10:09   
FLASK_A
Idioti nesposobni!!!

nezavarovana tekaška proga
KLIK

nezavarovan steber na sankališču
KLIK

user posted image Pa taki organizatorji OI!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
17.2.2010 20:11:06   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
A bi se jutri dopoldan dobile vsaj na eni kavi na Rudniku????

Jaz bom okoli 11h v Supernovi, tako da lahko.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
17.2.2010 20:13:46   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Idioti nesposobni!!!

nezavarovana tekaška proga
KLIK

nezavarovan steber na sankališču
KLIK

user posted image Pa taki organizatorji OI!

a ne da user posted image user posted image user posted image

boga Petra... upam da se ni huje poškodovala

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.2.2010 20:14:05   
Anonimen
'čeruser posted image

ste v redu? mi kašljajoči. bo že.
U.ju moram kupiti copatke, ker so mu O.jevi preveliki, v čeveljcih pa bo rajši zunaj tekal.

kakšne copatke imajo vaši mulčki in kje jih dobiti (po ne pretirani ceni_pripravljena dati zanje cca 20€)?user posted image
kakšen nasvet? sem mislila nekaj v smislu robeez,...
aja: preko spleta bi jih kupila samo v primeru, da imajo možnost plačila po povzetju.

hvala.user posted image
zdaj vas grem pa malo prebrat, verjetno ste se naklepetale.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.2.2010 20:22:51   
Dudica1
Sm zglancala sem,mi je moj reku da bi mogu večkrat kakšen prit user posted image user posted image user posted image

lake ne bele nooooo user posted image

to o Majdičevi pa sploh ne bom komentirala!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.2.2010 20:28:02   
FLASK_A
Ktja, jaz imam za copatke najrajš mokasinke. Ne drsijo, imajo dolgo nogavičko (da si jih otroci takoj ne sezujejo) in fino se jih opere. Prisegam samo na te copatkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.2.2010 20:28:58   
FLASK_A
Dudi, sej maš vsak dan obiskeuser posted image Ajaaaaa, jutri bo VISOK obisk. Je blo treba še ekstra čistila nabavit, ne samo ekstra popucatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.2.2010 20:29:47   
FLASK_A
Aha- končanki moji prvi njoki z omakco iz faširanega mesa. Dober tekuser posted image user posted image user posted image Odlična večerja!!!

Hvala tubby za idejouser posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 17.2.2010 20:30:05 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.2.2010 20:30:48   
Dudica1

Dudi, sej maš vsak dan obiskeuser posted image Ajaaaaa, jutri bo VISOK obisk. Je blo treba še ekstra čistila nabavit, ne samo ekstra popucatuser posted image user posted image user posted image

ma nimam ne vsak dan...enkrat eden enkrat pa jaz kam grem tko da mi ni dolgčas user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.2.2010 20:31:15   
Dudica1

Aha- končanki moji prvi njoki z omakco iz faširanega mesa. Dober tekuser posted image user posted image user posted image Odlična večerja!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.2.2010 20:33:00   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

taka k se mors zanjo mal potrudituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.2.2010 20:33:26   
KatMat
nocko!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.2.2010 20:34:13   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

taka k se mors zanjo mal potrudituser posted image user posted image user posted image user posted image

AAAAAAHAHAHAHAH...se mi zdi da vem katera krema bi to bla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.2.2010 20:39:20   
Anonimen
FLASK_A, kje pa se kupijo te mokasinke in koliko stanejo?

KatMat, tudi jaz imam kremo "naturali"_sem ugotovila, da je moja koža po teh kremah samo še slabša (že tako obupna, pa so mi zagotavljali, da ko pridem iz pubertete, da mozoljčkov ne bo več_no, itak da je puberteta zdaj še do 40. leta,...)!
edino, kar ji namenim je občasno čiščenje z Neutrogeno visibly clear (2 v 1, seveda) in včasih, če potrebuje osvežitev, Bepanthol.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.2.2010 20:40:30   
maja1488

Ej kuharice!

A lahko kej iz pireja naredim? Moj ga je naredil za celo ulico, zdej pa nimam kam z njim. Pa mi ga je škoda stran vržt. Sam ne bi cmokov jedla...

Ledenka, hehehe dobrga smajlija si našlauser posted image

A zdej se dobrega dela al kaj?

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

moj je na poti domov user posted image čudno user posted image user posted image user posted image

neki se kuha...me zanima kaj hoče? user posted image user posted image  Kako kaj tvoje grlo? user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Tanja, za pozimi imam od Clinique Superdefense, poleti pa Clinians zeleno jabolko (ful poceni krema, samo polna antioksidantov) pa čez od Avene 50 faktor emulzijo

še enkrat povem, ne kupuj dragih krem, preden jo stestiraš... v Muellerju ful neradi dajejo testerje (jih večinoma med sabo razdelijo), čeprav ti bi dobila, ker si bolj 'uštimana', v Limoniju jih pa jaz vedno dobim, brez problema

To od Clinique imam tut jst. je super. Pa tele, ki sem jih zdej tebi poslala so mi tut ok. A si sprobala?

V mullerju nisem še nikoli nič dobila, mi pa dajo v douglasu vedno in v tej merkatorjevi drogeriji tut.
Za mullerja morš zgledat bogat, drugače ni nič. Sem si šla enkrat tja kupit puder, pa pride prodajalka in mi reče, da na tej polici pa ni pudra zame, da naj grem tja pogledat (in mi kaže na police od maxfactorja in loreala... Mater ji. Od šoka sm bla kr tiho, me je pa hotlo raznest.

Krema- jaz imam od Justa in mi ful odgovarja. Imam pa obe- vlažilno in dnevno. Večinoma uporabljam samo vlažilno.

Sploh nisem pomislila, da imaš ti kako drugo kremo user posted image user posted image

a nisi jamrala, da nimaš faširanga?

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Bi se bala, da mi da mami kak bolj slinast poljubček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.2.2010 20:42:12   
lake
Ja visoki obisk, le pazi user posted image . No mogoče bom ji bom oblekla take bolj bež, se ne bo tok vidl user posted image user posted image

Tista krema ma baje velik beljakovin, pa tud za zobe je dobra. user posted image user posted image

Sej tud smuk so tko nardil da se bo glih kar kera fajn poškodvala.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?