sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik sarar, kaj misliš da bi lahko orbitrack bil problem po ovulaciji? Kakšno miganje mi pa potem priporočate, ker nekaj moram narediti. Drugače pa ja kuža je moj tako da on je tudi krivec za to, da grem vsak dan vsaj za 40-50 minut na sprehod. In se nekaj ti moram povedati: BRAVO !!!! Tako se govori, to pa je prava pozitiva ja, da si nam sporočila kdaj te bomo videle roza. Buska dobrodošla med nami in upam, da bo postopek uspešen in da boš zagledala . čer punce! jaz ne morem house-a gledat, ker moj gleda hokej ... bom pa vam malo družbo delala lidik, ne vem, mogoče ne bi bilo nič narobe, sam sem mela tudi jaz orbitrek pa kolkr se spomnim, delajo zraven tudi trebušne mišice... ne vem, sej mogoče brezveze kompliciram, sam kaj pa vem... če-no, ne če ampak ko se ti bo MARCA ''prijelo'', bi pač mal bl merkala na te zadevce. kaka druga bo pa rekla da nima veze, ne vem, to je pač samo moje mnenje. mislim pa, da hoja je čist ok. si kar pridna probej mal hitrej hodit zraven kužka, da se mal zadihaš, pa bo tud efekt mal boljši... pa še montignac zraven, pa bojo rezultati tu . sem tudi jaz slišala, da je ta dieta ful dobra. sam zame mal zakomplicirana . pa tud mislim, da kar se tiče ne more škodovati pa kakor je star napisala, moramo biti zadovoljne s sabo, ampak ženske smo take-vedno kaj najdemo ja, se trudim biti kar pozitivna, mogoče bo pa kej nucal . bomo videli. enkrat se mi bojo sanje že uresničile-mam filing, da bo marec ves rozast beba78, če najdem kak način, ti z veseljem kake 5 kil odstopim
|