Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 9:10:10
|
|
|
|
doloress
|
Evola, jaz sem se morala it cepiti in mi sedaj ne priporocajo da zanosim v tem ciklusu. Tako, da me v bistvu ni treba dati med marcevke, bom pocakala na april. Navijam pa se naprej za ostale.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 9:18:11
|
|
|
|
jana84
|
arwenko, a tvoj je pa pr nas v vojski (sm namreč iz vipave)...Superca...No, azte malo manj, ker ga ne vidiš tako pogosto kot bi si želela...A majo ta teden kakšno specialno usposabljanje al kako da nimajo izhodov med tednom? Ker men se zdi, da videvam tele vojačke vsaki dan po trgu... Če želita, vam zrihtam kakšno sobo, da ti ni treba hodit ponoči domov ...Sicer pa kaj je dan danes daleč? Saj imamo po novem avtocesto...Aja, ta je pa non-stop zaprta zarad burje . Prej smo se pritoževali da nimamo avtoceste, zdaj pa ko jo končno imamo in so nam z vrha usta zaprli, pa jo vsak druga dan zaprejo za ves promet "zarad burje"... ja na to bi pa morali malo prej mislit in kakšno protivetrno ograjo dat na tiste orto visoke viadukte...Pa saj na Črnem kalu so jo dali...Ah, mi kar zavre kri v žilah ko se spomnim na to, pardon... Drgač pa bodte pridne punce in veselo delajte na
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 10:29:50
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana84 arwenko, a tvoj je pa pr nas v vojski (sm namreč iz vipave)...Superca...No, azte malo manj, ker ga ne vidiš tako pogosto kot bi si želela...A majo ta teden kakšno specialno usposabljanje al kako da nimajo izhodov med tednom? Ker men se zdi, da videvam tele vojačke vsaki dan po trgu... Če želita, vam zrihtam kakšno sobo, da ti ni treba hodit ponoči domov ...Sicer pa kaj je dan danes daleč? Saj imamo po novem avtocesto...Aja, ta je pa non-stop zaprta zarad burje . Prej smo se pritoževali da nimamo avtoceste, zdaj pa ko jo končno imamo in so nam z vrha usta zaprli, pa jo vsak druga dan zaprejo za ves promet "zarad burje"... ja na to bi pa morali malo prej mislit in kakšno protivetrno ograjo dat na tiste orto visoke viadukte...Pa saj na Črnem kalu so jo dali...Ah, mi kar zavre kri v žilah ko se spomnim na to, pardon... Drgač pa bodte pridne punce in veselo delajte na jana, ne on je v Murski soboti drugače, kar mi je malo bližje. Naslednji teden pa imajo teren, šotorjenje v tem mrazu in zato nimajo izhoda. Drugače pa hodijo v Vipavo samo na strelišče, ker ga v Murski nimajo pa to. Tako, da, saj še samo 3 tedne pa ga imam spet doma. Čez vikende pa je itak skoz fraj, ker je to prostovoljno služenje, tak da ni take panike. Zdaj sem se že ful navadla, mi je bilo prav čudno, ko je bil prejšnji teden doma ker je zbolel.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 11:10:57
|
|
|
|
jana84
|
Aha, če je tako, pol pa res ne morem pomagat...Ali pa če bi se ti prikradla v njegov šotor in ga malo segrela, ker drugače bodo na tej naši burji res zmrznili ...
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 11:47:51
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: doloress Evola, jaz sem se morala it cepiti in mi sedaj ne priporocajo da zanosim v tem ciklusu. Tako, da me v bistvu ni treba dati med marcevke, bom pocakala na april. Navijam pa se naprej za ostale. Joj škoda, ampak sej boš pa potem kar naenkrat zagledala plusek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 14:59:44
|
|
|
|
malajka84
|
korinca je majčka prav tebi ali pa hčeri? ker meni se res zdi majhna, no 40 sigurno ni. Drugače se je pa M poslovila in zdej delamo na tem, da bo ta seznam roza in ne moder....tak kot tud ve vse ne! Doloress...boš vidla..bo pa aprila plusek zate!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 15:22:16
|
|
|
|
Arwenko
|
Mi imamo tudi ta vikend veliko akcijo . Pa upamo, da se kaj prime ne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 15:37:50
|
|
|
|
malajka84
|
Arwenko držim pesti..sej zuni tk ni za hodit k je metr snega..je bolš ostat notr..pa nardit kej...da bo seznam roza.:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 15:49:09
|
|
|
|
Arwenko
|
Na Valentinovo se pridela škorpijončke...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 17:05:16
|
|
|
|
malajka84
|
jp...jst sm že ena izmed njih....škorpijončkov...mogoč bom pa letos za roj.dan u porodnišnc;)ko bi vsaaaj!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 17:48:46
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Na Valentinovo se pridela škorpijončke... ja ja....mi imamo že enega ki je pridelan na valentinovo letos bo star 5 let, 14. novembra
< Sporočilo je popravil mojamura -- 12.2.2010 17:50:47 >
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 18:03:39
|
|
|
|
Arwenko
|
Moj mož je tudi eden izmed takšnih...pomoje se nebi pritoževal če bi imel skupaj s svojo hčerko rojstni dan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 18:08:35
|
|
|
|
malajka84
|
no vidte...mogoč bomo pa imele po dva škorpijona v familiji:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 20:08:30
|
|
|
|
JB
|
IZVIRNO SPOROČILO: thevenus Dobrodošla, JB glede na to, da je to tvoj prvi krog, ti svetujem, da sploh ne razmišljaš o teh testih. Baje celo niso najbolj zanesljivi. Če pa jih kupiš, bodo pa na njih gotovo navodila. Če imata pogoste spolne odnose, tako ni potrebno vedeti, kdaj točno imaš ovulacijo. Tudi zame bo to prvi krog in se trudim, da bi bilo čim bolj spontano, pravzaprav niti ne bova "delala" na tem, samo pač ne bova več "pazila". Maš čist prav,tud sama pri sebi vem da se ful preveč obremenjujen.Sem pa pri prvi nosečnosti tud imela te teste in sem v prvo zanosila,mogoče sem si jih zato tud zdaj kupila samo sem že čist pozabila kdaj sem jaz to testirala,no zdaj sem prebrala navodila in izvedela kar me zanima
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 20:39:39
|
|
|
|
thevenus
|
JB, potem pa brezveze pametujem Če že maš enega otroka, gotovo boljše veš, kako je s temi stvarmi. Daj naštudiraj spet te teste, če jih kupiš; mogoče pa te bom kdaj spraševala, kako se uporabljajo Pozdrav vsem puncam, uživajte ta vikend; kak je to super, nič ni treba pazit pri seksu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 12.2.2010 21:54:58
|
|
|
|
witch
|
Čer punce Evo še mene.. U ste se fajn razpisale danes. Mi smo bili pa danes pridni. Smo delali ene stvari, pa v trgovino v nabavo sva šla, pa je šel dan mimo. Mi pa še nimamo škorpijončkov pri pri hiši. Imam pa enega novembrskega strelca. Tak da mogoče nama pa uspe naredit enega Nič punce, gremo v akcijo ja res je lepo se lubčkat ko ni treba paziti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 13.2.2010 9:42:10
|
|
|
|
korinca
|
Bostina, majčka je meni prav :) , pa nosim 36 cifro, tko, da je tisti našitek res čist sfalen. No, meni je tko čist prav ;) Kar pa se rd tiče, pa sem jaz mojga oktobrčka zamudila s prejšnjim oz. tem mesecem. Moj itak pravi, da še dobr, da ne bosta dve vagi v bajti, ker pol bi se pa res cele dneve sam še odločali al bi blo tko boljš al drugače... jest sem namreč ena tipičnih tistih, ki se mi v štacuni ne sme pokazat 2 različni barvi majčke, ker sem lahko potem tam 2 uri Sicer so pa novembrčki tko fejst otročki.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 13.2.2010 9:59:25
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: korinca Bostina, majčka je meni prav :) , pa nosim 36 cifro, tko, da je tisti našitek res čist sfalen. No, meni je tko čist prav ;) Kar pa se rd tiče, pa sem jaz mojga oktobrčka zamudila s prejšnjim oz. tem mesecem. Moj itak pravi, da še dobr, da ne bosta dve vagi v bajti, ker pol bi se pa res cele dneve sam še odločali al bi blo tko boljš al drugače... jest sem namreč ena tipičnih tistih, ki se mi v štacuni ne sme pokazat 2 različni barvi majčke, ker sem lahko potem tam 2 uri Sicer so pa novembrčki tko fejst otročki..... hehehehe, kako me pa to na bivšo sošolko iz srednje šole spominja hehehe no sicer pa smo tudi mi bili včeraj pridni...telovadba večkrat na dan hehehe danes še nič bo se pa tudi našel čas zato...oz. mora se
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 13.2.2010 15:14:45
|
|
|
|
korinca
|
..da vas malo počekiram. Sem v službi in so poskrbeli, da mi ni dolgčas. Dela mam, da se ven ne vidim... ...Vidim, da ste danes vse v maškarcah , al ste gesla pozabile, al pa sam še dojenčke delate no, kakorkoli je bolj stimulativno kot pri meni :(....ma, grem delat naprej...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 13.2.2010 15:48:44
|
|
|
|
witch
|
korinca nič od tega.. sem hišo prepucala danes, cote prala, zdaj pa še likam. Zvečer mogoče gremo kam, mogoče pa bomo slončkali Pa ostale? Kje se skrivate?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 13.2.2010 16:37:45
|
|
|
|
korinca
|
jest se tut ravno z babnicam menim, da gremo mal v maškarce :) Če ne dons pa v tork sigurno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 13.2.2010 16:51:36
|
|
|
|
malajka84
|
evo mene...midva z mojim sva se pa dans mal pootročla..sma nardila 2metra velkiga snežaka pred hišo, pol sma se šla pa še sankat:9 ja k mejhn otroc..sam je blo pa fajn...jutr grema s čolnam po snegu;) Seka nama , ni kej.:) U maškare pa dans nč ne greva bova doma....bla pridna;)...greva pa u torek...to pa ..ker maškare pa morjo bit:) Pa ve, greste, kaj boste?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 13.2.2010 17:43:41
|
|
|
|
korinca
|
tavelke vitlerje v glavo, pa pižamo, pa šlafrok čez, pa mal po ksihtu se našminkat, pa akcija :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 13.2.2010 20:11:48
|
|
|
|
malajka84
|
hehe korinca, to je najbolš..enostavn..hitr...pa fajn:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 14.2.2010 9:40:43
|
|
|
|
malajka84
|
punce veselega valentinčka vam želim....pa plodnega;)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Plavalni pripomockimaca83 RRUporabljajo vasi dojencki ali malcki na morju kaksne plavalne pripomocke?Rokavcki (
46%)
Obroc (
4%)
Fredov obroc (
38%)
Drugo (
2%)
Nic (
11%)
Število vseh glasov: 56Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!