|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
12.2.2010 9:10:10   
doloress
Evola, jaz sem se morala it cepiti in mi sedaj ne priporocajo da zanosim v tem ciklusu. Tako, da me v bistvu ni treba dati med marcevke, bom pocakala na april. Navijam pa se naprej za ostale.

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 101
12.2.2010 9:18:11   
jana84
arwenko, a tvoj je pa pr nas v vojski (sm namreč iz vipave)...Superca...No, azte malo manj, ker ga ne vidiš tako pogosto kot bi si želela...A majo ta teden kakšno specialno usposabljanje al kako da nimajo izhodov med tednom? Ker men se zdi, da videvam tele vojačke vsaki dan po trgu... Če želita, vam zrihtam kakšno sobo, da ti ni treba hodit ponoči domov user posted image ...Sicer pa kaj je dan danes daleč? Saj imamo po novem avtocesto...Aja, ta je pa non-stop zaprta zarad burje user posted image . Prej smo se pritoževali da nimamo avtoceste, zdaj pa ko jo končno imamo in so nam z vrha usta zaprli, pa jo vsak druga dan zaprejo za ves promet "zarad burje"... ja na to bi pa morali malo prej mislit in kakšno protivetrno ograjo dat na tiste orto visoke viadukte...Pa saj na Črnem kalu so jo dali...Ah, mi kar zavre kri v žilah ko se spomnim na to, pardon...

Drgač pa bodte pridne punce in veselo delajte na user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 102
12.2.2010 10:29:50   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: jana84

arwenko, a tvoj je pa pr nas v vojski (sm namreč iz vipave)...Superca...No, azte malo manj, ker ga ne vidiš tako pogosto kot bi si želela...A majo ta teden kakšno specialno usposabljanje al kako da nimajo izhodov med tednom? Ker men se zdi, da videvam tele vojačke vsaki dan po trgu... Če želita, vam zrihtam kakšno sobo, da ti ni treba hodit ponoči domov user posted image ...Sicer pa kaj je dan danes daleč? Saj imamo po novem avtocesto...Aja, ta je pa non-stop zaprta zarad burje user posted image . Prej smo se pritoževali da nimamo avtoceste, zdaj pa ko jo končno imamo in so nam z vrha usta zaprli, pa jo vsak druga dan zaprejo za ves promet "zarad burje"... ja na to bi pa morali malo prej mislit in kakšno protivetrno ograjo dat na tiste orto visoke viadukte...Pa saj na Črnem kalu so jo dali...Ah, mi kar zavre kri v žilah ko se spomnim na to, pardon...

Drgač pa bodte pridne punce in veselo delajte na user posted image

jana, ne on je v Murski soboti drugače, kar mi je malo bližje. Naslednji teden pa imajo teren, šotorjenje v tem mrazu in zato nimajo izhoda. Drugače pa hodijo v Vipavo samo na strelišče, ker ga v Murski nimajo pa to. Tako, da, saj še samo 3 tedne pa ga imam spet doma. Čez vikende pa je itak skoz fraj, ker je to prostovoljno služenje, tak da ni take panike. Zdaj sem se že ful navadla, mi je bilo prav čudno, ko je bil prejšnji teden doma ker je zbolel. user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 103
12.2.2010 11:10:57   
jana84
Aha, če je tako, pol pa res ne morem pomagat...Ali pa če bi se ti prikradla v njegov šotor in ga malo segrela, ker drugače bodo na tej naši burji res zmrznili user posted image ...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 104
12.2.2010 11:47:51   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: doloress

Evola, jaz sem se morala it cepiti in mi sedaj ne priporocajo da zanosim v tem ciklusu. Tako, da me v bistvu ni treba dati med marcevke, bom pocakala na april. Navijam pa se naprej za ostale.

Joj škoda, ampak sej boš pa potem kar naenkrat zagledala plusek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 105
12.2.2010 14:59:44   
malajka84
korinca je majčka prav tebi ali pa hčeri? ker meni se res zdi majhna, no 40 sigurno ni.

Drugače se je pa M poslovila in zdej delamo na tem, da bo ta seznam roza in ne moder....tak kot tud ve vse ne!

Doloress...boš vidla..bo pa aprila plusek zate!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 106
12.2.2010 15:22:16   
Arwenko
Mi imamo tudi ta vikend veliko akcijo user posted image . Pa upamo, da se kaj prime neuser posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 107
12.2.2010 15:37:50   
malajka84
Arwenko držim pesti..sej zuni tk ni za hodit k je metr snega..je bolš ostat notr..pa nardit kej...da bo seznam roza.:)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 108
12.2.2010 15:49:09   
Arwenko
Na Valentinovo se pridela škorpijončke... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 109
12.2.2010 17:05:16   
malajka84
jp...jst sm že ena izmed njih....škorpijončkov...mogoč bom pa letos za roj.dan u porodnišnc;)ko bi vsaaaj!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 110
12.2.2010 17:48:46   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Na Valentinovo se pridela škorpijončke... user posted image

ja ja....mi imamo že enega ki je pridelan na valentinovouser posted image user posted image letos bo star 5 let, 14. novembra

< Sporočilo je popravil mojamura -- 12.2.2010 17:50:47 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 111
12.2.2010 18:03:39   
Arwenko
Moj mož je tudi eden izmed takšnih...pomoje se nebi pritoževal če bi imel skupaj s svojo hčerko rojstni dan. user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 112
12.2.2010 18:08:35   
malajka84
no vidte...mogoč bomo pa imele po dva škorpijona v familiji:)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 113
12.2.2010 20:08:30   
JB

IZVIRNO SPOROČILO: thevenus

Dobrodošla, JB
glede na to, da je to tvoj prvi krog, ti svetujem, da sploh ne razmišljaš o teh testih. Baje celo niso najbolj zanesljivi. Če pa jih kupiš, bodo pa na njih gotovo navodila. Če imata pogoste spolne odnose, tako ni potrebno vedeti, kdaj točno imaš ovulacijo.
Tudi zame bo to prvi krog in se trudim, da bi bilo čim bolj spontano, pravzaprav niti ne bova "delala" na tem, samo pač ne bova več "pazila".

Maš čist prav,tud sama pri sebi vem da se ful preveč obremenjujen.Sem pa pri prvi nosečnosti tud imela te teste in sem v prvo zanosila,mogoče sem si jih zato tud zdaj kupilauser posted image samo sem že čist pozabila kdaj sem jaz to testirala,no zdaj sem prebrala navodila in izvedela kar me zanimauser posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 114
12.2.2010 20:39:39   
thevenus
JB,
potem pa brezveze pametujem user posted image Če že maš enega otroka, gotovo boljše veš, kako je s temi stvarmi. Daj naštudiraj spet te teste, če jih kupiš; mogoče pa te bom kdaj spraševala, kako se uporabljajo user posted image
Pozdrav vsem puncam, uživajte ta vikend; kak je to super, nič ni treba pazit pri seksu user posted image

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 115
12.2.2010 21:54:58   
witch
Čer punce user posted image
Evo še mene.. U ste se fajn razpisale danes. user posted image Mi smo bili pa danes pridni. Smo delali ene stvari, pa v trgovino v nabavo sva šla, pa je šel dan mimo.
Mi pa še nimamo škorpijončkov pri pri hiši. Imam pa enega novembrskega strelca. Tak da mogoče nama pa uspe naredit enega user posted image
Nič punce, gremo v akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image ja res je lepo se lubčkat ko ni treba paziti user posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 116
13.2.2010 9:42:10   
korinca
Bostina, majčka je meni prav :) , pa nosim 36 cifro, tko, da je tisti našitek res čist sfalen. No, meni je tko čist prav ;)
Kar pa se rd tiče, pa sem jaz mojga oktobrčka zamudila s prejšnjim oz. tem mesecem. Moj itak pravi, da še dobr, da ne bosta dve vagi v bajti, ker pol bi se pa res cele dneve sam še odločali al bi blo tko boljš al drugače... jest sem namreč ena tipičnih tistih, ki se mi v štacuni ne sme pokazat 2 različni barvi majčke, ker sem lahko potem tam 2 uri user posted image
Sicer so pa novembrčki tko fejst otročki.....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 117
13.2.2010 9:59:25   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: korinca

Bostina, majčka je meni prav :) , pa nosim 36 cifro, tko, da je tisti našitek res čist sfalen. No, meni je tko čist prav ;)
Kar pa se rd tiče, pa sem jaz mojga oktobrčka zamudila s prejšnjim oz. tem mesecem. Moj itak pravi, da še dobr, da ne bosta dve vagi v bajti, ker pol bi se pa res cele dneve sam še odločali al bi blo tko boljš al drugače... jest sem namreč ena tipičnih tistih, ki se mi v štacuni ne sme pokazat 2 različni barvi majčke, ker sem lahko potem tam 2 uri user posted image
Sicer so pa novembrčki tko fejst otročki.....

hehehehe, kako me pa to na bivšo sošolko iz srednje šole spominja hehehe

no sicer pa smo tudi mi bili včeraj pridni...telovadba večkrat na dan hehehe
danes še nič bo se pa tudi našel čas zato...oz. mora seuser posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 118
13.2.2010 15:14:45   
korinca
..da vas malo počekiram. Sem v službi in so poskrbeli, da mi ni dolgčas. Dela mam, da se ven ne vidim...
...Vidim, da ste danes vse v maškarcah user posted image , al ste gesla pozabile, al pa sam še dojenčke delate user posted image

no, kakorkoli je bolj stimulativno kot pri meni :(....ma, grem delat naprej...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 119
13.2.2010 15:48:44   
witch
korinca nič od tega.. sem hišo prepucala danes, cote prala, zdaj pa še likam. Zvečer mogoče gremo kam, mogoče pa bomo slončkali user posted image
Pa ostale? Kje se skrivate?

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 120
13.2.2010 16:37:45   
korinca
jest se tut ravno z babnicam menim, da gremo mal v maškarce :)
Če ne dons pa v tork sigurno.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 121
13.2.2010 16:51:36   
malajka84
evo mene...midva z mojim sva se pa dans mal pootročla..sma nardila 2metra velkiga snežaka pred hišo, pol sma se šla pa še sankat:9 ja k mejhn otroc..sam je blo pa fajn...jutr grema s čolnam po snegu;) Seka nama , ni kej.:)

U maškare pa dans nč ne greva bova doma....bla pridna;)...greva pa u torek...to pa ..ker maškare pa morjo bit:)

Pa ve, greste, kaj boste?

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 122
13.2.2010 17:43:41   
korinca
tavelke vitlerje v glavo, pa pižamo, pa šlafrok čez, pa mal po ksihtu se našminkat, pa akcija :)

Neposredna povezava do sporočila: 123
13.2.2010 20:11:48   
malajka84
hehe korinca, to je najbolš..enostavn..hitr...pa fajn:)

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 124
14.2.2010 9:40:43   
malajka84
punce veselega valentinčka vam želim....pa plodnega;)

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Plavalni pripomocki
maca83 RR

Uporabljajo vasi dojencki ali malcki na morju kaksne plavalne pripomocke?

Rokavcki (46%)

Obroc (4%)

Fredov obroc (38%)

Drugo (2%)

Nic (11%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!