|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
15.2.2010 14:44:35   
miklarom
evo dobila datum, mam pa eno veliko sranje, prvi UZ imam že v sredo ob 11.15 uri in bom mogla iti direktn o iz kanina gor v MB pol pa spet nazaj, sama vožnja in nič od dopusta user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
15.2.2010 15:20:11   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Punce, a mogoče veste od kdaj do kdaj dela laboratorij? Ker sedaj ne vem ali bi jutri okrog 8 že čakala dr. D, ali bi počakala do 8 doma in najprej poklicala? 

Suzi, doma nimaš kej počet, jutri greš na transfer, niti, da mi pomisliš kaj negativnegauser posted image Itak, da te bodo 2 user posted image user posted image  počakalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri je najin danuser posted image

MP30, jaz imam danes Slovenščino- usno, drugače delam delno Maturo(ET-PTI), zagovor seminarske in 5 predmet delam komaj Junija, jaaah sem bolj počasna, kar se tiče šoleuser posted image Sej bo, ko vse ostalouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
15.2.2010 15:25:07   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo dobila datum, mam pa eno veliko sranje, prvi UZ imam že v sredo ob 11.15 uri in bom mogla iti direktn o iz kanina gor v MB pol pa spet nazaj, sama vožnja in nič od dopusta user posted image

A pojutrišnjemuser posted image  No, en dan se boš malo navozila, verjetno boš imela 2 UZ, šele takrat, ko prideš z dopusta!
Vzemi to kot en izletuser posted image
Lepa moja, ful te imam rada in sem prav vesela, da greš po pingotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še v dobrih rokah bošuser posted image
Jaz pravim to leto *JE NAŠE*user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
15.2.2010 15:28:53   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kdaj ste kaj dobile user posted image  tiste, ki vam ni uspelo v prejšnjih postopkih?

1.ET- 7 DAN-na svežeuser posted image
2.ET- 8 DAN- pingo
3.ET- 9 DAN- pingo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
15.2.2010 15:37:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka

Lana70,

mene pa zanima kako si reagirala na Menopur? Si imela hiperstimulacijo?
Jaz bom imela tudi 3 doze tega v naslednjem postopku, pa nič ne vem o Menopurju. Kolikokrat pa si bila v postopku? Res sem vesela, da si zanosila. Prav lepo je kje prebrati, da je komu uspelo, saj smo tukaj bolj tiste ki nam ne gre.

Srečno ženske! user posted image

K.

...čist običajno....nobenih težav in tudi hiperce nisem fasala...tisti dan (na dan punkcije) sem počivala in dosti pila in sem bila čisto ok. Zanosila pa sem v drugi rundi s pingoti, brez stimulacije. Moram pa priznati, da sem imela zelooooo dosti sreče, res, ker imam maternico polno miomov in mi sploh niso dali upanja, da bo kaj s tega.

BEBIII, držim pesti danes za izpit, itak pa sploh ne dvomim vate, javi mi!!!! Lizika že čaka, ma mami ne bi več čakala....

Mikla, sem vesela zate, ampak sedaj te lepo prosim, da poskrbiš, da se ti posvetijo in naredijo vse kar je potrebno!!!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
15.2.2010 16:01:48   
Barbara31
Pozdravljene punce,

Sedaj ko berem vse to me je kar malo strah it na punkcijo, ki jo imam jutri zjutraj. Se pravi, da sploh ni nujno da se kakšen oplodi? Že tako me je strah te punkcije, sedaj pa še to. Se pravi da obstaja možnost da po 1 mesecu špikanja sploh ne pride do tranferja?

Vso srečo vsem ki ste v postopku

LP

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
15.2.2010 16:08:55   
IVYY
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

A pojutrišnjemuser posted image  No, en dan se boš malo navozila, verjetno boš imela 2 UZ, šele takrat, ko prideš z dopusta!
Vzemi to kot en izletuser posted image
Lepa moja, ful te imam rada in sem prav vesela, da greš po pingotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še v dobrih rokah bošuser posted image
Jaz pravim to leto *JE NAŠE*user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draga miklarom, se strinjam z bebiii, vzemi to kot en izlet, RTM

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
15.2.2010 16:11:17   
miklarom
BEBIII- ja jest tud upam da bom imela drugi UZ ko pridem z dopusta. Kot si rekla letos je naše leto, RTM

Lana70- hvalauser posted image , bom pa full težila da me bojo lepo čuvali in da bo vse vredu

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
15.2.2010 16:48:32   
IVYY
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31

Pozdravljene punce,

Sedaj ko berem vse to me je kar malo strah it na punkcijo, ki jo imam jutri zjutraj. Se pravi, da sploh ni nujno da se kakšen oplodi? Že tako me je strah te punkcije, sedaj pa še to. Se pravi da obstaja možnost da po 1 mesecu špikanja sploh ne pride do tranferja?

Vso srečo vsem ki ste v postopku

LP

Ja, na žalost obstaja tudi možnost, da ne prideš do ET, vendar poskusi to odmislit, čeprav vem, da je težko.
Misli pozitivno in bo vse v redu !!!user posted image Držim pesti ! Javi se jutri, ko odpraviš. Pa nekaj pikapolonic za srečo
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
15.2.2010 16:55:37   
Anonimen
Bebiii, te držim za besedo!! user posted image user posted image user posted image

Barbara, ja, tudi to je možno, da ostaneš brez transferja. user posted image   Meni se je to zgodilo v 1 postopku (od 40 foliklov je bilo 7 celic, oplodile so se 2, transferja ni bilo). Sedaj v drugem postopku sem imela 7 foliklov in še nekaj manjših, dobila ven 10 celic, oplodilo se jih je 6. Danes sem klicala in so rekli, da so 2 boljše, ostale zaostajajo v razvoju. Tako, da začetek je bil veliko boljši kot prejšnjič, bomo p videli kako bo.
Jaz sicer VEM, da jutri bo ET. user posted image user posted image

Je pa tako, kot ti je napisala Ivyy - ne misli na to, da ne bo ETja. (ona je dober primer - od 3 celic, user posted image user posted image zarodka)! Vedno moraš biti pozitivno in prepričana, da bodo novičke dobre!! Veliko sreče!!

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
15.2.2010 16:55:43   
mismis
Suzi, labratorij začne delati že ob pol osmih, ker takrat naročajo tiste s pingvini, da pridejo. Ker dokler nisi tam jih sploh ne dajo odmrzniti.

Miklarom, nimaš kaj treba se bo voziti, ampak za tole deco itak naredimo vse...

Barbara31, nikar delati panike, res je, da se je nekaterim puncam zgodilo tudi to, da so ostale brez ET-ja, ampak nikjer ne piše, da se bo to zgodilo tudi tebi. Poglej, jaz imam za sabo že 4. postopke in še eno par ET pingvinov, pa sem vedno prišla do transferja

urshy, psiha dela svoje, jaz sem tudi včeraj ponoči sanjala, da se mi je ulila 5. dan po ET-ju, pa evo 5. dan je prišel in še vedno je belina. Kar se tiče utrogestana in user posted image , nekaterim res zavira prihod, vendar so te le redke. Sedaj se pa poiskusi sprostiti, to je zate in tvoje pikice veliko bolj pomembno, kot vsi morebitni znaki.

BEBIII, znakov koker čes NI user posted image user posted image user posted image . Do danes nimam nobenega znaka, ne za user posted image  in za user posted image . Ti pa praviš slovenščina, dobro zrihtaj, da bo mismis ponosen nateuser posted image , za jutri pa polno mero foliklov.

Anonimna, jaz sem imela že toliko ET, da je brezveze, da ti pišem za vsakega posebaj kdaj je prišla, tako v povprečju, če se ni prijelo je prišla 9. oz. 10. dan po ET

palcica_ ja naš dr. D zelo nerad piše na napotnice kakšen postopek bi moral biti. Ne skrbi pa za 3. doze menopurja, to mi je nekako standardna doza, mislim da skoraj vse začenjo v prvem postopku z njo. OK razen BEBIII, ampak ta je itak vedno izjema user posted image user posted image .

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
15.2.2010 16:57:55   
Urshy78
miklarom, ja res je malo nerodno, ampak kot je rekla Bebii, vzami to kot izlet, čeprav verjamem da ni fajn, ker boš imela res zelo malo od dopusta.

nhaya, ma tele sanje me res čisto zavedejo. kot da ni dovolj, da čez dan razmišljam o tem, me še ponoči preganja user posted image saj sem danes naročila lepe in pozitivne sanje user posted image user posted image

mene ob kašljanju ful zaboli v  desnem jajčniku, prej sem se pa malo  pogledalav trebuh, sem napihnjena kot žaba user posted image

a je še katera tako napihnjena??

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
15.2.2010 17:09:00   
Anonimen
mismis, hvala..  user posted image Razmišljam, da bi počakala doma do 7.30 potem poklicala in šele potem šla od doma. Ampak potem bom zamudila dr. D, ker bom prišla na GK šele nekje 8.45. user posted image user posted image Ma, bom videla. Al pa sploh ne bom klicala.

Aja, jaz sem imela v prvem postopku 2 ampuli menopurja, fasala hiperco (cca 40-50 foliklov, delna punkcija), v drugem postopku 1 ampula menopurja, ker nisem reagirala so mi dali 1,5 gonala.

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
15.2.2010 17:11:58   
IVYY
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Urshy ti si res ena smotka, dej nehi s temi neumnimi sanjami..joj joj..dej no kej lepega sanjaj..itak da bomo vse user posted image , ni vrag da ne user posted image .

In kak ste drugač? Kako ke kaj s špikanjem? Jst grem vsakič s strahom na wc, ker se mi zdi, da bo kr user posted image  prtekla..Joj, upam, da ne bo res.

Teja dobrodošla med nas, ki "gnezdimo"..veliko počivaj..jst vem, da mi je prve dva dni po ET pasalo samo spati..

Jaz grem tudi s strahom na wc, tudi ja imam občutek, da bo kar pritekla, potem pa da je že, sem na trenutke čisto mokra od spodaj, pa grem na wc pa nič, vse belo...e bo še dolga

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
15.2.2010 17:12:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

mismis, hvala..  user posted image Razmišljam, da bi počakala doma do 7.30 potem poklicala in šele potem šla od doma. Ampak potem bom zamudila dr. D, ker bom prišla na GK šele nekje 8.45. user posted image user posted image Ma, bom videla. Al pa sploh ne bom klicala.

Aja, jaz sem imela v prvem postopku 2 ampuli menopurja, fasala hiperco (cca 40-50 foliklov, delna punkcija), v drugem postopku 1 ampula menopurja, ker nisem reagirala so mi dali 1,5 gonala.

kaj pa če bi počakala doma do 7.30, klicala v labratorij, nato pa še na oddelek SIII in se zmenila, da prosijo dr. D-ja, da ti pride narediti transfer. Ko pa prideš na ET, jih pa še enkrat spomniš nanj, glede na moje izkušnje se prijazne sestre na SIII vedno potrudijo, da najdejo doktorja, ki ga želiš, razen če nima kakšne ambulante. IN kokr tale mismis pozna urnik dr. D ima on ob torkih ambulanto popoldne, tako da imaš kar nekaj možnosti, da ti pride narediti ET

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
15.2.2010 17:13:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

Jaz grem tudi s strahom na wc, tudi ja imam občutek, da bo kar pritekla, potem pa da je že, sem na trenutke čisto mokra od spodaj, pa grem na wc pa nič, vse belo...e bo še dolga

mokra si od ostanka utrogestana, ki priteče ven, potem ko se raztopi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
15.2.2010 17:22:00   
nhaya
Urshy sva že dve napihnjenki..user posted image

Barbara ti pa sam pozitivno razmišljaj in veliko sreče jutri na punkciji, naj bo uspešna in čim manj boleča (kje pa si v postopku?).

Suzy tebi tudi držim pestke jutr user posted image .

Joj, a ve (Urshy, Ivyy,...) mislite čakat s testom točno do datuma? AL boste kak dan prej probale?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
15.2.2010 17:43:10   
Anonimen
Za kaj pa se zdravite - oz. zaradi česa ne morete zanosit? In koliko ste stare?

(odgovor članu nhaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
15.2.2010 17:44:30   
nhaya
Anonimna, jaz imam endometriozo in pa neprehoden D jajcevod...stara sem pa 28....Pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
15.2.2010 17:44:41   
Urshy78
nhaya, jaz definitivno ne mislim čakati do 24.! user posted image
če me ne prehiti M, ga bom naredila v nedeljo ali pa ponedeljek. raj šok (če mi pokaže negativno) preživim doma, kot pa na GK. če mi pa slučajno pokaže pozitivno, bom pa imela malo več upanja do 24.

ga boš ti tut kaj prej naredila? se greva zmenit pa ga narediva skupaj user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
15.2.2010 17:45:28   
IVYY
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Urshy sva že dve napihnjenki..user posted image

Barbara ti pa sam pozitivno razmišljaj in veliko sreče jutri na punkciji, naj bo uspešna in čim manj boleča (kje pa si v postopku?).

Suzy tebi tudi držim pestke jutr user posted image .

Joj, a ve (Urshy, Ivyy,...) mislite čakat s testom točno do datuma? AL boste kak dan prej probale?

smo pa že tri napihnjenke user posted image user posted image user posted image
glede testa pa ne vem, sem si obljubila, da ga ne bom delala prej, a ne vem, če bom zdržala.
urshy pa je itak rekla, da ga bo delala 12. dan po ET. Mogoče ga bom tudi jaz, če seveda pridem do tjauser posted image user posted image

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
15.2.2010 17:45:53   
Urshy78
anonimna, jaz sem imela pregrado in endometriozo, naj bi bilo zdaj vse BP, vendar mi še ni uspelo zanositi naravno. stara bom pa 32. 

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
15.2.2010 17:47:02   
IVYY
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

mokra si od ostanka utrogestana, ki priteče ven, potem ko se raztopi

vem, da so večinoma izcedki od utrogestana. Samo dosti je tudi čisto prozorne sluziuser posted image
A utrogestan dela tudi tako čisot sluz?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
15.2.2010 17:47:40   
Urshy78
ivyy, seveda da bomo prišle user posted image user posted image
no, potem zmenjeno, povejta dan in uro da bomo skupaj lulale user posted image user posted image
mismis, se na pridružiš user posted image
a mate testke že doma? jaz imam dva, mi jih je soseda kupila za novo leto user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
15.2.2010 17:50:59   
IVYY
urshy, tako se govori !!!!
Meni pride 12. dan po ET 23.02., zamujam 2 dni za tabo in nhayo, tako da bom težko test naredila skupaj z vami.user posted image  Bom pa držale pesti za vaju dve !!!
Ne, doma pa še nimam nobenega testa. Če preživim ta teden, ga grem v ponedeljek takoj kupituser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.