mismis
|
Suzi, labratorij začne delati že ob pol osmih, ker takrat naročajo tiste s pingvini, da pridejo. Ker dokler nisi tam jih sploh ne dajo odmrzniti. Miklarom, nimaš kaj treba se bo voziti, ampak za tole deco itak naredimo vse... Barbara31, nikar delati panike, res je, da se je nekaterim puncam zgodilo tudi to, da so ostale brez ET-ja, ampak nikjer ne piše, da se bo to zgodilo tudi tebi. Poglej, jaz imam za sabo že 4. postopke in še eno par ET pingvinov, pa sem vedno prišla do transferja urshy, psiha dela svoje, jaz sem tudi včeraj ponoči sanjala, da se mi je ulila 5. dan po ET-ju, pa evo 5. dan je prišel in še vedno je belina. Kar se tiče utrogestana in , nekaterim res zavira prihod, vendar so te le redke. Sedaj se pa poiskusi sprostiti, to je zate in tvoje pikice veliko bolj pomembno, kot vsi morebitni znaki. BEBIII, znakov koker čes NI . Do danes nimam nobenega znaka, ne za in za . Ti pa praviš slovenščina, dobro zrihtaj, da bo mismis ponosen nate , za jutri pa polno mero foliklov. Anonimna, jaz sem imela že toliko ET, da je brezveze, da ti pišem za vsakega posebaj kdaj je prišla, tako v povprečju, če se ni prijelo je prišla 9. oz. 10. dan po ET palcica_ ja naš dr. D zelo nerad piše na napotnice kakšen postopek bi moral biti. Ne skrbi pa za 3. doze menopurja, to mi je nekako standardna doza, mislim da skoraj vse začenjo v prvem postopku z njo. OK razen BEBIII, ampak ta je itak vedno izjema .