|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
15.2.2010 20:25:40   
mini86
mini86, mk8, bjondi in še kakšna druga, ki ima čas - meni je kul v četrtek ali petek. predlagam četrtek ob 10h v koloseju. če vam je kakšna druga lokacija boljša, prosim predlagajte. se vidimo user posted image

men je vseeno ker dan..čeprav skor bol četrtek..lokacija mi pa zlo odgovarja..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
15.2.2010 20:48:25   
manna
'čer
Jaz sem pa zagovornik tega, da otrok ne gre v vrtec že z 1 letom. Tako pravijo tudi psihologi, pa pediatri. Bolje je če gre kasneje, vsaj pri dveh letih, ali pri treh. Jaz bi našo recimo dala v vrtec septembra 2011.
Ampak vseeno imam pomisleke pri privat varstvu - tiste, ki imate izkušnje; kako pa je z zaupanjem temu človeku, ki čuva otroka? Ker če to ni neka teta/sorodnica/kolegica/znanka potem gre za kar eno X osebo, kar se pa meni spet upira. Kako naj pa zaupam da bo vse OK pri vseh svinjarijah ki se dogajajo? No, saj vem da boste rekle da sem paničar in komplikator (priznam, da sem res) ampak jaz v takem primeru potem vseeno bolj zaupam vrtcu.

Ah nevem kaj bomo naredili. Se pa zavedam, da z dragim krepko komplicirava glede tega.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
15.2.2010 21:10:39   
tecka
Manna, če bi ti imela tako mnenje o tašči kot ga imam jaz o svoji, bi otročka TAKOJ dala v vrtec. Danes npr. nam je prišla povedat, da je ful bolna. Da lahko kaj prenese na še vedno prehlajenega Srečkota pa ni niti pomislila... Evo, danes sem bila pa vesela, da je rad na tleh in da ne more biti sekundo pri miru. V naročju je takoooo dolgočasnouser posted image Razen ko se zbudi, takrat se rad pocrklja.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
15.2.2010 21:28:51   
manna
tecka, verjamem da te je razjezilo! A se je vsaj hitro speljala potem al je prišla še malo natrosit bacile?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
15.2.2010 21:45:17   
Hanuši
Čer,

ja tudi jaz sem za to, da ne gre takoj v vrtec. HB imam jaz mojo mami, samo, če ne gre drugače pač ne gre. Če bi pa imela možnost vrtec ali privat, bi ga pa jaz raje v vrtec dala.

Punce pri nas imamo pa 8 mesečnika, ki je živo srebro in pa 10-letnico, ki je noro zaljubljena. Madoniš imam pestro. Sedaj, ko so počitnice, smo pa po cele ure na telefonu, jutri morava it k njemu na obisk, ker je že danes on hotel priti k nam, samo sva mamici pač rekli, da je že prepozno. Sta se to menila po telefonu ob 20h. Noro, kaj me še čaka. HB pa, da imam približno pod nadzorom in je še vse res nedolžno. Kolikor se spomnim smo mi s takimi začeli šele v enem šestem ali sedmem razredu.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
15.2.2010 21:48:57   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

mini86, mk8, bjondi in še kakšna druga, ki ima čas - meni je kul v četrtek ali petek. predlagam četrtek ob 10h v koloseju. če vam je kakšna druga lokacija boljša, prosim predlagajte. se vidimo user posted image  

Ja v redu ,sam še enkrat spomni do takrat,da mi ne uide...

Jaz em def.pristaš vrtca,mi smo imeli srečo da je bila karin od jasli do šole vsega skupaj tri tedne doma...sem se ornk ornk bala takrat da mi nau preveč bolana,ker sem bila plačana na uro-tko da bi se to veliko poznalo če bi bila odsotna...je pa res da so imeli v skupini dve ful dobri tovarišici,ki sta vse nardile zato da otroci nebi manjkali...smo vsak mesec morali prinest liter meda in so ga otroci vsako jutro dobili po eno žlico ( od 3l dalje) ...zgleda se je obrestovalo...

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
15.2.2010 21:56:39   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Punce pri nas imamo pa 8 mesečnika, ki je živo srebro in pa 10-letnico, ki je noro zaljubljena. Madoniš imam pestro. Sedaj, ko so počitnice, smo pa po cele ure na telefonu, jutri morava it k njemu na obisk, ker je že danes on hotel priti k nam, samo sva mamici pač rekli, da je že prepozno. Sta se to menila po telefonu ob 20h. Noro, kaj me še čaka. HB pa, da imam približno pod nadzorom in je še vse res nedolžno. Kolikor se spomnim smo mi s takimi začeli šele v enem šestem ali sedmem razredu.

Joj dobr da smo korak za vami hanuši...

Kaj vse je bilo v naših časih drugače...madona sej sam poglej kdaj smo imel prve mobitele in pri kolkih letih jih ima sedaj mularija...pa računalniki...pa mp3-ji ...no tud pubrteta nas ni tako zgodaj metala-vsaj mene ne...nimamo kaj,čaka nas tiste ,ki imamo 10 letnike zdele kar eno težko obdobje...sem zanč kolegu rekla ,ki ima 5-letnika da naj uživa  user posted image ...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
15.2.2010 21:59:26   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Mini86, mogoče veš bolj natančno? Kje iz okolice Kranja?

pravi da je iz naklega..a ti kej pride prav?

Žal ne, hvala vseeno. No pa saj zdaj bom počakala kaj bo z vrtci, pol pa iščemo dalje, če bo treba...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
15.2.2010 22:03:15   
bjondi
Evo še ena naša fotka...ampak ne spada pod pusta...

user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
15.2.2010 22:31:26   
mk8

Lokacija in dan sta mi v redu,ura pa tko-tko, naša ponavadi okoli pol enajstih spi, pa ne vem, kako naj zdej to izvedem. Vprašanje če bo tam hotla zaspat user posted image Ker mi zadnje čase malo sračka, jo komi spravim dvakrat spat, ampak ko pa končno zaspi, bi pa kar spala. Mogoče bi mogla že na samo eno spanje prešaltat? Koliko vaših user posted image samo enkrat čez dan spi?

Grem pa danes malo prej v mižule, nočko

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
15.2.2010 22:32:09   
mk8
Bjondi res prou hude fotke vašega "knedeljčka" user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
15.2.2010 22:49:43   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Lokacija in dan sta mi v redu,ura pa tko-tko, naša ponavadi okoli pol enajstih spi, pa ne vem, kako naj zdej to izvedem. Vprašanje če bo tam hotla zaspat user posted image Ker mi zadnje čase malo sračka, jo komi spravim dvakrat spat, ampak ko pa končno zaspi, bi pa kar spala. Mogoče bi mogla že na samo eno spanje prešaltat? Koliko vaših user posted image samo enkrat čez dan spi?

Grem pa danes malo prej v mižule, nočko

Ja pol pa prej( kaj pa vem a bi ob 9.30-povejte ...tud mi okol pol enajstih že panamo oz. odvisno kdaj vstanemo...haha bomo hitrej dam šle user posted image ...

Tam nekje do leta in pol po dvakrat spančkajo...je pa seveda spet od otroka odvisno...Karin je dvakrat panala do leta in pol pol so pa na jesen uro prestavli,je pa nismo več dajal dvakrat spat...Žiga pa tud dvakrat spi...še kak mesec nazaj je pa trikrat panu...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
15.2.2010 22:59:32   
lenika
Matic je približno pri enem letu začel spat enkrat na dan, Daša pa še spi dvakrat na dan. V vrtcu tudi v jaslih spijo 1x na dan.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
16.2.2010 7:57:20   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Mony25 saj imaš prav, da boš mišota dala v vrtec, tasta in taščo pa le "porajtej" in naj ti prav prideta(jo), če ti mali zboli, da ti ne bo treba non stop bolniške jemat, tisto čokolado pa včasih le "pojej" user posted image Verjemi, da ti ne bo žal, ko boš razmislila.
Moja user posted image bi bila lahko tudi prvo leto doma, pa jo dam v vrtec, ker imata veselje do vinograda in posledično ogromno dela, ko se začne, pa draga taščica ima vrt in rož'ce, pa potem ne bo težav občasno otrok počuvat. Do septembra bo doma, ker med letom nimajo platca, pa še boljše se mi zdi, ker v času počitnic je v vrtcu vse zmešano, se vzgojiteljice in skupine družijo, menjajo,....

ja, sj alex bo tud pr tašči do septembra, k ne jemljejo prej! pa tud k bo bolan, bo pr njih-tko da to mi ni panike, smo se lepo zmenil....sam da bi bil pa skos, mi pa res ni...user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
16.2.2010 8:03:26   
MONY25

iiiiii, se dobite? js bi tud pršla...user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
16.2.2010 8:09:19   
MONY25
popoldansko spanje- alex je do nedavnega spal po 3x na dan...sam je bil vedno problem, k sm ga dala spat-je mal jokcal itd. no, pol sm pa obupala, k se je 1x ful drl in nikakor ni hotu zaspat! in sm si lepo rekla, da ga bom dala sam 1x na dan spat, pa da vidmo... evo, dam ga okol 12ih spat in sam zaspi k top-položim ga v pojstlo in zaspi v roku 2 min in tud glasa ne da iz sebeuser posted image spi pa 2-3 ure! tko da ta ritem se mi zdi, da mu ful odgovarjauser posted image   pa tud zvečer zaspi zlooooo hitr! vmes ni pa nč tečn, da bi bil zaspan.

je pa res, da je od vsakega otroka odvisno...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
16.2.2010 9:09:35   
Hanuši
Joj pri nas pa ne vem kaj se dogaja s spancem user posted image . Sedaj, ko že sam vstaja je čez dan projekt ga uspavat. Ker v momentu, ko ga položim v posteljo, je on že  na nogah. Tako, da ga čez dan sedaj kar v naročju uspavam in zaspi v 2 minutah. Pa tudi dolžino spanja je skrajšal, ker takoj, ko se malo predrami je že na nogah. Včasih si je dal dudo v usta in nazaj zaspal, sedaj pa takoj v luft. 
Pa dobro to je še o.k., samo sedaj je pa začel zjutraj štrajkati. Zbudi se že okrog 4h-4,30, ga vzamem k sebi in po premetavanju zaspi tam do ene 5.45-6h. Najkasneje ob 6h smo že pokonciuser posted image . Pa ni, da bi bil lačen, ker flašo mu dam potem okrog 7-7,30h. Potem pa okrog 8h gospodič zaspi za kako uro in pol do dve uri. To se sedaj dogaja že 4 dni. Pa ne bomo ob 5,30 vstajali. Prej je pa polh spal do 8h.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
16.2.2010 9:32:43   
fragola
draga moja Lana vse najboljše za 8mesecev!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
16.2.2010 9:39:44   
tecka
Pa dobro to je še o.k., samo sedaj je pa začel zjutraj štrajkati. Zbudi se že okrog 4h-4,30, ga vzamem k sebi in po premetavanju zaspi tam do ene 5.45-6h. Najkasneje ob 6h smo že pokonciuser posted image . Pa ni, da bi bil lačen, ker flašo mu dam potem okrog 7-7,30h. Potem pa okrog 8h gospodič zaspi za kako uro in pol do dve uri. To se sedaj dogaja že 4 dni. Pa ne bomo ob 5,30 vstajali. Prej je pa polh spal do 8h.

No, pri nas smo nekako popravili jutranji spanec (upam, da to ni samo zdaj, med prehladom). Spat ga dajem ob 18.30 (prej 18h) in spi do 5.30 - 6h zjutraj. Mnooooogo bolje kot prej. Včasih še rata nemiren okrog 4h. Ker smo sprobali praktično vse - različne vrste pižam, pokrivanja, položajev v postelji, se mi zdi edina možnost še, da ga okrog 4h zjutraj zazebe. Centralno namreč kurimo od 5h zjutraj naprej. Mogoče ob priliki preprogramiram še to, čeprav ponoči kurimo do 2h - 3h in načeloma ni mrzlo.

Čez dan Srečko spi 2x na dan, od 45 min do 2 uri. Prehlad gre sicer h koncu, ampak ima smrkelj nekje zadaj, da ga ne morem potegniti ven in dostikrat se zgodi, da se podnevi zbudi, ker ne more dihati skozi nos. Če se mi zdi še utrujen, ga držim bolj pokonci v naročju, da spet zadiha, in ponavadi zaspi nazaj.

No, naš Srečko je pa danes po trebuhu in prsih dobil neke pike - jih je sigurno 30 - 50. Ena je ratala malo večji flek s tekočino na sredi. Bom ob naslednjem previjanju videla, če se kaj "razvija".

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
16.2.2010 9:44:56   
10ka

IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

user posted image super da prideš, zdaj nas bo pa kar že nekaj.

samo še glede ure se mormo uskladit. meni ti tudi ustrezalo ob 9.30, samo žal se kavarna v koloseju odpre šele ob 10h, tako da tam ne moremo dobiti. lahko se pa kje drugje - npr v kafiču Arena Vodafon (znotraj). Tam sicer še nisem bila, baje je ok, treba je še preverit kdaj se odpre. jaz lahko ob devetih štartam od doma in sem tam že 9.15, prej pa nikakor ne bi šlo.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
16.2.2010 10:33:06   
Mala_princeska

Bjondi res prou hude fotke vašega "knedeljčka" user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Spanje Manca gre zaenkrat še 2 x na dan spat in čist različno spi, je pa tud bil kak dan ko je spala samo 1 x čez dan, pa je potem zvečer šla prej spat.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
16.2.2010 10:37:31   
mk8

samo še glede ure se mormo uskladit. meni ti tudi ustrezalo ob 9.30, samo žal se kavarna v koloseju odpre šele ob 10h, tako da tam ne moremo dobiti. lahko se pa kje drugje - npr v kafiču Arena Vodafon (znotraj). Tam sicer še nisem bila, baje je ok, treba je še preverit kdaj se odpre. jaz lahko ob devetih štartam od doma in sem tam že 9.15, prej pa nikakor ne bi šlo.

user posted image user posted image user posted image super, končno se dobimo!!!!

Ta druga varianta mi je veliko bolj všeč, tudi jaz sem tam lahko že ob 9.15. Ful me je skrbelo zaradi spanja, tako da mi ta ura velik bolj ustreza. Lih sem hotla predlagat, da se dobimo v areni, pa sem šla pogledat odpiralni čas in žal ne bo šlo (šele ob 10.00) user posted image user posted image . Kaj zdaj?

http://www.btc-city.com/trgovina/lj/401/arena

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
16.2.2010 10:38:52   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Kaj vse je bilo v naših časih drugače...madona sej sam poglej kdaj smo imel prve mobitele in pri kolkih letih jih ima sedaj mularija...pa računalniki...pa mp3-ji ...no tud pubrteta nas ni tako zgodaj metala-vsaj mene ne...nimamo kaj,čaka nas tiste ,ki imamo 10 letnike zdele kar eno težko obdobje...sem zanč kolegu rekla ,ki ima 5-letnika da naj uživa user posted image ...

Ja prvi moj mobitel v 3. letniku SŠ, računalnik pa kaj je že to? user posted image user posted image Se spomnim, da sem si ga mogla sama zaslužit....Internet je bil pa tud tabu......ga ni blo še v naših cajtih oz. ni blo dnarja, da bi ga lohka imeli. Moj mulc - polbrat bo pa kmalu 18. pa ni da ni...ma njega šele meče user posted image user posted image user posted image pa gospa mati ga pustijo žurat, mene pa ni.....skratka sem zamudila pol pubertete user posted image user posted image user posted image

Si kolegu prov povedala.....jst moji telefona zihr do ene 5. razreda ne bom kupila, ga ne bo prov nič nucala, bo mogla probat skromnost, ko je vsega preveč.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
16.2.2010 10:43:53   
mk8

user posted image user posted image user posted image super, končno se dobimo!!!!

Ta druga varianta mi je veliko bolj všeč, tudi jaz sem tam lahko že ob 9.15. Ful me je skrbelo zaradi spanja, tako da mi ta ura velik bolj ustreza. Lih sem hotla predlagat, da se dobimo v areni, pa sem šla pogledat odpiralni čas in žal ne bo šlo (šele ob 10.00) user posted image user posted image . Kaj zdaj?

Kaj pa citipark zgoraj? Cel citipark e odpre že ob devetih, samo ne vem, kdaj se odprejo kafiči v zgornjem nadstropju

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
16.2.2010 10:56:13   
MONY25

Kaj pa citipark zgoraj? Cel citipark e odpre že ob devetih, samo ne vem, kdaj se odprejo kafiči v zgornjem nadstropju

joj, men je bla pa še najbolša ideja v koloseju ob 10ih...midva vstaneva šele okol 8ih (včasih še mal kasnej), pa pol predn pojeva, se oblečeva itd. pa še pol ure mam do tja...pa v koloseju majo prov luštn prostor za tamale...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

ime za fantka
summer2005

Katero vam je lepše?

Matic (34%)

Martin (17%)

Nejc (34%)

Jure (14%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!