|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
12.2.2010 11:10:18   
spacebaby
Pozdravljene, spet malo v službi tapkam.

Meni se je pa zdelo, da sem zadnjič čutila prve premike (upam, da ni bila samo prebava), je bilo prav hecno. Zvečer, ko se malo umirim, se uležem na kavč, roke na trebuh pa čakam..... Upam, da bo tega kmalu vse več.
Včerej pa ni bilo nič čutiti, sem bila že jaz preutrujena, od zjutraj pa do večera sem bila v službi, pa je verjetno raje počival skupaj z mano.
Drugače pa tudi jaz opažam, da me začenja bolj glava boleti. Včasih sem imela močne glavobole in sem pojedla vsaj en Lekadol na teden, od kar sem pa noseča, mi pa ni bilo treba še niti enega. Zdaj zadnja dva tedna pa že čutim, da se bo to spremenilo, saj kar čutim pritisk v glavi.
Naslednji teden imam spet pregled, komaj čakam. Upam, da bo delala UZ, da vidim kako naš user posted image  raste, pa mogoče se bo že videl spol.... 

Lep petek in še lepši vikend vsem user posted image , baje bo sonček!

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
12.2.2010 11:38:29   
pika.ana
drage nosečke, pa se spet javljam.... user posted image končno sem dobila net in bom sedaj lahko z vami.

moje stanje je sledeče... slabosti praktično ni več, kar me neizmerno veseli!! po opravljeni NS sem nehala jemati elevit in od takrat naprej je šlo samo na bolje. sedaj imam že ta luksuz, da si lahko (skoraj) normalno umivam zobe. torej brez bruhanja in malček dlje kot 3 sekude. user posted image popoldanski počitki so manj potrebni, veliko dni zdržim brez njih. apetit imam...fjjjjuuuuu...nenormalen. user posted image pridobila sem dobra 2 kg, kar pa tudi ni ne vem kako veliko. kupila sem si že nosečniške kavbojke (h&m) in so meeeega! najprej mi je bilo kar malo nerodno, priznam, saj se mi še nič kaj ne pozna. a po drugi strani sem si mislila, zakaj bi po svetu hodila z odprtim gumbom in bi mi pihalo po ledvicah, če sem lahko čisto komot v nosečniških kavbojkah. priporočam. user posted image
te dni imam vnetje nožnice, dobila sem canesten vaginalne kapsule in komaj čakam, da se rešim tega neprijetnega izcedka...ga je res veliko. in ker ne maram dnevnih vložkov, sem si spodnjice menjavala kar nekaj krat dnevno. sicer pa sem bolj kot čisto ok.
vsem pošiljam pozdravčke!

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
12.2.2010 12:51:37   
Aisha86
IZVIRNO SPOROČILO: pika.ana
...po opravljeni NS sem nehala jemati elevit in od takrat naprej je šlo samo na bolje. sedaj imam že ta luksuz, da si lahko (skoraj) normalno umivam zobe. torej brez bruhanja in malček dlje kot 3 sekude. user posted image

Hejla!
Ja jst sm tud nehala po NS jemat Elevit...in se mi zdi da mi je po njih delalo tkooo zlooo slabo. Joooi in tud jst si končno lahko dokaj spodobno umijem zobke. No, včasih mi še zmeri gor meče...tko da si morm prov na prazen želodec jih umivat. To je bla prov nočna mora. user posted image Mi je pa moja mama praula, da ona si jih je tud s težavo umivala. da poleg tega, da ji je delalo slabo, da so ji tud vse zobne paste smrdele za znort.

Kaj katera ve, če imaš mal več špehca po trebuhu kaj potem bl kasno začutiš otroka brcat?

No sporočam, da je sonček posijal na Krasu (Sežana) in snegec se počasi topi. Upam, da bo tud vikend sončen... Pozdravček vsem user posted image !

(odgovor članu pika.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
12.2.2010 13:13:15   
miska333
Meni je bilo po Elevitu tudi nenormalno slabo...tako, da sem kar srečna, da sem se ga rešila...

Me pa zanima, če se kateri kdaj zgodi, da ima po spolnem odnosu rjavkast izcedek? Je to normalno ali moram zagnati paniko?

lep dan vsem

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
12.2.2010 13:43:45   
mali sloncek
Pozdravljene spet po dolgem času!
Se vam (na srečo) javljam z dobro novico. Namreč, v torek sem imela NS pri dr. Strah, ki me je pa prav prestrašila. Širina NS je bila 2,1 in je rekla, da močno priporoča še DHT. Me je kar malo šokirala, ker je bilo vse tako na hitro, niti rezultata mi ni povedala. No, te tri dni sem preživela bolj kot ne v strahu in premišljevala kaj bi, če bi ... Ampak, na srečo me je danes klicala in mi sporočila, da je izvid zelo OK, namreč, 1:29000!!! Komaj čakam, da dobim izvid po pošti, da to vidim še na lastne oči. Naj povem, da sem imela tudi v prvi nosečnosti zelo dober rezultat, s širino NS 1,6 je bil rezultat 1:18000.
Punce, ne morem vam povedati, kako sem srečna, kako sem vesela!!!
Tole pa bo lepo valentinovo :)))

LP, mali slonček

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
12.2.2010 13:52:36   
žabica13
mali slonček jaz sem v popolno enaki situaciji kot ti! Le da sem bila pri dr. strah v sredo, pri meni je bila špranja 1,9 in mi tudi ni želela povedat razmerja in se zdaj že vsa tresem kdaj bo poklicala! Kdaj so klicali tebe?

(odgovor članu mali sloncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
12.2.2010 14:05:19   
mali sloncek
Žabica13, sem prepričana, da bo tudi pri tebi vse ok, glede na to, da je že špranjica toliko manjša... Mene je pa klicala, ti bom kr točno povedala, ob 13.27 user posted image . Tko da upam, da je tudi tebe že poklicala ta čas ali pa da te bo vsaj kmaluuser posted image . Mislim, da to delajo potem, ko se ordinacija zapre, saj mora izvide vnesti v tiste naše tabele od pregleda NS, da dobi skupni rezultat oz. izvid. Javi!

LP, mali slonček

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
12.2.2010 14:08:48   
spacebaby
miska333, predlagam, da greš glede rjavkastega izcedka do svojega G, baje je to znamenje vnetja. Sem že vse možne vire prebrskala, ker se tudi meni dogaja in dobro, da imam v četrtek pregled, pa bom omenila. Je treba kakšnakoli vnetja takoj zdraviti, da se ne razvije v kaj resnejšega.

(odgovor članu mali sloncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
12.2.2010 14:09:10   
cat
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (bivanja,poroda ),KG+/-,nosečnost, SPOL, NASLEDNJI PREGLED

01.08.
- Spacebaby, 29, poročena, Tržič, 1.user posted image , user posted image user posted image
- Tinky,32,Poročena,Koper/Izola,2.user posted image , user posted image user posted image
- miska333,1.user posted image

02.08.
- DanijelaNeli,26,zunajzakonski,Obala/Postojna,KG 0+,2.user posted image user posted image
- Zoya27,poročena,ok.Celje/Celje,2.user posted image ,user posted image user posted image
- kajsica

- anonimna

03.08.
- BarbiG,user posted image user posted image user posted image user posted image
- Szk,user posted image user posted image
- Biba77,user posted image user posted image

- Aisha86, 23 let, KP - Kras/Postojna, 1. user posted image , user posted image  user posted image

04.08. 

05.08.  
- Pikicabuka,user posted image user posted image
- saša36,user posted image user posted image

06.08.
07.08.
08.08.  

- Listek,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 26.1.,NP 21.1.

09.08.
- cebelica81,poročena,1.user posted image ,user posted image user posted image
- anchy82,27,poročena,+1kg,2.user posted image ,user posted image user posted image

10.08.  
- pika.ana,user posted image user posted image
- danana,user posted image user posted image user posted image user posted image
- Nefretiti,user posted image user posted image

- ooooo, 22,  1user posted image ,user posted image  user posted image ,

11.08. 
- jeny,user posted image user posted image
- mayci, poročena,2.user posted image ,user posted image user posted image ,
- sky77, Ljubljana,3.user posted image ,user posted image user posted image , NP 24.02.

12.08.
- NatašaC, 29, poročena, Litija-Treb/Ljubljana, 3.user posted image ,user posted image user posted image

13.08.      
- mateja30,user posted image user posted image
- Sinja, user posted image user posted image

- vvvv, user posted image , user posted image 30 let, neporočena, +5user posted image kg, NP 25.2 in 3.3
- aandrejka, 25 let, zunajzakon., 1. user posted image

14.08.
- ledenkaa,user posted image user posted image
- Anneda,31,poročena,Kamnik/Ljubljana,3.user posted image ,-2kg,user posted image user posted image
- Ina11, user posted image ,

15.08.
- tijica,user posted image user posted image
- arubba,user posted image user posted image
- tjaša79,user posted image user posted image

- Papi75, 2. user posted image , user posted image , user posted image
- Nimanorwen, 24 let, Grosuplje, 1. user posted image , poročena, user posted image , user posted image

16.08.  
 - kai1,30,poročena,okolica LJ.4.user posted image ,2.user posted image user posted image

17.08.
- Amoss,24,Poročena,Maribor,KG+1,5kg,2.user posted image ,user posted image user posted image
- lumpa6,user posted image user posted image

- Marčevka2010, 31 let, user posted image , user posted image
- Žabica22, 1. user posted image , user posted image , user posted image

18.08.
- hermy1, 44, zunajzakon., 5.user posted image ,3.user posted image
- Spela30, 30 let, okolica Celja, 1. user posted image , user posted image , user posted image

19.08.
20.08. 
- tasi84,25,zunajzakon.,Gorenjska/Radovljica,2.user posted image ,user posted image user posted image
- mali slonček,25,2.user posted image ,user posted image user posted image

21.08.
22.08. 
- cebelica2010, 2.user posted image ,user posted image user posted image
- irma78,31, zunajzakon.,Ljubljanaž/Lj.,2.user posted image ,user posted image user posted image ,19.01.

- Bacek, Gorenjska, 3. user posted image , user posted image , user posted image

23.08.
-CAT, Ljubljana,3.user posted image , user posted image ,user posted image poročena,
24.08.

- Kameljia, Ljubljana, user posted image , user posted image , NS 12.2.2010

25.08.
- BarbaraGS,2.user posted image ,user posted image user posted image
- žabica13, 31 let, LJ okolica/Goriška, zunajzakon., 1. user posted image , user posted image , NP 23.2.2010

26.08.
27.08.
- Anonimnauser posted image ,27,poročena,2. user posted image Ljubljana,user posted image user posted image NP: 27.1.
- miska08, 28, zunajzakon., 2.user posted image , Maribor 
- Ninci, 32, zaročenauser posted image , 3.user posted image , Lj, user posted image

28.08.
- liam.90, 1.user posted image ,
- Loly89, 20 let, 1. user posted image , Primorska, user posted image , NS 11.02.2010

29.08.
- LIDIJA_SANJA,2.user posted image ,user posted image user posted image
- LenaSmol, 27 let, Ig, 52 kg,  user posted image , user posted image , NS 17.2.2010

30.08.  
- Uršula83,26,3.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 23.02.
- novamami, 27, poročena, Kočevje, 80 kg user posted image  (tole je že nova), 1.user posted image , 1user posted image  user posted image , 17.2. pregled, NS 17.2.2010

31.08.

+zlatolaska+embo=2user posted image

SKUPAJ Avgustovskih     2010 =58

Druge si lahko uredite kasneje določene PDP-je in druge podatke...tako,da kliknete na CITIRAJ in enostavno uredite svoje podatke.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
12.2.2010 17:04:23   
žabica13
mali slonček in seveda tudi vse ostale končno so me poklicali iz domžal. In rezultat je 1:5900, tako da se mi je odvalil kamen s srca! Zdaj pa s polno paro uživat v user posted image ! Ravno sem se vrnila z enournega sprehoda, če ne grem vsak dan za eno uro ven sem prav brez energije! Komaj čakam torej da pride pomlad, da se ne bo treba vsahič zavit ko kak eskim, in da bo na sprehodih navzoč še sonček! Joj, koliko si jaz že želim pomladi! Tako dolga se mi že zdi ta zima, da se sploh ne spomnim več kako lepo je ko je toplo, ko si v japonkah in kratkih hlačah in majicah,ko se zjutraj zbudiš in si si v 5 minutah pripravljen in ni treba nase zvleči žag, hlač, nogavic, spodnjih majic in še ene tone majic za povrh.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
12.2.2010 18:41:16   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

žabica13, za povišano nuhalno svetlino se smatra vse, kar je več kot 2,5 mm, se pravi, da tvoj rezultat še zdaleč ni slab

Meja je 3,5mm, tko da punce brez panike tiste ki imate 1,9mm ipd.

Link: http://www.ringaraja.net/clanek/povecana-nuhalna-svetlina-ploda-in-spremenjena-kromosomska-slika_638.html

Js jo mam pa šele 23.2. ojooooj kuk je še to delč. A jo ma sploh kira za mano? Najbrž ne, sej mam tut PDP zadnja user posted image . Tko de ste že skor use pomirjene...js pa nestrpna.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
12.2.2010 19:34:35   
kamelija
Hojla vse user posted image ! Malo sem bila odsotna zadnje dneve, danes pa končno NS! Res fantastično, da se lahko v miru nagledaš svojga otročička!
Rezultat za mojo starost je kar v redu 1:3971. Vidim sicer ful boljše rezultate ampak tudi manj let. Tudi meni je prestavla PDP, ki je sedaj 17.8. Če bo še 5 dni prehiteval ga bo pa moj dragi kar za rojstni dan dobiluser posted image . Spol pa še skriva, kaj čmo.

Aisha86, a to ti je sedaj našel pregrado? Meni je v 11 tednu našel manjšo pregrado na zg. delu maternice in sicer je najbrž iskal zaradi krvavitve, ki sem jo imela pred tem. Se pa te preiskave drugače ne delajo v nosečnosti. Danes mi je npr. na NS sploh ni videla pa sem jo posebej opozorila, če bi lahko malo pogledala. Je rekla, da se včasih rahlo srčasta maternica v nosečnosti raztegne in postane okrogla. Odvisno pa je tudi kje se plod vgnezdi. Malo preglej po internetu in predvsem brez panike!

V glavnem, moj buši je že ogromen in tudi jaz bi pojedla vse kar vidimuser posted image . Jem pa precej raznovrstno, tako da se ne obremenjujem, edino čokoladice me nesejo.
Mislim, da edino kar lahko naredimo, da hrano jemo lepo počasi in morda pride občutek sitosti malo prej, tako da se glih ne nabašeš do onemoglosti.
Do srede še uživam zimsko idilo doma, potem pa nazaj na job. Bo zanimivo gledat, kako bodo vsi v moj trebušček strmeliuser posted image .

Lep vikend vsem-jutri bo baje sonček!!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
13.2.2010 12:03:45   
nimanorwen
jutro punce oz dober dannuser posted image

eko, pa mamo sonček, k smo si ga tuk želele, vsaj kle na dolenjskem, treba nujno venuser posted image
amoss in hermy a sta že kej bulš? upam, da ja...
a se vm že kej bušiji poznajo, ene pravte, da ja, men glih kumejde kej. sm se pa v trupu razširla ful in kumej čakam, da se začne buši ornk vidt:))) drgač za izcedek, če je rjav pa mende niti ni tuk panike, da je lahko doskrat zarad spolne aktivnosti. da je res panika samo, če imaš kri. to je mami rekla k je iz foha, tk da se kr pomirteuser posted image lep dan vam želim!

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
14.2.2010 12:56:28   
strelka_
IZVIRNO SPOROČILO: cat

IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (bivanja,poroda ),KG+/-,nosečnost, SPOL, NASLEDNJI PREGLED

01.08.
- Spacebaby, 29, poročena, Tržič, 1.user posted image , user posted image user posted image
- Tinky,32,Poročena,Koper/Izola,2.user posted image , user posted image user posted image
- miska333,1.user posted image

02.08.
- DanijelaNeli,26,zunajzakonski,Obala/Postojna,KG 0+,2.user posted image user posted image
- Zoya27,poročena,ok.Celje/Celje,2.user posted image ,user posted image user posted image
- kajsica

- anonimna

03.08.
- BarbiG,user posted image user posted image user posted image user posted image
- Szk,user posted image user posted image
- Biba77,user posted image user posted image

- Aisha86, 23 let, KP - Kras/Postojna, 1. user posted image , user posted image  user posted image

04.08. 

05.08.  
- Pikicabuka,user posted image user posted image
- saša36,user posted image user posted image

06.08.
07.08.
08.08.  

- Listek,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 26.1.,NP 21.1.

09.08.
- cebelica81,poročena,1.user posted image ,user posted image user posted image
- anchy82,27,poročena,+1kg,2.user posted image ,user posted image user posted image

10.08.  
- pika.ana,user posted image user posted image
- danana,user posted image user posted image user posted image user posted image
- Nefretiti,user posted image user posted image

- ooooo, 22,  1user posted image ,user posted image  user posted image ,
- strelka_, 22, 1 user posted image

11.08. 
- jeny,user posted image user posted image
- mayci, poročena,2.user posted image ,user posted image user posted image ,
- sky77, Ljubljana,3.user posted image ,user posted image user posted image , NP 24.02.

12.08.
- NatašaC, 29, poročena, Litija-Treb/Ljubljana, 3.user posted image ,user posted image user posted image

13.08.      
- mateja30,user posted image user posted image
- Sinja, user posted image user posted image

- vvvv, user posted image , user posted image 30 let, neporočena, +5user posted image kg, NP 25.2 in 3.3
- aandrejka, 25 let, zunajzakon., 1. user posted image

14.08.
- ledenkaa,user posted image user posted image
- Anneda,31,poročena,Kamnik/Ljubljana,3.user posted image ,-2kg,user posted image user posted image
- Ina11, user posted image ,

15.08.
- tijica,user posted image user posted image
- arubba,user posted image user posted image
- tjaša79,user posted image user posted image

- Papi75, 2. user posted image , user posted image , user posted image
- Nimanorwen, 24 let, Grosuplje, 1. user posted image , poročena, user posted image , user posted image

16.08.  
 - kai1,30,poročena,okolica LJ.4.user posted image ,2.user posted image user posted image

17.08.
- Amoss,24,Poročena,Maribor,KG+1,5kg,2.user posted image ,user posted image user posted image
- lumpa6,user posted image user posted image

- Marčevka2010, 31 let, user posted image , user posted image
- Žabica22, 1. user posted image , user posted image , user posted image

18.08.
- hermy1, 44, zunajzakon., 5.user posted image ,3.user posted image
- Spela30, 30 let, okolica Celja, 1. user posted image , user posted image , user posted image

19.08.
20.08. 
- tasi84,25,zunajzakon.,Gorenjska/Radovljica,2.user posted image ,user posted image user posted image
- mali slonček,25,2.user posted image ,user posted image user posted image

21.08.
22.08. 
- cebelica2010, 2.user posted image ,user posted image user posted image
- irma78,31, zunajzakon.,Ljubljanaž/Lj.,2.user posted image ,user posted image user posted image ,19.01.

- Bacek, Gorenjska, 3. user posted image , user posted image , user posted image

23.08.
-CAT, Ljubljana,3.user posted image , user posted image ,user posted image poročena,
24.08.

- Kameljia, Ljubljana, user posted image , user posted image , NS 12.2.2010

25.08.
- BarbaraGS,2.user posted image ,user posted image user posted image
- žabica13, 31 let, LJ okolica/Goriška, zunajzakon., 1. user posted image , user posted image , NP 23.2.2010

26.08.
27.08.
- Anonimnauser posted image ,27,poročena,2. user posted image Ljubljana,user posted image user posted image NP: 27.1.
- miska08, 28, zunajzakon., 2.user posted image , Maribor 
- Ninci, 32, zaročenauser posted image , 3.user posted image , Lj, user posted image

28.08.
- liam.90, 1.user posted image ,
- Loly89, 20 let, 1. user posted image , Primorska, user posted image , NS 11.02.2010

29.08.
- LIDIJA_SANJA,2.user posted image ,user posted image user posted image
- LenaSmol, 27 let, Ig, 52 kg,  user posted image , user posted image , NS 17.2.2010

30.08.  
- Uršula83,26,3.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 23.02.
- novamami, 27, poročena, Kočevje, 80 kg user posted image  (tole je že nova), 1.user posted image , 1user posted image  user posted image , 17.2. pregled, NS 17.2.2010

31.08.

+zlatolaska+embo=2user posted image

SKUPAJ Avgustovskih     2010 =58

Druge si lahko uredite kasneje določene PDP-je in druge podatke...tako,da kliknete na CITIRAJ in enostavno uredite svoje podatke.

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
14.2.2010 20:47:14   
DanijelaNeli
Še tukaj Vas malo pozdravim...

Se še malo lovim po novem izgledu Ringaraje... Kakšna se Vam zdi?

Za nami je prelep sončen vikend... Na Primorskem je kot,da je že pomlad...čeprav še hladno.

V torek imamo spet pregled...komaj čakam!
Itak bo samo pregled,brez UZ...Srčka bo poslušal.
To pa itak poslušam vsak večer prek A.S.,in mi je še zmeraj fanj slišat kako se pikica premika sem ter tja.

(odgovor članu strelka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
14.2.2010 20:51:54   
Aisha86
kamelija, ma mislm, da sm bla nekje 10ga tedna (prov prvi pregled) ko mi je omenu pregrado...ma sej pomojm bi mi pol na drugem kej še reku, če bi blo kej resnega al pa vsaj dohtarca na NS.
Drgač pa je moj dragi 17.8. rojen, najin bejbi ima pa PDP 3.8.  Kukrkoli, mene bojo teli levčki pojedli (sem ribica)...pa velik pozornosti potrebujejo! user posted image

No, da se še pohvalim, da sem danes šla po dveh mescih prvič malo ven na sprehod! user posted image   In dragi me je pelov v Portorož na sladoled k si ga tko želim in o njem sanjam že cel mesec. Res prelep sončen dan, lepšga valentinovga si ne bi mogla želet. Lep preostanek valentinovga vam želim!!! user posted image

(odgovor članu strelka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
15.2.2010 8:35:06   
Tinky
Jutro,

jaz mam pa danes pregled, sicer šele ob 12:30, a grem že malo prej v Izolo, ker imam ene opravke, pa še s kolegico se dobiva, da greva na kafe.
Sasa36, ti imaš pa že ta teden ac, kajne? Imaš genetski posvet isti dan kot poseg? Midva morava na posvet v sredo, naslednji torek pa na ac, dvojna pot v LJ. Mi je taka muka, ker bova v sredo šla na hitrco, ker mož dela popoldne.

Se javim še kej zvečer.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
15.2.2010 9:13:29   
hermy1
Jutro,
uživaj na kavi in klepetu!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
15.2.2010 12:17:23   
sasa36
Tinky,jaz nimam nobenega genskega posveta.A je to nujno?ac pa imam v petek ja.Držim pesti za današnji tvoj pregled.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
15.2.2010 20:28:38   
kai1
Čer,

Se vam oglašam po dolgem času. Sin ima Bakterijsko plučnico že en teden. Sicer nič ne zgleda, da bi bil bolan,saj je naspidiran 100/uro. Čisto sem že zmatrana. Upam, da bo kmalu ok. Jutri imamo kontrolo.

Sicer pa punce, kako je kaj zvašimi kg? Jaz se do 12T nisem nič zredila, sedaj pa sploh ne morem kontrolirat več kilaže. Če bo šlo tako naprej bom imela na koncu + 20kg, kar pa za mojo višino (157cm) ni prav dobro. Že tako imam kakšno kg preveč.

Lep večer vam želim

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
15.2.2010 22:22:23   
žabica13
kai1 upam da sinko čimprej ozdravi, ti pa da se boš lahko malo spočila!

Kako ste ostale? Smo bolj redkobesedne te dni. Mene je to vreme prav nekam potlačilo, prav nobene energije nimam. Si samo želim da bi bilo čimprej konec te zime, da bi prišla pomlad in sonce! Ko se je že začela debata o kg, mene tudi zanima če ni nerodno vprašanje, koliko ste se zredile. Trenutno sem v 13 tednu in sem se pri višini 170 zredila že za cca. 3,5 kg, pravzaprav skoraj 4 kg. Glede na to, da je to večinoma od  pridobljeneega špehca se mi zdi da malo pretiravam. Prijateljica ki je pred par meseci rodila me je ko sem ji povedala da že pridno dobivam kilce gor vprašala: a že, jaz sem jih šele v petem mesecu user posted image  no saj glavno da bo z user posted image  vse ok, samo vseeno se ne bi rada razlezla ko slon.

Lepo se imejte vse!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
15.2.2010 22:29:32   
pika.ana
jaz sem pri 169 cm pridobila 2,5 kg. hmmm kaj pa vem, zlo se ne sekiram...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
16.2.2010 7:30:49   
hermy1
Dobro jutro!
Ja, res nismo preveč zgovorne tukaj. Saj to je po eni strani lahko tudi dobro, saj novice niso nujno vedno dobre. Jaz pridno čakam, da minejo moje težave in sem že rahlo nestrpna, ker imam katetriziranja že vrh glave. Do jutri naj bi bilo že dobro, pa še nič ne kaže user posted image  na izboljšanje.
Kilce pa zdej težko nadzorujem, ker se nikol ne ve, kolk je urina in kolk špehca, ampak na srečo ni zelo hudo. Se kar držim na kakšni +1do +2 največ. Čeprav imam zaloge toliko, da tudi če se do osemega meseca nič ne zredim, ne bo hujše škode user posted image !
Prav želim si spet en tak dan, kot je bila sobota,..krasna, sončna, se mi zdi, da sem se takoj počutila bolje. Danes bo moj dragi ves dan odsoten...še dobro, da sta moji študentki ves dan doma, da mi ni preveč dolgčas.
Imejte lep dan!

(odgovor članu pika.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
16.2.2010 8:02:46   
žabica 22
Jutro user posted image ,

Evo še jaz se vam mal oglasim, učeri sem domov dobila rezultate DHT in je 1:25000 pa še malo- nism si zapomnla ostale št. user posted image , ena skrb manj in še več uživanja user posted image .
Vidm da o kg govorite user posted image katastrofa me je učeri skoraj kap zadela ko sem na tehnici zagledala 55,8kg in sem danes zjutrej preverla še enkrat in na žalost ne laže.  Sem v 14 tednu in to pomeni da sem jih dobila že 3 kg gor in če bo šlo tako naprej jih bom na koncu imela +30kg. Visoka sem pa 165. user posted image
Listek kdaj začneš hodit na telovadbo za noseške? Se ti kar pridružimuser posted image
Kje se skrivate ostale srečke nosečke?
Kaj pa kej bušiji vaši se že kej vidijo? user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
16.2.2010 8:03:41   
novamami
Živijo punce!

Samo, da se vam malo javim. Ja hermy tudi jaz si želim še enega takega dne kot je bila sobota. Jaz sem se počutila super, pa na sprehod sva šla z mojim user posted image , skratka tako se nisem že lep čas počutila. Upam, da bo kmalu spet prišel ta dan, če pa ne, upam da se vsaj pomlad spomne malo prej letos prit med nas.

No jutri imam NS in sem že pošteno nestrpna, komaj čakam, da vidim našo user posted image . Držite pesti, da bo vse O.K.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......