|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
16.2.2010 8:05:39   
Amoss
Dobro jutro punce!
Mi smo si končno nabavili nov kabel za računalnik tako da se lahko javljam.user posted image
Sem vredu hvala bogu me je viroza zapustila.Jutri imam pregled in me zanima kako bom uredila, sedaj sem na bolniški in upam da grem v ponedeljek delat ker mi je že kar malo dolg časuser posted image
Nič kaj dosti ne pišete, upam da vse uredite vredu na NS in AC da bomo vsi veselo dočali avgust.Mene pa kar muči tale CR me je kr strah pravijo da je drugič bolj boleče kot prvič, mene pa je že prvič takoooo bolelouser posted image .
Drugače pa za Kg ne vem koliko sem na plusu, bom videla jutri ko imam pregled in se stehtam.Lepo bodite user posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
16.2.2010 8:11:08   
novamami
Ja še glede kg sem pozabila. Pri meni so se celo zmanjšali od prvega do drugega pregleda, kar pa je po mojem mnenju posledica tega, da sem se dejansko začela bolj normalno prehranjevat. Tako da jaz sem zaenkrat med +1 in +2, nekje vmes, kar se mi zdi da je čisto o.k.

Glede telovadbe se moram pa jaz še pozanimat, ali lahko grem na jogo ali ne, ker sem zadnjič imela eno manjšo krvavitev. Povejte kakšne so kaj vaše izkušnje s tem. Meni in mojemu user posted image je G celo rekla, naj bova vzdržna ene 3 tedne.

Buši je pa tako, da jaz že vem, da se je malo izbočil, pa trd je postal, koliko pa ga ostali opazijo pa ne vem, sestra ga kar opazi, vendar je ona še lani svojega opazovala in ima tako bolj izostrene okece za te zadeve. user posted image

Lepo se imejte, pa se tipkamo

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
16.2.2010 8:49:23   
vvvv
Dobro jutro!

Tudi jaz se vam ponovno javljam. Glede kilogramov vam lahko rečem, da sem kar v prednosti pred vsemi katere ste napisale svoje teže. Prav občudujem vas tiste, ki ste se zredile za 1 ali 2 kg, bi bla prov vesela, če bi katera napisala kako se prehranjujete, da se malo zgleduje po vas, ker bo to polomija. No takole je, moja višina je 163 cm, sem v 15 tednu, kg pa verjele ali ne +6. Zato res prosim, če mi katera odgovori kako se prehranjujete. Res pa je, da sem pred nosečnostjo namenoma shujšala za 8kg. Mogoče ima to kaj veze s kg, da jih zdaj pridno pridobivam nazaj. Glede trebuščka se mi pa prav lepo že pozna.

Hvala za kakšen odgovor!
Lep dan vsem

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
16.2.2010 9:00:34   
Tinky
Dobro jutro,

včeraj mi je G na pregledu potrdila pupo user posted image , tko da bomo imeli en lep parčekuser posted image user posted image
Moje kile pa katastrofa, zredila sem se za 4, pri 168 cm imam zdej 59 kg. Itak mi je šlo vse v rit in boke, pa obložila sem si malo trebušček.
Drugače se mi buš že malo pozna.

Danes greva s Teom na plavanje, sem ga vpisala na plavalni tečaj za malčke, predvsem zaradi družbe in, ker obožuje vodo. Bomo vidli kako bo. Bi pa tudi sama šla na telovadbo za nosečke, a je ob taki uri, da mi ne znese. Škoda .

Saša, mogoče boš posvet imela isti dan kot ac.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu vvvv)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
16.2.2010 9:08:44   
lumpa6
jutro

jaz se še nisem zredila, no ja mogoče pol kilceuser posted image , sicer pa imam že od prej preveč kilogramou tako da se itak ne smem nič zredit, pa še sladkor imamuser posted image user posted image tko da se ne smem zrediti nič, me itak moja g krega če samo pomislim na hranouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vvvv)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
16.2.2010 9:10:14   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Dobro jutro,

včeraj mi je G na pregledu potrdila pupo user posted image , tko da bomo imeli en lep parčekuser posted image user posted image
Moje kile pa katastrofa, zredila sem se za 4, pri 168 cm imam zdej 59 kg. Itak mi je šlo vse v rit in boke, pa obložila sem si malo trebušček.
Drugače se mi buš že malo pozna.

Danes greva s Teom na plavanje, sem ga vpisala na plavalni tečaj za malčke, predvsem zaradi družbe in, ker obožuje vodo. Bomo vidli kako bo. Bi pa tudi sama šla na telovadbo za nosečke, a je ob taki uri, da mi ne znese. Škoda .

Saša, mogoče boš posvet imela isti dan kot ac.

o a že za spol si zvedela, lepouser posted image user posted image user posted image jaz bi tut

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
16.2.2010 9:17:16   
novamami
Pozdravljena vvvv!

Pri meni je bilo tako, da sem si decembra (ko še nisem vedela, da sem nosečka) kar precej dala duška in sem si privoščila vse sorte, od hrane pa seveda do kuhančka v katerem vemo, da je sam sladkor. Aja še to, moje velikost je 165 cm in sem imela pred nosečnostjo 79 kg. No, tisti december se je seveda poznal, in ko sem bila na prvem pregledu je tehtnica pokazala 83 kg, na moj veliki šok. Ampak dobro, sem si mislila, nekatere nosečke se že v začetku precej zredijo, pa se kasneje ne. No in ko je bila moja nosečnost uradno potrjena, sem začela spet jest zdravo, kot sem že prakticirala leta prej. No vse skupaj je pripeljalo do -3 kg na drugem pregledu.

Gre pa takole: zjutraj si privoščim zajtrk - kosmiči, čokolino, kruhek s kakšnim sirčkom ali tuninim namazom (seveda, ko pridem v službo ob 8h), potem imam ob ene 10:30 do 11h malico (kakšno sadje ipd.). No potem sem okrog 13h spet lačna in si privoščim še kakšno malico (zopet sadje ipd.), potem pa ob ene 17h kosilo. Zvečer pa zelo redko kaj jem, mi niti ne paše, če pa mi zapaše, si pa privoščim in tudi ob 20h kaj pojem.

Upam, da sem ti kaj pomagala. Drugače se pa čisto nič ne sekiraj glede kg, ker nima smisla, v nosečnosti se ženska pač zredi. Sicer je pa baje čisto normalno, da se ženska zredi približno 1-2 kg na mesec.

Tinky tebi pa čestitke za pupo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu vvvv)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
16.2.2010 9:24:45   
sasa36
Tinky a je posvet obvezen oziroma je v kompletu z AC-ker meni tega ni nihče omenil.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
16.2.2010 9:38:45   
listek1
jutro punce user posted image

se vam spet malo javljam, sem vas malo zanemarila, se opravičujem, ampak smo imeli doma celo štalo. Ko je David praznoval svoj 2. rojstni dan (7.2.), nama je že zjutraj zakuhal na 40 vročine. Tako, da sva ga potem na ponedeljek peljala v dežurno in je imel virusno angino. Seveda posledično tudi spali nismo kaj veliko, ker ga je vse bolelo noter po ustih. Sva bila doma do včeraj. NO, moj dragi pa je imel pljučnico. Tako, da sem bila soraj za vse sama. Sem bila tako zmatrana, da nisem imela energije še za pisat. Tako, da upam, da mi je oproščeno, da se nisem nič javila.

Za nazaj vas nisem nič brala, samo zadnji 2 strani sem na hitro preletela. Upam, da ste vse ok in da uživate v nosečnosti. Vsem, ki ste imel NS upam, da ste dobro opravile.

Sem pa vidla govora o KG, no jest sem do sedaj pridelala 3 kg, sem pa v 15 tednu. sem pa še vedno skoz lačna user posted image

Amoss - zakaj te je tako strah CR? Sej mene tud čaka user posted image  

Žabica - jest sem ravno včeraj začela hodit na aerobiko, je blo fajn. Me pa dones mal špika spodej, pa upam, da mine in da ni nič hujšega.

aja, pa še za naš seznamček, pregled imam pa naslednji teden 25.2. Komaj čakam user posted image  Pridne bodte

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
16.2.2010 9:47:11   
hermy1
Novamami, jasno, da bo jutri vse ok! Boš videla, kako boš srečna, ko boš videla user posted image  kako se prekupicava v bušiju. Ki se mimogrede meni malo že vidi. Ko imam poln mehur, sem pa sploh že prava user posted image .
Jaz čakam, da te težave minejo, da grem potem na kakšno telovadbo, bolj imam v mislih kakšno jogo ali še rajši pilates.  SPisek možnih je že narejen, le še zeleno luč potrebujem.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
16.2.2010 10:19:02   
Tinky
Saša, posvet je v kompletu z ac in je namenjen temu, da te seznanijo s posegom in morebitnimi posledicami. Po navadi ga delajo isti dan kot ac, če greš na napotnico.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
16.2.2010 12:14:34   
sasa36
Hvala Tinky-to še "preživiva",potem pa uživava na polno.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
16.2.2010 12:27:33   
vvvv
novamami, hvala za dober nasvet, probala se bom čim bolj tega držat, kar si napisala. Za jutri pa držim pesti zate in tvojo user posted image  itak pa bo vse ok boš vidla.
SREČNOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
16.2.2010 12:33:07   
Tinky
Amoss tebe je strah CR, mene pa poroda. Prvič sem skoraj umrla od bolečine, pa je vse skupaj trajalo "samo" 4 ure, proti koncu sem moža prosila naj odpre okno, da se vržem iz 2. štuka.
Pa še epizotomijo so mi nardili, tko da sem imela full notranjih in zunanjih šivov, ki so me boleli še tri tedne po porodu. Pravijo, da gre v drugo hitreje in, da je manj boleče. Se s tem tudi tolažim user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
16.2.2010 12:34:51   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: sasa36

Hvala Tinky-to še "preživiva",potem pa uživava na polno.

ja, še malček, še malček user posted image user posted image

aja, žabica za seznamček, naslednji pregled imam 15.3

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
16.2.2010 12:48:30   
kamelija
Jaz sem v 14 tednu in sem že pridelala dobre 4 kile. Po moje je to tudi zato, ker je zima in nam bolj paše jest, pa še gibamo se manj zaradi vremena.
Saj pozimi se ponavadi tud tko zredimo kako kilco potem pa marca že sprobavamo najrazličnejše dieteuser posted image . No imam pa tudi jaz zimo že na vrhu glave, vendar punce še dobr mesec in bo vse drugače!

Včeraj sem pa kupila dvoje nosečniške hlače v H&M, ene za job in ene športne tako, da nam bo zdaj malo bolj udobno! Majčke pa se da kombinirat s kakšnimi širšimi modeli in v končni fazi sploh ne rabiš ogromno zapravit.

Veste kaj sem slišala, da je zelo dobra hrana za nosečnice? Krvavice! Verjetno se bo kateri obrnil želodec, tiste pa ki jih imate rade, si jih le privoščite!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
16.2.2010 13:15:11   
spacebaby
Zdaj se pa še jaz malo oglasim.
Tudi moj trebušček se že kar lepo vidi, čeprav mislim, da v veliki meri pripomoreta počasna prebava in vedno poln mehur. Je pa vsak dan bolj trd in očiten. Glede kg se pa sploh nič ne sekiram, zredila sem se kakšen kilogramček, jem pa kar naprej. Apetit je prav strašanski. user posted image

Ali vas še vedno muči utrujenost? Mene že dva meseca sedaj in sploh ne mine. Nikakor se ne odpočijem, pa dovolj spim. Tudi po parih urah službe sem popolnoma sesuta, pa delam v pisarni.
Da sploh ne omenjam bolečin v križu user posted image  
To je sigurno zato, ker sem tako dobro prišla skozi z ostalimi tegobami, kot so slabosti ipd.

Oh ja, upam na boljše čase.

Upam, da imate kaj sončka, v Kranju je tako luštno, škoda da ga lahko gledam le skozi okno službe!

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
16.2.2010 13:51:16   
DanijelaNeli
Pozdravljene souser posted image !
Se še tuki na hitro javim... Dopoldne sem imela pregled.Vse kot se šika.Pikica raste,kilogramčki so šli v celi nosečnosti +1.5 kg,vodo imam tudi OK.
Morfologijo pa imam 9.marca.

Ginekolog mi je napisal bolniško za v naprej...Kar do konca nosečnosti.Mi je rekel naj se spočijem,da bom šla spočita rodit.user posted image  Je bil ful dobre volje... Sva imela debato o Dr.Strahovi..je ni mogel prehvalit.Sva govorila o neki kongresih kjer sta bla skupaj,pa o njeni literaturi...

Šla sem pogledat v Ajatutajo k Samanti.Tinky...ti jo verjetno poznaš,ne?
Kolekcijo ima še zimsko,tako je rekla,da mi bo sporočila ko bo imela poletne stvari in popuste.
Ima kar nekaj vozičkov za prodat in tistih ležalničkov...in je res vse ful lepo ohranjeno,se kar splača kupit.Vse je kot novo.

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
16.2.2010 16:53:49   
žabica13
O punce pozdrav, kako ste?

Pri nas je danes posijal prekrasen sonček in ker sem sobotnega zaradi dela zamudila, tega danes nikakor nisem smela izpustit. Sva šle prej s prijateljico za več kot uro in pol hodit, vmes je tudi en vzpon pa klanec in sem bila prav crknjena. Ampak je po drugi strani tako pasalo dobit v pluča svež zrak in čutit sončne žarke.

No, glede kilogramov vidim da nisem edina ki si je pridelala že zalogice. Sicer pa, je zima in že tako ali tako bolj paše jest. In glavno da bodo user posted image  dobili vse kar rabijo in bodo pridno rastli. Po novem si naredim zjutraj okvirni plan kaj bom danes jedla, ker v štartu nosečnosti sem jedla ko sem bila lačna, lačna pa sem bila non stop user posted image . Zjutraj obvezno začnem s sokom sveže iztisnjene pomaranče. Kruhu z medom ali marmeladi se ne morem odrečt, le maslo sem zdaj (prej kje pa!) zamenjala z manjkalorično margarino. Pa za vmesne obroke da jem sadje ali jogurte, ne karkoli. Opazila sem da mi noro paše goveja juha, kar mi prej nikoli ni user posted image . Se pa trudim na dan pojest čimveč različnega sadja, predvsem mi zelo pašejo kiviji! Zvečer pa tudi, prej, preden sem zagnala alarm zaradi kopičenja kg sem jedla tudi ob 21 če sem bila lačna. Zdaj probam povečerjat najkasneje do 19, in potem magari samo še en jabolček. Upam, da bo kaj pomagalo.

Aja, a ste kaj za pusta? Oz. tiste ki ste mamice ste verjetno našemile otročke.

DanijelaNeli super za pregled in sem vesela da si dobila bolniško! Pri sebi tudi vidim da  zelo težko kadar delam dolgo stojim in hodim naokrog.

Tinky čestitke za pupiko!

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
16.2.2010 20:10:54   
Tinky
DanijelaNeli, ja poznam Ajatutajo, sem si v prvi user posted image kupila nosečniške hlače, pa Teotu oblekico za iz porodnišnice. Glede rabljene opreme je pa super, ker ima vse res zelo dobro ohranjeno, tako da se verjetno splača.

Tko, midva se pripravljava na ponovno skakanje po Lj, ob 9. imava genetski posvet, potem greva še malo pohajat, tko da bova doma, ko Teo odspi svoj popoldanski spanec.
Iskreno povedano, se mi pa sploh ne da it v LJ.

Se tipkamo kej jutri zvečer.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
16.2.2010 21:22:28   
DanijelaNeli
Tinky...Sem jo danes prav vprašala in mi je sama rekla,da ne sprejema za prodajo vozičkov in ostale šare,starejše od štirih let.Jaz sem pri njej kupila prejšnji voziček,in oblačila za prvo pikico+kompletek za iz porodnišnice.

Smo se mal menle kaj mi bo prišlo v poštev od prej,in kaj si lahko vzamem,...da ne neki pretiravaš z oblačili.
Pri njej bom vzela kompletek za iz porodnišnice,dekico za voziček,in še par poletnih kompletkov,ker dobi ful lepe.Take pastelne barve...marelične,limeta,turkizne,menta zelena.Glede na to,da ne bom vedela spola do rojstva..bom kar oranžno in turkizno vzela.Ker mi je ful lepa,najlepša oranžna barva.

A bomo še počakali na nov H&M v Kopru,pa C&A pa Kik pride tudi v Koper(nova SuperNova)...

Grem jaz zaspat na kavč...pred TV.
Danes mi je blo preveč vsega...v soboto pa nas še čaka praznovanje za ta malo.user posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
17.2.2010 8:20:41   
novamami
Dobro jutro user posted image !

Jaz sem že malo na trnih zaradi NS danes. user posted image
Ali mogoče katera ve kateri dr. v Ljubljanski porodnišnici opravlja pregled in ali je pregled zunanji ali vaginalni? Bom zelo hvaležna za vse info.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
17.2.2010 8:45:27   
hermy1
Novamami, jasno, da si na trnih. Saj smo bile vse! Žal ne vem, kdo to dela v Lj. porodnišnici, se pa dela preko trebuščka. Vse bo ok, boš videla,...potem pa od tam odfrčiš vsaj dva metra nad tlemi!

Lp,
Hermy 

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
17.2.2010 8:46:11   
žabica 22
Jutro user posted image ,
novamami za dr. ne vem kateri dela v P. je pa pregled zunanji. Ne sekeri se ker bo vse ok in ko boš vidla svojo pikico boš prou pomerjena. Držim pesti zate. user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
17.2.2010 8:51:53   
vvvv
DOBRO JUTROuser posted image
Novamami ne sekiraj se, ker bo vse ok, boš vidla. To, da si pa na trnih je pa čist normalno. Komaj čakam, da nam sporočiš lepe rezultate.
Še malo pa boš videla svojo pikicouser posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......