|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
10.2.2010 21:26:22   
žabica13

user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (bivanja,poroda ),KG+/-,nosečnost, SPOL, NASLEDNJI PREGLED

01.08.
- Spacebaby, 29, poročena, Tržič, 1.user posted image , user posted image user posted image
- Tinky,32,Poročena,Koper/Izola,2.user posted image , user posted image user posted image
- miska333,1.user posted image

02.08.
- DanijelaNeli,26,zunajzakonski,Obala/Postojna,KG 0+,2.user posted image user posted image
- Zoya27,poročena,ok.Celje/Celje,2.user posted image ,user posted image user posted image
- kajsica

- anonimna

03.08.
- BarbiG,user posted image user posted image user posted image user posted image
- Szk,user posted image user posted image
- Biba77,user posted image user posted image

- Aisha86, 23 let, KP - Kras/Postojna, 1. user posted image , user posted image  user posted image

04.08. 

05.08.  
- Pikicabuka,user posted image user posted image
- saša36,user posted image user posted image

06.08.
07.08.
08.08.  

- Listek,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 26.1.,NP 21.1.

09.08.
- cebelica81,poročena,1.user posted image ,user posted image user posted image
- anchy82,27,poročena,+1kg,2.user posted image ,user posted image user posted image

10.08.  
- pika.ana,user posted image user posted image
- danana,user posted image user posted image user posted image user posted image
- Nefretiti,user posted image user posted image

- ooooo, 22,  1user posted image ,user posted image  user posted image ,

11.08. 
- jeny,user posted image user posted image
- mayci, poročena,2.user posted image ,user posted image user posted image ,
- sky77, Ljubljana,3.user posted image ,user posted image user posted image , NP 24.02.

12.08.
- NatašaC, 29, poročena, Litija-Treb/Ljubljana, 3.user posted image ,user posted image user posted image

13.08.      
- mateja30,user posted image user posted image
- Sinja, user posted image user posted image

- vvvv, user posted image , user posted image 30 let, neporočena, +5user posted image kg, NP 25.2 in 3.3
- aandrejka, 25 let, zunajzakon., 1. user posted image

14.08.
- ledenkaa,user posted image user posted image
- Anneda,31,poročena,Kamnik/Ljubljana,3.user posted image ,-2kg,user posted image user posted image
- Ina11, user posted image ,

15.08.
- tijica,user posted image user posted image
- arubba,user posted image user posted image
- tjaša79,user posted image user posted image

- Papi75, 2. user posted image , user posted image , user posted image
- Nimanorwen, 24 let, Grosuplje, 1. user posted image , poročena, user posted image , user posted image

16.08.  
 - kai1,30,poročena,okolica LJ.4.user posted image ,2.user posted image user posted image

17.08.
- Amoss,24,Poročena,Maribor,KG+1,5kg,2.user posted image ,user posted image user posted image
- lumpa6,user posted image user posted image

- Marčevka2010, 31 let, user posted image , user posted image
- Žabica22, 1. user posted image , user posted image , user posted image

18.08.
- hermy1, 44, zunajzakon., 5.user posted image ,3.user posted image
- Spela30, 30 let, okolica Celja, 1. user posted image , user posted image , user posted image

19.08.
20.08. 
- tasi84,25,zunajzakon.,Gorenjska/Radovljica,2.user posted image ,user posted image user posted image
- mali slonček,25,2.user posted image ,user posted image user posted image

21.08.
22.08. 
- cebelica2010, 2.user posted image ,user posted image user posted image
- irma78,31, zunajzakon.,Ljubljanaž/Lj.,2.user posted image ,user posted image user posted image ,19.01.

- Bacek, Gorenjska, 3. user posted image , user posted image , user posted image

23.08.
24.08.

- Kameljia, Ljubljana, user posted image , user posted image , NS 12.2.2010

25.08.
- BarbaraGS,2.user posted image ,user posted image user posted image
- žabica13, 31 let, LJ okolica/Goriška, zunajzakon., 1. user posted image , user posted image , NP 23.2.2010

26.08.
27.08.
- Anonimnauser posted image ,27,poročena,2. user posted image Ljubljana,user posted image user posted image NP: 27.1.
- miska08, 28, zunajzakon., 2.user posted image , Maribor 
- Ninci, 32, zaročenauser posted image , 3.user posted image , Lj, user posted image

28.08.
- liam.90, 1.user posted image ,
- Loly89, 20 let, 1. user posted image , Primorska, user posted image , NS 11.02.2010

29.08.
- LIDIJA_SANJA,2.user posted image ,user posted image user posted image
- LenaSmol, 27 let, Ig, 52 kg,  user posted image , user posted image , NS 17.2.2010

30.08.  
- Uršula83,26,3.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 23.02.
- novamami, 27, poročena, Kočevje, 80 kg user posted image  (tole je že nova), 1.user posted image , 1user posted image  user posted image , 17.2. pregled, NS 17.2.2010

31.08.

+zlatolaska+embo=2user posted image

SKUPAJ Avgustovskih     2010 =58

Druge si lahko uredite kasneje določene PDP-je in druge podatke...tako,da kliknete na CITIRAJ in enostavno uredite svoje podatke.

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
10.2.2010 21:32:22   
žabica13

user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (bivanja,poroda ),KG+/-,nosečnost, SPOL, NASLEDNJI PREGLED

01.08.
- Spacebaby, 29, poročena, Tržič, 1.user posted image , user posted image user posted image
- Tinky,32,Poročena,Koper/Izola,2.user posted image , user posted image user posted image
- miska333,1.user posted image

02.08.
- DanijelaNeli,26,zunajzakonski,Obala/Postojna,KG 0+,2.user posted image user posted image
- Zoya27,poročena,ok.Celje/Celje,2.user posted image ,user posted image user posted image
- kajsica

- anonimna

03.08.
- BarbiG,user posted image user posted image user posted image user posted image
- Szk,user posted image user posted image
- Biba77,user posted image user posted image

- Aisha86, 23 let, KP - Kras/Postojna, 1. user posted image , user posted image  user posted image

04.08. 

05.08.  
- Pikicabuka,user posted image user posted image
- saša36,user posted image user posted image

06.08.
07.08.
08.08.  

- Listek,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 26.1.,NP 21.1.

09.08.
- cebelica81,poročena,1.user posted image ,user posted image user posted image
- anchy82,27,poročena,+1kg,2.user posted image ,user posted image user posted image

10.08.  
- pika.ana,user posted image user posted image
- danana,user posted image user posted image user posted image user posted image
- Nefretiti,user posted image user posted image

- ooooo, 22,  1user posted image ,user posted image  user posted image ,

11.08. 
- jeny,user posted image user posted image
- mayci, poročena,2.user posted image ,user posted image user posted image ,
- sky77, Ljubljana,3.user posted image ,user posted image user posted image , NP 24.02.

12.08.
- NatašaC, 29, poročena, Litija-Treb/Ljubljana, 3.user posted image ,user posted image user posted image

13.08.      
- mateja30,user posted image user posted image
- Sinja, user posted image user posted image

- vvvv, user posted image , user posted image 30 let, neporočena, +5user posted image kg, NP 25.2 in 3.3
- aandrejka, 25 let, zunajzakon., 1. user posted image

14.08.
- ledenkaa,user posted image user posted image
- Anneda,31,poročena,Kamnik/Ljubljana,3.user posted image ,-2kg,user posted image user posted image
- Ina11, user posted image ,

15.08.
- tijica,user posted image user posted image
- arubba,user posted image user posted image
- tjaša79,user posted image user posted image

- Papi75, 2. user posted image , user posted image , user posted image
- Nimanorwen, 24 let, Grosuplje, 1. user posted image , poročena, user posted image , user posted image

16.08.  
 - kai1,30,poročena,okolica LJ.4.user posted image ,2.user posted image user posted image

17.08.
- Amoss,24,Poročena,Maribor,KG+1,5kg,2.user posted image ,user posted image user posted image
- lumpa6,user posted image user posted image

- Marčevka2010, 31 let, user posted image , user posted image
- Žabica22, 1. user posted image , user posted image , user posted image

18.08.
- hermy1, 44, zunajzakon., 5.user posted image ,3.user posted image
- Spela30, 30 let, okolica Celja, 1. user posted image , user posted image , user posted image

19.08.
20.08. 
- tasi84,25,zunajzakon.,Gorenjska/Radovljica,2.user posted image ,user posted image user posted image
- mali slonček,25,2.user posted image ,user posted image user posted image

21.08.
22.08. 
- cebelica2010, 2.user posted image ,user posted image user posted image
- irma78,31, zunajzakon.,Ljubljanaž/Lj.,2.user posted image ,user posted image user posted image ,19.01.

- Bacek, Gorenjska, 3. user posted image , user posted image , user posted image

23.08.
24.08.

- Kameljia, Ljubljana, user posted image , user posted image , NS 12.2.2010

25.08.
- BarbaraGS,2.user posted image ,user posted image user posted image
- žabica13, 31 let, LJ okolica/Goriška, zunajzakon., 1. user posted image , user posted image , NP 23.2.2010

26.08.
27.08.
- Anonimnauser posted image ,27,poročena,2. user posted image Ljubljana,user posted image user posted image NP: 27.1.
- miska08, 28, zunajzakon., 2.user posted image , Maribor 
- Ninci, 32, zaročenauser posted image , 3.user posted image , Lj, user posted image

28.08.
- liam.90, 1.user posted image ,
- Loly89, 20 let, 1. user posted image , Primorska, user posted image , NS 11.02.2010

29.08.
- LIDIJA_SANJA,2.user posted image ,user posted image user posted image
- LenaSmol, 27 let, Ig, 52 kg,  user posted image , user posted image , NS 17.2.2010

30.08.  
- Uršula83,26,3.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 23.02.
- novamami, 27, poročena, Kočevje, 80 kg user posted image  (tole je že nova), 1.user posted image , 1user posted image  user posted image , 17.2. pregled, NS 17.2.2010

31.08.

+zlatolaska+embo=2user posted image

SKUPAJ Avgustovskih     2010 =58

Druge si lahko uredite kasneje določene PDP-je in druge podatke...tako,da kliknete na CITIRAJ in enostavno uredite svoje podatke.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
10.2.2010 21:33:10   
žabica13
Tako seznamček popravljen, malo sem datume skupaj stisnila, da ni takoooooooooooooooo raztegnjen

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
10.2.2010 22:15:22   
DanijelaNeli
Pridna ŽABICAuser posted image user posted image user posted image
Sej je težko prebirat po postih za nazaj,nove podatke in drugo.
Zato,se lahko zmenimo,da se tiste spremembe,ki jih hoče srečka nosečka postavit na seznam naj napiše z rdečo barvo.Tako bo lažje,ne? ...moj predlog.

Drugače kako ste? user posted image Za nuhalno,Lumpa in vse druge!
Jaz komaj čakam,torek ko imam pregled.Sej verjetno mi UZ ne bo delal.Verjetno samo srčka poslušal.Itak še boljše,da ne vznemirja pikico s tem UZ.Ker mislim,da zdaj jim ne prijajo teli pogosti ultrazvoki.

Jaz sem danes tako-tako.Ful neki utrujena...ah to vreme je krivo.Spet imamo na Primorskem sneg...tako,da se le po vasi sprehodim in nikamor ne grem.Tudi Neli ne mislim v takem vremenu vozit v vrtec.Mi je škoda jo sploh nosit ven v takem mrazu.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
10.2.2010 22:25:28   
cat
Pozdravljene,

no jaz sem tudi user posted image 3.! Rok pa imam 23.08.2010, čeprav naj bi bil moj user posted image kr mal večji in bo verjetno prej, tko kot je bila verjetno tudi ovulacija[=smiley1.gif]! NS je za mano (rezultat je za moja leta kr uredu 1:2500) pa sem še vseeno dala kri za DHT, tako da čakam izvide nekje na žačetku drugega tedna.
Sem pa iz Lj. in sem prav srečna, ker so se tudi slabosti končale, pa vsak dan hodim v službo, tko da sem šele zdele zvečer, k sem se usedla in sta ta mala dva zaspala, ugotovila, da se mi že dela trebušček. Pa pri drugih, a se vam že kaj pozna?
lep večer še naprej

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
11.2.2010 0:20:21   
ooooo
ah...meni se trebušček prav nič še ne pozna... upajmo da bo hmalu user posted image

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
11.2.2010 7:30:34   
hermy1
Za menoj je pa prav hud teden,...danes se prvič počutim malo bolje.
Se je pa začelo hudo že v četrtek zvečer z našim kužom, ki je imel velike težave z dihanjem in smo v petek ponoči mislili, da bo kar izdihnil. Ker je star, ima težave z srcem in je kar padel na tla, kot, da ima epi napad, potem je pa celo noč komaj dihal in še dvakrat imel epi napad. Tako smo bili v petek zjutraj pri zdravniku zanj, na srečo so ga kar hitro rešili in že proti večeru je bil na srečo boljši. No, moje trpljenje pa se je začelo v soboto popoldan, ko sem kar naenkrat imela grozne težave z uriniranjem. Večkrat sem že imela težave z vnetji mehurja in verjela sem, da sem ga spet fasala. Posebno še, ker sem že v sredo na NS imela zaradi tega težave in je bila dr. kar malo jezna name, češ, saj so mi rekli, da moram imet prazen trebuh. Ker je bila sobota, sva šla na urgenco...tam so mi takoj "verjeli", urina mi niti ni bilo treba dati, le dobila sem antibiotike in čakala, da bo čez nekaj ur dobro. Ja, pa ni bilo tako. Vso noč sem lulala po kapljicah, na pet minut, bolečine grozne, kot nek krč...zdržala do desetih dopoldan, ko sem spet prepričala mojega dragega, da me je peljal na urgenco, kjer spet čakanje, po petih minutah me odpuste,...da se nič ne da narediti, da moram čakati, da antibiotiki primejo. Še ena grozna noč, grozen dan...dokler mi okoli petih popoldan malo ne odleže (vsaj lulat lahko grem malo lažje). Vendar to še ni konec....ob desetih zvečer stara zgodba in tako vso noč...proti jutri si želim, da me nekdo kar poči, ker bo to sigurno bolj usmiljeno. Zjutraj ugotavljam, kam še it po pomoč...moja osebna dela popoldan...končno se spomnim moje ginekologinje in ob 11.30 me sprejme, napiše napotnico za bolnico in spet na urgenco, da bi me sprejeli v bolnico. Na srečo pred tem pri moji G vidim našo pikico, ki na varnem počiva, vsa nemirna, vendar videti dobro. Me pa na smrt prestraši moja G, ki reče, da taka vnetja pa za bebico niso najboljša, da se lahko tudi slabo konča zanjo. SI mislite moje občutke ob tem?! Pridem na urgenco...in kdo je dežuren...kar zjočem se,....žena ob mojega direktorja. Saj po eni strani sem vesela, ker jo osebno poznam in sem ji vedno zaupala, po drugi pa me je groza (ker nisem prepričana, da direktor ne bo natančno obveščen o vsem mojem dogajanju). Je pa bila zares profesionalna, moram reči krasna zdravnica...najboljše pa je bilo tisto, kar je povedala, od kod vse moje težave. Od 12-14 tedna se maternica tako čudno obrne nazaj, da zapre izhod sečnici, kar pomeni, da pride do zastoja urina v mehurju...kar se mi je učinkovito zgodilo...saj me je katetrizirala in imela sem več kot liter urina v mehurju. Po tem mi je takoj odleglo in sem po tistem dve uri končno v miru spala. Seveda imam še grozne bolečine od prejšnjih dni, vendar ni primerjave, zdaj vsaj živim. Naj bi se mi to še lahko zgodilo, vendar razen, da je zame zelo neprijetno, za user posted image ni škodljivo (sem spet videla našo pikico, celo dvakrat). Naj grem k nekomu, ki me bo katetriziral  in to je to, naj bi pa čez teden dni minilo. Če je user posted image prejšnji teden ležal v buhiju kot car, je bil tokrat ves nemiren, razdražljiv,...no jaz ga čisto razumem! Upam, da se bo sedaj končno lahko spočil...saj nisva že od sobote nič spala.  Tako sedaj komaj čakam, da mine še ta teden (verjamem, da bo kakšen dan manj treba čakat, ker se je tudi začelo kakšen dan prej) in da si mogoče potem le oddahnem in začnem uživat.Malo me je strah, če se bom znala sama katetrizirat user posted image , ker danes naj bi se kar sama. Včeraj me je še sestra, spet več kot liter, ker je bilo to že skoraj ob sedmih, sem potem po dolgem, dolgem času spala vso noč user posted image !!! Sploh se ne spomnim, kdaj je bilo to zadnjič. Tako, da meni se od sobote dalje trebušček konkretno pozna, posebno, ko imam v njem polno urina user posted image !  Se je včeraj sestra hecala, kaj ji bodo ljudje zunaj rekli, kaj je počela z menoj, ker sem notri šla s trebuškom, ven pa prišla s pol manjšim user posted image ! No, želim vsem user posted image čim manj komplikacij in čim več uživanja...jaz pridno čakam, da bo to končno mimo. Mi je bilo prej prelepo, ker nisem imela nobenih slabosti, zdaj pa plačujem svoj davekuser posted image . Lp,Hermy1

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
11.2.2010 8:51:55   
Amoss
Joj hermy to so pa grozne bolečine user posted image , še dobro da ste uredili.
Meni je tudi bilo včeraj tako hudo, sem fasala od tamale neko virozo, sem cel dan bruhala in imela drisko, je hvala bogu prišla tašča in mi vse uredila in tamalo popazila, sem parkrat mislila da bom izgubila zavest, ker niti hodit nisem mogla, takoj ko sem se vstala se mi je zmeglilo in sem dobila mehke noge, potem sem dobila še vročino in sem tudi mislila da bi bilo bolše da umrem tako kot hermy.Danes je hvala bogu bolše, imam jutri UZ da vidim če je vse ok z user posted image , ker me je prav strah po včerajšnjem dnevu, sem najprej mislila da nebom šla, ker sem imela v torek NS ampak bom kr šla da se malo pomirimuser posted image
Lepo bodite in pazite na svoje pikece v user posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
11.2.2010 9:00:11   
hermy1
Amoss, samo, da ti je danes bolje! 

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
11.2.2010 9:22:53   
nimanorwen
hvala žabica13! prou lepo je brat tele seznamčke ej user posted image
boga, boga hermy1 jooj si sploh ne predstavlam...vnet mehur že itak sam po seb ful boli, kaj šele da si noseča in maš še take komplikacije...upam, da boš zdej ok! in da je tut user posted image ok! amoss, ti pa tut, ajat in čajčkat. revčke, ene pa res nimate srečeuser posted image mene vse, kar me matra je kronična utrujenost, prespala sm dec in jan, šele zdej je mou bul (pa še to morm obvezno čez dan ležat za ene 3 urce), tk da na srečo ni blu kej hujžga. počivejte in lp

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
11.2.2010 9:24:40   
žabica13
hermy1 in amoss božice, kaj sta prestajale! Upam, da se obema zdaj začne izboljševat, da se bosta počutili človeško in normalno in se normalno naspale, spočile. Hermy1 ampak so pa tej dohtarji včasih pa prrav za skregat - koliko muk bi ti prišparali če bi tvoje težave jemali bolj resno! Čuvajta pikici!

Jaz sem malo bolj slabo spala danes, me žuli od včeraj ko sem bila pri dr. Strahovi zakaj mi ni želela povedat rezultata nuhalne. Kakšne izkušnje imate, ali vam povejo že po izmerjeni nuhalni, ali počakajo na izvid dvojnega hormonskega testa? Se bojim da je bil rezultat slab pa me ni želela po nepotrebnem vnaprej vznemirjat in je želela da vidi še izvid hormonskega testa. Sem kar živčna kdaj bo poklicala, rekla je do jutri popoldne.

Kako pa je s snegom pri vas? Pri nas ga je nasulo, da ni res! Kužeka sploh nimam več kam vozit na sprehod, vse potke kjer ponavadi hodiva so zasnežene, ob cesti skoraj metrski kup snega od pluga, komaj čakam na pomlad!!

Moram kaj delat, bodite pridne!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
11.2.2010 9:44:06   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

Hermy1 ampak so pa tej dohtarji včasih pa prrav za skregat - koliko muk bi ti prišparali če bi tvoje težave jemali bolj resno! Čuvajta pikici!

Saj moji G je bilo prav hudo, da ni ugotovila sama, ampak ona me je vsaj poslala na pravi naslov. Tisti na urgenci so me pa res jemali, kot, da nimam čez vikend drugega počet, kot okoli dr. letat.  

Jaz sem malo bolj slabo spala danes, me žuli od včeraj ko sem bila pri dr. Strahovi zakaj mi ni želela povedat rezultata nuhalne. Kakšne izkušnje imate, ali vam povejo že po izmerjeni nuhalni, ali počakajo na izvid dvojnega hormonskega testa? Se bojim da je bil rezultat slab pa me ni želela po nepotrebnem vnaprej vznemirjat in je želela da vidi še izvid hormonskega testa. Sem kar živčna kdaj bo poklicala, rekla je do jutri popoldne.

Ti čisto verjamem, da te je strahuser posted image ! Upam, da te čimprej pokliče.

Kako pa je s snegom pri vas? Pri nas ga je nasulo, da ni res! Kužeka sploh nimam več kam vozit na sprehod, vse potke kjer ponavadi hodiva so zasnežene, ob cesti skoraj metrski kup snega od pluga, komaj čakam na pomlad!!

/quote]
Tud še kar pada, pa ga je že toliko!
Moj kuža gre samo do vogala, se povalja po snegu in nazaj!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
11.2.2010 10:32:16   
žabica 22
Čav user posted image ,
Še kr snežii to je za user posted image .

Hermy in amoss držim pesti za vaju da bo vse ok. Upam, da bo to čim prej za vama.
žabica ne sekerej se vse bo ok sporoči kaj ti bo jutri rekla dr. Strahova. Jaz pa še vedno čakam na izvide DHT.
Pa user posted image za seznamček user posted image .

Kako ste kaj drugače? Se bušiji že kej vidijo? Meni je moj user posted image učeri reku da se že kr dobr vidi user posted image . Še malo pa bomo kokr žogice okrogle user posted image .

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
11.2.2010 10:47:31   
Aisha86
Joi jst sm pa včeri na enmu forumu brala o pregradi na maternici, da tiste k to majo, da težje zanosijo...da morjo prej na operacijo, da jim to odstranijo. No in tiste k pa so zanosile s to pregrado, da so v veliki nevarnosti da otroka zgubijo tam nekje v 5em mescu!? No, in jst se spovnm, da je meni prov prvič k sm šla na pregled G vidu neko pregrado...me je sam prašu če imamo dvojčke v družini to je pa tud vse (od partnerja oče je in moj dedek tudi). Na drugem pregledu tega ni  omenjov. No in zdej sm čist v paniki kaj to pomeni zame??  user posted image Je kjer že slišala za to? naslednji pregled imam šele 4.3. user posted image

Cat, jst imam že od prej mal špehca in se mi je zdej kr napihnu...sploh zvečer sm opazla, da mi trebuh tako otrdi, da je prov hecno. Sm misnla, da je od kšne hrane, sam zdej ugotavljam, da se mi to vsak večer nardi.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
11.2.2010 10:50:48   
papi75
Pozdravljene punce! 

Pošiljam vam sonček, čeprav samo v mislihuser posted image . Jaz tudi čakam danes ali jutri, da mi sestra od G javi rezultate DHT-a. Moram vam povedat, da so mene vse hlače začele tiščati, zato sem si privoščila nove nosečniške hlače iz jeansa, ki jih bom lahko nosila do toplejšega vremena.  Jaz pa imam pri tej nosečnosti težave z apetitom. Sploh nimam pravega apetita, kar pojem se moram siliti, ker mi ne gre, jem nekje na tri ure, ker mi potem od lahkote pa že postane slabo. Skušam jesti čim več solate, ki mi paše in sadje. Ostala hrana pa mi je res nuja, da se prisilim. Edino, kaj pojem z užitkom je pa sendvič s poli klobaso. To pa ni problem.user posted image       Pa vsem srečkamuser posted image  želim veselo valentinovo-imejte se radiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
11.2.2010 11:05:38   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: papi75

Pozdravljene punce! 

Pošiljam vam sonček, čeprav samo v mislihuser posted image . Jaz tudi čakam danes ali jutri, da mi sestra od G javi rezultate DHT-a. Sploh nimam pravega apetita, kar pojem se moram siliti, ker mi ne gre, jem nekje na tri ure, ker mi potem od lahkote pa že postane slabo. Skušam jesti čim več solate, ki mi paše in sadje. Ostala hrana pa mi je res nuja, da se prisilim. Edino, kaj pojem z užitkom je pa sendvič s poli klobaso. To pa ni problem.user posted image       Pa vsem srečkamuser posted image  želim veselo valentinovo-imejte se radiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

NO, tudi to so ene vrste težave! Ko bi lahko za nekaj dni zamenjali user posted image ?!  Ravno sem tri domačice pojedla! Jaz tudi še čakam rezultat od DHT-ja, pa me ne skrbi. Pa hvala za voščilo, vračam user posted image  user posted image  user posted image !

(odgovor članu papi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
11.2.2010 11:40:32   
vvvv
POZDRAVČEK!

Ravno sem se spravla k računalniku, pa berem kako nekatere nimate apetita. Ko bi vsaj jst s katero lahko zamenjala za kakšen teden, punce jst mam pa tak apetit, da je to nekaj nenormalnega. Kar vidim to pojem, grozno res. zredila sem se že, bolš da ne povem kolkuser posted image  Pol se pa še s to vodo nacejam, mi je G reku, da moram najmanj dva litra spit na dan. Pred nosečnostjo niti nisem občutila žeje čez dan,  spila sem še pol litra ne na dan, zdaj pa naenkrat po dva litra. vsa sm že napihjena od te vode. Kak naj začnem jesti in se ubranit apetitu, ker to bo na koncu polomija. Prosim če ima katera kak dober nasvet. Kolk pa kaj ve spijete tekočine?

Hvala za odgovore pa lep pozdravček vsem!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
11.2.2010 13:13:54   
žabica13
papi75 hvala za sončka ki si nam ga poslala! Uf, kako si ga želim! Kdaj ste ga nazadnje videle? Jaz študiram, pa se ne spomnim kdaj je bil tanazadnje... Papi75 seveda ti želim tudi da čimprej izveš dobre rezultate DHT.

Jaz sem se malo pomirila, na med.over sem našla cel kup primerov koliko je dolžina špranje, starost in kakšno razmerje. No, ni verjerno najboljše, ampak 1,9 pri 31 letih spet po moje ni tako katastrofalno. Drugače sem pa danes takooo zaspana, imam kup dela za računalnikom, samo problem je ker ni volje in bi šla najraje spat (in jest seveda user posted image ).

(odgovor članu vvvv)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
11.2.2010 13:19:31   
Tinky
samo to bom odgovorila, pol grem pa počivat, ker me že cel dan glava boli, pa še vsa živčna sem bla do malo prej, ker smo bli od včeraj zvečer od 18 pa danes do skoraj 12 brez elektrike!!!!

žabica13, za povišano nuhalno svetlino se smatra vse, kar je več kot 2,5 mm, se pravi, da tvoj rezultat še zdaleč ni slab

za nazaj bom pa prebrala zvečer

lep dan

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
11.2.2010 13:34:55   
Zoya27
žabica13 tudi pri meni je namerila 1,9mm, sicer sem bila takrat še 30, 10 dni po NS pa sem dopolnila 31. meni je rekla, da je z rezulatatom zadovoljna, niti se ji ni zdelo potrebno, da bi še kri dajala.

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
11.2.2010 15:31:04   
žabica13
zoya27 in tinky hvala za mnenja! Malo me je zaskrbelo včeraj ko mi zdravnica ni želela povedati kakšno je razmerje, in sem takoj začela študirat, kaj pa če je tako slabo da mi ne želi povedat... sem zdaj dosti bolj pomirjena kot včeraj ob istem času.

Sem pa ravno z enournega lazenja po snegu. Prej sem bila takooooooooooooooo zaspana, da se mi ni nič več dalo, terapija pri meni v takih primerih je, da se ven naženem, hodit, na mraz, na zrak. In zdaj sem stokrat bolje, nimam ust cel čas od zehanja odprtih kot da sem pri zobarju.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
11.2.2010 17:15:33   
BarbiG
Pozdrav vsem souser posted image po daljšem času še z moje strani. Pri nas se bo počasi začelo zares s pregledi mojih dveh čmrljov. 5.3. imam namreč že prvi UZ v porodnišnici, potem pa vsakih 14 dni do poroda. Tko da bom tam kar abonirana. user posted image Drgač pa trebuh raste, z njim tudi čmrljčka, zredila sem se 2,5 kg, pa prve brcike smo začutl že prejšnji teden.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
11.2.2010 20:10:54   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Pozdrav vsem souser posted image po daljšem času še z moje strani. Pri nas se bo počasi začelo zares s pregledi mojih dveh čmrljov. 5.3. imam namreč že prvi UZ v porodnišnici, potem pa vsakih 14 dni do poroda. Tko da bom tam kar abonirana. user posted image Drgač pa trebuh raste, z njim tudi čmrljčka, zredila sem se 2,5 kg, pa prve brcike smo začutl že prejšnji teden.

uuuvvvaaauuu, a kar prve brcike supeeeruser posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
11.2.2010 21:10:22   
Loly89
nuhalna šla mimo,sicer se je bolj malo videlo zaradi mojega špehiča ampak z bebijem je use uredu...zmirila mi je 1,7mm kar je baje ful uredu in je rekla da lahko mirno spimo in pridno rastemo,srček bije 158udarcev na minuto,veliki smo 58.2mm (kok se mi zdi to majhno),pdp prestavljen na 24.8 namerto 28.8 in spola na žalost ni videla...imam pa naslednji pregled pri svoji ginekologinji 16.3 in upam da bo nardila uz da vidim bebija...kr skoz božam buščeka in sem ful bolj pomirjena ker vem da je use ok in da nas zdaj čaka hitra rast (komaj čakam buščeka in brceke)...tiste ki še čakate rezultate držim pesti da bo use ok pa naj začnejo buščeki rasti...lep večer še naprej,jaz z draim gledam film DEVET MESECEU in se mava kr fajn...

28.8.2010 bom prvič postala mamica

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
12.2.2010 8:35:00   
novamami
Hej, hej punce!

Kako ste kaj danes? Jaz sem super, ker vem, da je pred mano en lep vikend. Kako se kaj počutite, a so se že vsem nehale slabosti? No pri meni so se skoraj končale, imam pa drugi problem, začela me je namreč boleti glava. Sem pa nekje prebrala, da je to čisto normalno v tem obdobju nosečnosti, saj se nosečnici menda za polovico poveča količina krvi v telesu in ker telo še ni navajeno baje boli glava.

Vsem, ki ste v tem tednu imele NS user posted image user posted image user posted image za dobre rezultate. Jaz jo imam pa drugi teden v sredo in že komaj čakam.
LenaSmol Javi se kaj, očitno se bova lahko spoznali v živo, ker imava ena za drugo NS (jaz ob 16h, ti pa ob 16:15, če se ne motim).

No, moje souser posted image lep konec tedna vam želim, pa izkoristite tale sonček, ki je napovedan za kakšne lepe sprehode v dvoje, ups, v troje user posted image !

(odgovor članu Loly89)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......