|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
15.2.2010 18:25:24   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: naty28

eh saj tak nimajo nič pametnega, sem zaj gledala, samo rada pa bi nekam šla za valentinovo, ker včeraj nisma mogla it, ker je moj bil v službi. Ma kera kako idejo kam naj grema?

Morda na kakšno večerjo? Al pa krof? user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
15.2.2010 19:18:25   
plamen
girl - velja za v petek, rečeva ob 10:30? Mečkator ali kje v centru? Jaz sem tudi danes mislila v Tomaso, pa se mi ni dalo. Bom pa šla 1x ta teden. Pa še pogledati moram kaj točno rabim. Moj je tudi tako okoli popka naguzen, pa nogice pod rebri. Samo kolcanje pa čuttim čisto spodaj, kot je lorelaj rekla, ga ona tudi, pa je user posted image obrnjen na ritko.

kino - jaz bom še šla, sicer ne gledat grozljivke, upam da da kakšen vsebinski film. Saj drugo kot wc ni problem, bom malo manj pila pred kinomuser posted image . Pa željo imam, da greva še na ornk čevape in v mehiško. To naj bi mi user posted image izpolnil preden grem v P.

sara - jutri upam na ugoden rezultat, če ne pa čim lažji in hitrejši porod, naj bo nepozaben v pozitivnem smislu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pečejo se mafini, imela že bolj slabe banane in sem jih ukamoflirala notri. Da ne bom prikrajšana za sladkor do jutri, ko pride nova runda krofovuser posted image user posted image .

Zdaj se grem malo umirit in lenarit. Delajte mi družbouser posted image !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
15.2.2010 19:44:40   
zoey
Joj Sara, a nismo rekli, da zdaj pa konec sr****?!? Tebi se pa dogaja ... Držim pesti, da bo ju3 dober izvid in boš lahko počakala do 22. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jessy - všeč mi je tvoje razmišljanje - rešitev za vse dileme je krof user posted image . Pa pošiljam fuuuul zdravja za Nejo user posted image user posted image user posted image Ful mi je žal, da bo zamudila maškarce user posted image
Jaz sem se pa danes peljala po zaloge nutele in pirine moke. Pa majce za dojilje sem si nabavila user posted image Pa mulcu sem kupila ženevemkatero dekco user posted image Se mi zdi, da sem mal na dekce mahnjena, se jim ne morem upreti user posted image
Pa dobila sem se z bivšo sodelavko, sva šli na pico in za desert na vročo čokolado. Potem se pa čudim, od kje kile user posted image Mi je Rožca zaupala dans svojo cifro, sem kar mal pomislila, a se čm sekirat user posted image Pa se nisem user posted image Če se nama rata dobit z Jessy, definitivno vzamem širokokotni objektiv, ker toliko straši, da podokumentiram, čeprav se mi zdi, da ni tko hudo user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
15.2.2010 19:56:32   
Pikapolonica80
Hojla!

Pa spet jaz po dolgem času...sem zelo zaposlena odkar ne hodim več v službo user posted image . Napisale ste tolko da vas čisto nič ne dohajam, tako da sem samo malo preletela...Jaz sen še kar, odvisno od dneva, ponoči spim bolj malo,tko da Tjaša tud jz lahko kej pridem podežurat user posted image mi pa zadnje dni tudi zelo pritiska dol, tako da nisem kaj preveč v akciji...Kako pa naša pikica napreduje bomo pa spet vidli jutri.user posted image . Glede na jačanje brcik očitno rfino raste user posted image .

Plamen a mene pa ne marate na kavico user posted image

Bravo za našega Oskarja user posted image user posted image čestitke W.W.!!! pa veliko cartanja!

Tjaša tebi pa velikouser posted image user posted image user posted image da bo Urban kmalu hotel pančkat ponoči.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
15.2.2010 20:04:21   
Jessy
Ne vem, al naj se ustrelim al kaj....sem napisala že cel roman, pa v temi tipkam in na prazno nekaj pritiskam in si izbrišem cel post. Grrrrr....user posted image

Sem hotela povedat, da sem se zdaj nagarala, saj sem več kot 1 uro čistila pod Nejino posteljo. Mi je sestra danes dostavila naročene plastične škatle za shranjevanje, pa sem se tega lotila. Sem se pošteno namučila in povaljala v prahu, ampak počiščeno pa je. Ogromno pa sem zmetala proč. user posted image  Če me danes ne primejo popadki, sem garant kandidatka, ki bo šla rodit čez rok. user posted image

Neja mi spet kuha. Pred 4 urami sem ji dala paracetamol, zdaj ima pa spet 39,5°C, pa ji ga še ne smem dati. Po moje se bomo malce alternative lotili s kakim krompirjem na podplate ali kaj podobnega. Sam ne vem, kako se to s krompirjem naredi....a se direkt na stopala da al se prej kaj zavije v kakšno cunjo...če katera ve, se priporočam za napotke.

zoey, men se zdi, da se tudi v sredo ne bova dobili, vsaj glede na trenutno stanje ne, ampak širokokotni objektiv pa le imej pripravljen. user posted image  Boš videla, da sem imela prav. user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
15.2.2010 20:07:37   
vekybel
jessy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to so za malo Nejo da se čim prej pozdravi pa morda čez noč izgine vročina in bo lahko šla v vrtec na pusta. Držimo pestke.

sara naj se reši po tvoji želji jutri in če bo kej novga sej veš mi smo prve ne. Tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pošiljam za srečo.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
15.2.2010 20:12:22   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

jessy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to so za malo Nejo da se čim prej pozdravi pa morda čez noč izgine vročina in bo lahko šla v vrtec na pusta. Držimo pestke.

Hvala za lepe želje, ampak jutri definitivno ne bo šla nikamor. Ima previsoko vročino in zagotovo do jutri ne bo ok niti toliko, da bi jo peljali na rajanje. Žal, tako pač je!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
15.2.2010 20:13:16   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Ne vem, al naj se ustrelim al kaj....sem napisala že cel roman, pa v temi tipkam in na prazno nekaj pritiskam in si izbrišem cel post. Grrrrr....user posted image

Sem hotela povedat, da sem se zdaj nagarala, saj sem več kot 1 uro čistila pod Nejino posteljo. Mi je sestra danes dostavila naročene plastične škatle za shranjevanje, pa sem se tega lotila. Sem se pošteno namučila in povaljala v prahu, ampak počiščeno pa je. Ogromno pa sem zmetala proč. user posted image  Če me danes ne primejo popadki, sem garant kandidatka, ki bo šla rodit čez rok. user posted image

Neja mi spet kuha. Pred 4 urami sem ji dala paracetamol, zdaj ima pa spet 39,5°C, pa ji ga še ne smem dati. Po moje se bomo malce alternative lotili s kakim krompirjem na podplate ali kaj podobnega. Sam ne vem, kako se to s krompirjem naredi....a se direkt na stopala da al se prej kaj zavije v kakšno cunjo...če katera ve, se priporočam za napotke.

zoey, men se zdi, da se tudi v sredo ne bova dobili, vsaj glede na trenutno stanje ne, ampak širokokotni objektiv pa le imej pripravljen. user posted image  Boš videla, da sem imela prav. user posted image

Jaz sem dans nosila orto težke vreče iz štacune, okol 10 kg, pa tud ni nič user posted image user posted image
Tegale s krompirjem ne poznam, kaj pa kisovi obkladki? Čeprav mi nagravžno smrdijo ... pomaga pa. Al pa kak mlačen tuš user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
15.2.2010 20:20:12   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Tegale s krompirjem ne poznam, kaj pa kisovi obkladki? Čeprav mi nagravžno smrdijo ... pomaga pa. Al pa kak mlačen tuš user posted image

Za kis tudi meni ni....tuš mi tudi ne diši, ker vem, da je hudo bit z vročino pod vodo....bi raje s krompirjem probala...

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
15.2.2010 20:22:25   
zoey
Jessy ali ostale, ki se bolj po P Po gibljete - a katera ve, kako so dr. dežurni v P??? Sem našla samo razpored za ambulante v ZD, ne pa za P. Ker bi šla na 1 razgovor, pa si res ne želim k dvema ... user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
15.2.2010 20:37:07   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Za kis tudi meni ni....tuš mi tudi ne diši, ker vem, da je hudo bit z vročino pod vodo....bi raje s krompirjem probala...

poskusi s čebulo! nareži na kolobarje, na podplat pritrdiš s povojem, preko daš nogavico. enako je s krompirjem! eni dajejo tud sok črne redkvice za pit.. izdolbeš luknjo in pustiš, da se nabere sokec.. tolk o mojem znaju domače lekarne. sem pa to s čebulo preizkusila, ko ta mali nisem mogla zbit vročine, ki ji je narastla na 40,5°C..

upam, da je kaj uporabnaga zate bilo vmes..

Lin@

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
15.2.2010 20:48:57   
Jessy
Lina, hvala za pomoč. Sem ji narezala krompir, pa mi ga ni pustila dati na podplate, ker je premrzel. Sem ji potem kar hladne obkladke naredila na stopala in je po 40-ih minutah za pol stopinje bolje. Bom krompir pustila na sobni T in ji kasneje še to podturim na noge.

Zoey, jaz samo to vem, da je moj G jutri od 14h naprej v PO. Spomnim se, da sem šla prejšnji mesec v nedeljo notri in je bil dr. Merlo dežuren, naslednji dan zjutraj še vedno Merlo, popoldne je bil dr.Mugoša, v torek dopoldne Tašev, popoldne Knap, potem sem šla pa že domov.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
15.2.2010 21:11:51   
ursa_p
Cer!

Jessy ... sej se otroka ne da pod mlacen tus ... daj jo v banjo, kjer je pripravljena topla voda - normalna oziroma taka, da je ne bo zeblo, potem pa vodo pocasi ohlajas (prilivas hladno vodo). To ful pomaga.
Gal je imel pred kratkih tako zelo visoko vrocino. Nic drugega kot vrocino in so mi rekli v ZD, da je zdej polno viroz s samo visoko vrocino. Gal je bil po treh dneh cist ok, imel pa je samo 1 dan zelo visoko vrocino - 39,5, en dan pa 38,5, potem pa konec. Vrocino sem mu tudi jaz zbijala s Calpolom in sveckami, ampak mi je zdravnica rekla, da po treh urah po calpolu ne smem nic dajat, ampak ga je treba najprej ohladit v banji.
Upam, da boste kmalu zdravi.

Pikapolonca ... lepo se si se oglasila ... se ljubljancanke te pogresajo. user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
15.2.2010 21:29:55   
rožca26
Ahoj!

Pa se oglaše en pingvin tuki user posted image  - hodim namreč res tako user posted image  Spodaj me vse boli, če sedim, mi noge nagajajo, ker ni placa za trebušček ...
Danes sem bila pri mami na Vrhniki, ker je moj šel delat user posted image
Komaj čakam ju3, ker imam pregled v P, kjer se bom pajcala ene 4 ure ... Ma jest upam, da mi bodo rekl, da sm kr sposobna za rodit it user posted image  KER JEST NE MOREM VEČ!!!!!!
V sredo imam tudi pregled - že zjutraj - tak da kavica z moje strani odpade, če bi se, upamo, Neja do takrat pozdravila.
Za petek bi se pa dalo zmenit. Upam sam, da mojmu tudi v petek ne bo potrebno delat, ker v četrtek gre user posted image
Drgač me je pa danes skor infarkt zadel, ko so me klicali iz pediatrične klinike, da bi Vid lahko ju3 imel operacijo user posted image  Ma je "na srečo" malo smrkav in so pol rekli, da pol pa drugič, ko bo popolnoma zdrav. Sam to je bil pa res jutranji šok ...

Zoey - glede nesrečanja user posted image  - jest resnično upam, da bom šla ta teden že v Rim in sem pač zato rekla, da upam, da se ne vidmo več - do vozičkov user posted image  Če pa pač ne bo tako kot si jest želim bo pa itak še kaka kavica padla. Drgač bom v čet. po vsej verjetnosti spet na Vrhniki tko da lahko takrat user posted image

Glede sare pa ... no comment user posted image user posted image user posted image  Jest močno sumim, da je ta cukr posledica petkovega zabušavanja določenih osebkov v ptujski P ... nisem strokovnjak, sam sem še vedno mnenja, da ni bilo prav, da je niso dal rodit. user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
15.2.2010 21:31:13   
rožca26
Pikapolonca - če maš čas in voljo si tudi ti vabljena. Kaj sploh sprašuješ če lahko prideš - ti sam ulet!!!!!!!!! To velja tudi za ostale!!!!!!!!! Vljudno vabljene na kavico v Domžale user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
15.2.2010 21:32:37   
Jessy
Ursa_p, tole  banjo sem vedela, ampak mi banje sploh nimamo. Imamo samo tuš kabino in tisto malo vode, ki jo lahko naliješ v kabino, je premalo za ohlajanje, bi rekla. Zato se tega raje ne lotim.
Ji pa počasi pada T, tako da sem malce boljše volje. Saj čez pol ure ji bom spet lahko dala paracetamol ,ker bo že 6 ur od zadnjega odmerka. Upam, da bo noč vredu.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
15.2.2010 21:38:12   
rožca26
Tjaša - "kako otroku zopet obrnit ritem" - s tem problemom se mi na srečo nismo srečali, vendar pa mi je od mami partner pravil, da so oni s sinom meli te težave in so jih rešili tako, da so ga probali met čez dan čim dlje budnega. Ti pa svetujem, da čez dan ne daješ rolet dol (če jih slučajno), ponoči pa ne prižigaj luči. Ravno tako Urbana ponoči ne previjaj (če ga še slučajno) in se z njim ne pogovarjaj. Mogoče bi pomagalo, če bi ga tudi malo pri miru pustila za nekaj minut (vem da je težko, sam če se otrok joka še ne pomeni, da si slab starš user posted image ), pa poskušajta ga čim manj nosit, crkljat ... Žal je tako, da že tako mejhni otroci znajo malo "manipulirat" - pa s tem ne mislim nič slabega. Glede kapljic proti krčkom - jest imam doma sab simplex, ki sem ga dobila v P. Ti ga lahko dam. Je še popolnoma neuporabljen. Moram sam pogledat do kdaj je rok uporabe. Če bi rabila mi pošlji sms. user posted image
Drugače pa je zamenjava dneva z nočjo večinoma prehodno obdobje,ki lahko iz danes na jutri mine, torej kar pogumno user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
15.2.2010 21:39:36   
rožca26
Jessy - za tvojo bolančico pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
15.2.2010 21:50:04   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASL. PREG.(NP), KRAJ PORODA, KILE 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image         11.02. OSKAR
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image
user posted image  tinč407                        (1.user posted image )            user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 27 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ          
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image  
user posted image  balka, 32 let                (1.user posted image )             user posted image       PO

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image     LJ   28.1.2010 URBAN
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image                

user posted image  7lina7, 36 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image        MB
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image  
user posted image  Muren                           (2.user posted image , 1user posted image user posted image )  user posted image       NM?
user posted image  mama5                          (2.user posted image , 1user posted image )          user posted image         MB

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silmarillion, 24 let          (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 29 let             (1.user posted image )             user posted image         PT
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy, 33 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image          PO

user posted image  Lucika, 32 let               (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image         MB
user posted image  Zoey, 33 let                (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image        MB
user posted image  pea82                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                 
user posted image   NM, 30 let                    (1.user posted image )                user posted image          PO   
user posted image   nenya33, 34 let           (1.user posted image )                user posted image   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image        LJ?
user posted image  medvedekpu, 31 let      (1. user posted image )             user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama, 26 let  (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image       LJ?
user posted image  lakaya                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image        PO  

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image     
27.01. ZOJA, GAJA
user posted image  girl79                            (1. user posted image )           user posted image           LJ?

15.3.2010
user posted image
Jassika, 34 let               (1. user posted image )          user posted image         KR
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )          user posted image          JE

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image                       

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )            user posted image        LJ

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )       user posted image      KR
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )             user posted image       LJ       
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image        
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image          MB?
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )             user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image         LJ

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )    user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let               (1.user posted image )       user posted image        LJ

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )        user posted image         LJ
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )       user posted image         LJ
user posted image  naty28, 28 let?               (1.user posted image )         user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  
user posted image  t_anja, 24 let               (1.user posted image )          user posted image         PO
user posted image   pikaapolonicaa, 26 let  (1.user posted image )           user posted image          CE

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM   
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image
user posted image  tamala86, 23 let           (1. user posted image )           user posted image         LJ

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )         user posted image         KR
user posted image  deily                              (2.user posted image ,1user posted image  user posted imageuser posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       PO      
user posted image Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       LJ
user posted image  Lenčy, 22 let                  (1.user posted image )           user posted image         NM

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )             user posted image        LJ
user posted image  Maja.Gal, 27 let             (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image       NM
user posted image  mammamia                     (1.user posted image )             user posted image          PO

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let                (1.user posted image )           user posted image                             

SKUPAJ NAS JE 96 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 32
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 23
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 42

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

user posted image  user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
15.2.2010 21:50:24   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FEBRUAR

user posted image torek, 16.02.2010user posted image

TejkaPK
rožca26
Jessy
Pikapolonica80
sara2007

sreda, 17.02.2010

rožca26 - CTG+pregled
tina50
maja.gal

četrtek, 18.02.2010

7lina7

petek, 19.02.2010

lunka1
čmrlika
sara2007 - priprave na CR
3vid - priprave na CR

ponedeljek, 22.02.2010

sara2007 - CR
3vid - CR
sandrica23
zvezdici

torek, 23.02.2010

girl79
zoey
NM

sreda, 24.02.2010

lucika
tina50
lenčy
branka28
soni - CTG
t_anja
pinakolada

četrtek, 25.02.2010

vekybel

MAREC

torek, 02.03.2010

lucika
zoey
Tjasa27 - pediateruser posted image

sreda, 03.03.2010

malicki
mammamia
strumf

četrtek, 04.03.2010

plamen - CTG

petek, 05.03.2010

lucika

ponedeljek, 08.03.2010

zoey
meti.v

torek, 09.03.2010

3sonček3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
15.2.2010 22:02:12   
Jessy
Saj vem, da danes samo o Neji težim, ampak sem full vesela, saj ji je zdaj T padla že na 37°C in to samo s pomočjo mokrih obkladkov na stopala. Ne morem verjeti!!! user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
16.2.2010 3:49:48   
lucika
dobro jutro ali dober večer ali dobro sred noči...vam želim:)

sem šla z malim hitro spat in sem se zdaj zbudila ko tiger budna.... nekaj me je zažejalo in naenkrat sem se znašla pred čarunalnikom.

jessy, me veseli, da je mala bolje. in da znaš nekaj novega, kar pa upam, da doolgo ne boš več rabila delat. bibeki mali bogi, tak se vlečejo minute, ko jih gledaš, ko so bolani... ampak, hb je zdaj bolje...upam, da bo tudi jutri tako.

tjaša, jaz tudi upam, da zrihtate čimprej to s spanjem.. kaj vem, po moje to ni menjava dneva in noči, ker tud čez dan ni ok da bi se jokal cel dan, a ne? tudi opcija, da malo izkorišča, ni prava, ker to taki mali ne delajo, sigurna sem. ne vem kdaj devaš kapljice (če šraufa po njih, jih daj čimbolj zgodaj). no, jaz sem ad3 začela devat glih po 6 mesecih, ker so tako strašili s tem šraufanjem, da nekako tiste prve mesece nisem dala...kos mo imeli obdobje joka, tam okoli 2. meseca, nam je najbolj pomagal fen. sem ga navadno dala na previjalno in fen zraven in je bil mir. probaj. to so te fore, iz rr seveda, ampak pri nas je resnično palilo... kaj pa lačen, ni možno da bi bil? saj ne vem, ali dojiš ali ne...zase vem, sem si tabelco delala, da je jedel en čas tudi po 16x na dan, in to je včasih bilo glih pol ure po podoju. očitno nisem imela dost/ni pojedel dost...pa sem ga pristavljala, ko je pač hotel...no, pa še to...če se je kdaj ponoči jokcal. sem si podložila pojštre na skoraj sedečki položaj in si ga dala na trebuh. sem se sama nadremala, mali pa spal ko taka bolhica. verjemi, je pasalo obema. klinc pa trda vzgoja.

meni je najbolj hecno, ko sedim v bani na polici (al kaj je to pri kotnih no), pa si ne morem tuša z nogami prijet, ko se milim. lahko sedim samo z nogami narazen....a to pomeni, da sem tudi jaz hypo? hihi

face ste, tolk nestrpne... ok, jaz se tudi menim, kak bo to in kak bo ono, in kdaaaaj bo...ampak vseeno pa lahko še komot malo počakam. da skopni ta butast sneg, da pride sonček, da ne bo več minusa zunaj, da še malo kak kotiček naglancam, da se s tavečjim nalupčkam, tamalega prežulim, da se poknem na sedežno in ignoriram trmico, ki se valja sred dnevne, ker zdaj še to lahko, ker je le eden...da vzamem v roke knjigo, revijo, da lahko rečem, jaz pa tega ne morem, ker sem visoooooko noseča.... kaj te vem, kljub nestrpnosti najdem še dosti zadevic, da mi je prav fino tako kot je. ker res zna bit tole zadnja nosečnost, in bom uživala vsaj zdaj na koncu, če sem vmes imela glih sranje na sranje...če se še katera spomni.

v prvo sem šla 12 dni pred rokom v p, in se mi še danes zdi, kot da mi je nekdo vkradel pol nosečnosti. sploh ni bilo tistega sladkega pričakovanja, kdaj bo, tam sem ležala na milost in nemilost doktorjev. malemu je uz kazal 4 kg, pa so še vedno čakali. zato ne razumem, še vedno ne, zakaj bi sari kr na silo cr delali? zato in samo zato, ker se ji ne da več čakat? ok, ne bom več žleht in bom raje kot vsi ostali: jaaaa, pismo so prasci, le kaj si upajo in zakaj, katastrofa od dohtarjev, kaj takega pa še ne!

sem imela včeraj kolege na obisku.. navadno baje nosečnice po njihovem obisku naslednji dan peljejo v p. no, bomo vidli:) sem pa včeraj za rd dobila tudi bayles; edina pijača, ki jo imam fuuul rada. sem si rekla, eh ,malo lahko. pa še malo, pa še malo....pol me pa prešine..ok, enkrat mal alkohola mi verjetno ne bo ubilo otroka...ampak kaj pa če mi res kaj pride in moram v p...pa bom edina ki je prišla pijana rodit? sem kr zaprla flašo in bo morala še malo počakat.

nič, grem nazaj spat. lahko noč.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
16.2.2010 7:22:26   
lucika
evo, pa naj bom še prva:)))

sem se sicer šla nazaj vležt, ko sta moja dva odšla....ampak sem tako lčna, da ne morem spat. in, taraaam, se že bašem, kaj pa naj...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
16.2.2010 8:54:47   
plamen
pikapolonica - lepo vabljena v petek na kavico v Domžaleuser posted image . Sem mislila nate, pa te nikjer ni bilo, bi ti kar sms poslala, če se ne bi javila. Seveda pa vse ostale, ki bi prišle, z veseljem vas sprejmemo!!!

Danes sem od 6h dalje tudi jaz slabše spala. Nekaj imam poln nos.user posted image

user posted image je bil včeraj bolj miren oz. je imel večje premike, včasih pa mu čisto dogajajo nogice in rokice in takrat je cel žur. Med vožnjo mi je včasih prav muka, ker me tolk obdela, da včasih komi diham.

Punce, po moje ko se bo ornk začele vas bomo mi, ki smo konec meseca, komaj dohajaleuser posted image user posted image . Tako da lepo po vrsti, da bomo zmogle vse čestitkeuser posted image

sarauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
16.2.2010 9:19:58   
branka28
Jutro!

Sem ful utrujena, včeraj sem čistila kot zmešana, moj user posted image in user posted image od Sandrice23 sta se čez vikend zelo izkazala in popleskala celo stanovanje.user posted image user posted image user posted image user posted image
No sčistila sem skoraj vse, dragi mi je končno tudi sestavil posteljico zauser posted image , danes še sestavima previjalko, pol pa lahko grem brez skrbi roditi.user posted image user posted image user posted image
Joj še zlikat morem eno škatlo cunjic za user posted image in še naše "tekoče" cunje, morem zbrati voljo.user posted image user posted image user posted image

Sara držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Takole zdaj pa morem iti plačati položnice.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan!user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?