Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 9:36:30
|
|
|
|
girl79
|
Dobro jutro so ! Danes sem pa tooooolk fajn spala, celo na wc mi ni bilo treba niti 1x it no čeprava to najbrž pomeni, da sem včeraj čisto premalo pila...sem si že šla en čajček naredit, da se malo poboljšam plamen- meni čisto odgovarja v petek ob 10.30 v Mercatorju v Domžalah - torej tam kot zadnjič, ti bom na zs poslala še mojo mobi številko, da si lahko sporočiva, če slučajno pride še kaj vmes... seveda pa vabljeni tudi rožca in pikapolonica in tudi vse ostale... Jaz pa zdajle delam test moje psihične trdnosti... sem si nastavila na pult en krof, ampak sem si rekla da ga ne smem pojesti do 11.00 ih!!!! Ja očitno imam malo sadomazohistična nagnjenja...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 9:49:04
|
|
|
|
lucika
|
girl79, si pa faca:))))) dobra urca, pa ga boš lahko:)))) jaz sem že dva kozarca soka, kapučino, pašteto... pa je ura šele deset. no, ampak sem pa tudi že speglala vse kar sem imela...sem že bila pridna, pa če danes nič več ne naredim. iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sonček mi je pravkar čez okno pokukal:)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 9:50:16
|
|
|
|
Jessy
|
Lucika, vse najboljše za rojstni dan!!!! Naj bo porod čim lepši, dete čim bolj pridno, ti pa čim prej v starih tirih!!! Na, pa še enga na tvoje zdravje! Pri tej pijački se ti pa z veseljem pridružim. Tudi pijana bi šla rodit, če mi ga dajo!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 9:52:23
|
|
|
|
Jessy
|
No, pa dobro jutro! Moja noč je bila še kar znosna, saj sem na Nejino željo vstala le 2x in še 2x posebej, da sem šla v kontrolo. je imela zelo visoko vročino, tako da sem ji 2x zbijala, zdaj pa še spi, ker je ob 7h dobila paracetamol in ji je odleglo. Sama sem uspela biti že pod tušem, ker imam ob 11h pregled, potem pa kosilo pri mojih doma. Imam namen zdaj še kopalnico počistit. Sem že prejšnji dan jamrala, da jo moram, pa je še nisem taknila.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 10:08:06
|
|
|
|
girl79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika girl79, si pa faca:))))) dobra urca, pa ga boš lahko:)))) jaz sem že dva kozarca soka, kapučino, pašteto... pa je ura šele deset. no, ampak sem pa tudi že speglala vse kar sem imela...sem že bila pridna, pa če danes nič več ne naredim. iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sonček mi je pravkar čez okno pokukal:) no saj ne, da danes nisem še nič jedla, sem že ob osmih zjutraj zmazala eno veeeeeliko skledo sport mislija, krof je pa za malico, samo mi je ravno zdajle sodelavka sporočila da imajo danes za malico šmorn v službi...tako da razmišljam da bi šla kar malo v službo pogledat, ker šmooooooorn v tekmi s krofom pa vedno zmaga!!!! drugače pa VSE NAJBOLJŠE - čim lažji porod, enega pridnega babyja, pa da boste vsi zdravi....sicer te pa čisto razumem da si se Baileyu težko upral...jaz bi se tudi....sem dobila zdajle tak fajn idejo....šmorn pa malo Baileya zrave- mljask
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 10:12:50
|
|
|
|
lucika
|
mmmmmmmmm, maš prav....smo tudi že ugotovili, da na baileys paše stepena smetana. no, pa lahk tud šmorn poleg:)))) no, na seznamčku mi bo treba leta popravit. v kristusova...sam čakam še, da rodim ta svoj čudež:)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 10:24:04
|
|
|
|
Jessy
|
O, a tudi ti imaš Kristusova leta? Sem videla na seznamčku, da nas je kar nekaj! Se grem zdaj uštimat za pregled. pa pa
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 10:24:45
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: girl79 tako da razmišljam da bi šla kar malo v službo pogledat, ker šmooooooorn v tekmi s krofom pa vedno zmaga!!!! Evo, pa sem dobila idejo za večerjo! ŠMORN! Tudi jaz ga občudujem!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 10:54:31
|
|
|
|
vekybel
|
Dan! Danes je pa lep dan, ker sonček sije pa še spala sem dokaj lepo in samo 2x vstala za na wc, ne moreš verjet. Pri nas že zvonijo maškare, kako je pri vas? lucika vse najboljše za roj.dan in veliko zdravja tebi in tvoji družinici.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 10:57:10
|
|
|
|
vekybel
|
Navijamo za današnje preglede ....punce pa poročat če ne dobite na rit.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:24:27
|
|
|
|
3Sonček3
|
Dobro jutro lucika vse najboljše meti.v za pregled sara da bo počakou na 22.2. k je tko lep datum. naty28 seveda ni nč hecnega če greš v kino. Tut js sm bla ene 3x s trebuhom v kinu. Smo hotli it tut v 3D pa so tist cajt glih Avatar vrteli, pa smo ga šli v kolosej gledat. Bi pa rada šla v 3D da vidm une stolčke kako delujejo. Me pa velik ljudi vpraša a pa greš ti lahko v 3D??? Ja zakaj pa ne, sej nikjer ne piše obvestila da ni primeren za nosečnice, tko da ti kr lepo popokat pa uživat dokler še lahko. Jessy sej vem da je že prepozno pa useeno da boš vedla za drugič. Krompir se nariba pol se ga pa direkt v štumfke strese pa na nogice. Js ga rajš naribam kot narežem, ker še nariban še masira zraven, kukr pa js vem mamo use živce na podplat povezane in to blagodejno vpliva na telo (matr sm pametna, ko bom pa sama rabla bom pa zmrznla ) A reučka mala se mi tko smili k je mogla doma ostat . girl79 ti pa si smešna s temle krofom, js bi še pult zraven odgriznla...ma nebi mi ni na kraj pameti padlo da bi si ga pustila "za pol" kaj če ga kdo drug najde hijoj ti si pa res velik upaš, še dobr da nevem kje si doma, kr bi čudežno zginu. navijam za današnje preglede pa pričakujem lepa poročila ok punce, v katerem svetu ve živite da mate sonček??? pr nas "lepo" snegec naletava . No spala sm še kr uredu, razen tega da me je budil s svojim smrčanjem, sm bla besna ko in baje sm se tko trmasto obrnla na drugo stran kot da nimam trebuha (ponavadi moj podvig menjave strani traja tut do 2 minute) in 3x sm mogla na wc pa še sanjala sm da so mi delali CR. Nč pod narkozo al pa kej, kr tko na živo, babica je bla ful uredu, no sej je bla sm ona prisotna, se je ful lepo pbnašala lepo pogovarjala, mene ni rezanje in tisto trganje kože narazen nč bolelo, mal me je "žgečkalo" ... pa nism vidla, kr sm se prej zbudila. Jah nevem zadnje noči skos sanjam o tem porodu, mi gre že kr mal na živce.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:32:49
|
|
|
|
3Sonček3
|
Ob 12.00 bojo znani dobitniki nagrad ki so glasovali za sparove vrečke . A ma še katera svojo vrečko v finalih??? Kako je pa kej s saro??? se je komu kej oglasla
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:35:26
|
|
|
|
lenčy
|
sonček ti pa maš kr neke sanje, js do zdj nism še nč kej tazga sanjala jessy škoda za tvojo punči, da ne bo mogla v maškare, upam, da ji bo hmal bolš lucika vse naj naj, predvsem pa ti želim čimhitrejši porod in zdravo dete! sara tudi nate mislim in upam, da je vse ok s tabo nati28 js sm bla par mesecev nazaj v kinu pa je mali ves čas brcal, tko da zdj nočm it več. že tko je moral par mescou športni izpuh poslušat, tko da mu ne prvoščm niti kančka hrupa več. tud ko me je pri frizerju lase sušil, je začel brcat, tko da ne vem, očitno dobr sliš-hvala bogu. dvomim pa, da bi blo kej narobe, če bi šla v kino... tko, zdj je pa že skrajni čas, da grem likat, ker nimam še čist nč... se še oglasim...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:37:34
|
|
|
|
3Sonček3
|
Ja res mam kr neke sanje, do zdej se mi ni niti 1x sanjalo kej v zvezi z , zadnji teden se je pa začeu naval, ma sej pravm mi grejo take sanje na živce. Že tko me je mal strah poroda, se morm še pogovort sama s sabo da to ni noben bau bau....pol pa še sanje, eh...sej bo kmal konc.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:39:31
|
|
|
|
3Sonček3
|
Kera je bla tko prjazna pa mi je pihnla sonček v naše kraje??? Hvala kerakoli je že bla. Če pa kera želi ji lahko js mal snežink pihnem, mi jih ne rabmo več.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:39:37
|
|
|
|
lenčy
|
pri nas bolj mami sanja namest mene ej pri nas tud snegec pada zdj moram pa res it, če ne boste ve krive, da ne bom mela nič pripravleno
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:43:36
|
|
|
|
naty28
|
Hvala vam za odgovore glede kina, samo tak neboma šla, ker nimajo nič pametnega. Rada pa bi ga nekam povabla, ker mu nisem za valentinovo uspela nič kupit (on je meni prinesel rdečo vrtnico pa vklo škatlo raffaela, ki sem ga tisti dan seveda že zmazala ), pa še delal je v nedeljo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:45:29
|
|
|
|
3Sonček3
|
kr šibni likat, js sm par dni nazaj use polikala in mam zdej mer. Mi je prou pasalo da nism sproti prala in likala, use sm si pustila za na konc, in sm dala use naenkrat prat in use odenkrat zlikala, zdej mam pa mir . A se še keri zdi da ma mal cunjic? Js mam do zdej: - 5 bodijev s kratkimi rokavi - 6 bodijev z dolgimi rokavi - 1 hlačke (bl tanke) - 1 majčka (bl tanka) - 2 pajacka z dolgimi rokavi - 2 pajacka s kratkimi rokavi - kompletek za iz P - 1 jopca Men se zdi da mate use ful več oblekic in vsega, ampak se mi zdi neumno zdej tolk kupvat. Bomo rajš nakupovali pol k pride vn k bomo vedli točno kolk veliko, barvo bo lažje izbrat, pa še prerastu bo hitr tko da mislm da mi ni potrebe neki pretiravat. A se vam tut zdi da mam premal?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:46:25
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Hvala vam za odgovore glede kina, samo tak neboma šla, ker nimajo nič pametnega. Rada pa bi ga nekam povabla, ker mu nisem za valentinovo uspela nič kupit (on je meni prinesel rdečo vrtnico pa vklo škatlo raffaela, ki sem ga tisti dan seveda že zmazala ), pa še delal je v nedeljo Povabi ga v posteljo nč mi ne pade na pamet
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:50:32
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem že s pregleda! Sva se malce bolj natančno pogovorila o mojem porodu. Danes sem ga vprašala, koliko je zdaj velik otrok, pa je rekel, da ga mora izmeriti in se ga je celo lotil. Natehtal je 3 kg, ob tem pa že začel nekaj jamrati, da bo tokratni porod verjetno enak prvemu, torej CR, ker če bo otrok imel 3,5 kg, se noben ne bo šel poroda, ker maternice ne smejo do konca forsirat, ker je bila že rezana. Fora je pa v tem, da ta moj G misli, da sem prvič pač že rojevala in ker porod ni napredoval, sem imela CR. On ne ve, da sem se jaz mimo njega zmenila za CR in da poroda sploh nisem probala. Bom molčala še naprej. V glavnem....če bi porod lepo napredoval, potem bom pač lahko rodila, drugače pa CR. Potem mi je pa še rekel, da glede na to, da so se vsi UZ vedno ujemali z datumom 8.3., naj ne računam, da se bo kaj prej začelo dogajati in se ne bi smelo niti pozneje. Da bi moralo biti kar ob roku. Me zanima, kolk bo resnice na tem. Naslednji teden imam CTG, 23.2. Zdaj pa greva z Nejo na kosilo k mojim. Neja je zaenkrat kar vredu, mi je pa prej razbila živosrebrni termometer, tako da grem zdaj še enega kupit, ker mi je najbolj zanesljiv.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:51:48
|
|
|
|
naty28
|
V posteljo ja, če sem pa ko slon , se sploh več ne znam zraven spravit, sploh več ne vem kdaj sma nazadnje Da mi moj pravi, da sploh ne ve zakaj ga še sploh ima
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:52:17
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 kr šibni likat, js sm par dni nazaj use polikala in mam zdej mer. Mi je prou pasalo da nism sproti prala in likala, use sm si pustila za na konc, in sm dala use naenkrat prat in use odenkrat zlikala, zdej mam pa mir . A se še keri zdi da ma mal cunjic? Js mam do zdej: - 5 bodijev s kratkimi rokavi - 6 bodijev z dolgimi rokavi - 1 hlačke (bl tanke) - 1 majčka (bl tanka) - 2 pajacka z dolgimi rokavi - 2 pajacka s kratkimi rokavi - kompletek za iz P - 1 jopca Men se zdi da mate use ful več oblekic in vsega, ampak se mi zdi neumno zdej tolk kupvat. Bomo rajš nakupovali pol k pride vn k bomo vedli točno kolk veliko, barvo bo lažje izbrat, pa še prerastu bo hitr tko da mislm da mi ni potrebe neki pretiravat. A se vam tut zdi da mam premal? V primerjavo z mano imaš res bolj malo, ampak jaz sem skoraj vse dobila in sem dokupila le par malenkosti, če bi morala pa vse kupovati, se pa s količino cunj ravno ne bi hvalila in bi gotovo enako naredila kot ti. Jaz kratkega za začetek sploh nimam.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:52:27
|
|
|
|
3Sonček3
|
Jessy supr za pregled in za Nejo da se bolš počuti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:54:20
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 kr šibni likat, js sm par dni nazaj use polikala in mam zdej mer. Mi je prou pasalo da nism sproti prala in likala, use sm si pustila za na konc, in sm dala use naenkrat prat in use odenkrat zlikala, zdej mam pa mir . A se še keri zdi da ma mal cunjic? Js mam do zdej: - 5 bodijev s kratkimi rokavi - 6 bodijev z dolgimi rokavi - 1 hlačke (bl tanke) - 1 majčka (bl tanka) - 2 pajacka z dolgimi rokavi - 2 pajacka s kratkimi rokavi - kompletek za iz P - 1 jopca Men se zdi da mate use ful več oblekic in vsega, ampak se mi zdi neumno zdej tolk kupvat. Bomo rajš nakupovali pol k pride vn k bomo vedli točno kolk veliko, barvo bo lažje izbrat, pa še prerastu bo hitr tko da mislm da mi ni potrebe neki pretiravat. A se vam tut zdi da mam premal? V primerjavo z mano imaš res bolj malo, ampak jaz sem skoraj vse dobila in sem dokupila le par malenkosti, če bi morala pa vse kupovati, se pa s količino cunj ravno ne bi hvalila in bi gotovo enako naredila kot ti. Jaz kratkega za začetek sploh nimam. Tut js nebi imela kratkega pa se je mami uštela k ni dobr pogledala in so bli v kompletku bodiji s kr. rokavi namesto z dolgimi. Sicer pa to use niso najmanjše številke, se najde tko do 62, tko da bo usaj za neki časa.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:58:27
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 V posteljo ja, če sem pa ko slon , se sploh več ne znam zraven spravit, sploh več ne vem kdaj sma nazadnje Da mi moj pravi, da sploh ne ve zakaj ga še sploh ima Boga reučka, js si sploh ne predstavlam kako bi blo če nebi. Res da nisem vedno za akcijo kadar on hoče, kr me velikrat peče zgaga in sploh zadnje dni me špika v trebuhu in me je strah kakšnih popadkov, ampak ko me pa prime pa nema tuki je zaspan, se mi neda,.... take izgovore lahko prhranš za naslednji mesec ko nebova mogla . Drgač pa prisoten najmanj 2x na teden, čene neki ne štima . Razvajanje njega (ker mi ne paše vedno ) pa je usakodnevno sm učasih kr jezna k mi reče glih ob takem času k se men neda. Ampak naj mu bo, sej nebo več dolgo hahahahahaha
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?