Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 15:10:47
|
|
|
|
lenčy
|
js mam isto izbočeno na desni strani trebuha js tud pravm, da je ritka sicer sem se pa tud js včeri po dolgem času pogledala bočno v ogledalo in sm bla prav začudena ker velik trebuh, ker sm skos do zdj mislna da je majhen ampak zdj je pa res že velik
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 15:45:39
|
|
|
|
vekybel
|
Punce jz sem dans ponoči sanjala da sem tako lahko rodila našega in še obraz sem mu videla in mi je bil prav lep dojenček. Zdej pa ne vem kak bo porod pa kak dojenček. Ponavadi pravijo da kar sanjaš da se zgodi obratno. Joj zdej smo dobili maškure na obisk.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 15:45:47
|
|
|
|
meti.v
|
ola Se vam po dooooolgem času spet mal oglašam Sej drgač vas redno berem ampak za pisat sm pa bl lena Morm rečt da pr meni ni nč nouga, nimam nobenih težav z lažnimi popadki kakor nekatere tko da sm glede tega kr srečnica me pa občasno kolki bolijo in okorna in nerodna sm kot kkšna nona Drgač pa sm mela danes spet po dolgem času pregled pri g. in sm mela prvič ctg in morm morečt da je kr fajn poslušat srčka no ctg je brez posebnosti hvalabogu drgač pa vse uredu, edin pritisk sm mela spet povišan ampak doma mam normalga kar je spet posledica mal živčnosti al kaj jz vem,mislm da bo kr to ker že ko pridm do ZD postanem živčna in pa kg joj tko grejo gor da mi je kr slabo zdej sm že na +17kg res pa je da sm bla pred nosečnostjo zlo suha, namerč štartala sm sam 48kg in prej nikol nism nč kej pazla kaj jem ker enostavno ni šlo gor zej gre pa tko gor da mi je kr slabo mi je pa danes g. reku da je to posledica hormonou da sm se tok zredila se zdej stem tolažm Naslednji pregled za seznamček mam 8.3.2010, takrat mam končno ultrazvok +ctg in še bris mi bo vzeu za streptokok .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 15:45:48
|
|
|
|
Jessy
|
Tako sem mislila, da bo Neja dobro zvozila s to vročino, pa sem ji pravkar namerila 39,4°C. Očitno jutri ne bo mogla na pustno rajanje v vrtec. Že danes mi je jokala, ko sem ji rekla, da ne more v vrtec.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 16:06:45
|
|
|
|
plamen
|
Jessy in lenčy - meni se je pravkar naguzil na desno, da imam cel trebuh postrani. In pri meni je ritka, je zadnjič pogledala, ker je tudi G zanimalo. In ugotovila, da leži prečno . Jo pa čutim sedaj više, pa tudi včeraj je spodaj gomazelo ko ne vem kaj. Upam, da kaj rotira. gibi - včeraj na polno cel dan, danes pa zjutraj, sedaj pa imam mir. Vsaj ni unih rokic, nogic, samo ritka se guzi in tišči ven. Kadar se uležem se ponavadi mal oglasi, ga bom šla zdaj zbudit, lumpeka. Danse sponoči je mene tudi L kolk bolel. Zgleda, ga preveč obremenjujem z ležanjem na L boku. Spanje je še vedno , energije pa tudi. Me moj včasih sam gleda - a se ne bi ti mal ustavla? Ponavadi sem kar za . Prvo beljenje sobice je že mimo, potem pa še barvaste stene narediva in bo . Prva pride posteljica, ker je že doma. In bom tudi jaz začela s pranjem in likanjem,... Pa pospravljalni sindrom upam, da me tudi kaj prime .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 16:06:59
|
|
|
|
Jessy
|
Danes sem spet gledala porodne zgodbe na satelitski in je ravno kazalo, kako je ena doma rojevala. Najprej je bila v bazenu, za iztis pa so šli na posteljo. Hecno mi je bilo, ker je imela izbran položaj "na vseh štirih". Bi prej pričakovala, da bi čepe ali kaj podobnega, da še gravitacija nekaj naredi....no, in ko je iztiskala glavico, je revco tako ene parkrat zabolelo, da so se ji kar noge zatresle. Sem gledala že veliko porodov in tokrat sem to prvič opazila. Morda zaradi čudnega položaja, kaj pa vem....
< Sporočilo je popravil Jessy -- 15.2.2010 16:08:03 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 16:08:06
|
|
|
|
plamen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Tako sem mislila, da bo Neja dobro zvozila s to vročino, pa sem ji pravkar namerila 39,4°C. Očitno jutri ne bo mogla na pustno rajanje v vrtec. Že danes mi je jokala, ko sem ji rekla, da ne more v vrtec. bošček mali. To je najhuje, ko se otroček veseli nečesa in potem zboli. Jaz sem majhna ravno norice fasala, ko bi mogla naslednji dan igrati v lutkovni predstavi . Se še danes spomnim. Naj bo čimprej bolje!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 16:10:04
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Tako sem mislila, da bo Neja dobro zvozila s to vročino, pa sem ji pravkar namerila 39,4°C. Očitno jutri ne bo mogla na pustno rajanje v vrtec. Že danes mi je jokala, ko sem ji rekla, da ne more v vrtec. bošček mali. To je najhuje, ko se otroček veseli nečesa in potem zboli. Jaz sem majhna ravno norice fasala, ko bi mogla naslednji dan igrati v lutkovni predstavi . Se še danes spomnim. Naj bo čimprej bolje!!! Saj zaradi tega mi je najtežje. Mi je brez težav spila paracetamol, potem pa rekla, da je spila zato, da bo jutri zdrava in bo šla v vrtec. Seveda sem ji rekla, da bomo še videli, kako bo. Sem pa govorila z njeno vzgojiteljico in je rekla, da če je jutri ne bo, da naj kostum prinese pokazat pa potem, ko bo zdrava....sam, to ni to....ahhhh....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 16:19:27
|
|
|
|
girl79
|
jessy- za Nejo, da bi se do jutri mogoče vendarle pozdravila..si kar predstavljam kako hudo mora biti otroku rečt, da nečesa ne sem, sploh če se je tako veselil... plamen- jaz bi tudi v petek lahko za kavo, pa upam da se nama še rožca pridruži, čeprav že skoz nekaj trdi da bo šla prej rodit, samo se mi zdi da njena pupa pa noče kaj dosti slišat o tem Moj baby je bil pa pridno že od 20. tedna nekje obrnjen z glavo navzdol, zdaj sem pa skoraj prepričana da se je obrnil in leži prečno...kadar se ji kolca vedno to čutim levo bolj spodaj, potem se pa z ritko naguzi tam nekje desno od popka, noge pa čisto desno pri rebrih ven porine, tako da sem se očitno prehitro veselila da je že na glavo...no upam da se še obrne, saj ni čisto prečno, ampak čisto na glavo pa tudi ne...bomo videli kaj bo naslednji teden G rekla... Aja, drugače pa da se še pohvalim, sem med vikendom oprala vse cotke št.56 in jih tudi že zlikala, zdaj moram pa še vse tetra pleničke oprat..ja pa v Tosami sem bila danes sem nabavila razne vatice, zložence, krpice, vložke... (ta mesec imajo akcijo, če kupiš dvojen Vir 80, dobiš še ene zastonj) Lepo se mejte...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 16:26:13
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika ja hvala...jaz pa več ne vem kaj bi sploh rada dobro da je danes polnih 37 tednov, to mi je že znossno...kaj bš jamrala, da ne sodeluje...sej ma prav, kdo bo v toti sneg rino...... kdaj maš zdravkota? v četrtek, ne? ja, četrtek... pa ti??
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 16:28:31
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jessy pokaži bušija! pa še katera druga...lina idi v izložbo slikat hvala bogu za širokokotni objektiv!!! .. da vse not spravim..
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 16:32:11
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: lucika jaz imam pa tudi drugače tako postavo, da me je sam trebuh. ok, debela sem no, ampak najbolj v trebuh.. in mi je zdaj super, ker imam vsaj kaj not:) me pa včasih širina malo vara, si mislim, da ni tak hudo, pa je, se kam treščim v trebuh, da je kr joj... Pa popackana si najbrž tudi kar naprej, kajne? Jaz sem že taka. Komaj se preoblečem, že imam štampiljke po majci. .. emmmmmm.. kaj to ve o meni?? jaz sem v eno zapacana, huje kot oni mali, ko začnejo sami jest... pa zahaklam ga tud glih kje čem...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 16:39:38
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene s pregleda: ugotovili so da imam povišan krvni sladkor in sicer 12.3. Jutri zjutraj imam ob 7 kontrolo pri njemu in če bo isto, kakor danes - moram it v bolnico, ker mi bodo verjetno sprožili porod. lp
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 16:45:21
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 evo mene s pregleda: ugotovili so da imam povišan krvni sladkor in sicer 12.3. Jutri zjutraj imam ob 7 kontrolo pri njemu in če bo isto, kakor danes - moram it v bolnico, ker mi bodo verjetno sprožili porod. lp ja kaj pa se je zdaj zgodilo s CR?? a ga ne bodo delali?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 16:45:27
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 evo mene s pregleda: ugotovili so da imam povišan krvni sladkor in sicer 12.3. Jutri zjutraj imam ob 7 kontrolo pri njemu in če bo isto, kakor danes - moram it v bolnico, ker mi bodo verjetno sprožili porod. lp A pol boš res morala kar roditi? A si je tudi on že premislil?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 16:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 evo mene s pregleda: ugotovili so da imam povišan krvni sladkor in sicer 12.3. Jutri zjutraj imam ob 7 kontrolo pri njemu in če bo isto, kakor danes - moram it v bolnico, ker mi bodo verjetno sprožili porod. lp A pol boš res morala kar roditi? A si je tudi on že premislil? Ja po vsej verjetnosti, če bom jutri tudi imela tako visok sladkor. Je reku, da bom morala it v P (če bo) ter da se bodo tam po vsej verjetnosti odločili za predčasen porod ker je tako visok sladkor za otroka zelo nevaren
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 16:49:42
|
|
|
|
Jessy
|
Sara, ja sranje, ej....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 16:52:33
|
|
|
|
Jessy
|
Sara, ampak, nimam te v spominu, da bi tebi med kaj sladkor ponagajal. Se pravi, da ti je zdaj ponorel, ko smo toliko okrog krofov imele. Meni že nekaj časa ni dal krvi pregledat. Po moje sem s krvjo zaključila odkar mi je dal železo. Se človek malce zamisli.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 16:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Sara, ampak, nimam te v spominu, da bi tebi med kaj sladkor ponagajal. Se pravi, da ti je zdaj ponorel, ko smo toliko okrog krofov imele. Meni že nekaj časa ni dal krvi pregledat. Po moje sem s krvjo zaključila odkar mi je dal železo. Se človek malce zamisli. Ja nisem imela nobenih težav, nazadnje sem imela sladkor 5.5 zdej pa tako
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 17:15:32
|
|
|
|
Jessy
|
Sara, jaz srčno upam, da bo jutri sladkor ok. Pravijo, da naj bi en dan prej jedla čim bolj zdravo hrano (nič sladkega in ne bele moke)!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 17:32:08
|
|
|
|
girl79
|
sara2007- upam da bo jutri sladkor bolje, če pa te dajo vseeno rodit, pa čim lažji porod in veliko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 17:53:39
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Punce povejte mi kako se ve kaj zbujate zjutraj? Utrujene ali polne energije? Jz se zadnje čase zbudim utrujena in komaj pridem k sebi. A o kolkih da ne govorim.... Jaž se tudi zadnje cajte zjutraj zbudim cela trda, pa vse me boli, komaj si zokne obujem (hvalabogu da mi to moj naredi ponavadi).Pol mam pol dneva še kar energije, proti večeru pa sem že spet nikakva, cela utrujena. Noge pa mam ful otečene kar celi dan, že zjutraj ko vstanem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 17:57:26
|
|
|
|
naty28
|
Nekaj me še zanima, kaj ve mislite je kaj narobe če grem v kino? Pa če mogoče grema grozljivko gledat(ker mi2 jih namreč obožujema in skozi gledava), je to slabo al noro zgleda prit z trebuhom tja? Še kera hodi v kino zaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 18:04:11
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Nekaj me še zanima, kaj ve mislite je kaj narobe če grem v kino? Pa če mogoče grema grozljivko gledat(ker mi2 jih namreč obožujema in skozi gledava), je to slabo al noro zgleda prit z trebuhom tja? Še kera hodi v kino zaj? Jaz ne bi šla, ker se hitro ustrašim in če se jaz, se tudi .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 18:21:06
|
|
|
|
naty28
|
eh saj tak nimajo nič pametnega, sem zaj gledala, samo rada pa bi nekam šla za valentinovo, ker včeraj nisma mogla it, ker je moj bil v službi. Ma kera kako idejo kam naj grema?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?