|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 3. del
15.2.2010 14:04:51   
Bauky
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

men se je pa herpes naredu na robu ust...user posted image  a ma katera 'zdravilo' za to? razn tistih nalepkic...

hmmm , slomak... men se je tudi prejšnji rteden to nardilo.... in evo, takoj sem potem začela smrktat in kihat.  Saj te nočem strašit... samo pri meni je blo to uvod v prehlad .... ki se je hvala bogu že umiril, samo še kapljice za nos si moram dajat 1xna dan da si ga odmašim.  Tako, da ti kar iz preventive, začni čajčkat pa limončkat, pa bo ... herpes, sem si jaz pa predrla pa ga fajn z alkoholom natrla, pa je bil kmal suh...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 551
15.2.2010 14:13:11   
Bauky
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

imam pa eno vprašanje: in sicer, ali če si ti v času nosečnosti še sploh ne izloča mleko oziroma kakršenkoli izcedek iz dojk, ali to pomeni da tudi kasneje po rojstvu ne bo mleka, ali glede tega ni pravila. Ker jaz do sedaj nimam nobenega izcedka, niti se mi niso prsi veliko povečale, mogoče 1-2 številke (bolj ena) in me malo skrbi.

hmmm, jaz sem ga pa zasledila, že kakšen mesec nazaj  ... ko sem se mogoče preveč na prsa uležala in mi jih je tok stisnilo, da je potem vn preteklo,  sem mela koj  flek na majici  ( prvič je bila kar malo šoka) ... zdaj pa sicer  ne vsak dan, ... zgleda da je odvisno, kakšen je pritisk na dojko.... ... ja špa tudi barva je drugačnna ...enkrat je čist vodeno, drugič, čist rumeno.... vglavnem hecno je vse skup  zame za prvič..  upam, da bo po rojstvu  vse ok in bo takrat pa teklo in teklo, pa da bo user posted image  jedu... ker si tudi jaz želim dojit.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 552
15.2.2010 15:52:21   
Goldisan
Ahoj bodoče mamice in take, ki ste že!

Sicer kot sem opazil se udeležujejo debat tukaj samo mamice, ampak ob najlepšem darilu, ki sva ga dobila kot srečni očka (ki ga kar malce razganja) se ne morem zadržat da ne bi kaj napisal.

Naša mamica Olive je imela 13.2. rok, in zgodilo se je 12.2 ob 8:03 zjutraj. V porodnišnici Postojna naju je očarala mala deklica Lara. Prihod v porodno sobo je bil nekaj pred šesto, malce čez osem smo že pestvali. Obe sta odlično in po vsej verjetnosti se bomo jutri že vsi skupaj crkljali doma.

Spotoma čestitam vsem povečanim družinicam, ter pozdravljam in želim vse dobro vsem ki jih najlepši dogodek še čaka.

Toliko zaenkrat, zdaj se pa počasi odpravim nazaj k mojim puncam! user posted image

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 553
15.2.2010 17:38:51   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Goldisan
Sicer kot sem opazil se udeležujejo debat tukaj samo mamice, ampak ob najlepšem darilu, ki sva ga dobila kot srečni očka (ki ga kar malce razganja) se ne morem zadržat da ne bi kaj napisal.
Naša mamica Olive je imela 13.2. rok, in zgodilo se je 12.2 ob 8:03 zjutraj. V porodnišnici Postojna naju je očarala mala deklica Lara. Prihod v porodno sobo je bil nekaj pred šesto, malce čez osem smo že pestvali. Obe sta odlično in po vsej verjetnosti se bomo jutri že vsi skupaj crkljali doma.
Spotoma čestitam vsem povečanim družinicam, ter pozdravljam in želim vse dobro vsem ki jih najlepši dogodek še čaka.
Toliko zaenkrat, zdaj se pa počasi odpravim nazaj k mojim puncam! user posted image

ČESTITAM!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldisan)
Neposredna povezava do sporočila: 554
15.2.2010 17:41:58   
Astralis
user posted image user posted image user posted image bravo bravo,
se posebej pa za pogumnega ocka Goldisana, ki je upal izreci besedo v ta mama forum :)

Jaz sem danes s 4. ctg in pregleda in nic ne kaze, da bi nasa decva hotela kam na plano. Odprta sem - kot so se uradno izrazili - "za scepec", MV 1,5 cm, glavica sicer ze lepo nalega na vhod, pa zapisalo so, da je medenica siroka. Po naravi imam ozke boke in tale ugotovitev me je prav razveselila. Upam, da bo porod zato kaj lazji.

Sem sla pa prvic od svoje G na CTG in pregled k dezurnemu porodnicarju ze kar v izbrano P in ceprav so mi tega doticnega Dr. lepo priporocili, sem bila na koncu kar malo razocarana. 3/4 casa je tipcek govoril samo o sebi, pa o svojih obveznostih in druzinici, spregledal je, da moja G izrecno prosi za dodaten UZ, ker imam neko cisto na popkovini in nihce ne ve, kaj to je... (to sem se zal spomnila sele, ko sem prisla domov, sicer bi ga opomnila na to, a lahko si predstavljate, da sem bila se nekaj cas po pregledu malce v soku), ni mi povedal, kako kaze moja nosecnost, ni komentiral CTG, ni ocenil, kdaj bi lahko kaj bilo... jaz sploh nisem bila pomembna. Hvalil je moj vir, ki mi ga je priporocil, potem pa ze nakazal, naj pocasi odpeketam ven. Halo?
Na zacetku sem se bala, da v najvecji P v CZ ne bom imela dovolj zasebnosti, ker je toliko osebja, da vsakic prides na vrsto k nekomu drugemu in se vsak vtakne vate, dobesedno. Ce si narocis in seveda doplacas svojega Dr. porodnicarja, pa se temu izognes.
Po tejle izkusnji se je moje prepricanje, da bo vse v redu, zmanjsalo za tretjino.

Hm, mislim,d a mi ne preostane drugega, kot da neham kontrolirat zadeve in se raje prepustim. Imam obcutek, da je vecja verjetnost, da bo moje dete porodil clovek, ki bo RAVNO PRAVI za delit to izkusnjo z mano... Pa raje se bom skoncentrirala na vecje zaupanje do teh "tujcev" user posted image

tolk o mojih trablah,
drugace se pa pridruzujem tem, ki nas spikajo mens. krci in v krizu...

CTG popadki - ravnina
naslednji pregled v pon. 22.2.2010, 1 dan po PDP user posted image

(odgovor članu Goldisan)
Neposredna povezava do sporočila: 555
15.2.2010 17:59:01   
seya
No, najprej seveda čestitke vsem februarkam, ki ste porod že dale skozi in se lepo certate user posted image user posted image

Pri nas pa še kar čakamo.
Mene sicer od danes nekoliko šika v sp. delu trebuha, ampak si želim, da se še ne bo nič zgodilo. Jutri imam namreč v planu, da jih grem še v službo pozdravit in da jim nesem krofe user posted image Tak da če detece še kak dan počaka, ne bom imela prav nič proti...

Pa CTG imam jutri in me prav zanima, če bo tudi na črti popadkov že kak hribček in dolinica.......
Sicer pa počutje OK, pridno se nalivam z malininim čajem in računam na poz. učinek, vsak dan se sprehajam (in si domišljam, da tudi s tem delam na tem, da bo porod lažji...). Ah ja, moč pozitivnega razmišljanja user posted image

Sicer se mi pa zdi danes eno zatišje tu. A so večinoma že v porodnišnici al kaj??? Pa saj smo šele sredi meseca, hm user posted image

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 556
15.2.2010 18:00:03   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

men se je pa herpes naredu na robu ust...user posted image  a ma katera 'zdravilo' za to? razn tistih nalepkic...

hmmm , slomak... men se je tudi prejšnji rteden to nardilo.... in evo, takoj sem potem začela smrktat in kihat.  Saj te nočem strašit... samo pri meni je blo to uvod v prehlad .... ki se je hvala bogu že umiril, samo še kapljice za nos si moram dajat 1xna dan da si ga odmašim.  Tako, da ti kar iz preventive, začni čajčkat pa limončkat, pa bo ... herpes, sem si jaz pa predrla pa ga fajn z alkoholom natrla, pa je bil kmal suh...

Bauky, katere kapljice za nos pa si daješ? Jaz bi tudi nujno nekaj potrebovala ... sploh ne morem dihat .. ne vem, kako bom popadke predihavala ... user posted image

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 557
15.2.2010 18:01:50   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

ČESTITAM!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis pod tole in čestitke!!!! Lepo, da se je tud en ati oglasil ... saj ni samo za mamice .... sam atijem se ponavadi neumno zdi, tukaj debatirat. Sicer pa uživajte in se crkljajte ...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 558
15.2.2010 18:05:39   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: seya

No, najprej seveda čestitke vsem februarkam, ki ste porod že dale skozi in se lepo certate user posted image user posted image

Pri nas pa še kar čakamo.
Mene sicer od danes nekoliko šika v sp. delu trebuha, ampak si želim, da se še ne bo nič zgodilo. Jutri imam namreč v planu, da jih grem še v službo pozdravit in da jim nesem krofe user posted image Tak da če detece še kak dan počaka, ne bom imela prav nič proti...

Pa CTG imam jutri in me prav zanima, če bo tudi na črti popadkov že kak hribček in dolinica.......
Sicer pa počutje OK, pridno se nalivam z malininim čajem in računam na poz. učinek, vsak dan se sprehajam (in si domišljam, da tudi s tem delam na tem, da bo porod lažji...). Ah ja, moč pozitivnega razmišljanja user posted image

Sicer se mi pa zdi danes eno zatišje tu. A so večinoma že v porodnišnici al kaj??? Pa saj smo šele sredi meseca, hm user posted image

Ja, ni nas prav več veliko na vrsti za rodit .... tiste, pa, ki so že, pa nimajo več toliko časa non stop klepetati ....heheh user posted image user posted image
Jaz tudi upam, da bo CTG jutri pokazal kakšno dolinico in hribček ... glede na to, da me špika zdaj prvič, prej me nikoli ni, bi lahko kaj pokazalo, ane? user posted image

Tebi pa upam, da uspe jutrišnji plan s krofi, sodelavci bodo sigurno veseli! user posted image

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 559
15.2.2010 18:05:57   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Podpis pod tole in čestitke!!!! Lepo, da se je tud en ati oglasil ... saj ni samo za mamice .... sam atijem se ponavadi neumno zdi, tukaj debatirat. Sicer pa uživajte in se crkljajte ...

se kar pod tole podpišem. pa res iskrene čestitke!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 560
15.2.2010 18:08:34   
Jada82
Evo, spet spila pol litra čaja z medom in limono ... pa potem pojedla še eno user posted image . Njami ... zdaj moram pa še kakšno sadje ... da bo prehlad boljši ....

Prej me je spet špikalo ... kar malo močneje, pa še križ je začenjal. Zdaj spet umiritev. Pa vmes se je tudi umirilo, k sem tudi zaspala popoldne. Ne vem, bomo videli, ampak očitno se nekaj pripravlja. No ja, korak naprej je že, ane? Glede na to, da se prej ni čisto nič dogajalo. Pa še zdi se mi, da se je user posted image umiril.
Ampak jaz imam še kar zabasan nos. Tako da, resnično upam, da bom jutri pa že bolje .... in ready za rodit.... Čeprav me začenja biti strah ... uf, prvič, pa to. Kar malo me stisne, no user posted image user posted image user posted image

Jah, treba bo, zdaj poti nazaj ni več, ane? Bomo že ....se tolažim.

Lepo nočko želim, grem zdaj malo tv gledat, pa bomo videli, če bo jutri kakšen nov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 561
15.2.2010 18:11:05   
mucica2

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (user posted image , user posted image ), kraj, Spol, porodnišnica

xx.2.                                
user posted image Komarka (30), (2user posted image ,1user posted image ), ?     user posted image                             
user posted image biina
(?), (?user posted image ,? user posted image ), ?              user posted image
user posted image marjetica11, (?user posted image ,?user posted image ), ?        user posted image
user posted image lorelai28, (?user posted image ,?user posted image ), ?             user posted image                                                          

1.2.
user posted image punsha(28),(1user posted image ,0user posted image ) ,Gorenjska,Jesenice,RODILA 27.12.09-ENEJA 
user posted image brcko2, (2user posted image ,1user posted image ) ,Ljubljanauser posted image , RODILA 25.1.10- TOMAŽA TOBIASA                
user posted image twixy (28), (3user posted image ,0user posted image ), Nemčijauser posted image RODILA 3.2.10 - LILI SUE               

2.2.
user posted image bili83(25), (1user posted image ,0user posted image ), Ptuj,user posted image Ptuj, RODILA 1.2.10- NACETA               
user posted image ninu, (2user posted image ,1user posted image ),     Gorenjska user posted image RODILA 24.1.10 - MEDEJO          
user posted image bejbs, (?user posted image ,?user posted image )          ?                     user posted image              

3.2.
user posted image Lana08, (2user posted image ,0user posted image ), ?  user posted image RODILA 5.2.10 - KRIŠTOFA                      

5.2.       
user posted image ToBoNi (?), (?user posted image ,?user posted image )  ?                   user posted image                            
user posted image elaaa (31), (1user posted image ,0user posted image ) ?  user posted image   RODILA 31.1.10 - OSKARJA        

6.2.                           
user posted image bambi14 (?), (2user posted image ,1user posted image ), MBuser posted image Maribor, RODILA 4.2.2010 - TOMASA                          
user posted image MATEJKA_(28), (3user posted image ,2user posted image ),MB user posted image Maribor, RODILA 1.2.2010 - LEONA
user posted image cocochanel(?), (?user posted image , ?user posted image ), user posted image Ljubljana, RODILA 1.2.2010 - MAŠO    

7.2.         
user posted image Irsa(?),(?user posted image ,1user posted image ), ?                          user posted image          

8.2.
user posted image Aja1(31), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska user posted image Novo mesto, RODILA 4.2.2010 -ŽIVO
user posted image Valentinčica(31),(3user posted image ,2user posted image ),Dolenjska user posted image Ljubljana ali Novo mesto, RODILA 2.2.2010 - JURIJA VIDA                  
user posted image rosa2(28),(2user posted image ,0user posted image ), CEuser posted image RODILA 20.1.2010 - TEJO
user posted image spelch, (1user posted image ,0user posted image ), Koroška,                user posted image  
user posted image bipi(31), (3user posted image ,1user posted image ), ? user posted image RODILA 1.2.10 - ALENA  
user posted image bmwjka, (4user posted image ,3user posted image ), Polica pri Gros.   user posted image RODILA 8.2.10 - HENRIKA

9.2 
user posted image kanna(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image    
user posted image anemona(?), (1user posted image ,0user posted image ),?                     user posted image     
user posted image ninček1(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB user posted image Maribor, RODILA 25.1.2010-TINA                     
user posted image MANA 7(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                   user posted image                  
user posted image ne_ja, (?user posted image ,?user posted image ), ?                                user posted image

10.2.
user posted image busybee882006, (3user posted image , 2user posted image ), user posted image Ljubljana,
RODILA 13.2.2010 - BRINO ANO    
user posted image Zariya(?), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image            
user posted image Cappy96(32), (2user posted image ,1user posted image ), Zasavje user posted image Postojna, RODILA 10.2.2010 - ANŽETA          
user posted image Lara73(36), (3user posted image ,2user posted image ), Gorenjska user posted image Kranj, RODILA 8.2.2010 - MONIKO
user posted image janussa(?), (4user posted image ,3 user posted image ), Maribor, user posted image , Maribor, RODILA 14.2.2010 - SAŠO

11.2.
user posted image niwci(25), (2user posted image ,0user posted image ), NG, KK , user posted image ,Brežice ali Novo mesto, RODILA 12.2.10-NEJO
user posted image neja.mat(25), (2user posted image ,1user posted image ), NM                 user posted image         

12.2.
user posted image Nattasha(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB, user posted image , RODILA 13.2.10-IRIS                
user posted image zirafa76(32), (2user posted image ,1user posted image ),CE, Bratislava user posted image Bratislava, RODILA 1.2.10- DOMINIKA   
user posted image Kora33(33), (3user posted image ,1user posted image ), Koroška user posted image ,Sg, RODILA 22.1.10-NANO

13.2.
user posted image Olive(?), (1 user posted image , 1user posted image ), user posted image , Postojna, RODILA 12.2.10-LARO

14.2.
user posted image plouse(29), (1user posted image ,0user posted image ), ?   user posted image   Postojna, RODILA 6.2.10 - DOROTEJO
user posted image neoslišana                                                    user posted image    

user posted image čikapika                                                        user posted image

15.2.                          
user posted image Kati81(?), (3user posted image ,1user posted image ), LJ, user posted image RODILA 1.2.10 - JAKO TIANA    
user posted image Zofy(31), (2user posted image ,1user posted image ), Lj user posted image RODILA 2.2.10 - MATEJA
user posted image dskubin(?), (3user posted image ,2user posted image ), Primorska user posted image RODILA 12.2.10 - DANETA

16.2.
user posted image Liagal(26), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image                                
user posted image mucica2(26), (2user posted image ,0user posted image ), CE                    user posted image    Celje       

17.2.                   
user posted image gapii27(28),(1user posted image ,0user posted image ),Rogaška Slatinauser posted image user posted image Ljubljana, RODILA 1.2.10 - AŽBETA IN JAKOBA
user posted image katy_  , (2user posted image ,?user posted image ), ?                                 user posted image
user posted image Dari(?), (3user posted image ,2user posted image ),Gorenja vas               user posted image
user posted image slomak(28), (2user posted image ,0user posted image )                            user posted image    Kranj ali Ljubljana
user posted image tinca malinca(1user posted image ,0user posted image ),Ljubljana             user posted image                                      

18.2.
user posted image P1ka23(?), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image  
user posted image Jada82(27), (1user posted image ,0user posted image ), Bled                    user posted image   Jesenice      
user posted image Zimska(32), (3user posted image ,1user posted image ) , LJ                       user posted image   Ljubljana
user posted image tasa3(?), (?user posted image ,?user posted image ),      ?                           user posted image

19.2.
user posted image julieb(31), (1user posted image ,0user posted image ), Pomurje user posted image RODILA 10.2.2010 - LIONELA  
user posted image tajab, (2user posted image ,1user posted image ), Kranj                              user posted image        

20.2.
user posted image silmarillion(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image
user posted image vaney(26), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska  user posted image RODILA 10.2.2010 - DAŠO       
user posted image mamica(37), (4user posted image ,3user posted image ), Dolenjska           user posted image  
user posted image Bušika2010(),(user posted image ,user posted image ),
user posted image Ančkica(2user posted image , 1user posted image )                                       user posted image
user posted image zvesta30(3user posted image ,1user posted image ),Lenart                            user posted image Maribor
user posted image lucka1(2user posted image ,1user posted image ),Ljubljana

21.2.
user posted image Astralis(36), (3user posted image ,0user posted image ), Praga                   user posted image  
user posted image seya(33), (2user posted image ,0user posted image )                                    user posted image            
user posted image storžica                                                           user posted image

23.2.
user posted image smuki(29), (2user posted image ,0user posted image ), Posavje user posted image RODILA 6.2.2010 - AJDO        
user posted image fiesta(28), (2user posted image ,1user posted image ), Ajdovščina               user posted image
user posted image lily86(23), (1user posted image ,0user posted image ), Maribor                    user posted image        
user posted image Zoja Lara,(1user posted image ,0user posted image ), Slov. B,MB,RODILA 30.12.09 GABRA IN  KLEMNA

24.2.
user posted image ursulina(29), (3user posted image ,1user posted image ), LJ                         user posted image         

25.2.
user posted image Rocio(28), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                             user posted image  
user posted image rožca26(26), (2user posted image ,1user posted image ), Domžale              user posted image   Ljubljana

26.2.
user posted image lunca83(26), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image

27.2. 
user posted image babajči(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                              user posted image
user posted image Nena87(22), 1user posted image , 0user posted image ), Cerkevnjak            user posted image Ptuj

28.2.
user posted image JanaB(33), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                            user posted image              
user posted image junehope(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                            user posted image
user posted image Bauky(?) , (1user posted image ,0user posted image ) , Dolenjska                user posted image
user posted image vita(?), (2user posted image ,1user posted image ),      PO                             user posted image
user posted image t*e*j*k*a(26), (2user posted image ,1user posted image ), Konjice  user posted image user posted image RODILA 30.1.10 - NEJO IN NIKA
user posted image protina(32), (3user posted image ,1user posted image ), ?                             user posted image  
user posted image mavo(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                                   user posted image

4.3.
user posted image dreja80(29), (2user posted image ,1user posted image ), LJ                          user posted image     

21user posted image in 21user posted image   46 user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 84

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• (odgovor članu mucica2)
  • Neposredna povezava do sporočila: 562
    15.2.2010 18:14:25   
    mucica2

user posted image

FEBRUARČKI 2010

datum           ime            PDP          ime otročka      teža       velikost

27.12. 09     Punsha      1.2.2010    Enej             2500g    47cm
    30.12. 09     ZojaLara   23.2.2010 Gaber           2085g    45cm
                                                    Klemen        1700g    45cm
    20.01.10     rosa2        8.2.2010      Teja               3260g    50cm
    22.01.10    Kora33   12.2.2010    Nana            2460g     44,5cm
    24.01.10     ninu          2.2.2010      Medeja         3655g     52cm

25.01.10     ninček1     9.2.2010     Tin                 2760g     47cm
    25.01.10     brcko2      1.2.2010   Tomaž Tobias 3080g  53cm
    30.01.10     t*e*j*k*a 28.2.2010   Neja                2370 g
                                                               Nik                 2250g
    31.1.10       elaaa         5.2.2010      Oskar             3480g     50cm
    1.2.10         Kati81       15.2.2010     Jaka Tian      3000g     51cm
    1.2.10         zirafa76    12.2.2010     Dominik        3300g     50cm
    1.2.10         bipi            8.2.2010       Alen               3100g     52cm
    1.2.10         Bili83        2.2.2010       Nace              4020g     54cm
    1.2.10        Gapii27     17.2.2010     Ažbe              2090g     46cm
                                                           Jakob            2790g      48cm
    1.2.10          cocochanel 6.2.2010  Maša              3870g     51cm
    1.2.10          MATEJKA_ 6.2.2010      Leon             3100g      9cm
    2.2.10          valentinčica30 8.2.2010 Jurij Vid    3300g      51cm
    2.2.10          zofy            15.2.2010   Matej            3410g     52cm
    3.2.10          twixy          1.2.2010     Lili Sue         3850g      51cm
    4.2.10          bambi14     6.2.2010     Tomas         3450g      49cm
    4.2.10          Aja1            8.2.2010     Živa              3090g      51cm
    5.2.10          lana08        3.2.2010     Krištof          3170g      52cm
    6.2.10          Smuki         23.2.2010   Ajda             2600g      47cm
    6.2.10          plouse        14.2.2010   Doroteja      3260g      51cm
    8.2.10          Bmwjvka    8.2.2010     Henrik          3400g     53cm
    8.2.10          Lara73       10.2.2010   Monika          3950g     54cm
    10.2.10       julieb           19.2.2010   Lionel           3660g    52cm
    10.2.10       vaney          20.2.2010   Daša             3150g    50cm
    10.2.10       Cappy96     10.2.2010   Anže             3820g    51cm
    12.2.10
           dskubin       15.2.2010   Dane             3620g    56cm
    12.2.10       Niwci           11.2.2010    Neja             4525g    52cm
    12.2.10   Olive               13.2.2010    Lara
    13.2.10   busybee882006 10.2.2010  Brina Ana 3740g   52cm
    13.2.10   Nattasha        12.2.2010    Iris               2600g    49cm
    14.2.10   janussa          10.2.2010    Saša             

user posted image

16user posted image :22user posted image

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 563
    15.2.2010 18:14:40   
    mucica2

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 16.2.- rožca26 (pregled v P), Jada82 (ctg), mucica (ctg), seya (ctg)

17.2.-slomak, rožca26 (ctg+pregled), lunca83
    (ctg+pregled), Tinca Malinca, ČikaPika (ctg)
    18.2.- babajči (porod - CR)user posted image , Bauky (ctg)
    22.2.- Astralis
    26.2.- mavo  (porod - CR)

user posted image  

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 15.2.2010 18:16:04 >

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 564
    15.2.2010 18:29:00   
    Storžica 81
    Čestitke vsem novim mamicam in očkom user posted image user posted image user posted image .

Čeprav me začenja biti strah ... uf, prvič, pa to. Kar malo me stisne, no user posted image user posted image user posted image

Jada 82 tudi mene včasih ponoči postane kar malo strah prvega poroda, pred očmi pa imam vedno, " popadki so prijatelji, ki ti pomagajo na poti do cilja ".

Pri nas se ne dogaja še nič novega, imela sem samo rjavkast izcedek, ki je
    verjetno posledica včerajšnjega pregleda. CTG ni pokazal nič. kaže, da bo naš user posted image počakal do PDP-ja, ki je 21.02.2010 in takrat imam tudi ponovno CTG v P Postojna. Opažam, da je nas februvark, ki še nismo rodile vedno manj. Imamo še 14 dni časa user posted image

Ali je tudi od vas imela kakšna težave z lojnico na nožnici? meni se je zadnjič vnela oz. zamašila in je bolelo ko sto user posted image .

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 565
    15.2.2010 18:38:14   
    ČikaPika
    IZVIRNO SPOROČILO: Jada82
    Prej me je spet špikalo ... kar malo močneje, pa še križ je začenjal. Zdaj spet umiritev. Pa vmes se je tudi umirilo, k sem tudi zaspala popoldne. Ne vem, bomo videli, ampak očitno se nekaj pripravlja. No ja, korak naprej je že, ane? Glede na to, da se prej ni čisto nič dogajalo. Pa še zdi se mi, da se je user posted image umiril.
    Ampak jaz imam še kar zabasan nos. Tako da, resnično upam, da bom jutri pa že bolje .... in ready za rodit.... Čeprav me začenja biti strah ... uf, prvič, pa to. Kar malo me stisne, no user posted image user posted image user posted image

Ja ko te začne res malo bolj špikati in ti postane vsaj malo jasno kaj te čaka te res stisne user posted image user posted image ... tko je mene v nedeljo user posted image user posted image .
    Jaz imam kar en tak občutek, da ne bo šlo nič po naravni poti, da mi bodo morali sprožiti porod enkrat drugi teden... V sredo mam pregled in bomo vidli user posted image ...

Danes sem šla na daljši  a počasen sprehod do mesta, pa na kavo z eno prijateljico in nato še na obisk k drugi prijateljici... Lažje tako čakam na porod kot doma med 4 stenami... Ufff... za nazaj sem se kar vlekla, k me vse tako boli... tako, da je potem moral torteline kar moj user posted image skuhat...

A kljub vsemu upam da greva zvečer na še en sprehod - upanje, da bo to karkoli pripomoglo prejšnjemu ali hitrejšemu porodu kar ostaja user posted image

Meni po malem teče mleko iz prsi ven že kake tri mesece... nimam pa pojma ali to kakorkoli vpliva na količino mleka po porodu.

Jaz sem tudi mojemu user posted image naročila naj vas obvesti o rojstvu user posted image , vendar vam že v naprej lahko povem, da ne bo niti približno tako romantičen kot je bil tale ati user posted image user posted image user posted image - pri nas žal ni romantike (pri obeh)user posted image

(odgovor članu Jada82)
    Neposredna povezava do sporočila: 566
    15.2.2010 18:42:25   
    ČikaPika
    IZVIRNO SPOROČILO: Storžica 81
    Pri nas se ne dogaja še nič novega, imela sem samo rjavkast izcedek, ki je
    verjetno posledica včerajšnjega pregleda. CTG ni pokazal nič. kaže, da bo naš user posted image počakal do PDP-ja, ki je 21.02.2010 in takrat imam tudi ponovno CTG v P Postojna. Opažam, da je nas februvark, ki še nismo rodile vedno manj. Imamo še 14 dni časa user posted image

No, mogoče se še srečava v P Postojna user posted image , glede na to da moj user posted image še kar zlepa noče ven...

(odgovor članu Storžica 81)
    Neposredna povezava do sporočila: 567
    15.2.2010 18:56:16   
    Astralis
    ČikaPika user posted image pri nas so blo tud tortelini izpod kuhalnice mojega user posted image dons

(odgovor članu ČikaPika)
    Neposredna povezava do sporočila: 568
    15.2.2010 19:06:01   
    mucica2

Jaz sem tudi mojemu user posted image naročila naj vas obvesti o rojstvu user posted image , vendar vam že v naprej lahko povem, da ne bo niti približno tako romantičen kot je bil tale ati user posted image user posted image user posted image - pri nas žal ni romantike (pri obeh)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa saj ni važna romantika, važno je da nas bo obvestil, da bomo na tekočem user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
    Neposredna povezava do sporočila: 569
    15.2.2010 19:07:12   
    mucica2

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 16.2.- rožca26 (pregled v P), Jada82 (ctg), mucica (ctg), seya (ctg)

17.2.-slomak, rožca26 (ctg+pregled), lunca83
    (ctg+pregled), Tinca Malinca, ČikaPika (ctg)
    18.2.- babajči (porod - CR)user posted image , Bauky (ctg)
    21.2.-Storžica 81 (ctg)
    22.2.- Astralis
    26.2.- mavo  (porod - CR) user posted image

user posted image  

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 570
    15.2.2010 19:21:23   
    slomak
    hej hej, no jest sm šla pa danes kar malo po trgovinah user posted image , sem se dobila s punco od brata pa sva najprej šle na tortico in limonado, potem pa u šoping, sem si kupla balerinke in eno lepo črno srajčko (brez probanja) user posted image ... sm kr vesela, ker si res dolgo nism nič kupila... in se pripravljam na pomlad ko bom z vozičkom okol hodila user posted image  heheh...
    no potem sta pa še brat pa punca pršla k nama in smo jedli makarončke z beluši, prekajenimi prsmi in bešamel omako mmmmm, bilo je zelo dobro.

Bauky upam da me ne doleti prehlad, se mi pa tale herpes kar dela velikrat, vem pa da je povezano z znižano odpornostjo...rabila bi pa tudi jest ene kapljice za nos, ker se mi ponoči zamaši in diham skozi usta...res nadležno...

čestitke mamici Olive in pogumnemu očiju Goldisan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 571
    15.2.2010 19:34:28   
    ančkica
    se oglasim

sem sla popoldne po hitrem postopku v porodnišnico, ker mi je trebuh ful otrdeval in me je bolelo.
    ctg popadki ravna črta in odprta 1-2cm. so me poslali domov in jutri če ne grem ponoči pa nazaj na ctg.
    je pa zanimivo. kokr hitr smo pršl v porodnišnico, je nehalo otrdevati----

(odgovor članu slomak)
    Neposredna povezava do sporočila: 572
    15.2.2010 19:37:45   
    Tinca Malinca

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image . Imam kar solzne oči ...

(odgovor članu Goldisan)
    Neposredna povezava do sporočila: 573
    15.2.2010 19:41:45   
    Tinca Malinca
    Ja, ja... naše vrste user posted image se vztrajno redčijo user posted image user posted image user posted image ... itak bomo kmalu na vrsti.

Slomak! Kdaj greva? user posted image user posted image user posted image

Kaj se pa z zimsko in zvesto dogaja? Je že kaj novega? user posted image
    ČikaPika! user posted image user posted image user posted image , da bo čim prej.

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 574
    15.2.2010 20:08:33   
    slomak
    IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Ja, ja... naše vrste user posted image se vztrajno redčijo user posted image user posted image user posted image ... itak bomo kmalu na vrsti.

Slomak! Kdaj greva? user posted image user posted image user posted image

Kaj se pa z zimsko in zvesto dogaja? Je že kaj novega? user posted image
    ČikaPika! user posted image user posted image user posted image , da bo čim prej.

ja obe imava 17.2. pregled, samo da jest v Kr... mogoče naju pa not obdržijo, če ne pa pol res ne vem user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 575
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
    Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?