Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:35:21
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: Bauky Sem vprašala mojo G, kok časa po pdp sicer še čakajo... pa je rekla da en teden, potem pa kar sprožijo in več ne čakajo... da je čist brezveze, ker je itak že pripravljen. No ... če je tako, potem do marca menda ne bomo čakale . jah men pa je moja rekla da 14 dni po roku počakajo oziroma do 14 dni, tako da se čisto lahko zgodi da bom marčevka Ja, vsak ima svoj pristop in način dela.... 14 dni halooo.... Baje če ful jamraš na koncu ti prej sprožijo - no verjetno zelo odvisno od G... vem da pri mojem G lahko ful težiš in ti sproži tudi pred PDP-jem če vidi da je otrok res velik (kot npr pri meni - sam mene je sram jamrat, in mi tudi ni...)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:35:27
|
|
|
|
Bauky
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: Bauky IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 Pozdravček še od mene!! Sem lih kar prišla domov iz P, kjer sem imela CTG, pol pa je G sam pogledu pa je reku da je mal visok pulz imel , ampak je pa tako brcal skoz...jst sm pa še čokolado prej jedla da ja ne bo spal, hehe...pol druga pa nč kaj, kontrola spet čez 3 dni, če ne bo prej kaj...ampak znakov nobenih, tako da upam da res ne bom kje do marca čakala... sm že tako neučakana da groza...pa še spati danes nisem mogla, pa kr naprej na wc, ne vem kaj mi je blo...se m zdi da vedno kadar mam pregled sem nekako nervozna, tako da še spati ne morem...zdej sem pa taka kot kak mesečnik...mah bom šla popoldne kako kitico...oziroma bom mogla it... Hoj, eno vprašanje imam za tiste ki ste že večkrat bile na ctg.. ker je sem bila do zdaj samo 1x. A je tud kateri pulz padel za moment na 50-60. Kaj to pomeni? Sem sicer vprašala, pa so rekli da je ok. Meni sicer ni padel tako nizko, je pa za trenutek kar prenehalo kazat utrip. Sem prašala mojega pa mi je razložil, da to ni nič nevarno, ker pride le do slabega kontakta in pol pokaže tko... Itak pa ti zdravnik ali babica pogleda ta CTG listek in če nič ne komentira pol pa sploh ni nič ... tko da brez skrbi . men je pa rekel da je bil danes mal visok, če sem kaj razburjena, sam ni pa povedal koliko...ampak po moje je od tega k je razgrajal ko nor...najverjetneje če bi blo kaj narobe me ne bi čez tri dni naročil Mucica, ti imaš pa danes pdp, a ne.... pa sej pol ni čudno, da sta oba z mal razburjena oz. mogoče neučakana... A šele čez tri dni te je naročil, moja G pa naroča na 2 dni če si po pdp.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:42:21
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky A šele čez tri dni te je naročil, moja G pa naroča na 2 dni če si po pdp. Moj G ima itak tako gužvo, da naroča ful na redko... in povem da sem bila prav šokirana ker me je v nedeljo ko sem bla na pregledu naročil za to sredo ... tko da me mogoče kar malo skrbi da me nebi noter zadržal... Naj povem da je moja največja groza ta, da moj ne bo mogel biti ob meni ko bom imela popadke - v sami porodni sobi pa itak ne bom imela časa zanj - jaz bi ga imela ob sebi do porodne sobe (no sej tudi v porodni)!!! In če me bodo zadržali noter in mi sprožili porod, pol ne bo mogel bit ob meni - po moje se mi bo zmešalo - tega se res FUUULLLL bojim...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:43:09
|
|
|
|
Bauky
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: Bauky Jaz se pa ubadam zdaj z mojim zeeelo povečanim izcedkom... že zjutraj ko sem šla na wc, in se obrisala ga je blo ful, potem prejle, ko sem samo iz stola vstala, se mi je tud kar mal vlilo in ni bla voda, ampak kot belkast izcedek... Mislite da je to to.....? Ja kaj čmo... zgleda da se je tudi pri nas že nekaj začelo: izcedek, trebuh mi ful otrdeva, ampak naše dete notri pa tudi še skače.... mogoče pa bo kar skočil ven . Jz mam to zadnji mesec... včasih kak dan je res grozno, kot bi mela menstruacijo , sam da je belo rumene barve... kak dan pa manj... Ja, po moje se vse to pripravlja... ja, sej imam tud jaz že zadnji mesec tak rumenkast izcedek... tko da brez ščitnikov perila sploh ne bi mogla bit.... ampak to danes, je pa čist nekaj novega... kako naj opišem... kot bi se ti sperma ven ulila... ampak pri meni to ne moreeee bit, ker je suša na tem področju ....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:44:25
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: Bauky IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: Bauky Sem vprašala mojo G, kok časa po pdp sicer še čakajo... pa je rekla da en teden, potem pa kar sprožijo in več ne čakajo... da je čist brezveze, ker je itak že pripravljen. No ... če je tako, potem do marca menda ne bomo čakale . jah men pa je moja rekla da 14 dni po roku počakajo oziroma do 14 dni, tako da se čisto lahko zgodi da bom marčevka Ja, vsak ima svoj pristop in način dela.... 14 dni halooo.... Baje če ful jamraš na koncu ti prej sprožijo - no verjetno zelo odvisno od G... vem da pri mojem G lahko ful težiš in ti sproži tudi pred PDP-jem če vidi da je otrok res velik (kot npr pri meni - sam mene je sram jamrat, in mi tudi ni...) aha pol morem pa mal pojamrat v petek...hehe.. ..čeprav mi je po en stran res butast, k v bistvu se res fajn počutim, pa lepo brca...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:45:12
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: Bauky Jaz se pa ubadam zdaj z mojim zeeelo povečanim izcedkom... že zjutraj ko sem šla na wc, in se obrisala ga je blo ful, potem prejle, ko sem samo iz stola vstala, se mi je tud kar mal vlilo in ni bla voda, ampak kot belkast izcedek... Mislite da je to to.....? Ja kaj čmo... zgleda da se je tudi pri nas že nekaj začelo: izcedek, trebuh mi ful otrdeva, ampak naše dete notri pa tudi še skače.... mogoče pa bo kar skočil ven . Jz mam to zadnji mesec... včasih kak dan je res grozno, kot bi mela menstruacijo , sam da je belo rumene barve... kak dan pa manj... Ja, po moje se vse to pripravlja... ja, sej imam tud jaz že zadnji mesec tak rumenkast izcedek... tko da brez ščitnikov perila sploh ne bi mogla bit.... ampak to danes, je pa čist nekaj novega... kako naj opišem... kot bi se ti sperma ven ulila... ampak pri meni to ne moreeee bit, ker je suša na tem področju .... (ja pol pa upajmo da je to kak znak, da boš šla kmalu v P in boš cartala)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:47:06
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: Bauky IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 Pozdravček še od mene!! Sem lih kar prišla domov iz P, kjer sem imela CTG, pol pa je G sam pogledu pa je reku da je mal visok pulz imel , ampak je pa tako brcal skoz...jst sm pa še čokolado prej jedla da ja ne bo spal, hehe...pol druga pa nč kaj, kontrola spet čez 3 dni, če ne bo prej kaj...ampak znakov nobenih, tako da upam da res ne bom kje do marca čakala... sm že tako neučakana da groza...pa še spati danes nisem mogla, pa kr naprej na wc, ne vem kaj mi je blo...se m zdi da vedno kadar mam pregled sem nekako nervozna, tako da še spati ne morem...zdej sem pa taka kot kak mesečnik...mah bom šla popoldne kako kitico...oziroma bom mogla it... Hoj, eno vprašanje imam za tiste ki ste že večkrat bile na ctg.. ker je sem bila do zdaj samo 1x. A je tud kateri pulz padel za moment na 50-60. Kaj to pomeni? Sem sicer vprašala, pa so rekli da je ok. Meni sicer ni padel tako nizko, je pa za trenutek kar prenehalo kazat utrip. Sem prašala mojega pa mi je razložil, da to ni nič nevarno, ker pride le do slabega kontakta in pol pokaže tko... Itak pa ti zdravnik ali babica pogleda ta CTG listek in če nič ne komentira pol pa sploh ni nič ... tko da brez skrbi . men je pa rekel da je bil danes mal visok, če sem kaj razburjena, sam ni pa povedal koliko...ampak po moje je od tega k je razgrajal ko nor...najverjetneje če bi blo kaj narobe me ne bi čez tri dni naročil Mucica, ti imaš pa danes pdp, a ne.... pa sej pol ni čudno, da sta oba z mal razburjena oz. mogoče neučakana... A šele čez tri dni te je naročil, moja G pa naroča na 2 dni če si po pdp. ja danes mam pdp ja...ja sej sm mu rekla da da sm ful neučakana...pa še celo noč nisem spala...kr neki sm študirala...jao ej...morem se res mal skulirat...sej ne morem res nič pomagat če noče vn...očitno je prav fajn noter... ja ker je vse ok me je na tri, sej je reku da če pa karkoli (odteče voda, kri, popadki, da ne bi dobro čutla oziroma da ga ne sploh ne bi) pa naj takoj nazaj pridem
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:48:41
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: Bauky IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: Bauky Jaz se pa ubadam zdaj z mojim zeeelo povečanim izcedkom... že zjutraj ko sem šla na wc, in se obrisala ga je blo ful, potem prejle, ko sem samo iz stola vstala, se mi je tud kar mal vlilo in ni bla voda, ampak kot belkast izcedek... Mislite da je to to.....? Ja kaj čmo... zgleda da se je tudi pri nas že nekaj začelo: izcedek, trebuh mi ful otrdeva, ampak naše dete notri pa tudi še skače.... mogoče pa bo kar skočil ven . Jz mam to zadnji mesec... včasih kak dan je res grozno, kot bi mela menstruacijo , sam da je belo rumene barve... kak dan pa manj... Ja, po moje se vse to pripravlja... ja, sej imam tud jaz že zadnji mesec tak rumenkast izcedek... tko da brez ščitnikov perila sploh ne bi mogla bit.... ampak to danes, je pa čist nekaj novega... kako naj opišem... kot bi se ti sperma ven ulila... ampak pri meni to ne moreeee bit, ker je suša na tem področju .... (ja pol pa upajmo da je to kak znak, da boš šla kmalu v P in boš cartala) Midva pa zadnje čase kar redno "telovadiva" (pol žal nekaj časa spet ne bo nič ), a nej povem da prav nič ne pomaga..... no pomaga za sprostitev , za kako predčasno izstrelitev pa prav nič
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:58:28
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
Torej: - malinov čaj ne pomaga - telovadba nobenega efekta - hoja po stopnicah in sprehodi - niiiiiiiiiiiiiič - kaj nam še preostane? umivanje oken ... ajde, se lotim čiščenja Ma, po moje moramo samo lepo pridno čakat, pa bo, ko bo. Če bodo naši želeli bit marčevski, pa tudi prav... Punce, ki so do zdaj rodile, so bile večinoma drugorodke - mogoče bo pri nas pa trajalo malo bolj dolgo. Meni se ti dnevi tudi tako zelo vlečejo, pa dolgcajt mi je, sploh po dopoldnevih, ko si vsi v službi. Pa najraje bi bila doma pri mami, ki je zdaj na bolniški ... ampak raje ne tvegam, da bi potem rodila v SG. Me na trenutke kar depresija popade . No, ampak danes je lep sonček zunaj .
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 11:59:01
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: Bauky IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: Bauky Jaz se pa ubadam zdaj z mojim zeeelo povečanim izcedkom... že zjutraj ko sem šla na wc, in se obrisala ga je blo ful, potem prejle, ko sem samo iz stola vstala, se mi je tud kar mal vlilo in ni bla voda, ampak kot belkast izcedek... Mislite da je to to.....? Ja kaj čmo... zgleda da se je tudi pri nas že nekaj začelo: izcedek, trebuh mi ful otrdeva, ampak naše dete notri pa tudi še skače.... mogoče pa bo kar skočil ven . Jz mam to zadnji mesec... včasih kak dan je res grozno, kot bi mela menstruacijo , sam da je belo rumene barve... kak dan pa manj... Ja, po moje se vse to pripravlja... ja, sej imam tud jaz že zadnji mesec tak rumenkast izcedek... tko da brez ščitnikov perila sploh ne bi mogla bit.... ampak to danes, je pa čist nekaj novega... kako naj opišem... kot bi se ti sperma ven ulila... ampak pri meni to ne moreeee bit, ker je suša na tem področju .... (ja pol pa upajmo da je to kak znak, da boš šla kmalu v P in boš cartala) Midva pa zadnje čase kar redno "telovadiva" (pol žal nekaj časa spet ne bo nič ), a nej povem da prav nič ne pomaga..... no pomaga za sprostitev , za kako predčasno izstrelitev pa prav nič vidiš midva pa to še nisva sprobala...pa bo mogoče treba...mogoče pa bo men pomagal...hehe
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 12:00:25
|
|
|
|
slomak
|
uuaauu, kolk enih novih postov, ste se pa razpisale sej prov... jest se z vsem strinjam in sem z vsem na istem ... men je tud G reku da lahko tud 14 dni po PDP, sm mu rekla da ni šanssss... kdo bo čaku, men se ne da.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 12:02:50
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca Torej: - malinov čaj ne pomaga - telovadba nobenega efekta - hoja po stopnicah in sprehodi - niiiiiiiiiiiiiič - kaj nam še preostane? umivanje oken ... ajde, se lotim čiščenja Ma, po moje moramo samo lepo pridno čakat, pa bo, ko bo. Če bodo naši želeli bit marčevski, pa tudi prav... Punce, ki so do zdaj rodile, so bile večinoma drugorodke - mogoče bo pri nas pa trajalo malo bolj dolgo. Meni se ti dnevi tudi tako zelo vlečejo, pa dolgcajt mi je, sploh po dopoldnevih, ko si vsi v službi. Pa najraje bi bila doma pri mami, ki je zdaj na bolniški ... ampak raje ne tvegam, da bi potem rodila v SG. Me na trenutke kar depresija popade . No, ampak danes je lep sonček zunaj . meni je tudi dolgcajt....dober vsej za ta forum pa za net, pa mobitel...pol pa kr nekak mine...sam men se noč tako vleče kadar ne morem spat... glede tega kaj pomaga (oziroma kaj NE) pa še jaz prispevam svoje: - malinov čaj ne pomaga (pijem že 4 tedne redno) - hoja po stopnicah (pa grem vsak dan ziher dvakrat, včasih tud 3 krat v 4. nadstropje) - čiščenje in pomivanje ne pomaga - sprehodi tud ne - prigovarjanje , da naj pride ven, z moje strani in s strani midva lahko še sam sprobava...če pa še to nima efekta...pol pa čakaj....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 12:50:22
|
|
|
|
Storžica 81
|
Ojla punce.... meni se tudi čas čez dan, ko sem sama doma ful vleče, ponoči s spancem še nimam težav, spim, ko ubita, kose pa zbudim, pa je problem, ker komaj pridem do WC-ja . PDP imam v nedeljo. Jaz imam tudi že nekaj časa tak rumenkast izcedek.... Čika Pika kateri je tvoj os. ginekolog? V nedeljo, ko sem imela kontrolo v p Postojna, se vprašala koliko pustijo čez PDP preden sprožijo, pa mi je odgovoril, da en teden.... Lepo se imejte in uživajte če greste na sprehod v tem lepem vremenu.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 13:10:13
|
|
|
|
ančkica
|
evo mene zopet domov iz P. Od včeraj še vedno odprta 2cm, ponoči in zjutraj imela krvav izcedek. Me je zdravnik pregledal in rekel da gremo domov in čez dva dni pridemo, če ne bo do jutri nič. So bili pa zelo prijazni v postojni, končno. prejšnje tedne pa tako tako osorni. Očitno sem naletela na ful dobro ekipco tako včeraj kot danes ko so bili isti. Špika me še zmeraj in vse boli. Upam, da bo kmal....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 13:11:45
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak uuaauu, kolk enih novih postov, ste se pa razpisale sej prov... jest se z vsem strinjam in sem z vsem na istem ... men je tud G reku da lahko tud 14 dni po PDP, sm mu rekla da ni šanssss... kdo bo čaku, men se ne da. Točno tako - komu se pa da!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 13:28:03
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: slomak uuaauu, kolk enih novih postov, ste se pa razpisale sej prov... jest se z vsem strinjam in sem z vsem na istem ... men je tud G reku da lahko tud 14 dni po PDP, sm mu rekla da ni šanssss... kdo bo čaku, men se ne da. Točno tako - komu se pa da! ja men tud ne...sam kaj pa naj, če ne bo hotu sam ven (ne preostane druga kot da čakam)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 13:47:53
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 jst pa sploh ne vem kaj me tako boli v levi nogi na pregibu, ampak včasih me tako da če nekaj časa na boku ležim se skoraj obrnit ne morem pa ko vstanem sem tako kot da bi bila stara 100 let, dokler se malo na razhodim... kak je fajn mal pojamrat..čeprav tud mojmu kr povem če me kaj matra, kaj naj ve.... Evo, jaz tud taka ... sploh čez dan, ko na kavču ležim in potem vstanem ... kot ena stara mama, kar šepam neki časa ... šele po nekaj metrih sem nekako normalna .... joj .... joj ... joj
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 13:51:11
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky Prej mi je pa med službo prinesel krofe in sem enga mogla takoj zmazat.... mmmmm je bil dober ker je čist frišen. Jaz se pa ubadam zdaj z mojim zeeelo povečanim izcedkom... že zjutraj ko sem šla na wc, in se obrisala ga je blo ful, potem prejle, ko sem samo iz stola vstala, se mi je tud kar mal vlilo in ni bla voda, ampak kot belkast izcedek... Mislite da je to to.....? Ja kaj čmo... zgleda da se je tudi pri nas že nekaj začelo: izcedek, trebuh mi ful otrdeva, ampak naše dete notri pa tudi še skače.... mogoče pa bo kar skočil ven . Ja, moj tudi še kar skače in brca in npr. danes ni nič videt, da se je umiril ... včer se mi je zdelo, danes pa je spet živahen ... no saj, to je prav ....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 13:52:59
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: Bauky Sem vprašala mojo G, kok časa po pdp sicer še čakajo... pa je rekla da en teden, potem pa kar sprožijo in več ne čakajo... da je čist brezveze, ker je itak že pripravljen. No ... če je tako, potem do marca menda ne bomo čakale . jah men pa je moja rekla da 14 dni po roku počakajo oziroma do 14 dni, tako da se čisto lahko zgodi da bom marčevka Ja, vsak ima svoj pristop in način dela.... 14 dni halooo.... Joj, prosim, sam 14 dni ne ... pol bom jaz tudi gladko marčevka ... Hočem rodit še ta teden!!!! Sam kaj ko me nič ne posluša ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 13:55:32
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: Bauky A šele čez tri dni te je naročil, moja G pa naroča na 2 dni če si po pdp. Moj G ima itak tako gužvo, da naroča ful na redko... in povem da sem bila prav šokirana ker me je v nedeljo ko sem bla na pregledu naročil za to sredo ... tko da me mogoče kar malo skrbi da me nebi noter zadržal... Naj povem da je moja največja groza ta, da moj ne bo mogel biti ob meni ko bom imela popadke - v sami porodni sobi pa itak ne bom imela časa zanj - jaz bi ga imela ob sebi do porodne sobe (no sej tudi v porodni)!!! In če me bodo zadržali noter in mi sprožili porod, pol ne bo mogel bit ob meni - po moje se mi bo zmešalo - tega se res FUUULLLL bojim... ČikaPika, ne se bat ... vse bo ok ... pa tudi tako ali drugače boš preživela, tudi če tvojega ne bo ... držim pesti seveda, da se vse izide in da bo ob tebi ... ampak, itak bo potem ves čas ob vama z , to je pa še bolj pomembno!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 13:58:41
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: Bauky IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: Bauky Jaz se pa ubadam zdaj z mojim zeeelo povečanim izcedkom... že zjutraj ko sem šla na wc, in se obrisala ga je blo ful, potem prejle, ko sem samo iz stola vstala, se mi je tud kar mal vlilo in ni bla voda, ampak kot belkast izcedek... Mislite da je to to.....? Ja kaj čmo... zgleda da se je tudi pri nas že nekaj začelo: izcedek, trebuh mi ful otrdeva, ampak naše dete notri pa tudi še skače.... mogoče pa bo kar skočil ven . Jz mam to zadnji mesec... včasih kak dan je res grozno, kot bi mela menstruacijo , sam da je belo rumene barve... kak dan pa manj... Ja, po moje se vse to pripravlja... ja, sej imam tud jaz že zadnji mesec tak rumenkast izcedek... tko da brez ščitnikov perila sploh ne bi mogla bit.... ampak to danes, je pa čist nekaj novega... kako naj opišem... kot bi se ti sperma ven ulila... ampak pri meni to ne moreeee bit, ker je suša na tem področju .... (ja pol pa upajmo da je to kak znak, da boš šla kmalu v P in boš cartala) Midva pa zadnje čase kar redno "telovadiva" (pol žal nekaj časa spet ne bo nič ), a nej povem da prav nič ne pomaga..... no pomaga za sprostitev , za kako predčasno izstrelitev pa prav nič Se strinjam. Tud midva sva zdaj ene parkrat , ampak kot vidite, še vedno lepo 2v1 ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 14:09:58
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Storžica 81 Čika Pika kateri je tvoj os. ginekolog? V nedeljo, ko sem imela kontrolo v p Postojna, se vprašala koliko pustijo čez PDP preden sprožijo, pa mi je odgovoril, da en teden.... Storžica81: Dr. Likar in v nedeljo je bil dežuren cel dan, tko da je možno da te je on pregledal - a te je? In še dobre volje je bil . A si bla v nedeljo tudi na CTG-ju? Kdaj? Jaz sem bla zjutraj že ob 7h, sem šla prva not - mogoče sva se vidle... bla sem pa edina (jz revca) brez , ker je doma lepo spal (prišlo do kratkega stika - grrr )... Kdaj imaš naslednjo kontrolo v P Postojna? Jz mam jutri - in baje bo FULLLL gužva ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 14:16:46
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: Bauky A šele čez tri dni te je naročil, moja G pa naroča na 2 dni če si po pdp. Moj G ima itak tako gužvo, da naroča ful na redko... in povem da sem bila prav šokirana ker me je v nedeljo ko sem bla na pregledu naročil za to sredo ... tko da me mogoče kar malo skrbi da me nebi noter zadržal... Naj povem da je moja največja groza ta, da moj ne bo mogel biti ob meni ko bom imela popadke - v sami porodni sobi pa itak ne bom imela časa zanj - jaz bi ga imela ob sebi do porodne sobe (no sej tudi v porodni)!!! In če me bodo zadržali noter in mi sprožili porod, pol ne bo mogel bit ob meni - po moje se mi bo zmešalo - tega se res FUUULLLL bojim... ČikaPika, ne se bat ... vse bo ok ... pa tudi tako ali drugače boš preživela, tudi če tvojega ne bo ... držim pesti seveda, da se vse izide in da bo ob tebi ... ampak, itak bo potem ves čas ob vama z , to je pa še bolj pomembno!!!! Se popolnoma strinjam z Jado. Mislim, da si vse želimo, da bi bili naši zraven pri "mučenju" - če ne bo šlo, pač ne bo... , da nam vsem uspe ta dogodek deliti z .
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 14:16:59
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: Bauky A šele čez tri dni te je naročil, moja G pa naroča na 2 dni če si po pdp. Moj G ima itak tako gužvo, da naroča ful na redko... in povem da sem bila prav šokirana ker me je v nedeljo ko sem bla na pregledu naročil za to sredo ... tko da me mogoče kar malo skrbi da me nebi noter zadržal... Naj povem da je moja največja groza ta, da moj ne bo mogel biti ob meni ko bom imela popadke - v sami porodni sobi pa itak ne bom imela časa zanj - jaz bi ga imela ob sebi do porodne sobe (no sej tudi v porodni)!!! In če me bodo zadržali noter in mi sprožili porod, pol ne bo mogel bit ob meni - po moje se mi bo zmešalo - tega se res FUUULLLL bojim... ČikaPika, ne se bat ... vse bo ok ... pa tudi tako ali drugače boš preživela, tudi če tvojega ne bo ... držim pesti seveda, da se vse izide in da bo ob tebi ... ampak, itak bo potem ves čas ob vama z , to je pa še bolj pomembno!!!! Oh, Jada, ko bi le bilo res kar si rekla... ... NE, on je dežuren 25., 26., in 27. feb in bom čisto sama... in nočem niti razmišljati kako bo če mi bodo sprožili porod v začetku naslednjega tedna - npr. v ponedljek 22. in bom po treh dneh prišla domov ravno 25. feb, ko njega ne bo... Me zanima ali mu bo potegnilo da si bo našel zamenjave za vsa ta dežurstva... (točno ve da skor ni šans da zadnji trenutek dobiš zamenjavo)... Sem tako žalostna in hkrati jezna nanj, ker sem ga opozorila, da do tega lahko pride, pa sem dobila le odgovor, da kdo bo pa položnice plačal Mah... nočem niti razmišljat o tem...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 3. del 16.2.2010 14:20:08
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca Torej: - malinov čaj ne pomaga - telovadba nobenega efekta - hoja po stopnicah in sprehodi - niiiiiiiiiiiiiič - kaj nam še preostane? umivanje oken ... ajde, se lotim čiščenja Ma, po moje moramo samo lepo pridno čakat, pa bo, ko bo. Če bodo naši želeli bit marčevski, pa tudi prav... Punce, ki so do zdaj rodile, so bile večinoma drugorodke - mogoče bo pri nas pa trajalo malo bolj dolgo. Meni se ti dnevi tudi tako zelo vlečejo, pa dolgcajt mi je, sploh po dopoldnevih, ko si vsi v službi. Pa najraje bi bila doma pri mami, ki je zdaj na bolniški ... ampak raje ne tvegam, da bi potem rodila v SG. Me na trenutke kar depresija popade . No, ampak danes je lep sonček zunaj . TincaMalinca, sej bo kmalu ... potem bomo imele pa še preveč dela, pa se nam bo tožilo po časih, ko smo bile še takole frej .... tako da ... v vsakem primeru bomo kmalu na vrsti, ane?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?