|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 3. del
15.2.2010 9:44:40   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Fantki vodijo. Ampak zdaj na koncu se tudi punce ne dajo. user posted image

ja fantki so prevladovali, zdej pa punce kar sledijo...user posted image user posted image user posted image (je seznamček malo bolj rdeč v zadnjih dneh, upam da še jaz kmalu prispevam rdečo barvo user posted image user posted image user posted image user posted image , če se ni G slučajno zmotila in bom prispevala modro user posted image user posted image )

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 526
15.2.2010 9:47:46   
Tinca Malinca
user posted image user posted image user posted image user posted image za punce user posted image user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 527
15.2.2010 9:54:54   
mucica2

imam pa eno vprašanje: in sicer, ali če si ti v času nosečnosti še sploh ne izloča mleko oziroma kakršenkoli izcedek iz dojk, ali to pomeni da tudi kasneje po rojstvu ne bo mleka, ali glede tega ni pravila. Ker jaz do sedaj nimam nobenega izcedka, niti se mi niso prsi veliko povečale, mogoče 1-2 številke (bolj ena) in me malo skrbi.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 528
15.2.2010 10:10:10   
Jada82

jannusa sporoča:

Končno je v našo družino prišla tudi Saša. Sicer malo manjša, a zato nič manj glasna.

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Jannusa, iskrene čestitke za malo Sašo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo še prehitro zrasla, nič bat user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo se crkljajte!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 529
15.2.2010 10:15:25   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

imam pa eno vprašanje: in sicer, ali če si ti v času nosečnosti še sploh ne izloča mleko oziroma kakršenkoli izcedek iz dojk, ali to pomeni da tudi kasneje po rojstvu ne bo mleka, ali glede tega ni pravila. Ker jaz do sedaj nimam nobenega izcedka, niti se mi niso prsi veliko povečale, mogoče 1-2 številke (bolj ena) in me malo skrbi.

Mislim, da to čisto nič ne pomeni. Tudi meni se še niti enkrat ni nič izločilo iz prsi v času nosečnosti, povečale so se mi tudi za 1-2 številki ... čeprav meni so kar fajne vidt user posted image user posted image user posted image

Pa sem prepričana da bom lahko dojila ... le zakaj ne bi?! Tako da, brez skrbi, obe bova dojili .... sploh ne smeš že zdaj mislit, da ne bi. So mi pa vse kolegice rekle, da je treba res biti vztrajen v prvih dneh in user posted image kar pristavljati in biti potrpežljiv ... vsekakor je to tudi za user posted image nekaj novega in se morata oba navadit, ane? user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 530
15.2.2010 10:22:38   
Jada82
Drugače pa dobro jutro!!!!

Jaz sem celo malo boljša ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem, ali zato, ker je jutro ali pa dejansko. Ponavadi so ti prehladi zvečer hujši, ane? Ampak včer sem bla cel dan zanič ... res se mi zdi, da je bolje. Včer sem potem popila 1,5 l čaja, pa še vodo in železovo tableto. Bom danes tudi veliko tekočine in sadja.
Danes celo user posted image kuha - šmorn pa čežano user posted image user posted image Priden!

Sicer pa punce, hvala za user posted image user posted image , očitno res pomaga!
Zimska, tudi tebi še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da boš danes bolje!

Spala sem bolj tako-tako ... se zbudim skor vsakič, ko se obrnem. Dvakrat pa konkretno, da sem se tudi preoblekla, ker sem bila premočena. Joj, najbolj grozno mi je blo to, da sem šla spat ob 22:30 in ko sem se prvič zbudila, je bila ura šele polnoči ... ooooo, sem si mislila, tole bo pa dolga noč. No, naslednjič sem se ob 4h, pa potem ob 8h, tako da je kar šlo ....

Drugače sem pa včer čisto ves dan hodila na wc (velika potreba). Danes zjutraj, po tem, ko sem že vstala, pa me je začelo kar špikati spodaj v trebuhu. Še zdaj me ... malo boli, skor nič ni čutiti, ampak veš da je tam. Bi znalo to biti to? Sta mi in mami in kolegica, ki je septembra rodila, rekli, da se je pri njiju tako začelo. Da najprej niti ne veš, ali je to to ... Uf, mogoče gre pa zdaj zares?! Če bi jutri, ko bom še bolj zdrava, bo kar ok ... zdaj sem še bolj kot ne nikakva. Bom danes še počivala, potem bomo pa videli, ane?
Definitivno javim, če bo karkoli .....

ČikaPika, a pri tebi se je pa spet umirilo ... no saj, zato pa tudi jaz nočem prehitro napovedovati ... Jah, no, boš pa kakšen dan čez rok ... saj, kaj pa pomeni teh par dni proti celemu življenju, a? Že proti 9 mesecem nič, ane? user posted image user posted image

Ne vem, kaj naj zdaj delam ... grem knjigo brat al pa kaj ...
Nič, definitivno se še tipkamo danes, ker mam občutek, da bo dolgočasen dan user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 531
15.2.2010 10:35:16   
ursulina
mucica2, ne sekiraj se če ne teče iz dojk, še tega se manjka user posted image meni je priteklo ko so me začeli štimat za porodno-narava že ve, kdaj je čas user posted image med nosečnostjo pa nič in sem imela potem mleka za izvoz, porabila ful blazinic....
čimmanj se obremenjuj, za dojenje pač ne moreš vedeti, lahko bo ful fajn, lahko pač da ne bo dovolj... vztrajati je treba ampak mislim da si moraš pustiti tudi misel, kaj če ne bo šlo in bomo pač dodajali - še vsi so zrasli user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 532
15.2.2010 10:40:28   
slomak
jannusa čestitke user posted image user posted image user posted image ..

dobro jutro punce, nič še a ne user posted image ... jest grem dons kar do prijateljice na kavo, čeprov mal cvikam se vsest v avto, ampak bom že preživela.
mucica men so se tud povečale prsi samo za 1 št. in nič ne teče...drgač ti je pa ursulina lepo povedala, narava ve kako in kdaj bo...user posted image
jada lepo da si se pozdravla, za zimsko pa user posted image user posted image

kaj pa kej zvesta, se kaj javi???

lepo bodte punce

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 533
15.2.2010 10:57:22   
mucica2

joj hvala punce, ste me kar potolažle...mah sej ne da se zdej ful obremenjujem, sam zadnjič me je ena mamica vprašala če mi že kaj teče iz dojk in sm rekla da ne in ona čudno, men pa je...in pol seveda se človek sprašuje...sicer pa sama vem da tako kot mati narava hoče tako bo...si pa želim dojiti in se bom zato tudi potrudla...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 534
15.2.2010 11:04:04   
mucica2

aha zvesti  sem pa jaz danes poslala sms in mi je napisala, da ko bo imela dr. čas jo bo pogledala, pol ji bodo pa najverjetneje sprožil porod, ker je itak že ob terminu. Drugače pa je dobro, je nič ne matra. user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 535
15.2.2010 11:08:55   
slomak
no pol pa super za zvestoin veliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 536
15.2.2010 11:14:19   
ančkica
ojla!

JAz se grem jutri spet kazat v porodnišnico. Me vsake kvatre špika pa mal križ boli. Na mehurm mi ful pritiska, da kar boli, pa zgleda še na živc, ker me cela noga boli..... ima še kera ta problem?

Mucica: glede mleka, meni je pri prvi nosečnosti začelo se cediti že pri 24 tednu. pa nismo imeli potem mleka, pol meseca in še to sem morala dajati dodatek. Sedaj pa je izcedek samo občasno in nimam pojma kako bo to rundo z dojenjem. Vem pa da se to pot ne bom sekirala. če pač ne bo , bo pa aptamil laufu. tko kot je pri prvi in ni blo nič narobe:) Tak da izcejanje mleka res nič ne pomeni!!!

upam, da se bo ponoči mi kaj začelo kazati, ker imam jutri rok in da ne grem čez rok:)

čestitke vsem za user posted image .

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 537
15.2.2010 11:24:17   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ančkica

upam, da se bo ponoči mi kaj začelo kazati, ker imam jutri rok in da ne grem čez rok:)

a pol imaš rok na isti dan kot jaz, in obe še vedno pridno čakava in upava da bo ponoči kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ančkica)
Neposredna povezava do sporočila: 538
15.2.2010 11:28:04   
Aja1

Tako je bilo obakrat pri meni. Tretji dan po porodu sem dobila mleko in normalno dojim.user posted image Tako da naj te ne skrbi.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 539
15.2.2010 11:33:34   
mucica2

Tako je bilo obakrat pri meni. Tretji dan po porodu sem dobila mleko in normalno dojim.user posted image Tako da naj te ne skrbi.

tudi tebi hvala user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 540
15.2.2010 11:39:26   
mucica2

sm danes dobila vabilo na slavnostno podelitev potrdila o opravljenem pravniškem državnem izpitu, in sicer 25.2.2010, tako da bom mogla kar spustit tole zadevo...pa sej po en stran sm si želela it po drugi pa kaj čmo, bom pa cartala namesto tega (to pa je še boljše), no vsaj upam da bom...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 541
15.2.2010 12:03:04   
slomak
men se je pa herpes naredu na robu ust...user posted image  a ma katera 'zdravilo' za to? razn tistih nalepkic...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 542
15.2.2010 12:13:00   
Tinca Malinca

sm danes dobila vabilo na slavnostno podelitev potrdila o opravljenem pravniškem državnem izpitu, in sicer 25.2.2010, tako da bom mogla kar spustit tole zadevo...pa sej po en stran sm si želela it po drugi pa kaj čmo, bom pa cartala namesto tega (to pa je še boljše), no vsaj upam da bom...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image - itak da je cartanje boljše, ampak si pa lahko res ponosna nase user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 543
15.2.2010 12:13:24   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

no pol pa super za zvestoin veliko user posted image user posted image user posted image

se pridružujem željam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 544
15.2.2010 12:48:12   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

user posted image user posted image user posted image user posted image - itak da je cartanje boljše, ampak si pa lahko res ponosna nase user posted image user posted image user posted image

sej sem, zelo, ker res nisem verjela da mi bo ratalo tole nardit....sam mi pa vseen več pomen user posted image kot pa ta izpit user posted image

sicer sem pa slišala da tako svečano tud ni, marsikdo ne gre, tako da mislim da tud ne bom neki ful zamudila če ne grem

Neposredna povezava do sporočila: 545
15.2.2010 12:58:31   
mucica2

aja moram vam povedat da vas mavo pozdravlja, se pa ne more sama javit, ker nima interneta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 546
15.2.2010 13:12:19   
Tinca Malinca

sej sem, zelo, ker res nisem verjela da mi bo ratalo tole nardit....sam mi pa vseen več pomen user posted image kot pa ta izpit user posted image

Jaz sem se večino nosečnosti mučila in pisala magisterij, ga novembra tudi oddala ... zdaj pa ne duha in ne sluha od mentorice in kot kaže še nekaj časa ne bom zaključila tega projekta user posted image . Mi je kar žal, da sem user posted image tako "matrala"... če bi prej vedela, da bo tako, bi raje uživala ...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 547
15.2.2010 13:34:48   
mucica2

Jaz sem se večino nosečnosti mučila in pisala magisterij, ga novembra tudi oddala ... zdaj pa ne duha in ne sluha od mentorice in kot kaže še nekaj časa ne bom zaključila tega projekta user posted image . Mi je kar žal, da sem user posted image tako "matrala"... če bi prej vedela, da bo tako, bi raje uživala ...

ti se kar tolaži, da si nardila vse kar je v tvoji moči...zdej pač ni več odvisno od tebe...sam saj bo, ne bit razočarana user posted image   sicer pa si in boš zdej uživala s svojo štručko...

pa jst če pomislim da se mojmu user posted image nč ne mudi na svet, ga oziroma je niti nisem tako matrala, ker če bi ji bilo hudo bi mela že zadavnaj za dost in bi pršla na svet...tako pa ji je prav lepo noter....sklepam da tvojemu  user posted image tudi...

Neposredna povezava do sporočila: 548
15.2.2010 13:53:45   
Bauky
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

jannusa sporoča:

Končno je v našo družino prišla tudi Saša. Sicer malo manjša, a zato nič manj glasna.

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Jannusa, iskrene čestitke za malo Sašo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo še prehitro zrasla, nič bat user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo se crkljajte!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 549
15.2.2010 14:00:11   
Bauky

ti se kar tolaži, da si nardila vse kar je v tvoji moči...zdej pač ni več odvisno od tebe...sam saj bo, ne bit razočarana user posted image   sicer pa si in boš zdej uživala s svojo štručko...

pa jst če pomislim da se mojmu user posted image nč ne mudi na svet, ga oziroma je niti nisem tako matrala, ker če bi ji bilo hudo bi mela že zadavnaj za dost in bi pršla na svet...tako pa ji je prav lepo noter....sklepam da tvojemu  user posted image tudi...

bravo tebi, da si mag. že oddala .... jaz sem tudi mislila zdaj med nosečnostjo še eno raziskavo nardit potem pa mag .nalogo začet pisat.... pa se mi niiiiiiiiii  daaallllooo , sem bila tooook lena, sploh tale zadnji mesec, ko sem bla 3 tedne pred začetkom porodniške že doma na dopustu, zdaj pa še ta porodniška je pa tako hitro vse minilo, da sploh ne vem kaj sem nardila v skoraj dveh mesecih.... no, vsaj naspala sem se oz. saj sem še zaspanka...user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?