Jada82
|
Drugače pa dobro jutro!!!! Jaz sem celo malo boljša ... Ne vem, ali zato, ker je jutro ali pa dejansko. Ponavadi so ti prehladi zvečer hujši, ane? Ampak včer sem bla cel dan zanič ... res se mi zdi, da je bolje. Včer sem potem popila 1,5 l čaja, pa še vodo in železovo tableto. Bom danes tudi veliko tekočine in sadja. Danes celo kuha - šmorn pa čežano Priden! Sicer pa punce, hvala za , očitno res pomaga! Zimska, tudi tebi še enkrat , upam, da boš danes bolje! Spala sem bolj tako-tako ... se zbudim skor vsakič, ko se obrnem. Dvakrat pa konkretno, da sem se tudi preoblekla, ker sem bila premočena. Joj, najbolj grozno mi je blo to, da sem šla spat ob 22:30 in ko sem se prvič zbudila, je bila ura šele polnoči ... ooooo, sem si mislila, tole bo pa dolga noč. No, naslednjič sem se ob 4h, pa potem ob 8h, tako da je kar šlo .... Drugače sem pa včer čisto ves dan hodila na wc (velika potreba). Danes zjutraj, po tem, ko sem že vstala, pa me je začelo kar špikati spodaj v trebuhu. Še zdaj me ... malo boli, skor nič ni čutiti, ampak veš da je tam. Bi znalo to biti to? Sta mi in mami in kolegica, ki je septembra rodila, rekli, da se je pri njiju tako začelo. Da najprej niti ne veš, ali je to to ... Uf, mogoče gre pa zdaj zares?! Če bi jutri, ko bom še bolj zdrava, bo kar ok ... zdaj sem še bolj kot ne nikakva. Bom danes še počivala, potem bomo pa videli, ane? Definitivno javim, če bo karkoli ..... ČikaPika, a pri tebi se je pa spet umirilo ... no saj, zato pa tudi jaz nočem prehitro napovedovati ... Jah, no, boš pa kakšen dan čez rok ... saj, kaj pa pomeni teh par dni proti celemu življenju, a? Že proti 9 mesecem nič, ane? Ne vem, kaj naj zdaj delam ... grem knjigo brat al pa kaj ... Nič, definitivno se še tipkamo danes, ker mam občutek, da bo dolgočasen dan
|