|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 15:59:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
   RE: Dolenjke, 2. del
13.2.2010 21:07:59   
čebelica01
no me pa, ki smo ble, nam je blo lušno user posted image user posted image user posted image user posted image  in lepo da ste prišle .

ostale boste dobile po ritiuser posted image user posted image user posted image .

se hecam!! upam , da se tudi vse uspemo naslednjič dobit user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
13.2.2010 21:14:13   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

no me pa, ki smo ble, nam je blo lušno user posted image user posted image user posted image user posted image  in lepo da ste prišle .

ostale boste dobile po ritiuser posted image user posted image user posted image .

se hecam!! upam , da se tudi vse uspemo naslednjič dobit user posted image

ja sej... user posted image user posted image user posted image heheheh, joke, joke...Kwa je zdej janknik, zmajčica, majch,..okej živka je povedala da se ji pač ni dalo rihtat..ampak, za info..jst sm prišla v trenirki..čist tko..Sej smo pa ja babe...
Nč, to bomo kr mal ponovile, a? Obvezno..Lahko bi prišlo to kr v neko tako fino babje druženje...Pa še otročke mamo vse - več al mn... Super bo, pa še toplej ratuje...
Ajdi, datumi gor!!!

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
13.2.2010 21:17:31   
čebelica01
ti si pršla v trenirki , jaz sem prišla z neurejeno frizuro , hudiča sej se ne rabite šminkerat !! za drugič, da boste vedle, lahko tudi v pidžami ,bomo mele pidžama party saj je vseen, sam  da se dobima tutokompletouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 13.2.2010 21:18:08 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
   [Brisano sporočilo]
13.2.2010 21:50:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2630
13.2.2010 22:07:17   
štrumfek
čer

prav fajn vas je blo spoznatuser posted image user posted image user posted image upam da še kdaj ponovimo-, pa da se nam še kaka pridružiuser posted image user posted image

ja le glejte da boste ju3 vse v user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
13.2.2010 22:52:23   
čebelica01
al smo me ene koze !!! glede na to , da imamo vse mobilce z fotkičem bi lahko vsaj eno slikco nardile , pa smo vse pozabile , tko da naslednjič bom kar fotkič prnesla .

BOMO NAREDILE KAR GASILSKO SLIKCO

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
13.2.2010 23:07:22   
čebelica01
evo rea o kvasu user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_4926824/mpage_1/key_/tm.htm#4926824

Neposredna povezava do sporočila: 2633
14.2.2010 10:23:51   
čebelica01
user posted image

evo moje maškare

Neposredna povezava do sporočila: 2634
14.2.2010 10:35:46   
štrumfek

user posted image

evo moje maškare

uuuu sta luškanauser posted image user posted image user posted image user posted image super stauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2635
14.2.2010 11:03:09   
rea27

user posted image

evo moje maškare

ej, kaj sta dobra... Nam je pa babi kupila dalmatinčka, pa bomo še vidl, al nam je prov al ne..ga moramo še sprobat...

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2636
14.2.2010 11:04:04   
čebelica01
sta taprava manca je skvo gregor pa gusar berto

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
14.2.2010 15:30:37   
Anonimen
Čau, vidim da ste se dobile in načajčkale. Jst res nisem mogla pridt, sicer sem bila v mestu(pa sem sprva mislila, da mi tut do mesta ne bo ratal prit), ampak sem imela vse tri maškarce s sabo, pa mi ni blo glih, da bi jih vse tri pri mami puščala, ker ima itak probleme s hrbtenico. Bom se peobala kdaj drugič udeležit čajčkanja.

Rea - hlače za Jakoba so fenomenalne. Ma jst sm res super zadovoljna s tem next-om. In tut če gledam ceno, ma ni šans, da dobim pri nas take lepe modele in tak mehak material za tako ceno. Že tiste kariraste (podložene), ki sem jih zadnjič naročila so krasne, pa zdej ko sem še te dvoje naročila, vidim da ni zgolj slučaj in da so res super cunje. Al pa sam našmu Jakobu tako hudo pašejo (če je to....bo pa postal model za nextuser posted image ).

Aja, moje maškarce so pa bile: Nik-gusar, Jakob-kloven, Aljaž-žaba(tista kapa in slinček iz BC...je bil že Jakob pred dvemi leti). Slikice sledijo.

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 14.2.2010 15:32:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2638
14.2.2010 15:35:26   
Anonimen
Joj čebelica, kaj so tvoji otroci lepo namazani. Jst sm Niku brado narisala, pa je bil ves nesrečen in sem mu morala obljubit, da mu jo v torek za v šolo niti pod razno ne bom narisala.user posted image Jakob pa bi moral imet rdeča lička, pa je s solzami v očeh zahteval brke in brado, ker je imel to tut Nik. user posted image No, sam slikala sem jih pa brez umetnin na obrazui, ker to pa nista dovolila. Še enkrat user posted image Moji otroci pa res niso za šalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2639
14.2.2010 16:24:05   
štrumfek
evo dans sem bla pridna in sem pekla krofeuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
14.2.2010 17:43:25   
Anonimen
Štrumfetka - user posted image user posted image user posted image , vsaka čast za take lepe krofe. Jst pa če kej ne znam je to peka krofov. Sicer je res, da se jih nisem še nikol lotila, ampak se mi zdi to čist misija nemogoče.

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
14.2.2010 17:46:14   
BBAJA
Hoj!

Štrumfka ,super krofke si speklauser posted image user posted image user posted image ...zihr so tud zeloooo okusni.

No,mi smo se včeraj odpravili v Lj k moji sestri in njeni družini na obisk..je blo prav fajn-smo šli na Rožnik,pa velik dobrega popapcal,pa J.se je igral s starejšim bratrančkom...skratka,to je razlog,da se nisem udeležila včerajšnjega čajčkanja..prihodnjič pa res upam,da rata:).
Zdele se grem pa igrat..smo odkrili novo igačko-avtomobilček,no bolj kolesa,pa xxl lego kocke so tud zakon..kaj mamo mi enga dela:):):)

Uživajte v krofkasti nedelji!..no, v preostanku le te:)

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
14.2.2010 19:34:24   
*zmajčica*
Ojla bejbe...

Iskreno opravičilo ker nisem v soboto prišla...sej sem že Čebeli razložila situacijo...Enostavno mi je biu dan prekratek...Skoz nekej...Pa še prababico smo dobili na obisk...Tako da...Naslednjič obvezno pridem...Če gnojne vile padajo, me ne ustavijo!! Hehe...Upam da kmalu, sicer bi pa to lahko kar večkrat ponovile in bolj pogosto...zdej k se bo pa še vreme mal popravlo, pa sploh...

Sam vas prosim, če se kdaj dogovorite, pa me slučajno ne bo nč gor, naj mi ena javi na telefon, al pa na FB!! Ok?

Drugač pa VALENTINOVO - kaj čem govorit...nikakvo, dobro k smo šle z Lauro malo v maškare, da sem se zamotla, pa pekla sem pecivo (drugače sploh ne pečm, kuham tud ne user posted image user posted image ...mamo s sestro zdej kuharske tečaje...haha..vsak vikend nekej druzga)...Tka da enostavno Valentinovo brez ljubljene osebe ni nič...Pa še do pokopališča nisem mogla prit, k je vse zaledenelo... user posted image user posted image

Nč bejbe pa fajn bodite...pa upam, da se kmalu vidimo!!

Lp...

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
15.2.2010 8:04:37   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

evo dans sem bla pridna in sem pekla krofeuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

uf zgledajo slastni tvoji krofi user posted image user posted image
zdele bi en pasal pr kavici........mmmmm

tio mas ksn poseben recept ali mesanco hitmix?

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
15.2.2010 9:29:27   
Mala_princeska
Štrumfka kapo dol user posted image user posted image user posted image

Pa jutroooooo vsem :-)))
Ja res je bilo lušno v soboto - no jst sem pa škratico s seboj pripeljala in smo se vseeeno nekako uspele pogovarjat user posted image user posted image potem sva pa še malo po mestu vandrale in domov.

Včeraj pa smo bili na Mojčinem pustnem karnevalu:
http://www.lokalno.si/si/aktualno/ljudje/?id=26354

Za drugo leto pa bejbe: našemte se cela familija, saj podeljujejo nagrade naj družinskim maskam, najmlajšim maskam,......
Ma sem videla da smo celo na eni sliki v ozadju user posted image

Mi smo šli zaradi tavelike, da je malo plesala, pa da imamo vsaj en utrip pusta....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
15.2.2010 9:50:24   
majch
jutro

no, vidim da ste se fajn mele v soboto. Lepo. Mi smo se pa obiske šli, tako da se opravičujem, da me ni bilo. V nedeljo smo potem bli v Črnomlju na pustni paradi. Smo šli našega feferončka pokazat. Je blo luštno, ampak mrzlo, pa smo potem po eni uri kar domov zviznili.
In danes je nov danuser posted image .

aaaa Višnjica, ti si z Drske, no, pol pa lahko kdaj kak kofe pade tle blizu.user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
15.2.2010 10:10:15   
štrumfek
helou

hvala za vse pohvalae okol krofouuser posted image   sej sem še sama presenečena da so mi tko fajn ratal ker sem jih prvič pekla... tko da zdej jih bom zagotovo še kdaj ko so tko fajn rataluser posted image
Recept je pa babičin....

Rea midve z Tajko bomo zdejle proti mestu krenile.. a boš doma? da te odrešim mukuser posted image user posted image

Princesi super za karneval, gotovo ste uživaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
15.2.2010 10:44:53   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

helou

hvala za vse pohvalae okol krofouuser posted image   sej sem še sama presenečena da so mi tko fajn ratal ker sem jih prvič pekla... tko da zdej jih bom zagotovo še kdaj ko so tko fajn rataluser posted image
Recept je pa babičin....

Rea midve z Tajko bomo zdejle proti mestu krenile.. a boš doma? da te odrešim mukuser posted image user posted image

Princesi super za karneval, gotovo ste uživaliuser posted image user posted image user posted image

hej hej..seveda še iz moje strani: krasni krofi, itak da ne morjo bit iz hitove mase, ker so takoooo okrogli in lepi.. Naša mami točno take naredi, sicer sem pa povedala da po starih receptih ene od glavnih pekaric dolenjskih pekarn..Super...Jaz jih nisem uspela napečt, sicer pa nič hudega, ker me že ene 3 dni tako zgaga peče da je joj...Tako, da jo z Donatom gasim, pa mi bolj ko ne švoh dela...Lani sem ga dongala v hektolitrih in mi je res pomagal, letos, pa...hm..očitno bo imel naš mali tigrček eno veliko grivo heheheheh..

Jp, sem doma, ti kr prišibaj po oblekice :)

< Sporočilo je popravil rea27 -- 15.2.2010 10:47:32 >

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
15.2.2010 11:00:12   
rea27
5ra8...enkrat nazaj si vprašala kam sem hodila na oš? Jaz na OŠ GRM, no ja, prej pa še na OŠ Šmihel..smo vmes menjal šolo, ker sta mami (učiteljica) in brat (v 1. r.) šla na drugo, tako da sem šla še jaz z njima...
Kaj pa ti? Kako si kaj? Kdaj maš kaki pregled? Zakaj se nam nisi pridružila na čajčkanju? Pa drugič, a ne?

No, javi se kaj in povej da je vse okej...user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
15.2.2010 11:00:29   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

5ra8...enkrat nazaj si vprašala kam sem hodila na oš? Jaz na OŠ GRM, no ja, prej pa še na OŠ Šmihel..smo vmes menjal šolo, ker sta mami (učiteljica) in brat (v 1. r.) šla na drugo, tako da sem šla še jaz z njima...
Kaj pa ti? Kako si kaj? Kdaj maš kaki pregled? Zakaj se nam nisi pridružila na čajčkanju? Pa drugič, a ne?

No, javi se kaj in povej da je vse okej...user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.