|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
15.2.2010 11:10:42   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

5ra8...enkrat nazaj si vprašala kam sem hodila na oš? Jaz na OŠ GRM, no ja, prej pa še na OŠ Šmihel..smo vmes menjal šolo, ker sta mami (učiteljica) in brat (v 1. r.) šla na drugo, tako da sem šla še jaz z njima...
Kaj pa ti? Kako si kaj? Kdaj maš kaki pregled? Zakaj se nam nisi pridružila na čajčkanju? Pa drugič, a ne?

No, javi se kaj in povej da je vse okej...user posted image user posted image

jaz sem tudi hodila na OŠ GRM user posted image user posted image  
Se morda poznamo pa ne vemo? user posted image user posted image

Jst sem OK, drugače imam jutri pregled.
Mela sem ga prejšnji teden, viden je bil plodek, samo srčka ne user posted image . Tako da upam da jutri srček bo, upam da gre samo za kasnejšo zanositev in da sem imela prehitro pregled.

Za čajčkanje sem napisala, da ne bo šlo ker sem šla u kranjsko smučkat, tko da ja....drugič user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
15.2.2010 11:13:39   
cukr07
Berem, da ste se v soboto imele fajn. Upam, da se vam bom naslednjič lahko pridružila.

Štrumfek, krasni krofi, mi kr iz računalnika ven dišijo.user posted image user posted image

Mi smo tudi imeli maškarco user posted image
user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
15.2.2010 11:28:20   
BBAJA
Dan...

5ra8,drži se..en kup user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za bebija...

Rea,menda,da mandlji delujejo pri pekoči zgagi..no upam,da ti jo uspe nekako ukrotit.

Moj cukrček je omagal od vse igrarije in laufarije..in je zapančkal,da si nabere novih moči za popoldne:)
Mami pa uživa v kavici..

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
15.2.2010 11:35:49   
čebelica01
evo mene živo zdravo iz zg , se še pol oglasim in vam poročam ampak z eno besedo fenomenalno

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
15.2.2010 11:53:45   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

5ra8...enkrat nazaj si vprašala kam sem hodila na oš? Jaz na OŠ GRM, no ja, prej pa še na OŠ Šmihel..smo vmes menjal šolo, ker sta mami (učiteljica) in brat (v 1. r.) šla na drugo, tako da sem šla še jaz z njima...
Kaj pa ti? Kako si kaj? Kdaj maš kaki pregled? Zakaj se nam nisi pridružila na čajčkanju? Pa drugič, a ne?

No, javi se kaj in povej da je vse okej...user posted image user posted image

jaz sem tudi hodila na OŠ GRM user posted image user posted image  
Se morda poznamo pa ne vemo? user posted image user posted image

Jst sem OK, drugače imam jutri pregled.
Mela sem ga prejšnji teden, viden je bil plodek, samo srčka ne user posted image . Tako da upam da jutri srček bo, upam da gre samo za kasnejšo zanositev in da sem imela prehitro pregled.

Za čajčkanje sem napisala, da ne bo šlo ker sem šla u kranjsko smučkat, tko da ja....drugič user posted image

aja, mna grm si hodila..pa si 82 al 81? Mislm, kater oddelk si bla: a, b , c , d? No, d nisi bla k sm bla jst...Recimo tak ki ga verjetn sigurn poznaš je Kičo - on je bil moj sošolc!!! :)
Drugač pa drži se jutri!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
15.2.2010 11:55:00   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

Dan...

5ra8,drži se..en kup user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za bebija...

Rea,menda,da mandlji delujejo pri pekoči zgagi..no upam,da ti jo uspe nekako ukrotit.

Moj cukrček je omagal od vse igrarije in laufarije..in je zapančkal,da si nabere novih moči za popoldne:)
Mami pa uživa v kavici..

mandlji??? uuuu, bom šla prec kupit, pa da vidimo če bo tega zmaja kej ukrotilo heheheh

rea27

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
15.2.2010 12:07:21   
5ra8

aja, mna grm si hodila..pa si 82 al 81? Mislm, kater oddelk si bla: a, b , c , d? No, d nisi bla k sm bla jst...Recimo tak ki ga verjetn sigurn poznaš je Kičo - on je bil moj sošolc!!! :)
Drugač pa drži se jutri!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sm 81 letnik, samo sem hodila z 80. bila sem pa a oddelek.
Kičo? A veš da se ne spomnem. hmmmm...ti si bla pa ker oddelk?

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
15.2.2010 12:22:28   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Mi smo tudi imeli maškarco user posted image

No cukerčka drugič pa kar pridruži se, boš vidla kok so babe fejst user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za pikeca pokca, Manca je bila enaka user posted image user posted image user posted image no bom poskusla kakšno slikico pripopat gor, sam da moj fotke postroji na comp, men zadnje čase ne uspeva najboljš.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
15.2.2010 12:24:04   
Mala_princeska
Majch po moje sta se z Višnjico že kaj srečali okoli Drske, pa še vesta ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
15.2.2010 12:33:54   
cukr07
Sem mu hotla sešit kostum za supermena, pa se mi je pokvaril šivalni stroj. Potem smo pa situacijo v zadnjem hipu s tole pikapolonico rešil. user posted image
Bo pa drugo leto supermen.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2660
15.2.2010 12:59:31   
štrumfek
evo naju nazaj

tako oblekice smo dobile in so superuser posted image user posted image user posted image

pol smo šle še za atika darilo kupit ker ima v četrtek rojstni dan... evo zdej sva pa lepo doma na toplemuser posted image user posted image

cukr  iii kaka lepa pokapoka je bil Lenartuser posted image

čebeli super da ste se imele fiiiinooooouser posted image user posted image obširnejše poročilo pa še pričakujemouser posted image user posted image

5ra8 user posted image user posted image user posted image
da bo jutri srček veselo tiktakal

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
15.2.2010 13:04:08   
čebelica01
user posted image

slikca bo povedala vse , jaz bi lahko pisala in pisala

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 13:23:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2663
15.2.2010 13:26:48   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image užitkarjiii user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2664
15.2.2010 14:43:57   
rea27
5ra8 jst sm bla d potem očitno za teboj, če si hodila z 80 letniki..Če si bila ti a, potem so bili tovji sošolci: Gorazd, David, ..madona, sej se več ne spomnim...
No, očitno sem bila za tabo, v d. oddelku...

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
15.2.2010 14:45:20   
rea27

user posted image

uuuu, đombe ene...tokac, obra in ti...pa sanda in pierre, pa uno k te objema tut pozam, je mal starejša od nas, a ne? Mislm, da jo poznam iz OŠ Šmihel....Matr mami...pa ti uživaš!!!!

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2666
15.2.2010 14:50:32   
5ra8

5ra8 jst sm bla d potem očitno za teboj, če si hodila z 80 letniki..Če si bila ti a, potem so bili tovji sošolci: Gorazd, David, ..madona, sej se več ne spomnim...

ja ja...david in gorazd sta bla....pismo res mam kratek spomin....sploh se ne spomnim kdo je bil za mano v d. oddelku....spomnim se naceta, tomita? sm ne vem u kerem oddelku sta bla...

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
15.2.2010 15:01:03   
rea27

ja ja...david in gorazd sta bla....pismo res mam kratek spomin....sploh se ne spomnim kdo je bil za mano v d. oddelku....spomnim se naceta, tomita? sm ne vem u kerem oddelku sta bla...

nace je bil c. oddelek..v d so bli...ne vem: meta penca, matej podkrižnik, matija vidiček, uroš bogolin, maja petaros, simona blatnik, sergej tasevski...ring a bell?user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
15.2.2010 15:09:21   
Mala_princeska
Heee heee bejbike, še eno skupno temo imate - oš user posted image user posted image user posted image
A se katera Saje-ta spomni? user posted image user posted image Matjaža? Je na Rupeno hodu user posted image je pa made in 79' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je treniral in tekmoval v atletiki, pa najbrž za bab'nicam gledal user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 15.2.2010 15:10:14 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
15.2.2010 15:20:02   
čebelica01
user posted image user posted image user posted image sem ti že povedala , da jaz na videz user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2670
15.2.2010 15:20:55   
čebelica01

user posted image

uuuu, đombe ene...tokac, obra in ti...pa sanda in pierre, pa uno k te objema tut pozam, je mal starejša od nas, a ne? Mislm, da jo poznam iz OŠ Šmihel....Matr mami...pa ti uživaš!!!!

tisto je pa mimič . ja res uživamo na polno , smo tapravi skupej

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
15.2.2010 15:23:27   
5ra8

nace je bil c. oddelek..v d so bli...ne vem: meta penca, matej podkrižnik, matija vidiček, uroš bogolin, maja petaros, simona blatnik, sergej tasevski...ring a bell?user posted image user posted image user posted image

ja ja, uroša poznam....par m stran od mene živel.
sej veš...mlajše razrede nikol ne gledaš, upoštevaš zmerej starejše user posted image user posted image user posted image
ampak še zmer ne vem kera si ti. haha user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
15.2.2010 21:18:35   
Alex01
Čeruser posted image

Super krofi in krasne maškare user posted image user posted image user posted image user posted image

5ra8- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za  pregled jutri

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
15.2.2010 21:34:09   
rea27
user posted image

evo našega kuharčka :) Ma mi je tako originalna, da se ne morem nehat smejat...Glih prov okrogla lička ma za tole kuharsko kapo :) user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
15.2.2010 21:47:49   
Alex01
rea- ja kak ji paše , pravi cukr je user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.