|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
15.2.2010 8:32:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Evo slikce od včeraj:
user posted image
Danes pa gremo v Cerknico na karneval, juhuuuuuuuu.user posted image user posted image

Joj, kako sta luštna user posted image user posted image Tudi tole ste sami sešili, krasno user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
15.2.2010 8:33:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro user posted image
Kaj danes bo tudi mrk?

A se vam pozimi tudi tako prah nabira? Pa to ne moreš verjet, sesam lahko na tri dni, ker se tako po tleh naredi, da so kr svaljki vsepovsod, kot da ne bi pucala 14 dni user posted image , pa prah moram dnevno brisat, katastrofa!

JA user posted image Če samo 1 fa.king dan ne posesam, je tako kot bi živeli v svinjaku user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
15.2.2010 8:34:57   
Anonimen
Evo pa še naše maškarceuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2428
15.2.2010 8:35:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

čer

Mi smo nazaj z obiska pri Nejčkovi sestrični..kako lepo je gledat otroke ki se igrajo.. zdej pa že pridno pančka.

špelin@ moja dva sta super nabavila kostum, Nejc bo Tom, danes je cel dan hodil z kapo na glavi po hiši..sem ponosna nanju.

user posted image user posted image user posted image

jst sm evo nabavla kostum čebelice, pa ga niti oblečt noče! user posted image če ga bo mogoče v torek, ko bo tudi druge otroke vidla oblečene user posted image

Hehe, saj Gregi tudi noče imeti kostuma na sebi, najraje ga vlači naokrog v rokah in si občasno natika pokrivalo na glavo user posted image Bomo videli, kaj bo jutri v vrtcu, imajo pustovanje user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
15.2.2010 8:35:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
danes pa user posted image pogrešam user posted image

A dela?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
15.2.2010 8:35:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dan user posted image
Spali smo super, celo do osmih   user posted image

Danes pa gremo po novo rundo drv, ker nam jih je zmanjkalo user posted image   , ker te zime še očitno ne misli biti konec  user posted image (da še jaz malo popestrim z drugačnimi smajlijiuser posted image )

Je pa spet na obisku moj nečak, tako da bo spet pestro, zdaj se hb že dosti bolje razumeta in se tudi sama lepo zmenita določene stvari.

Nič, grem malo komentirat.

Kako je z Niino prebavo?

Jaz sem prej Tilnu kar svečko dala in se je čez 5 minut ukakal.Tako gladko šr ni šlo.Sem mu pa danes kupila activio jogurte,da malo zrihtamo prebavo

Bolje, sicer je danes le enkrat kakala (no včeraj potem 3x), jutri pa upam da se poštima. Se trudim, da ji čim manj dajem smokijev...da dovolj pije in poje sadja. Drugače pa tudi mi imamo Activio, zame in zanjo user posted image
A svečko mu daš tako zgodaj, že prvi dan?

včeraj se je cel dan matral,pa ni šlo,danes dopoldne tudi ne,tako da sem mu dala svečko.
Je pa danes popoldne 1x bruhal in malo bolj topel jeuser posted image .Upam,da ne bo spet kaj iz tegauser posted image user posted image user posted image

Kako je s Tilnom? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
15.2.2010 8:37:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kaj danes bo tudi mrk?

A se vam pozimi tudi tako prah nabira? Pa to ne moreš verjet, sesam lahko na tri dni, ker se tako po tleh naredi, da so kr svaljki vsepovsod, kot da ne bi pucala 14 dni user posted image , pa prah moram dnevno brisat, katastrofa!

JA user posted image Če samo 1 fa.king dan ne posesam, je tako kot bi živeli v svinjaku user posted image

pr ns isto,pa kamin pa talno pa je katastrofa,komi čakam da nehamo kurt

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
15.2.2010 8:38:22   
špelin@

Jao Nia še kr spi, pa sploh se ne odziva na moje poskuse, da bi jo zbudila user posted image . Če bi šla malo kasneje spat, bi jo kr pustila v noč, zdaj pa je vse skupaj prezgodaj. Pa tak sladko aja, da nimam srca kake bolj invazivne tehnike ubrat user posted image

Koliko časa je potem še spala?

Do petih, ker sem jo potem zbudila grda mami, ampak ona bi po moje še kr vlekla. Pol pa je šla spat ob pol enajstih šele user posted image

No, je pa zjutraj malo dlje spančkala user posted image

Ja, ampak ji je danes vseeno manjkalo tiste 3 ure ponoči, hb je zdržala do večera, ker je imela družbo, ampak zdaj spi že 45 minut user posted image

Dajte mi povedat, koliko pravzaprav vaši malčki spijo? Gregi ponoči spi maksimalno 9 ur (od 22h do 7h). To ne mislim v kosu, ampak pač od takrat, ko zvečer zaspi, do jutra, ko vstanemo, vmes je itak **** budnic user posted image V noči s petka na soboto ga je, recimo, sračkal od enih do štirih user posted image
Podnevi spi nekje od 1-2 uri.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 15.2.2010 8:42:10 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
15.2.2010 8:38:28   
špelin@

user posted image  

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
15.2.2010 8:38:43   
špelin@

čer

Mi smo nazaj z obiska pri Nejčkovi sestrični..kako lepo je gledat otroke ki se igrajo.. zdej pa že pridno pančka.

špelin@ moja dva sta super nabavila kostum, Nejc bo Tom, danes je cel dan hodil z kapo na glavi po hiši..sem ponosna nanju.

user posted image Super sta nabavila.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
15.2.2010 8:38:59   
špelin@

In jutro user posted image
Mi smo pokonci že od 06.15 user posted image , se vidi da je včeraj šla tako hitro spat, se mi zdi da je že pol dneva mimo, pa je komaj deset minilo user posted image

No prošnja je napisana, tako da jo v ponedeljek odnesem tja in upam da se bo kaj razvilo iz tega.

Bomo stiskali pestke user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
15.2.2010 8:39:45   
Anonimen

V soboto je bilo na koncertu super user posted image user posted image user posted image Novi fosili so še vedno CAAARJIIIIII user posted image user posted image user posted image Ko bom spravila s telefona en posnetek, ga bom dala gor.

Včerajšnje popoldne je bilo pri nas totalno v stilu gnitja - z user posted image sva samo izležavala in se igrala z Gregorjem user posted image Punci sta še pri tašči - danes gre user posted image tja, ker gredo smučat, potem pa pripelje domov malo piko. Velika bo najbrž še 1 dan ostala, ker je tašča drugi vnukinji (tisti, na kateri izživlja sindrom hčere, ki je nikoli ni imela user posted image ) na ljubo popolnoma spremenila načrte in dogovore. Nam se itak nič ne pove, ker naši dogovori niso vredni piškavega oreha user posted image Posledično je obema nama po telefonu včeraj zvečer dvignila pritisk. user posted image je bil ves penast, jaz pa sem tašči tokrat brez dlake na jeziku, mirno in vljudno povedala, kaj si o tem njenih "forah" mislim in da s tem prizadane moji hčeri, ki sta - mimogrede! - tudi njeni vnukinji. V detajle ne bom šla, ker bi napisala predolg spis user posted image

user posted image user posted image za koncert
user posted image pa za taščo

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
15.2.2010 8:40:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Evo pa še naše maškarceuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Cukrčka zlata user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
15.2.2010 8:40:48   
Anonimen

Jao Nia še kr spi, pa sploh se ne odziva na moje poskuse, da bi jo zbudila user posted image . Če bi šla malo kasneje spat, bi jo kr pustila v noč, zdaj pa je vse skupaj prezgodaj. Pa tak sladko aja, da nimam srca kake bolj invazivne tehnike ubrat user posted image

Koliko časa je potem še spala?

Do petih, ker sem jo potem zbudila grda mami, ampak ona bi po moje še kr vlekla. Pol pa je šla spat ob pol enajstih šele user posted image

No, je pa zjutraj malo dlje spančkala user posted image

Ja, ampak ji je danes vseeno manjkalo tiste 3 ure ponoči, hb je zdržala do večera, ker je imela družbo, ampak zdaj spi že 45 minut user posted image

Dajte mi povedat, koliko pravzaprav vaši malčki spijo? Gregi ponoči spi maksimalno 9 ur (od 22h do 7h). To ne mislim v kosu, ampak pač od takrat, ko gre spat, do jutra, ko vstanemo, vmes je itak **** budnic user posted image V noči s petka na soboto ga je, recimo, sračkal od enih do štirih user posted image

Gaja spi od pol sedmih pa do sedmih al pa osmih, čez dan pa eno uro do dve

< Sporočilo je popravil nina7 -- 15.2.2010 8:41:26 >

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
15.2.2010 8:43:11   
Anonimen
Taj pa full kašlja pa full ma sluzi, mi je tak revček, jutr mava posvetovalnico pa verjetno ne bo cepljen

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
15.2.2010 8:43:26   
jana81
Dajte mi povedat, koliko pravzaprav vaši malčki spijo? Gregi ponoči spi maksimalno 9 ur (od 22h do 7h). To ne mislim v kosu, ampak pač od takrat, ko gre spat, do jutra, ko vstanemo, vmes je itak **** budnic user posted image V noči s petka na soboto ga je, recimo, sračkal od enih do štirih user posted image

Nejc gre spat nekje od 21h do 22h, včeraj recimo je zaspal ob 21.45. Potem pa spi do 7.30,ko ga zbudim za vrtec.. Čez vikend pa spi do 8h ponavadi.. Čez dan v vrtcu ne vem kako spi, doma pa včasih samo po 15 minut, včasih pa celo uro in pol..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
15.2.2010 8:46:13   
Anonimen
jana sms mi pošl

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
15.2.2010 8:46:22   
jana81

Taj pa full kašlja pa full ma sluzi, mi je tak revček, jutr mava posvetovalnico pa verjetno ne bo cepljen

probaj mu naredit parno kopel, da se mu bo začelo luščit.. a si dobila kremo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
15.2.2010 8:48:29   
Anonimen

sej kokr je še mejhen se zna fajn odkašljat,pa zjutri je full sluzi zbruhnu pol sm pa še z baby vacom full vn dobila.
a tok mejhne že lahko mažem z materino dušico
ni še blo poštarja

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2444
15.2.2010 8:52:33   
jana81

sej kokr je še mejhen se zna fajn odkašljat,pa zjutri je full sluzi zbruhnu pol sm pa še z baby vacom full vn dobila.
ni še blo poštarja

ja lahko ampak samo po podplatih, po prsih in med lopaticama pa ne..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
15.2.2010 8:55:47   
špelin@

ni še blo poštarja

nina7, fajn je tudi, če se zapreta v kopalnico, polno pare, da se mu bo sluz dodatno omehčala in še lažje izločila.
user posted image user posted image user posted image za Taja.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
15.2.2010 8:57:25   
jana81
no pa še naša maškarca (slike je sicer iz telefona)

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
15.2.2010 9:00:11   
Anonimen

no pa še naša maškarca (slike je sicer iz telefona)

user posted image

iii dobr,jest mam tud tazga,bo Taj drugo leto

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
15.2.2010 9:00:13   
Anonimen

ni še blo poštarja

aha, hvala

ej ti bom zvečer nakazala ko S.pride, ker men tale klik zahteva eno dodatno geslo pa ga ne najdem

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2449
15.2.2010 9:00:14   
Anonimen

ni še blo poštarja

nina7, fajn je tudi, če se zapreta v kopalnico, polno pare, da se mu bo sluz dodatno omehčala in še lažje izločila.
user posted image user posted image user posted image za Taja.

ma to ne morm k mam dost veliko kopalnico pa bi mogla res full zahajcat pa bi trajal eno uro

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?