Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 18:59:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pozdravljene! Da ne bo treba špelini vohunit , sem s pregleda, G pravi, da kar se njega tiče zdaj lahko greva se rodit. je nardli hitri Uz, zmeril pretoke, plodovnice je dovolj, se baje še lepo godi... mamice ni vprašal po počutju ... je pa malo med manjšimi ampak še vedno v zlati sredini...tako da ga bo lažje roditne,,.. no, upam, da še jutri počaka, da našega klovnčka malo popeljemo po pustnih rajanjih, se tako veseli, jaz pa tudi ...potem pa lahko zaradi mene... toliko ... grem ležat... No super, zdaj si ziher pomirjena, da veš, da če greš rodit ni take panike.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 19:01:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jao Nia še kr spi, pa sploh se ne odziva na moje poskuse, da bi jo zbudila . Če bi šla malo kasneje spat, bi jo kr pustila v noč, zdaj pa je vse skupaj prezgodaj. Pa tak sladko aja, da nimam srca kake bolj invazivne tehnike ubrat Koliko časa je potem še spala? Do petih, ker sem jo potem zbudila grda mami, ampak ona bi po moje še kr vlekla. Pol pa je šla spat ob pol enajstih šele No, je pa zjutraj malo dlje spančkala Ja, ampak ji je danes vseeno manjkalo tiste 3 ure ponoči, hb je zdržala do večera, ker je imela družbo, ampak zdaj spi že 45 minut
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 19:04:05
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, nina7, sem ravno malo brskala po FB in slučajno najdem enega svojega sošolca iz OŠ med tvojimi prijatelji - zdaj me pa firbec, če se dejansko poznata Evo zdaj si me spomnila, ker je pri meni ista štorija. Jana81 ti pošljem zs, ker si prijateljica od moje bivše sošolke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 19:15:45
|
|
|
|
nia5
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 21:32:44
|
|
|
|
jana81
|
čer Mi smo nazaj z obiska pri Nejčkovi sestrični..kako lepo je gledat otroke ki se igrajo.. zdej pa že pridno pančka. špelin@ moja dva sta super nabavila kostum, Nejc bo Tom, danes je cel dan hodil z kapo na glavi po hiši..sem ponosna nanju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 21:58:02
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer Mi smo nazaj z obiska pri Nejčkovi sestrični..kako lepo je gledat otroke ki se igrajo.. zdej pa že pridno pančka. špelin@ moja dva sta super nabavila kostum, Nejc bo Tom, danes je cel dan hodil z kapo na glavi po hiši..sem ponosna nanju.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 22:00:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Spali smo super, celo do osmih Danes pa gremo po novo rundo drv, ker nam jih je zmanjkalo , ker te zime še očitno ne misli biti konec (da še jaz malo popestrim z drugačnimi smajliji ) Je pa spet na obisku moj nečak, tako da bo spet pestro, zdaj se hb že dosti bolje razumeta in se tudi sama lepo zmenita določene stvari. Nič, grem malo komentirat. Kako je z Niino prebavo? Jaz sem prej Tilnu kar svečko dala in se je čez 5 minut ukakal.Tako gladko šr ni šlo.Sem mu pa danes kupila activio jogurte,da malo zrihtamo prebavo Bolje, sicer je danes le enkrat kakala (no včeraj potem 3x), jutri pa upam da se poštima. Se trudim, da ji čim manj dajem smokijev...da dovolj pije in poje sadja. Drugače pa tudi mi imamo Activio, zame in zanjo A svečko mu daš tako zgodaj, že prvi dan? včeraj se je cel dan matral,pa ni šlo,danes dopoldne tudi ne,tako da sem mu dala svečko. Je pa danes popoldne 1x bruhal in malo bolj topel je .Upam,da ne bo spet kaj iz tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 12.2.2010 22:16:25
|
|
|
|
jana81
|
za vse ki to potrebujete..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 13.2.2010 10:13:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Spali smo super, celo do osmih Danes pa gremo po novo rundo drv, ker nam jih je zmanjkalo , ker te zime še očitno ne misli biti konec (da še jaz malo popestrim z drugačnimi smajliji ) Je pa spet na obisku moj nečak, tako da bo spet pestro, zdaj se hb že dosti bolje razumeta in se tudi sama lepo zmenita določene stvari. Nič, grem malo komentirat. Kako je z Niino prebavo? Jaz sem prej Tilnu kar svečko dala in se je čez 5 minut ukakal.Tako gladko šr ni šlo.Sem mu pa danes kupila activio jogurte,da malo zrihtamo prebavo Bolje, sicer je danes le enkrat kakala (no včeraj potem 3x), jutri pa upam da se poštima. Se trudim, da ji čim manj dajem smokijev...da dovolj pije in poje sadja. Drugače pa tudi mi imamo Activio, zame in zanjo A svečko mu daš tako zgodaj, že prvi dan? včeraj se je cel dan matral,pa ni šlo,danes dopoldne tudi ne,tako da sem mu dala svečko. Je pa danes popoldne 1x bruhal in malo bolj topel je .Upam,da ne bo spet kaj iz tega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 13.2.2010 10:14:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer Mi smo nazaj z obiska pri Nejčkovi sestrični..kako lepo je gledat otroke ki se igrajo.. zdej pa že pridno pančka. špelin@ moja dva sta super nabavila kostum, Nejc bo Tom, danes je cel dan hodil z kapo na glavi po hiši..sem ponosna nanju. Moja pa si skoz rokavice gor daje in to v bajti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 13.2.2010 10:14:38
|
|
|
|
nia5
|
Jana81 ja lahko jo pozdraviš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 13.2.2010 10:17:19
|
|
|
|
nia5
|
In jutro Mi smo pokonci že od 06.15 , se vidi da je včeraj šla tako hitro spat, se mi zdi da je že pol dneva mimo, pa je komaj deset minilo No prošnja je napisana, tako da jo v ponedeljek odnesem tja in upam da se bo kaj razvilo iz tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 13.2.2010 11:02:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Kako smo? Pr nas super. Zdej kmal se bova z Vidkom začela rihtat za maškarce in greva v telovadnico. Bom pol prpopala slikce kaj sva bla. Pa ve greste kaj z otročki v maškarce? Tko, zdej pa šibam se rihtat oz. naju oba. Pa- pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 14.2.2010 7:29:42
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer Mi smo nazaj z obiska pri Nejčkovi sestrični..kako lepo je gledat otroke ki se igrajo.. zdej pa že pridno pančka. špelin@ moja dva sta super nabavila kostum, Nejc bo Tom, danes je cel dan hodil z kapo na glavi po hiši..sem ponosna nanju. jst sm evo nabavla kostum čebelice, pa ga niti oblečt noče! če ga bo mogoče v torek, ko bo tudi druge otroke vidla oblečene
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 14.2.2010 7:30:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Kako smo? Pr nas super. Zdej kmal se bova z Vidkom začela rihtat za maškarce in greva v telovadnico. Bom pol prpopala slikce kaj sva bla. Pa ve greste kaj z otročki v maškarce? Tko, zdej pa šibam se rihtat oz. naju oba. Pa- pa včeraj nisva šle, ker imamo pri nas v torek putno rajanje. pa greva takrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 14.2.2010 7:35:48
|
|
|
|
suzy85
|
no, koncert je uspel in bilo je ! danes pa pogrešam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 14.2.2010 9:39:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, koncert je uspel in bilo je ! danes pa pogrešam tudi tebi Suzy.. Evo stisni k sebi, je plod vajine ljubezni, pa boš vsaj malo tega občutila, čeprav ni lubija zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 14.2.2010 9:46:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, koncert je uspel in bilo je ! danes pa pogrešam Tudi tebi enako in seveda vsem ostalim. Ja moj pa danes cel dan dela, uau kako valentinovo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 14.2.2010 10:31:43
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro Kaj danes bo tudi mrk? A se vam pozimi tudi tako prah nabira? Pa to ne moreš verjet, sesam lahko na tri dni, ker se tako po tleh naredi, da so kr svaljki vsepovsod, kot da ne bi pucala 14 dni , pa prah moram dnevno brisat, katastrofa!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 14.2.2010 10:38:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Mi smo fajn... Evo slikce od včeraj: Danes pa gremo v Cerknico na karneval, juhuuuuuuuu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 14.2.2010 19:53:57
|
|
|
|
aurora28
|
Gal pa je doma bil zmajček, zunaj pa tiger En ognjen in mjavkast pozdrav od nas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 8:19:03
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro spanje super, razen kolk morem Nejca budit zarad AB.. Aurora lepa maškarca je bil Gal.. gel za roke te še vedno čaka pri meni,ko si rekla da boš prišla .. SG tudi vidva sta bila lepa.. v stilu bom še jst kako kr iz telefona prlepla gor..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 8:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
O lepe maškarce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 8:28:31
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro V soboto je bilo na koncertu super Novi fosili so še vedno CAAARJIIIIII Ko bom spravila s telefona en posnetek, ga bom dala gor. Včerajšnje popoldne je bilo pri nas totalno v stilu gnitja - z sva samo izležavala in se igrala z Gregorjem Punci sta še pri tašči - danes gre tja, ker gredo smučat, potem pa pripelje domov malo piko. Velika bo najbrž še 1 dan ostala, ker je tašča drugi vnukinji (tisti, na kateri izživlja sindrom hčere, ki je nikoli ni imela ) na ljubo popolnoma spremenila načrte in dogovore. Nam se itak nič ne pove, ker naši dogovori niso vredni piškavega oreha Posledično je obema nama po telefonu včeraj zvečer dvignila pritisk. je bil ves penast, jaz pa sem tašči tokrat brez dlake na jeziku, mirno in vljudno povedala, kaj si o tem njenih "forah" mislim in da s tem prizadane moji hčeri, ki sta - mimogrede! - tudi njeni vnukinji. V detajle ne bom šla, ker bi napisala predolg spis
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 15.2.2010 8:31:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Gal pa je doma bil zmajček, zunaj pa tiger En ognjen in mjavkast pozdrav od nas. Ampak kako nobel kostuma A je to kdo sešil, ker ne izgleda kupljeno?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?