|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
15.2.2010 7:02:03   
Urša08
user posted image user posted image Maju od Kolumbo vse najboljše za tretji rojstni dan. Maj, uživaj med radostmi otroštva, čimveč igranja, potepanja, veliko lepih igračk ter trenutkov z mamico, očijem in mlajšim bratcem.user posted image user posted image
user posted image

pa za mamico
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
15.2.2010 7:03:41   
Urša08
čebel@ jutrouser posted image In kdaj danes začneš? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
15.2.2010 7:07:50   
Urša08
Mi smo šli včerej popoldan mal med maškare ampak je blo tko mrzlo, da nismo prav dolgo zdržali. Smo šli še na eno pijačko z družbo, potem smo se malo poveselili, kupili krofe in šli domov na toplo. Danes poopoldan imava z Nejcem pregled pri zobarci, upam da ne bo vse skup predolgo trajalo. Moram pa prej mojga it v službo iskat da bo Žiga prevzel. Potem mormo pa še mal v trgovino it hladilnik napolnit, je že malce prazenuser posted image user posted image user posted image .

Onasiss uvau tvoja Evita je pa res hitra, že sama je, bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
15.2.2010 7:09:55   
baki
nik je že malo bolše.zdaj mu je začelo iz nosa tečt.mah sej bo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
15.2.2010 7:10:06   
Čebel@
urša......user posted image user posted image user posted image  za potepanje......kaj sta bila pa maledva za maškarce?

sunny.....kakšno lepo maškarco ste imeliuser posted image

tanci.......user posted image user posted image user posted image  za radodarnega Valentinčka

mihailo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čist frišne pikepoke za malega

claud......user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Larisso da ni kakšna resna zadeva

deja.......lep pustekuser posted image user posted image

kolumbo.....vse najboljše in najlepše Maju za rojstni dan-želim mu veliko zdravja in da ostane tak šmeki še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......je fešta uspela?

sjmm......uživajte med počitnicamiuser posted image user posted image user posted image ..sem zdele zjutraj še tamale copatke naročila,une bojo pa še malo počakaleuser posted image user posted image user posted image

onasiss.....kako si?.......vav pri vas pa že govoriteuser posted image user posted image user posted image

baki.....tudi tebi dobro jutrouser posted image

maksi.....user posted image user posted image user posted image za Zarjo

ajvy......kako ste?....ti nedelje tudi delaš?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
15.2.2010 7:10:34   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image Maju od Kolumbo vse najboljše za tretji rojstni dan. Maj, uživaj med radostmi otroštva, čimveč igranja, potepanja, veliko lepih igračk ter trenutkov z mamico, očijem in mlajšim bratcem.user posted image user posted image
user posted image

pa za mamico
user posted image

naj naj naj tudi od nas

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
15.2.2010 7:10:54   
Čebel@

user posted image

pa za mamico
user posted image

se še kar tukaj podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
15.2.2010 7:11:41   
Čebel@

čebel@ jutrouser posted image In kdaj danes začneš? 
jutro.....ob 14.00 moram biti v službi-in domov pridem ob 21.30user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
15.2.2010 7:17:55   
Urša08
čebel@ Žiga je bil zmajček, Nejc pa levček. Je bila Hana tud kaj za pusta?

baki jutro

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
15.2.2010 7:32:22   
Čebel@
urša.....ja,Hana je bila čebelica

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
15.2.2010 7:49:53   
baki
ka zdej a kaj čvekate?ma moj freaj dva dni in mi je okupiru rač.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
15.2.2010 7:49:55   
Čebel@
tanci........naj ti prvi delovni dan mine hitrouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
15.2.2010 8:08:09   
Čebel@
user posted image  se s princesso ukvarjat....

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
15.2.2010 8:08:33   
simonakr

user posted image user posted image Tristanu in Evi vse najboljše za prvi rojstni dan. user posted image Otroštvo naj bo srečno, razigrano, veselo in zdravo.user posted image Danes pa lepo praznujteuser posted image user posted image
user posted image

pa še za mamici
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Vse naj naj tud od nas!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
15.2.2010 8:09:20   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tanci........naj ti prvi delovni dan mine hitrouser posted image

Se podpišem pod tole!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
15.2.2010 8:23:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

user posted image user posted image Tristanu in Evi vse najboljše za prvi rojstni dan. user posted image Otroštvo naj bo srečno, razigrano, veselo in zdravo.user posted image Danes pa lepo praznujteuser posted image user posted image
user posted image

pa še za mamici
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Vse naj naj tud od nas!

vse naj naj in veliko razigranih uricuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
15.2.2010 8:25:04   
Katjusa
Dobro jutro:)

Florjan končno v vrtcu sicer je šel ful nejevolen ampak tko pač je... jst bi ga raje doma obdržala vendar mora it, Beni še spi, ati v službi mami pa že rogovili okoluser posted image user posted image user posted image user posted image sem prišla položnice plačatuser posted image user posted image user posted image .... itak ne morem mimo rr:)

MAJ vse naj naj za tvoj rojstni dan, zdravja, sreče in razigranosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brala vas nisem tako, da ne vem kako in kej upam, da ste preživele lepo valentinovo.... moj dan se je slabo začel se je pa lepo končal in smo imeli en obisk in je blo ful fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej smo se drugič vidl je pa on sodelavec od mojga in upam, da se še dobimo ker sta ful fajna in imata sineka skoraj 9 mesecev staregauser posted image user posted image user posted image user posted image

Benjamin se je v soboto zečel ful spuščat tako, da dnevno napreduje in že nardi tko 3-5 korakovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ful je priden ko florjan pospravlja igrače jih tudi on pobira in meče v škatlo.... ko pa jih zmanjka na tleh jih pa meče iz škatleuser posted image user posted image user posted image user posted image ful je doberuser posted image user posted image user posted image

se kasneje kej javim, lepo se imejte....

Čebela upam, da je v službi OK in da se Hana dobro razume z babicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
15.2.2010 8:29:58   
Urša08
Otročka pojedla zajtrk, oba že v trenerkicah, trenutno se igrata v dnevniuser posted image . Meni je ratalo en stroj cunj dat v sušilca in enga na stojalo, tako da sem s pranjem za en teden opravila.

Katjuša tud jaz sem že neki položnice plačevala, sam sem ugotovila da sploh še nimam vsehuser posted image mi je ful čudno ponavadi prej pridejo. Pa super za obiskuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
15.2.2010 8:32:15   
simonakr
Jutro punce!

Čebela, Tanči - uspešen dan v službi želim!

Včerej je naša miss preplezala naslon kavča in padla čez! Direkt na glavo! Madona, sm se ustrašla, sm poklicala dežurnega zdravnika in me je malo pomiru. Ponoč je blo vse ok, tko da mislim da ne bo hudga. Razen ene velike buške na robu lasišča. Bo čist pisana za žurko user posted image

user posted image user posted image user posted image Za vse tiste ki ste že praznovale 1. RD:
Kako ste praznovale? A ste mele vse naenkrat (domače, prijatle, sosede,...) a ste jih kej razporedile po urah, dnevih?
Sprašujem zato ker imava bolj majhen prostor in ne veva kako najbolje organizirat.
user posted image user posted image

Ta teden pa tako zmešano delam: dons nimam ta dolge in sm samo od 13 do 19, sredo in petek sm dopoldne, torek in četrtek sm pa frej! Moje šefice ni (je šla smučat), sodelovka ima cel teden frej, jest pa morem bit mal prisotna.

no grem mal pospravlat

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
15.2.2010 8:37:36   
Urša08
Simonakr mi smo pri Nejcu naredili dve ločeni žurki in sicer v soboto za sorodnike (vsi skupaj) in v nedeljo za prijatelje. Pri Žigu smo pa samo za sorodnike nardili eno praznovanje in to je to. Če mata majhen prostor je mogoče boljše da naredite dve fešti - po urah ločeni je po moje kar težko saj ne moreš potem ta prve kr vn vršt, ko drugi pridejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
15.2.2010 9:14:33   
baki
kosilo....špageti+polivka z grahom+solatauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
15.2.2010 9:18:43   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

user posted image

pa še za mamici
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
15.2.2010 9:19:15   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

pa za mamico
user posted image

se še kar tukaj podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
15.2.2010 9:20:36   
baki
sem mojga poslala v trgovino....z kilometrskim spiskom......se je kr za glavo primu...mi je vsega zmankalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
15.2.2010 9:51:51   
baki
kje ste?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?