Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 7:02:03
|
|
|
|
Urša08
|
Maju od Kolumbo vse najboljše za tretji rojstni dan. Maj, uživaj med radostmi otroštva, čimveč igranja, potepanja, veliko lepih igračk ter trenutkov z mamico, očijem in mlajšim bratcem. pa za mamico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 7:03:41
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ jutro In kdaj danes začneš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 7:07:50
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo šli včerej popoldan mal med maškare ampak je blo tko mrzlo, da nismo prav dolgo zdržali. Smo šli še na eno pijačko z družbo, potem smo se malo poveselili, kupili krofe in šli domov na toplo. Danes poopoldan imava z Nejcem pregled pri zobarci, upam da ne bo vse skup predolgo trajalo. Moram pa prej mojga it v službo iskat da bo Žiga prevzel. Potem mormo pa še mal v trgovino it hladilnik napolnit, je že malce prazen . Onasiss uvau tvoja Evita je pa res hitra, že sama je, bravo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 7:09:55
|
|
|
|
baki
|
nik je že malo bolše.zdaj mu je začelo iz nosa tečt.mah sej bo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 7:10:06
|
|
|
|
Čebel@
|
urša...... za potepanje......kaj sta bila pa maledva za maškarce? sunny.....kakšno lepo maškarco ste imeli tanci....... za radodarnega Valentinčka mihailo..... čist frišne pikepoke za malega claud...... za vaju z Larisso da ni kakšna resna zadeva deja.......lep pustek kolumbo.....vse najboljše in najlepše Maju za rojstni dan-želim mu veliko zdravja in da ostane tak šmeki še naprej ......je fešta uspela? sjmm......uživajte med počitnicami ..sem zdele zjutraj še tamale copatke naročila,une bojo pa še malo počakale onasiss.....kako si?.......vav pri vas pa že govorite baki.....tudi tebi dobro jutro maksi..... za Zarjo ajvy......kako ste?....ti nedelje tudi delaš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 7:10:34
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Maju od Kolumbo vse najboljše za tretji rojstni dan. Maj, uživaj med radostmi otroštva, čimveč igranja, potepanja, veliko lepih igračk ter trenutkov z mamico, očijem in mlajšim bratcem. pa za mamico naj naj naj tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 7:10:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Maju od Kolumbo vse najboljše za tretji rojstni dan. Maj, uživaj med radostmi otroštva, čimveč igranja, potepanja, veliko lepih igračk ter trenutkov z mamico, očijem in mlajšim bratcem. pa za mamico se še kar tukaj podpišem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 7:11:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ jutro In kdaj danes začneš? jutro.....ob 14.00 moram biti v službi-in domov pridem ob 21.30
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 7:17:55
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ Žiga je bil zmajček, Nejc pa levček. Je bila Hana tud kaj za pusta? baki jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 7:32:22
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....ja,Hana je bila čebelica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 7:49:53
|
|
|
|
baki
|
ka zdej a kaj čvekate?ma moj freaj dva dni in mi je okupiru rač.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 7:49:55
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci........naj ti prvi delovni dan mine hitro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 8:08:09
|
|
|
|
Čebel@
|
se s princesso ukvarjat....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 8:08:33
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tristanu in Evi vse najboljše za prvi rojstni dan. Otroštvo naj bo srečno, razigrano, veselo in zdravo. Danes pa lepo praznujte pa še za mamici Vse naj naj tud od nas!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 8:09:20
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tanci........naj ti prvi delovni dan mine hitro Se podpišem pod tole!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 8:23:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tristanu in Evi vse najboljše za prvi rojstni dan. Otroštvo naj bo srečno, razigrano, veselo in zdravo. Danes pa lepo praznujte pa še za mamici Vse naj naj tud od nas! vse naj naj in veliko razigranih uric
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 8:25:04
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro:) Florjan končno v vrtcu sicer je šel ful nejevolen ampak tko pač je... jst bi ga raje doma obdržala vendar mora it, Beni še spi, ati v službi mami pa že rogovili okol sem prišla položnice plačat .... itak ne morem mimo rr:) MAJ vse naj naj za tvoj rojstni dan, zdravja, sreče in razigranosti brala vas nisem tako, da ne vem kako in kej upam, da ste preživele lepo valentinovo.... moj dan se je slabo začel se je pa lepo končal in smo imeli en obisk in je blo ful fajn zdej smo se drugič vidl je pa on sodelavec od mojga in upam, da se še dobimo ker sta ful fajna in imata sineka skoraj 9 mesecev starega Benjamin se je v soboto zečel ful spuščat tako, da dnevno napreduje in že nardi tko 3-5 korakov pa ful je priden ko florjan pospravlja igrače jih tudi on pobira in meče v škatlo.... ko pa jih zmanjka na tleh jih pa meče iz škatle ful je dober se kasneje kej javim, lepo se imejte.... Čebela upam, da je v službi OK in da se Hana dobro razume z babico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 8:29:58
|
|
|
|
Urša08
|
Otročka pojedla zajtrk, oba že v trenerkicah, trenutno se igrata v dnevni . Meni je ratalo en stroj cunj dat v sušilca in enga na stojalo, tako da sem s pranjem za en teden opravila. Katjuša tud jaz sem že neki položnice plačevala, sam sem ugotovila da sploh še nimam vseh mi je ful čudno ponavadi prej pridejo. Pa super za obisk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 8:32:15
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce! Čebela, Tanči - uspešen dan v službi želim! Včerej je naša miss preplezala naslon kavča in padla čez! Direkt na glavo! Madona, sm se ustrašla, sm poklicala dežurnega zdravnika in me je malo pomiru. Ponoč je blo vse ok, tko da mislim da ne bo hudga. Razen ene velike buške na robu lasišča. Bo čist pisana za žurko Za vse tiste ki ste že praznovale 1. RD: Kako ste praznovale? A ste mele vse naenkrat (domače, prijatle, sosede,...) a ste jih kej razporedile po urah, dnevih? Sprašujem zato ker imava bolj majhen prostor in ne veva kako najbolje organizirat. Ta teden pa tako zmešano delam: dons nimam ta dolge in sm samo od 13 do 19, sredo in petek sm dopoldne, torek in četrtek sm pa frej! Moje šefice ni (je šla smučat), sodelovka ima cel teden frej, jest pa morem bit mal prisotna. no grem mal pospravlat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 8:37:36
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr mi smo pri Nejcu naredili dve ločeni žurki in sicer v soboto za sorodnike (vsi skupaj) in v nedeljo za prijatelje. Pri Žigu smo pa samo za sorodnike nardili eno praznovanje in to je to. Če mata majhen prostor je mogoče boljše da naredite dve fešti - po urah ločeni je po moje kar težko saj ne moreš potem ta prve kr vn vršt, ko drugi pridejo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 9:14:33
|
|
|
|
baki
|
kosilo....špageti+polivka z grahom+solata
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 9:18:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tristanu in Evi vse najboljše za prvi rojstni dan. Otroštvo naj bo srečno, razigrano, veselo in zdravo. Danes pa lepo praznujte pa še za mamici Vse naj naj tud od nas!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 9:19:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Maju od Kolumbo vse najboljše za tretji rojstni dan. Maj, uživaj med radostmi otroštva, čimveč igranja, potepanja, veliko lepih igračk ter trenutkov z mamico, očijem in mlajšim bratcem. pa za mamico se še kar tukaj podpišem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 9:20:36
|
|
|
|
baki
|
sem mojga poslala v trgovino....z kilometrskim spiskom......se je kr za glavo primu...mi je vsega zmankalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 15.2.2010 9:51:51
|
|
|
|
baki
|
kje ste?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?