|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
14.2.2010 10:33:34   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

zdele pa čakava atija in gremo na rudnik po sedežuser posted image user posted image user posted image

takle nas čaka:

user posted image

od matke še vedno nobenga glasuuser posted image user posted image ...tamala me tudi nič ne pokličeuser posted image user posted image .....se mi zamalo zdiuser posted image

Fenomenalen...mi ga imamo,sam v drugi barvi...mihailofulluziva vnjemuinsmores zadovoljni...pravi izboruser posted image user posted image Srecno voznjo Hani znjim

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
14.2.2010 10:36:25   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene...vsoboto zjutraj smo Mihaila peljali v dezurno ,ker je ponoc imel vrocino,dihat ni mogel...somu slikali pljucka in ugotovili da ima bronhitisuser posted image user posted image user posted image Vsredo ,ko sem pa klicala da grem k p me je sestra komaj sprejela ,ces da ma guzvo in da naj mu noseka pucam,itd...pa sem jo pol se enkrat poklicala in kr vsiljivo rekla da bi prisla na pregled ,ker mihailo ni tak jokav kot je danes,ga verejtno nekaj boli...takrat ga je grlo bolelo in ker ni dobil nic se je itak razvilo v se hujse...zdaj imamo ab ...zdaj mu se vedno full cistim noseka ,ponoci je skoz jokal ker ga dusi in ko mu nosek spucam lahko naprej spi dokler se spet ne napolni...ampak se cuti da je ab prijel...ne skrta vec tok...v tor imamo kontrolo pri nasi p,me prav zanima kako boodreagirala ,ker v sredo je rekla DA NI NIC HUDEGA,no sej mogoce res ni blo ,sam jaz ne vem kako ni nic slisala da skrta cez sem jazuser posted image user posted image

zdej če ima AB pol bo šlo nazaj.boš vidla sej bo bolšuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
14.2.2010 10:40:33   
simonakr

user posted image user posted image Ani vse naj naj za prvi roj. dan. Naj bo otroštvo polno smeha, razigranih uric, veliko cartanja z mamico in očijem in velikim bratcem ter bodi zdravauser posted image user posted image
user posted image
pa za mamico
user posted image

Vse naj naj naj naj tud od nas!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
14.2.2010 10:46:30   
simonakr
Jutro!

Tanči sej še ne hodi sama, večinoma še rabi oporo. Kratke razdalje pa kar gre npr med mano in mojmu. Je pa fajn tale zadeva ker se pol kasnej prešraufa v poganjalčka.

Uživejte v valentinovem! Velik stiskanja! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
14.2.2010 11:00:16   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Jutro!

Tanči sej še ne hodi sama, večinoma še rabi oporo. Kratke razdalje pa kar gre npr med mano in mojmu. Je pa fajn tale zadeva ker se pol kasnej prešraufa v poganjalčka.

Uživejte v valentinovem! Velik stiskanja! user posted image

ja vem ja mi imamo istega tega, ga je mel že erik pa mal smo ga okol posojal, zdej pa hana z njim šeta...super je...aja jest sem mislila da že čist samostojno hodi. super nakup anyway

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
14.2.2010 11:21:02   
Urša08
hojla

Eto mi mamo tako na izi dopoldan. Sedaj sta Nejc in možek pospravila igračke in bosta vlakca tomažka sestavila. Žiga se je ravnokar zbudi, jaz kuham kosilo. Popoldan gremo pa na en mini pustni sprevoduser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
14.2.2010 11:23:20   
Urša08
Mihailo ojoj revček kar bronhitis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdravi, tebi pa veliko moči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
14.2.2010 11:25:15   
Urša08
Tanci super za radodarnega valentinčkauser posted image user posted image user posted image user posted image Krasno da greste k staršem na kosilo in sprevoduser posted image user posted image user posted image user posted image Uživajte

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
14.2.2010 11:26:27   
claud
user posted image user posted image user posted image Oj!

user posted image user posted image
Dons nismo nc spal,ker sva z Larisso neki staknile...očitno nama ena hrana ni dobr dela....
Obe bruhali, zdj se z drisko........no zdj sam se jst, Larissa je vse zbruhala kar je blo in je zgleda ze ok.
Jst pa ce ustanem letim direkt v skret.............
Moj do 13h dela in komi cakam da pride.

Zdj grem pa probat mal spat, ker  ponoci spanja sploh ni blo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
14.2.2010 11:40:25   
Urša08
Claud za vaju z Larisso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
14.2.2010 11:41:02   
Urša08
Grem mal se s cunami ubadat, potem pa kosilo do konca spedenat. Lep dan vsem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
14.2.2010 11:43:13   
Deja
Lepo pozdravljene vse!

A MATE KAJ ZA PUSTA HRUSTA?
user posted image

Lep dan še naprej

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
14.2.2010 12:03:56   
sunny24
Evo, z Gajo smo odspale skori 2 uri. Miš se zdej igra, jst sem mal cote dala prat in sušit, pa pomivalca spraznla in nafilala...

Zdej pride tašča in prnese Gaji župo, jst ji bom še kak krompir in aviacijo zravn nardila. Pol pa pičimo h moji ta drugi noni in nonotu, pol pa na pustovanje v Savodnje-v Italjo...Vremce je lepo, toplo, tako da bo fajn!

mihailo in claud, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro vsi pozdravite!!!
deja, lep pustek!

Lepo se mejte! Se tipkamo še pol kej!

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
14.2.2010 12:54:30   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image Ani vse naj naj za prvi roj. dan. Naj bo otroštvo polno smeha, razigranih uric, veliko cartanja z mamico in očijem in velikim bratcem ter bodi zdravauser posted image user posted image
user posted image
pa za mamico
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nas

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
14.2.2010 14:04:56   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image
pa za mamico
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nas

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
   [Brisano sporočilo]
14.2.2010 14:09:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1241
14.2.2010 20:19:20   
sjmm
Helov!

Smo se mal potepal, pa pri mojih na kosilu in krofihhhhh...Maj ima nenavadno lačne dni...bog ne daj, da kdo kaj je...mora takoj tudi on...seveda se mi to zdi ful dobruser posted image

Evo jutri štartamo počitnice...bomo doma kej ustvarjali, pa kam šli na izlet...seveda veliko odvisno od vremena in očijevega časa...vendar upam, da nam 1 dan uspe na morje in 1 dan na sanke...v petek pa se itak začne praznovanjeuser posted image

vsem bubančkom...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem, ki praznujete pa: VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEŠPE, ZDRAVJA IN SMEHA ZVRHAN KOŠ, PA VELIKO POLJUBČKOV OBJEMČKOV IN IGRAČ.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ŠE VSEM AMORČKOM....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
14.2.2010 20:26:48   
piskot
cer.

hvala vsem za cestitke!

slavljenka je malce nahodna, zato je svoj zur predcasno zapustila user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
15.2.2010 6:13:39   
Onasiss

user posted image
pa za mamico
user posted image  

TUDI OD NAS....IN VELIKO POLJUBČKOV..........

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
15.2.2010 6:18:55   
Onasiss
Dobro jutro...
...tukaj vas ne dohajam, zato vas ne bom brala...

Maksi...hvala za mail.....naj čimprej se pocajtite.... ti in piskot sta ena redkih, ki se še spomnita name izven tega rr-ja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pestro... smo zdravi.....uživamo, praznovaali bomo naslednji vikend, ta vikend smo se ukvarjali z maškarcami....user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem....user posted image user posted image user posted image user posted image  za napredke..... Mi že jemo sami, se že oglasi če jo pokličeš z glasnim KAJJE....user posted image user posted image user posted image user posted image ....Ostalo pa.... bo ko bo...

Kavo in zajtrk naj postreže druga čvekica....user posted image

ajde mejte se in bodite zdrave.....

vaša Onasiss

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
15.2.2010 6:24:11   
baki
jutro....vidim da nisem prva

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
15.2.2010 6:58:22   
Urša08
user posted image user posted image Tristanu in Evi vse najboljše za prvi rojstni dan. user posted image Otroštvo naj bo srečno, razigrano, veselo in zdravo.user posted image Danes pa lepo praznujteuser posted image user posted image
user posted image

pa še za mamici
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
15.2.2010 6:59:39   
Čebel@
jutro.......nočko smo lepo prespaliuser posted image .....Hana včeraj popoldan ni hotela spat tko da je v celem dnevu le 1 uro spala in je zvečer med flašo mleka padla doluser posted image .....danes jo dam samo 1x spat.......včeraj dopoldan me je mož povabil na razvajanje v atlantis(sem mu za božička dala 2 karti za 4 ure) in sva se namakala v termalnem delu,potem pa še uživala v savnanju-bilo luštnouser posted image ........danes sem popoldan tko da bom zdele dopoldan s Hanči na polno uživala.....aja novica dneva:sem klicala mami in je bilo kot da ni ničuser posted image .....sem jo vprašala če bo foter sloh hotel pridet k Hani na RD dan ,glede na to da mu bojo v četrek populili polovico zob-pa je rekla da bo on doma,da ona pa pride s sestro(pa še noben ni bil vabljen,pa imajo že kar planeuser posted image user posted image ).....no tok na hitercouser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
15.2.2010 7:00:08   
Čebel@

user posted image user posted image Tristanu in Evi vse najboljše za prvi rojstni dan. user posted image Otroštvo naj bo srečno, razigrano, veselo in zdravo.user posted image Danes pa lepo praznujteuser posted image user posted image
user posted image

pa še za mamici
user posted image

tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
15.2.2010 7:00:39   
Čebel@

user posted image
pa za mamico
user posted image

še za včeraj vse naj najuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?