|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 10:00:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
15.2.2010 10:11:58   
sjmm
Dan!

Mi včeri spali v avtu, ko smo se pod večer vračali domov, seveda posledično pozno šli spat, pa tud mal pozneje vstali.

ta velki so glih prilezli iz postelj, mi2 pa sva že milije pojedla, kavico pospila in ene cote zložila...kva sva pridnauser posted image

urša...vau, a pol maš kr mir s cotami med tednom...joj jz pa morm dat tud med tednom prat...drgač...nas zasujeuser posted image user posted image

čebel@...hja, sem že mislila, da ima tvoja miss orng velko nogicouser posted image , našmu so 6-12 glih lepo prav in sem ful vesela k si jih nič ne sezuva, od trenutka, ko sem mu jih obula jih je sprejel....pa super, da imaš danes dopoldan ves čas za miško....naj ti čas v službi hitro mineva, urice s Hano pa naj bodo dolge in lepeuser posted image user posted image user posted image user posted image , aja, pa krasno, da sta se šla z user posted image razvajatuser posted image user posted image

katjuša...super za lepo valentinovo, pa seveda za pridne fante, ki kar sami pospravlajo...to se dobo punce grebleuser posted image user posted image user posted image

mihailo....upam, da je mali bolje...ma, tile dohtarji, men grejo včas kr lasje pokonc k so tok brihtni...jz kr ne grem, razn, če je res nujno...evo z novimi baterijami..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

simona.....še za vašo miss...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k se je šla padalne vaje....naj se hitro zaceli in lepo praznovanjeuser posted image

baki....ko jz mojmu dam dolg listek kr bolan rata in ne more sam v štacuno, pol si vsaj enga mulčka ta velkega za s seboj izbori....no, pa da ne govorim, da včasih listek prov nič ne pomaga...on bol po svojem filingu nakupi in ponavadi je potem veliko prigrizkov pa malo za v lonecuser posted image user posted image user posted image

kolumbo....ko sem jz v pričakovanju se tud naspim za kako leto nazaj in naprej...popolnoma NI v moji navadi...tko, da ti ful privoščim...naj ti lepo minevajo dnevi in naj se pikca lepo razvija.

TRISTANU IN EVI ...vse najboljše za prvo svečko, veliko zdravja , ljubezni in brezskrbnih dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maju pa vse naj naj za tretji rojstni dan......veliko zdravja, poljubčkov in objemčkov, pa seveda lepih in zanimivih trenutkov v krogu družine...naj še naprej vlada strela mkvinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
15.2.2010 10:14:37   
sjmm
joj, mi tud mormo v štacuno, upam, da zaloge zdržijo do jutri, sam mulčki bi krofe...bomo probal kej ščaratuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja, še kosilo......juhca z nudelčki, kruhovi cmoki, zelenjavna omakca

no, zdej grem pa red delat, ker ga Maj dela namest meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
15.2.2010 10:16:48   
Katjusa
sjmm moj mene nagovarja za kruhove cmoke že letauser posted image user posted image user posted image user posted image ampak jst jih nisem še nokol delala..... a mi razložiš kako se nardijo..... PROSIM

zdej grem pa benija zbudit..... se boma pol oblekla in šla mal na sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
15.2.2010 10:26:40   
Katjusa
sem ugotovila, da sem dala zdle na rito zadnjo pleničko..... morma v trgvino... pa še kislo zelje morem kupit ni nič več na zalogiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
15.2.2010 10:28:33   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmm moj mene nagovarja za kruhove cmoke že letauser posted image user posted image user posted image user posted image ampak jst jih nisem še nokol delala..... a mi razložiš kako se nardijo..... PROSIM

zdej grem pa benija zbudit..... se boma pol oblekla in šla mal na sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image

KRUHOVI CMOKI

- štruco od 800g ali 5 žemelj
- 3 dl mleka + 2-3 rumenjake
- 1 prepraženo čebulco
- malo sesekljanga svežega peteršilja
- sol in (ali mala žlička vegete)
- drobtine
- sneg beljakov

kruh narežemo na kockice, polijemo z mešanico mleka in rumenjakov in soli, malce pustimo, da se fino prepoji...kake 15 minut

potem prepražimo čebulico, dodamo k mešanici, pa peteršilj, nato pa vmešamo še sneg...glede na mokroto zmesi dodamo še drobtine

potem pa imamo 2 možnosti...iz mase oblikujemo cmoke in jih kuhamo nad paro ali pa zmočimo kuhinjsko krpo, jo raztegnemo na ravni površini, fino posujemo z drobtinami na prvi polovici, tja nadevamo maso v obliki kače , tesno zavijemo, povijemo s sukancem in kuhamo nekje 20-25 minut v slanem kropu ...namesto krpe lahko uporabimo tudi alu folijo, ki jo pred potresanjem z drobtinami še rahlo premažemo z nekaj kapljicami olja...to je to...piše več kot je v resnici delauser posted image user posted image

pri nas imajo najraje tiste iz krpe...jih pa nasplošno obožujejouser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 15.2.2010 10:29:22 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
15.2.2010 10:30:13   
Urša08
Žiga pančka, Nejc se z enimi žebljički igra, jaz mam pa pavzo.
Grem po en kapučin pa vas en mal prebratuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
15.2.2010 10:31:48   
baki
kosilo se že kuha.nik je ob 10.00 zaspal.sva že mogla nosa pucatuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
15.2.2010 10:32:59   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

kosilo se že kuha.nik je ob 10.00 zaspal.sva že mogla nosa pucatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za NIka, da hitro mine!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
15.2.2010 10:33:29   
Urša08
Sjmm iii vi mate pa počitnice user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo super za praznovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša
hehehe men se je to v petek nardilo in sva mogla it z mojmu po večerjici še v mullerja po pleničkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
15.2.2010 10:38:18   
Urša08
Baki a je tvoj vse prnesu iz štacuneuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa prejšnji teden mal zalogo v hladilniku pucala in sem mojga samo po mleko in par jogurtov poslala. Sedaj bo pa kar treba it. Bi blo pa fino še hladilnik mal očistit , bom vidla kok volje bouser posted image .

Jaz mam že kapučin pred sabo in mi je prav fletnouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
15.2.2010 10:40:19   
Urša08
A ni nikjer nobene zdej k mam pavzouser posted image bom mogla sama kapučin pituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
15.2.2010 10:50:13   
MIHAILO
Evo sem jaz tukaj...Mihailo je malo boljsi,se ne zbuja tok velik ponoci vceraj se je samo 2x...zjutraj ko vstane mu pa full veliko ven potegnem iz noseka,Tko da se puca...zacel je tudi kasljati tko da se na ta nacin se puca...potem morm poklicat da se narocimo za jutri kontrolo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
15.2.2010 10:51:16   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: baki

A je tudi bolanckan?Od kdaj pa?upam,da vam hitro mine in ne cakaj da gres k p ce ne bo boljse...user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
15.2.2010 10:52:36   
Urša08
Mihailo super da gre na boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je pa možek zrihtal s službo?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
15.2.2010 10:52:39   
MIHAILO
Jaz pa delam pasto potem se skuham testenine,solatko pripravim in bo...mihailo bo prvic to poskusil,sem cakala zaradi paradiznikove mezge ,ki jo dam notri...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
15.2.2010 10:55:15   
MIHAILO
KOLUMBO super za praznovanje...kako nosecnostuser posted image user posted image ...Pokazi nam slikice tortice...

Mi smo bili v soboto pri prijateljici ,ki sem jo spoznala v bolnici ,ko sem rodila ...je puncka imela rd...je 9.2. rojena ampak smo na otroskem oddelku bile skupaj obe zaradi infekcije in smo zdaj prijatelji od takratuser posted image uglavnem lusno je bilo,mihailoje tkouzival ,koje bilo nekaj otrok in so se skupaj igrali...user posted image

< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 15.2.2010 10:58:51 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
15.2.2010 10:58:17   
MIHAILO
URSA nic se za sluzbo...se more it pozanimat na inspekcijo...sej ne vemo kaj narediti...pa kone bi bilpriden bi se razumela tko pa cist nepravicno...zdaj je ene druge fure vozil ,ker je eden na bolniski in se je vozil od doma od 4h prihajal pa 18h,19h...namesto da bi dal kirga ki je blizu novega mesta in bi sel od doma 2h kasnej in dve uri prej prisel,njemu pa pustil te fure k je imel...saj bo menda kaj boljse,menda tudi za njega obstaja kaksna boljsa sluzba in jobo kmalu dobiluser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
15.2.2010 11:01:23   
Urša08
Mihailo držim pestke za boljšo službicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
15.2.2010 11:01:50   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Baki a je tvoj vse prnesu iz štacuneuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa prejšnji teden mal zalogo v hladilniku pucala in sem mojga samo po mleko in par jogurtov poslala. Sedaj bo pa kar treba it. Bi blo pa fino še hladilnik mal očistit , bom vidla kok volje bouser posted image .

Jaz mam že kapučin pred sabo in mi je prav fletnouser posted image

vse.nebi mogu falit sem mu napisala na A4format pa v kere štacune more po kajuser posted image user posted image user posted image user posted image .dol padeš.od hoferja do D.M.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
15.2.2010 11:06:59   
Urša08
Baki uvau a v tok štacun ga pošibašuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
15.2.2010 11:13:36   
Urša08
Grem hladilnik počistituser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
15.2.2010 11:27:08   
Ajvy

user posted image user posted image Tristanu in Evi vse najboljše za prvi rojstni dan. user posted image Otroštvo naj bo srečno, razigrano, veselo in zdravo.user posted image Danes pa lepo praznujteuser posted image user posted image
user posted image

pa še za mamici
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
15.2.2010 11:27:19   
Ajvy

user posted image user posted image Maju od Kolumbo vse najboljše za tretji rojstni dan. Maj, uživaj med radostmi otroštva, čimveč igranja, potepanja, veliko lepih igračk ter trenutkov z mamico, očijem in mlajšim bratcem.user posted image user posted image
user posted image

pa za mamico
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
15.2.2010 11:27:24   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ajvy......kako ste?....ti nedelje tudi delaš?

oi..hvala za skrb...zimsko...smrkamo...
Ja...jst delam tut nedelje..prav zaprav na vsak dan, če sem pisana....tko da ....kolkr naletim.....

KAko gre tebi???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?